Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τάντρα και ταντρικό σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_passion, στις 2 Ιουλίου 2008.

  1. Dark_passion

    Dark_passion Regular Member

    Σε ένα από τα πολλά ταξίδια μου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είχα τη χαρά να ... μυηθώ σε κάποια από τα μυστήρια του ταντρικού σεξ από έναν πολύ καλό μου φίλο. Είχα επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσω σεμινάρια ταντρικού χορού, καθώς και ένα puja, μια συνάντηση που έδινε έμφαση στο αισθησιακό άγγιγμα μεταξύ των παρισταμένων κάτω από την καθοδήγηση του συντονιστή.

    Φυσικά το Τάντρα δεν αφορά μόνο το σεξ ούτε τις αισθησιακές επαφές μεταξύ δύο ή περισσότερων ανθρώπων. Για την ακρίβεια, μπορεί και να μην περιλαμβάνει τίποτα από αυτά. Πάνω απ' όλα είναι μια φιλοσοφία κι ένας τρόπος ζωής που μας διδάσκει να απολαμβάνουμε βαθιά καθετί όμορφο, να ζούμε στο παρόν και να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή του.

    Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με το Τάντρα και θα ήθελαν να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από αυτό. Επίσης, θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να πληροφορηθώ αν υπάρχουν σχετικά σεμινάρια εδώ στην Αθήνα - αν γνωρίζετε κάτι, σας παρακαλώ ενημερώστε με!
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    off topic και 1000 συγνώμη!!!

    είχα πάει μια φορά με την Ξαδέρφη στην βιβλιοθήκη της σχολής μου και έψαχνα κάτι λογοτεχνικά.οπότε αυτή,όπως χάζευε από δω κι από κει,ρίχνει το μάτι της σ'ενα βιβλίο και μου το φέρνει να της μεταφράσω τον τίτλο.
    α!,της λέω, Ταντρικό σεξ...

    και της πήρε πάνω από 5λεπτο να καταλάβει οτι οι "παλαβιάρηδες οι Γάλλοι μου" δεν χωρίζουν το σεξ σε αντρικό και γυναικείο, και οτι επρόκειτο γι'αυτό το είδος σεξ "με τα αγγίγματα".

    για να μην είμαι off topic : δεν έχω δοκιμάσει ταντρικό σεξ και ούτε θα ήθελα πιστεύω..δεν τα πάω καλά με το πνεύμα μου και γενικά με τα εναλλακτικά ψαξίματα του πνεύματος. ειδικά σε αυτόν τον τομέα.είμαι πρωτόγονη.
     
  3. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Αντιθετα, εγω θα ηθελα να το δοκιμασω. Αν μαθετε που υπαρχουν σεμιναρια/workshops, θα με ενδιεφερε κι εμενα  
     
  4. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Τάντρα και ταντρικό σεξ

    Κατι ακουσα για Θιβετ αλλα πριν ξεκινησεις παρε και μια δευτερη γνωμη...
     
  5. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Τάντρα και ταντρικό σεξ

    Μία και μοναδική ανάσα, που περνάει από το στόμα του ενός στο στόμα του άλλου για ώρα. Δεν ξέρω αν εντάσσεται στο ταντρικό σεξ, αλλά σίγουρα είναι απολαυστικό.
     
  6. Για το τουνδρικό σεξ μπορούμε να πούμε τίποτε;
    Βέβαια, ο καλόπιστος συνομιλιτής θα μας παρέπεμπε στους ταράνδους  
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τάντρα και ταντρικό σεξ

    Τώρα αντιλαμβάνομαι τη μεταλλαγή σου σε μπουρμπουλήθρα, διδάκτορα μάλιστα.
     
  8. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Τάντρα και ταντρικό σεξ

    Πήρα το διδακτορικό μου στο τζακούζι. Κι όταν δεν φιλοσοφούσα, μάσαγα τσιχλόφουσκες - ποτέ δεν κατάφερα να τα κάνω ταυτόχρονα.
     
  9. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    View attachment 5036 View attachment 5037


    Ήμουν 21 ετών όταν για πρώτη φορά και εντελώς τυχαία γεύτηκα την απόλυτη ηδονή με την σύντροφο μου σε ένα παιχνίδι χαλάρωσης και απόλαυσης των αισθήσεων, τελείως αυθόρμητα και απρόσμενα. Δυο κορμιά το ένα κολλημένο στο άλλο, απαλά αργά κινούμενα αγγίγματα, τα μάτια καρφωμένα και η θερμότητα να αυξάνετε ολοένα και περισσότερο με ελεύθερη ροή σεξουαλικής ενέργειας.

    Ξαφνικά το χάσιμο, σαν να μην υπήρχε χώρος, σαν να μην υπήρχε σκηνικό, μονάχα εμείς, δύο ψυχές αιωρούμενες στην απόλυτη ένωση. Μια ενότητα που οδηγούσε σε μια πολύ βαθειά ψυχοσωματική ηρεμία, γαλήνη και μαστροπεία. Σαν να μην υπήρχε παρελθόν, ούτε μέλλον. Μόνο το παρόν. Ένα παραμύθι που είχα την αίσθηση ότι η διάρκεια του έτεινε στο άπειρο, ένα ταξίδι στο χώρο των ψυχοπνευματικών αισθήσεων. Μια σεξουαλική εμπειρία εξελιγμένων βιοενεργειακών αισθήσεων.

    Για αρκετό διάστημα ήμουν από τη μια ενθουσιασμένη αλλά παράλληλα και προβληματισμένη για το τι συνέβη εκείνη τι νύχτα.
    Τι ήταν αυτό που οδήγησε δυο κορμιά να ενωθούν και να οδηγηθούν σε ένα ταξίδι απόλυτης ολοκλήρωσης χωρίς καν να προβούν σε κλασικές σεξουαλικές πράξεις?
    Λίγους μήνες μετά και έπειτα από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα πως, ότι είχα νιώσει εκείνη τι νύχτα, τόσο αθώα, τόσο αυθόρμητα οφειλόταν σε αυτόν.





    Το μονοπάτι της Ανατολης με σκοπό την προσωπική καταξίωση βασισμένη στην Yoga μέσω της οποίας τα άτομα λατρεύουν το ένα το άλλο.


    Μέσω τις Tάντρας καλείσαι να αποδεκτής τον εαυτό σου όπως είναι, να δεχτείς τις επιθυμίες σου μέσα από βαθιά ευαισθησία με επίγνωση και αγάπη. Tο σεξ σαν βασική ενέργεια εισχωρεί σε κάθε κύτταρο του ΕΙΝΑΙ μας. Πηγή ζωής και ευεξίας που απελευθερώνει κάθε ταμπού, κάθε προκατάληψη και σέβεται την εσωτερικότητα του κάθε ατόμου. Σκοπός της η μεταμόρφωση της αγάπης σε διαλογισμό, σε φώτιση και σε μυστική κορύφωση. Δίνοντας στο ζευγάρι την δυνατότητα να μοιράζεται τις σκέψεις του, τα όνειρα του, την κάθε ελπίδα. Η βάση για μια καλή σχέση αλληλοκατανόησης, σεβασμού σε φυσικό, ψυχικό και νοητικό επίπεδο. Δίνοντας στο ζευγάρι την δυνατότητα να μοιράζεται τις σκέψεις του, τα όνειρα του, την κάθε ελπίδα. Η βάση για μια καλή σχέση αλληλοκατανόησης, σεβασμού σε φυσικό, ψυχικό και νοητικό επίπεδο.


    Xρησιμοποιώντας την σεξουαλική ενέργεια μέσα από την επαφή δυο ατόμων οδηγεί στην σταδιακή χαλάρωση, με ξαφνική άνοδο κάθε αισθητήριου παράγοντα οδηγώντας σε μοιραίο μεσουράνημα. Ο "Tανδρικος" Έρωτας δίνει την δυνατότητα απελευθέρωσης κάθε σεξουαλικής ενέργειας χωρίς περιορισμούς του self and the Ego. Σε βοηθά να απελευθερωθείς, να κατεβάσεις τον διακόπτη του νου σου και να ξυπνήσεις όλες τις αισθήσεις σου, γινόμενος ο κυρίαρχος του κορμιού σου. Μια ιεροτελεστία , ένας συντονισμός δυο ενεργειακών πεδίων που οδηγεί στην υπέρτατη ηδονή...







     
  10. dominastella

    dominastella Regular Member

    ταντρα παρατεταμενη ηδονη που κρατα ωρεσ μερεσ εγω ζω ταντρα συναισθηματικο την σκεφτομαι διαρκωσ με παθοσ και ηδονη ταντρα με το μιαλο τααντρα με το νου διο γημνια κορμια σε ενα αυτο ειναι ταντρα αρκει η ελξη τα σωματα ιδρομενα χημοι αναβλιζουν απο παντου αυτο ειναι ταντρα ορεσ ενομενοι στη φλογα του παθουσ
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    σεμινάρια ταντρικού σεξ γίνονται και στην Ελλάδα.
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Τι εννοείς λέγοντας μαστροπεία;