Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 13 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. Re: Απάντηση: Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

    Αχ! Και να ήμουν από μια μεριά να σας ακούω!!!
    Την επόμενη φορά που θα κάνετε συζήτηση περί σοβαρότητας μήπως
    μπορείτε να την ηχογραφήσετε να την ακούσω κι’ εγώ???  
     
  2. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

    Μόνον αρειμάνιοι ορεισίβιοι και βαλε

    Το πεντάπεον είναι αγαθή αρχαιοελληνική θεότητα
    η μούσα Θάλεια μαλιστα εστήριζεν το δεκαρχιδον με κομψοτητα
    και σαβαρότητα και χάριν
     
    Last edited: 13 Φεβρουαρίου 2009
  3. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Προτείνω να ονομαστεί ΟΑΚΑ. Όμιλος Αγωνιστών Κοινωνικοσεξουαλικής Απελευθέρωσης. Το ΣΕΦ σε Ειρήνη και Φιλία μου φέρνει. Θα μπορούσε να είναι και πιο απλό. ΟΑΣΑ: Όμιλος Αγωνιστών Σεξουαλικής Απελευθέρωσης. Μήπως και δούμε προκοπή καθώς από τον ήδη υπάρχοντα ΟΑΣΑ, εν βλέπουμε φως στο τούνελ.  
     
  4. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Αγαπητη Lady Dementia άκου.....


    ρίξε ιδέες!
     

     
    Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2009
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

    Φιλτάτη Άρτεμις, φοβάμαι πως θα διαπιστώσεις στην πορεία, πως είναι πολύ δυσκολότερο να βρεθούν 20 άτομα να υπογράψουν ως ιδρυτικά μέλη ενός Συλλόγου Φετιχιστών σε ένα καταστατικό που θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο και θα καταλήξει στη Νομαρχία γιά να μείνει εκεί πρακτικά γιά πάντα, από τα 50 ή και 80 άτομα που συγκεντρώνονται (λίγο-πολύ ανώνυμα) σε κάποιο meeting ή party. Πολλώ μάλλον που -μιά και η πρόταση γίνεται σ' αυτόν εδώ το χώρο- αυτό το "Φετιχιστών" δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει φυσικά και το σαδομαζοχισμό. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του συλλόγου λοιπόν, θα είναι η προβολή και διάδοση, ή τέλος πάντων η επιχειρηματολογία υπέρ σεξουαλικών πρακτικών που θα μπορούσαν (προπάντων σ' αυτήν εδώ τη χώρα) να είναι υπό προϋποθέσεις -ή έστω, όταν λείπουν κάποιες προϋποθέσεις- ποινικά κολάσιμες...

    Είναι εύλογο λοιπόν, πως αν και νομική υπόσταση ένας τέτοιος σύλλογος εάν ιδρυθεί θα έχει, θα χρειάζεται πάντα πολύ καλή νομική υποστήριξη, και κυριώτατα, θα χρειαστεί πολύ καλές και ασφαλείς νομικές συμβουλές, πριν ακόμη ιδρυθεί. Αυτό βεβαίως, προϋποθέτει πως κάποιοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη από πολύ νωρίς (τό πόσο βαθειά θα εξαρτηθεί από το πλήθος τους. Ας μην σκεφτόμαστε όμως αρχικά τουλάχιστον, τα "50 άτομα"). Και φυσικά, είναι ευνόητο ότι τα λειτουργικά έξοδα ενός συλλόγου, δεν περιορίζονται στις νομικές συμβουλές. Πρέπει να έχει μιάν έδρα, πράγμα που σημαίνει ένα μισθωτήριο συμβόλαιο κάποιου μικρού έστω χώρου (κάποιος θα πρέπει να το υπογράψει κι αυτό, και γιά 1-2 χρόνια θα τον βαρύνει, τραβήξει-δεν τραβήξει το πράγμα) φώτα, νερά, τηλέφωνα, internet, έναν υπολογιστή, έναν εκτυπωτή, ένα fax και διάφορα άλλα που πάντα προκύπτουν, αλλά ας σταματήσω στα απολύτως βασικά, αναγκαία και ανελαστικά. Ας πούμε πως και κάποιες από τις ανάγκες, ίσως θα μπορούσαν να καλυφθούν από ευγενείς προσφορές των μελών, σε είδος. Πάντως, η λειτουργία ενός συλλόγου συνεπάγεται πέραν κάθε εκτάκτου, κάποια πάγια έξοδα, άρα, ένα πράγμα που θα πρέπει από την αρχή να προβλεφθεί, είναι το από πού θα έχει έσοδα. Αναφέρω, πως αυτό δυστυχώς δεν λύνεται καθόλου εύκολα με τις συνδρομές των μελών, οι οποίες ποτέ δεν φτάνουν, σε κανένα σύλλογο, γιά να επιβιώσει. Οι σύλλογοι γεμίζουν -όσο τα γεμίζουν- τα ταμεία τους, από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν. Οπότε καλό θα είναι να σκεφτόμαστε, πως εάν στο μέλλον τις όποιες συγκεντρώσεις τις διοργανώνει ένας σύλλογος, στα 20, 30, 40 ευρουδάκια που υπολογίζει κανείς ότι θα του κοστίσει γιά να συμμετέχει και να περάσει καλά, θα πρέπει να προσθέτει κι ένα "καπέλλο" 5-10 ευρώ, γιά τις ανάγκες του συλλόγου... (Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι σύλλογοι, που καταφέρνουν να αποσπούν κάποια κονδύλια από κρατικούς φορείς γιά την προώθηση των σκοπών τους. Δεν μπορώ να φαντασθώ όμως, πως θα υπάρξει σύντομα δημόσιος υπάλληλος στην Ελλάδα, που θα υπογράψει γιά να διατεθούν χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, γιά την προώθηση του Φετιχισμού στη χώρα...).

    Βεβαίως, μέχρι εδώ μίλησα γιά το ότι κάποιοι θα πρέπει (στην αρχή έστω) να βάλουν το χέρι στην τσέπη... Ένα άλλο θέμα όμως βέβαια, είναι πως θα πρέπει και κάποιοι, να βάλουν "το κεφάλι στους στο ντορβά"... Με το ισχύον σήμερα νομικό πλαίσιο, δεν ξέρω πόσο εύκολο θα αποδειχθεί να βρεθούν αρκετοί. Δεν είμαι σίγουρος φυσικά γιά το τί προβλήματα θα μπορούσαν δυνάμει να αντιμετωπίσουν ή όχι η διοίκηση και τα μέλη ενός συλλόγου Φετιχιστών, τα νομικά δεν είναι το φόρτε μου. Νομικοί όμως μεταξύ μας υπάρχουν, ας μπουν στον κόπο να μας διαφωτίσουν σχετικά...

    Όπως και να 'χει, δεν βρίσκω την ιδέα απορριπτέα, αντιθέτως πιστεύω πως αξίζει να εξετασθεί εκτενέστερα, να μπουν όλα τα ζητήματα επί τάπητος, και να δούμε αν μπορεί σ' αυτή τη φάση, να επιχειρηθεί. Προσωπικά, δηλώνω πρόθυμος να το συζητήσουμε και κατ' ιδίαν με κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει σε μιά τέτοια προσπάθεια (δεν νομίζω πως μπορεί να ολοκληρωθεί μιά τέτοια συζήτηση μέσα στο φόρουμ), με σαφή πρόθεση να βοηθήσω, εφ' όσον καταφέρουμε να συμφωνήσουμε σε κάποια ουσιώδη προαπαιτούμενα...
     
  6. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

    ok ξεκινηστε χωρο θα μας βρω εγω πιθανολογω καπου στο κεντρο να βολευει ολους
     
  7. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

    Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει μόνο σαν ιδιώτική λέσχη {prive club) που θα βασίζεται στα μέλη του,στα οποία και μόνο θα επιτρέπεται η είσοδος . Στην Ευρώπη υπάρχουν τέτοια. Αν υπάρχει επιμονή στην ονομασία ΣΕΦ ,σε περίπτωση συστασης μη κερδοσκοπικού Σωματείου,θα υπάρξουν τα προβλήματα ποy ανέφερε ο MindMaster kαι ακόμα χειρότερα,η ονομασία μπορεί ναναι διαφορετική και ο σκοπος διαφορετικός η παραπλήσιος πχ Σώμα Ελλήνων Φυσιολατρών. Το τι θα γίνεται μέσα ειναι υπόθεση των μελών.Αρχικά όμως πρέπει να δημιουργηθεί ενα Ταμειο,Αυτά, το θέμα θέλει προσοχή.
     
  8. Re: Απάντηση: Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

    Ιδιωτική λέσχη ε??? που θα "βασίζεται" στα «μέλη» της? Και υπάρχουν
    και στην Ευρώπη? Χμμμ .. αυτό κάτι μου θυμίζει όμως.
    Δε μου λε ρε Καιζερι… ,εσύ που έχει φάει και τας Ευρώπας με το κουτάλι,
    ,«ιδιωτικές λέσχες» λέγονται τώρα τα μπουρδέλα στην αλλοδαπή?  
    Επειδη εμεις εδω στην ψωροκωσταινα αυτες τις "ιδιωτικες λεσχες" ακομα
    μπουρδελα τις λεμε. Ειμαστε θα μου πεις λιγο πισω αλλα που θα παει
    θα μαθουμε να τα λεμε σωστα μια μερα
     
    Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2009
  9. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Χμμμ....!!!

    Αν και η ιδέα της οργάνωσης, συλλογικο-ποίησης κτλ δεν είναι άσχημη, νομίζω ότι δεν θα ήταν ιδιαίτερα λειτουργική η ίδρυση ενός συλλόγου με την γνωστή και παρωχημένη μορφή των συλλόγων.

    Συνήθως τέτοιες οργανωτικές μορφές οδηγούν: 1. στην γραφειοκρατικοποίηση, αποστερώντας τις όποιες δημιουργικές πρωτοβουλίες, 2. στην έλλειψη προσωπικής ευθύνης αναθέτοντας σε ένα επιτελείο (έστω και αιρετό) την όποια απόφαση για οργάνωση κάποιου event, 3. σε μία στείρα αντιπαράθεση για το ποιος θα εκλεγεί (είδη υπάρχουν πολλές αντιπαραθέσεις για το ποίος θα είναι η πρωτοπορία) κ.α.

    Τείνουν μάλλον να απονεκρώνουν την ζωτική δύναμη, παρά να την ενισχύουν και να την πολλαπλασιάζουν!!!

    Εκτιμώ γενικότερα ότι η αμορφική (aformal) και πρωτοβουλιακή οργάνωση είναι πιο αποτελεσματική. Αυτό που θα πρέπει να ενισχυθεί στην παρούσα φάση είναι μία πιο υπεύθυνη στάση από την άβουλη και αδρανή πλειονότητα των συμμετεχόντων στην ανάληψη πρωτοβουλιών για οργάνωση δρώμενων, συναντήσεων και γενικότερα κινήσεων συλλογικού συμφέροντος.
     
  10. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

    Σε πάει ενας γνωστός ,συστημενως, αφαιρείς τα περιττα ενδύματα,ακριβοπληρώνεις το ποτο σου και...........φεύγεισ φχαριστημένος, αν αυτο ειναι μπουρδέλο τότε τι είναι το
    μη μπουρδέλο????
     
  11. Jomaru

    Jomaru Guest

    αν εχει σχεση με τον Ολυμπιακο ειμαι μεσα  
     
  12. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Re: Σύλλογος Ελλήνων φετιχιστών Σ.Ε.Φ.

    Ολυμπιακός, τι ειναι αυτό ,? βυζί? η κανα αλλο φετιχ