Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 21 Οκτωβρίου 2007.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Sorry, αλλά το "σκοτεινό αντικείμενο του πόθου" έχει να κάνει με το φως ή την έλλειψη αυτού; Εγώ αλλιώς το είχα καταλάβει! Δεν είναι κάτι σαν το "απαγορευμένο/ιδανικό";
    Ας μου απαντήσει κάποιος, αν θέλει, για να μη δώσω άκυρη απάντηση στο αρχικό ερώτημα και γίνω (κι άλλο) ρόμπα.  
     
  2. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Συμφωνω με οσα λες, πλην ομως δεν μιλησα για περιβαλλον με σκοταδι-φως αλλα για το σκοτεινο αντικειμενο του ποθου.
    "Δεν ποθούμε το αντικείμενο του πόθου μας αλλά τον ίδιο μας τον πόθο" λέει ο Nietzsche
    Συνεπως ο ποθος μας πρεπει να ειναι σαφης και οχι σκοτεινος
     
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Αν θες τη γνώμη μου, ''το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου'' αφορά τις αναζητήσεις της ερωτικής επιθυμίας, τις διαδρομές που αυτή ακολουθεί μέσα από κακοτράχαλα ίσως και αδιέξοδα μονοπάτια. Το περιβάλλον της αφορά την προσωπική αισθητική μας, το φως ή το σκοτάδι, τα κεριά, η ανακριτική λάμπα ή ό,τι άλλο, λίγη σημασία έχουν σε σχέση με τον προορισμό και την εκπλήρωση της.

    Αναρωτιέμαι, αν γίνεται η ερωτική επιθυμία να είναι σαφής και συγκεκριμένη, όταν η ίδια η ζωή μάς αποκαλύπτει πως εκτός απ' τον μονόδρομο, τον εύκολο, ξεκούραστο και βολικό, υπάρχουν και αναρριχήσεις που οδηγούν σε απάτητες κορφές ή και κατολισθήσεις σε ανεξερεύνητα βάθη.
    Σκέφτομαι, όταν ο πόθος μας είναι είναι σαφής, ξεκάθαρος, μήπως πέφτουμε στην παγίδα του αυτοπεριορισμού, της συνήθειας;
    Ίσως η ερωτική επιθυμία αντλεί τη δύναμή της από την σκοτεινή πλευρά...όταν το βαθύτερο παραμένει κρυμμένο, αποκαλύπτεται σαν το ασήμι της πανσέληνου για να βυθιστεί στο μαύρο σκοτάδι κι ας είναι πάντα εκεί.
     
    Last edited: 24 Οκτωβρίου 2007
  4. johnny

    johnny Regular Member

    Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

    ενδιαφερουσα αποψη.θα ηθελα να ζησω τετοια εμπειρια!
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Οι slaves έχουν ένα καλό: δεν έχουν σκοτεινό αντικείμενο του πόθου. Γιατί ποθούν όταν τους επιτρέπεται.   Έχουν άλλα σκοτεινά σημεία πάντως.  . (Έχω κέφια σήμερα).
     
  6. female

    female Contributor



    Υπέροχο -- και υπέροχα εκπεφρασμένο!


     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    1. Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου για μένα δεν είναι σκοτεινό αλλά είναι ο Ήλιος μου (εικόνα 1). Παρενθετικά να προσθέσω ότι ο Ήλιος υπήρξε αντικείμενο λατρείας από αρχαιοτάτων χρόνων μέσα στην έλλειψη, στο υπαρξιακό κενό και στην δυστυχία των ανθρώπων. Και των ποιητών.

    2. Είναι σαφώς επικεντρωμένο σε μένα (εικόνα 2). Παρενθετικά, να προσθέσω ότι αυτό δεν Του αφαιρεί την δυνατότητα ή την επιθυμία να πετάει στα όνειρά Του παρέα με άλλα πτηνά του ουρανού (όλο κι όλο που έχει να κάνει είναι να τα βρει). Δεν σπανίζουν όταν ξέρει κανείς πού να ψάξει και όταν δεν καλύπτεται η μεγαλειότης Του από ένα ζευγάρι μαδημένα φτερά. Σπανίζουν όταν αυτό που ψάχνεις το έχεις βρει (έστω και πρόσκαιρα, μέχρι να φθαρεί) και αγαπάς να τρίβεις την μουρίτσα σου ακριβώς πάνω σε αυτά τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ μαδημένα φτερά - που εσύ τα μάδησες μπαγάσα! (Πλάκα κάνω, τα φτερά μου ΤΩΡΑ λειτουργούν, πριν ήταν ψεύτικα φτερά σε θεατρική παράσταση νηπιαγωγείου.)

    3. Η έκφραση της Gala (εικόνα 3) φανερώνει όλη την απόλαυση, την αγάπη, τον ερωτισμό, την έκσταση όπου την οδηγεί και μόνο η σκέψη του σκοτεινού αντι-κειμένου της. Παρενθετικά να προσθέσω ότι οι μπριζόλες στον ώμο της μπορεί να παραπέμπουν σε μία υλιστική αντιμετώπιση του αντικειμένου του πόθου. Το αντικείμενο του πόθου είναι υπαρκτό και σαρκικό, απευθύνεται στην ύπαρξη, στη σάρκα και στην ύλη αλλά καλό θα ήταν να μην αγνοήσουμε την λαχτάρα, την πεθυμιά του Βόσπορου και όλα τα άυλα πράγματα που προκύπτουν μέσα από την πλήρη ικανοποίηση της σάρκας (εμφανέστατη στο χαμόγελο της καριολίτσας της Gala).

    Με άλλα λόγια, το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου δεν είναι σκοτεινό επειδή παράγει το δικό του φως, επειδή δρα ως φως για κάποιον σημαντικό άλλον (τον οποίο έχει επιλέξει να φωτίζει) και επειδή είναι αντικείμενο - και πηγή - πόθου.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    σκοτεινο αντικειμενο του ποθου ??...... πφφφ πανευκολο .... για μενα ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι σκοτεινοτερα αντικειμενα του ποθου .... η μυρωδια της , η υφη του δερματος , ο τροπος που σε κοιταει , η λαγνια στο βλεμα , η κινηση των μαλλιων της , ο οργασμος της , το χαμογελο της , το γδυσιμο της , η ανασα της , η αντιδραση της στο αγγιγμα του εσωρουχου .... ολα οσα την κανουν ξεχωριστη ειναι ποθος ......
    .... η καταρα μου να εξαιρουνται απο αυτο οσες εχω σχεση μαζι τους που εχει ξεπερασει το 3μηνο .... σνιφ !
     
  9. georgewhip

    georgewhip New Member

    Συμφωνώ με τον john_slave96!!!
     
  10. Kits

    Kits Contributor


    ληξη 90 μερες μετα την πρωτη χρηση...
     
  11. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Και παλι συμφωνω, αλλα τιποτα απο οσα ανεφερες δεν ειναι ασαφες. Το κρυμμενο δεν ειναι ασαφες, ασαφες ειναι το φανερο συνηθως.
     
  12. female

    female Contributor






    Το ωραίο είναι να ψάχνεις να βρίσκεις το κρυμμένο δυναμικό μέσα στους ανθρώπους, το οποίο αναδύεται αργά-αργά. Αν σκοπός σου είναι η μόνιμη αποκαθήλωση, τίποτα δεν θα σε ικανοποιεί ποτέ. Το τοπίο κάποιες φορές όντως εκτείνεται --- σε σένα έγκειται να κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις και σε μεγαλύτερο βάθος.