Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχολιασμός αγγελίας "Σε αναζήτηση αντικειμένου!"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Big_Master, στις 10 Οκτωβρίου 2005.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Εμμένω στην άποψη που εξέφρασα potty65, όσο για τα καζάνια, δεν ανέφερα τυχαία πως θα είναι διαφορετικά.

    ioanna, για να υπάρξει κάθαρση πρέπει να προηγηθει ειλικρινής μεταμέλεια, οπότε βλέπω να έχεις δρόμο μπροστά σου <s>
     
  2. potty65

    potty65 Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Καλά βρε MasterJp δεν παραείναι σκλήρη τιμωρία (αναφέρομαι στα διαφορετικά καζάνια βέβαια) για το μέγεθος της προσβολής, που για την ίδια την meira δεν είναι κάν προσβολή? Κρίνεις με τα μέτρα και σταθμά του κυριαρχικού σε κάτι που αναφέρεται σε υποτακτική και γιαυτό κρίνεις λάθος. Αυτό που θεωρείς εσύ προσβολή για την υποτακτική μπορεί να είναι τίτλος τιμής!

    Επειδή όμως υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα όλων μας προτείνω την εξής δοκιμασία. Θα μισθώσουμε για ένα μήνα ένα πύργο κάπου στην Νότια Γαλλία. Θα πάμε λοιπόν όλοι μας και θα εγκατασταθούμε εκεί έχοντας κάνει ένα συμβόλαιο μεταξύ μας: Ολοι όσοι είναι και δηλώνουν Masters και Mistresses θα αναλάβουν ρόλο slave, ενώ οι slaves θα μετατραπούν σε Masters. Κανένας δεν θα έχει δικαίωμα να φύγει πριν από την παρέλευση του μήνα, και όλοι θα είναι αναγκασμένοι σε 24/7 βάση να έχουν τον ακριβώς αντίθετο από την ιδιοσυγκρασία τους ρόλο. Εκεί λοιπόν θα βγάλουμε όλοι το σώψυχα μας, εκεί θα πληρώσουμε και θα τιμωρηθούμε. Θέλω να δω την ιωάννα να χτυπάει αλύπητα με το μαστίγιο και μετά ας πεθάνω.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    potty65: Παρακαλώ, μην υποτιμάς ούτε την δική σου, ούτε την δική μου νοημοσύνη, γνωρίζεις καλά σε τι αναφέρομαι.
     
  4. potty65

    potty65 Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    MasterJp ξέρεις ότι σε εκτιμώ, δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγείσαι. Αστάρτη εσύ τι άλλο θα μπορούσες να είσαι από crossdresser? Για να σοβαρευτώ Mistress θα ήσουνα αστάρτη μου, λίγο έξω από τα νερά σου, αλλά θα συνήθιζες αργά ή γρήγορα.
     
  5. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Αρχιζω να διακρινω την ταση να μετατρεπεται το forum σε chat. Αν θελετε να μιλησετε υπαρχουν πολλα chat rooms. To forum σιγουρα δεν ειναι για αυτο. Προτεινω να γραφουμε οταν εχουμε κατι να πουμε και οχι να αναλωνομαστε σε διαλογους που καταντουν κουραστικοι.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Θα παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο Threat άλλο για τις προσωπικές σας συζητήσεις.

    Το φόρουμ δεν είναι chat room όπως πολύ σωστά έθεσε Ο Κύριος Sadal Melik.
    Είμαστε εδώ για να ανταλλάζουμε απόψεις επί της ουσίας. Το να γίνουν ένα δύο αστεία είναι ένα, το να μετατρέπεται αυτό όμως σε χαμαιτυπείο είναι άλλο και πόσο μάλλον στο threat κάποιας προσωπικής αγγελίας.

    Τίποτα απ΄ όσα ανταλλάξατε στα τελευταία ποστ δεν μας αφορούν, είναι προσωπικά σας, θα μπορούσαν να γίνουν κάπου αλλού, εξάλλου έχει ήδη ανοιχτεί threat για ψου-ψου , όταν κάποιοι είναι on line μπορούν να κάνουν πλακίτσα εκεί, χωρίς να αναγκάζουν τους χρήστες που ενδιαφέρονται να διαβάσουν για κάποιος συγκεκριμένο θέμα, να γίνονται μάρτυρες στα προσωπικά σας, και στο μπάχαλο που δημιουργείται από αυτό και που δεν έχουν σχέση ούτε με το θέμα του threat αλλά ούτε και του φόρουμ γενικότερα.

    Αντιλαμβάνομαι κάποια προσπάθεια για προβολή και επίδειξη, και είναι κατανοητή και αποδεχτή, αλλά μέχρι του σημείου που δεν μετατρέπει σε κακή κωμωδία, ότι προσπαθούν τόσοι και τόσοι άλλοι να κτίσουν εδώ.

    Το να μπαίνει κάποιος και να κοιτά τα καινούρια ποστ και να βλέπει κάτω απ΄ τον τίτλο ζητείται αντικείμενο άσχετα αστεία, και ψιλή κουβεντούλα μεταξύ 2-3 ατόμων είναι απόλυτη έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας και θα σας παρακαλούσα να μην μετατραπεί σε συνήθεια.

    Δεν βλέπω το λόγο να συνεχιστεί στο συγκεκριμένο Threat τέτοια συζήτηση.

    Σας ευχαριστώ και παρακαλώ τους χρήστες να συγχωρέσουν την ταλαιπωρία στην οποία με λύπη μου τους υποβάλλω, με το διάβασμα, ακόμη ενός άσχετου με το θέμα του threat θέμα.
     
  7. timandra

    timandra Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    και αφου τα πραγματα μετα την τοποθετηση του Κυριου SadalMelik και της lara[E-p] αρχιζουν να ξαναμπαινουν στη σωστη τους θεση καλο θα ηταν να θυμηθουμε το Θεμα αυτου του thread... ελπιζοντας πως αυτη τη φορα θα γινει σεβαστο...



     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Έγινε αντιγραφή του thread "Αναζήτηση αντικειμένου" στο φόρουμ BDSM discussion επειδή πολλά και άσχετα ειπώθηκαν. Η αρχική αγγελία παρέμεινε ως έχει.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σε ένα πράγμα πρέπει να τον παραδεχτώ τον Μέγα. Προκάλεσε πυρκαγιά ! Αναρωτιέμαι ... Αν το ήθελε . Γιατί αν το ήθελε Μπράβο Του . Αν από την άλλη ήθελε να βρει τα άτομα που ζητούσε είτε τα αντικείμενα , δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό . Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να εκφραστεί και αν υπάρχουν αντικείμενα που θέλουν να απαντήσουν στην αγγελία του (αν τολμούν πια μετά από τόση κατακραυγή) μεγειά τους , με χαρά τους. Να υπενθημίσω κάτι . Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις , παρά μόνο χυδαίοι άνθρωποι . Και ορισμένες φορές με το να είσαι ειληκρηνής σε αυτό που ψάχνεις ,είσαι λιγότερο χυδαίος , από το να είσαι δειλός και το να μεταμορφώνεσαι σε κομπλεξικός (ο σχολιασμός δεν πάει για κανέναν προσωπικά , μην εκνευρηστείτε). Όταν κάποια Αφέντρα αποκαλεί τον σκλαβο της , αντικείμενο , μήπως δεν το εννοοεί ; Η μήπως πιστεύετε ότι μιλάμε για κάποια απλή ερωτική φάση . Λέξη με την λέξη θυμώνω , συγχωρέστε με. Νιώθω ότι σε λίγο θα κυνηγάμε μάγισσες , όπως στις μεσημεριανές εκπομπές . Γιατί βρισκόμαστε εδώ ; ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ !!!
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Συγχωρέστε με και πάλι , όπως και τα ορθογραφικά μου , ήμουν εκνευρισμένος ...
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Σχολιασμός αγγελίας "Σε αναζήτηση αντικειμένου!"

    Συγχωρεμένος  
     
  12. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    "Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις , παρά μόνο χυδαίοι άνθρωποι . Και ορισμένες φορές με το να είσαι ειληκρηνής σε αυτό που ψάχνεις ,είσαι λιγότερο χυδαίος , από το να είσαι δειλός και το να μεταμορφώνεσαι σε κομπλεξικός (ο σχολιασμός δεν πάει για κανέναν προσωπικά , μην εκνευρηστείτε)." Ο slave shadow δινει με μια πολυ παραστατικη οσο και λακονικη φραση και συμφωνω απολυτα μαζι του. Κοντεψαμε να στειλουμε το εν λογω ατομο στο πυρ το εξωτερο και αυτο μας κανει να φανταζουμε τοσο αρτηριοσκληρωτικοι και δογματικοι που δεν θα με εκπλησει αν ατομα αποχωρησουν απο το φορουμ για αυτο . Αν δεν μετραμε ηδη ενα και αναφερομαι στη Lorelai.