Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχέση και cuckold

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος slioanna, στις 11 Μαρτίου 2018.

  1. Slk_200

    Slk_200 New Member

    Γιατί τ
    ΤΟ λες βιομηχανοποιημένη κουλτούρα ;
    Το cuckold και γενικότερα όλα τα φετίχ είναι συναίσθημα και πως νιωθεις δεν είναι ούτε εμπορική συναλλαγή αλλά ούτε κ κοινωνική υποχρέωση . .
    Αν εσύ παίζεις cuckold σαδομαζοχιστικα μπράβο σου κ το σέβομαι απλά συναισθηματικά σου βγαίνει με αυτό τον τρόπο αλλά μην ακυρώνεις όλους τους άλλους τρόπους που μπορεί να εκφράζουν άλλους ανθρώπους .
     
  2. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Μπράβο μου αρέσει αυτό αν θες μπορούμε να συζητήσουμε τις εμπειρίες μας
     
  3. master8

    master8 New Member

    Καλησπέρα παιδιά. Η άποψη ότι η κυριαρχική γυναικα δεν προβαίνει σε cuckold σχέση δεν υφίσταται. Σαφώς και το κάνουν. Άλλωστε υπάρχουν και τα chasity cages που το κλειδί το έχει η γυναικα και το ανοίγει και το κλείνει καταβουληση και επιτρέπει στον cuck άντρα της να αυνανιστει όταν θέλει αυτή (δεν του επιτρέπει σεξουαλικη επαφή μαζί της).
    Εχω ζήσει το εξωτερικό για κάποια χρόνια και το εχω ζήσει το όλο θεμα απο πρώτο χέρι. Ειναι ένας τρόπος ζωής. Όταν ο άντρας επιθυμεί να συνάψεις μια σχέση με την γυναικα του και κάθεσαι μαζί με το ζευγάρι και θέτετε τα όρια αυτής της σχέσης, βγαίνεις, μένεις και συνευρίσκεστε ερωτικά με το ζευγάρι τότε ναι ειναι τρόπος ζωής. Σαφώς σε κάποιες περιπτώσεις υπαρχει απλά και το φετίχ αλλα σπάνια ( προσωπική εμπειρία master/slave ζευγάρι και ο master ήθελε να δει τη γυναικα του να γαμιεται με άλλον γιατι απλά γούσταρε. Χωρίς να ακυρώνεται η προϋπάρχουσα σχέση τους).
     
  4. athensbi83

    athensbi83 New Member

    Συμφωνω
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Συμφωνώ, αν κερδίσω το τζόκερ μου στα 51 θα πάω να πνίξω τον πόνο μου με μοχίτο στην Καραϊβική παρέα με 3-4 γκρουπίτσες.
     
  6. whisperer

    whisperer Regular Member

    Μπατλερ να ετοιμαζει κοκτειλ θετε?
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δευτέρα πρωί να ελέγξετε το Inbox σας. Αν έχω κερδίσει αύριο το τζόκερ, σας παίρνω και τους δύο (εσένα και τον @tithon) μαζί με τις υπό σας για ταξίδι στην Καραϊβική για να πνίξουμε τον πόνο μας. Μπάτλερ, θα αγοράσουμε εκεί.
     
  8. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Εγώ???
     
     
  9. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες αλλά να σημειώσω ότι έτσι κυρίως παρουσιάζεται σε ταινίες, ιστορίες κ.τλ. Αυτό που αποκομίζω εγώ από αυτά ακριβώς είναι μία νυμφομανής τσούλα (που τιμή της και καμάρι της άμα το κάνει συνειδητά κι όχι για να κάνει την καλή) που θέλει να ξεσκίζεται από πηδηχταράδες (κατά προτίμηση άλλης φυλής-και δεν εννοώ Κινέζους). Το cuckolding που έχω κάνει και έχω απολαύσει εγώ ήταν περισσότερο ψυχολογικό και έγινε σωστά μόνο όταν υπήρχαν δυνατά συναισθήματα. Προσομοιάζει και ίσως αποτελεί έκφανση ενός πολυγαμικού τρόπου ζωής (μονομερούς ομολογουμένως).

    Δεν γίνεται ποτέ εύκολα, ούτε πάντα και συνήθως έχει διάρκεια. Θέλει κόπο, θέλει πόνο και πραγματική επιθυμία του υποτακτικού/εραστή να ευχαριστήσει με κάθε τρόπο την αγαπημένη του Κυρία.

    υ.γ. Το θέμα είναι να βρίσκουμε αυτό που μας ταιριάζει και μας φτιάχνει.
     
  10. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Θα σας φορτωνόμουν κι εγώ (πάρτε μεε μαζίιιι, θα φαρμακωθώ!) αλλά δεν μ αρέσει το μοχίτο.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εννοείται, θα άφηνα απ'εξω την πρώτη επιλαχούσα;
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Υπάρχει και η πινακολάντα.