Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τίτλοι και ποια η αλήθεια ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος sklavin, στις 3 Οκτωβρίου 2005.

Tags:
  1. sklavin

    sklavin Guest

    Αυτοαποκαλούμαστε ... κάπως ( D–M-s- κλπ ),
    ανάλογα με αυτό που αισθάνεται- νιώθει πως είναι ο κάθε ένας .

    Οκ μέχρι εδώ !

    Σήμερα μιλώντας με κάποιον φίλο πάνω στους τίτλους που βάζουμε για μας ,
    μου δημιουργήθηκε η εξής απορία ...

    Γνωρίζω και γνωρίζετε πως οι τίτλοι που χρησιμοποιούμε έχουν συγκεκριμένη έννοια και φυσικά μέσα από αυτήν ,
    και συγκεκριμένη λειτουργία .

    Οι ερωτήσεις μου είναι ...

    Πόσοι πραγματικά πράττουν τα αντίστοιχα της έννοιας του τίτλου τους στο 100%;
    Κάτι τέτοιο είναι εφικτό ή προσαρμόζουμε ανάλογα τον τίτλο στα
    ‘’ μπορώ μας ‘’ και στα ‘’ θέλω μας ‘’ , όπως δηλαδή μας εξυπηρετεί ?


    Υ.Γ Ας μην απαντήσουμε παρακαλώ εγωιστικά για να υποστηρίξουμε τους τίτλους μας ,
    αλλά όπως πραγματικά μέσα του το πιστεύει ο κάθε ένας .

    Thanks !
     
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Να σου απαντησω εγω sklain...Τα θελω μου ξεκινουν απο την ηλικια των 11-12 ετών. Τα μπορω μου περιορίστηκαν δυστυχως σε 2 σχέσεις μονο και αυτες σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια.Και οι 2 σχέσεις μου έιχαν να κανουν με sub ας το πω έτσι, οχι συνειδητοποιημενες..Έκανα μεγάλη προσπαθεια με τη μια απο αυτες για να τη φερω σε καποιο επιπεδο και πραγματι κατι καταφερα. Το πραγμα χάλασε στις λεγομενες "κοινωνικές υποχρεώσεις" που είχε...ίσως φταιω και εγω. με την έννοια οτι ήμουνα λίγο "υποχωρητικός" .Πρέπει τελικα να έχεις διαυγεια πνευματος συνέχεια για να μην πέφτεις στην παγίδα που μπορει να σου στήσει μια sub. ίσως αθελα της, ισως δοκιμαζοντας σε. Γιατι παίζονται και τέτοια στις D/s σχέσεις. Θα μπορουσα να γραφω κατεβατα για ολα αυτα αλλα με καλει το καθήκον..
     
  3. ludwig

    ludwig Guest

    Καυτό θέμα sklavin. Λοιπόν..αν θες την γνώμη ενός ταλαίπωρου, το τί είναι πραγματικά κάθε ένας από μας εδώ μέσα και πόσο ειλικρινής είναι όταν το δηλώνει θα το βλέπαμε μόνο αν τον παρακολουθούσαμε στην καθημερινότητά του εν καιρώ σκλαβιάς ή υποταγής ή όπως θες πες το. 'Η αν μιλήσουμε μαζί του προσωπικά και δεν ντραπεί να μας πει τα εσώψυχά του. Αν μου επιτρέπεται λίγο να ανοιχτώ πίσω από την ανωνυμία μου, αυτό που ήμουν - τώρα θεωρώ τον εαυτό μου ελεύθερο - το ξέρουν πολύ καλά μόνο ένα δυο άτομα φίλοι μου και τους φαίνεται απίστευτο που το κουβαλάω και με βασανίζει και με κάνει να υποφέρω ώρες ώρες όταν η μοναξιά σκεπάζει τα πάντα.
    Το τί βιώνει όμως ακριβώς κάποιος σε αυτές τις σχέσεις και το πώς το βιώνει, με ποιά ένταση και με ποια αυτοκριτική διάθεση το ζει, δύσκολα μπορεί να το διαπιστώσει ένας τρίτος αν είναι απ'έξω. Και ότι και να σου πούμε όλοι, θα είναι δύσκολο να διαβάσεις την ψυχή τους. Πιστεύω όμως ότι τον άνθρωπο τον χαρακτηρίζει πάνω απ'όλα η πρόθεση και υπάρχει μέσα στον καθένα μας μια πυξίδα που μας δείχνει πολύ πιο εύκολα εκεί που νοιώθουμε ''σαν στο σπίτι μας'' και όσα διαλείματα και να κάνουμε από έναν τρόπο ζωής θα γυρίζουμε πάλι μοιραία εκεί που ανήκουμε.
    Το τί δηλώνω βέβαια....ο καθένας δηλώνει ότι θέλει. Μπορεί να δηλώνω σκλάβος στο προφίλ αλλά αν μπορούσα θα έγραφα δίπλα ''σε κάποιες σχέσεις λειτούργησα καθαρά σαν υποτακτικός και είχα κατά νου και την δική μου ευχαρίστηση και έπαιξα απλά ένα παιχνίδι και δεν ήμουν καθόλου δοσμένος 100% και απόλυτος. Μα έζησα όμως και μια φορά σαν πραγματικός σκλάβος που συχνά τα όρια μου κινδύνευαν, αλλά το ξεπέρναγα γιατί το ήθελα πραγματικά. Και για μερικούς ανθρώπους μπορείς να είσαι ένας πολύ καλός σκλάβος, για μερικούς άλλους όμως δεν μπορείς ούτε να δώσεις την ψυχή σου ούτε να γονατίσεις καν μπροστά τους. Δεν είμαι όμως μόνο σκλάβος και ούτε μπορώ και ούτε θα αντέχω να γίνομαι ξανά και ξανά το ίδιο που ήμουν τότε. Και νομίζω όποιος λεει το αντίθετο κοροιδεύει τον εαυτό του. Σκλάβος είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς για πολύ καιρό. Βιώματα αληθινής σκλαβιάς με την έννοια του ανθρώπου - περιουσία είναι πολύ σπάνια και δεν επαναλαμβάνονται. Τις περισσότερες φορές λειτουργείς σαν υποτακτικός και έχεις την ψευδαίσθηση ότι εισαι σκλάβος. Η ταπεινότητά μου δεν μπορεί να δηλώσει ότι είναι αυτό ή το άλλο και τίποτα άλλο, άνθρωπινο ον είμαι. Φυσικά νομίζω ότι μια ζωή δεν μπορεί να την περάσει κανείς σαν σκλάβος. Φέρεται σε άλλες σχέσεις σαν υποτακτικός, σε άλλες σαν σκλάβος. Κατά την γνώμη μου το τι είσαι σε μια σχέση το ορίζουν τα πρόσωπα της σχέσης καθώς και η χρονική στιγμή που γίνεται η σχέση. 'Αλλο ήμουν στα 15, άλλο στα 20 και αλλο τώρα που οι κρόταφοι γκρίζαραν (πάντως αφέντης ποτέ, ούτε καν σαν φαντασίωση δεν υπήρξα).
     
  4. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    sklavin τι απαντήσεις περιμένεις να πάρεις αλήθεια?  
     
  5. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς στην φαντασία τους θέλουν το 100% του ρόλου τους ,στην πράξη όμως δεν γίνετε
    Δεν γίνετε κυρίως από θέμα χρόνου υποχρεώσεων κλπ, αλλά και επειδή άλλο η φαντασία και άλλο η πράξη
    Σαν άντρας σκλάβος οπού έχω περισσότερη εμπειρία, από αφέντης οφείλω να ομολογήσω ότι ενώ όταν σκέφτομαι ότι θα περάσω μια εβδομάδα με την Αφέντρα μου θέλω πραγματικά να με έχει σκλάβο όλο το 24ωρο όλη την εβδομάδα, όταν βρεθώ στη φάση αυτή υπάρχουν στιγμές που θέλω το διάλειμμα μου το τσιγαράκι μου,το καφεδάκι μου κλπ
    Αυτό βεβαία εξαρτάτε από την Αφέντρα αν θα το επιτρέψει η όχι
    Τα ο πιο κρίσιμο σημείο πάντως που βλέπει ο άντρας σκλάβος ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο 100% του ρόλου του πιστεύω ότι είναι από την στιγμή που θα του επιτραπεί να τελειώσει με οποιοδήποτε τρόπο
    Εγώ προτιμώ να μην τελειώσω ένα μήνα παρά να τελειώσω και αμέσως μετά να συνεχίσω να υπηρετώ την Αφέντρα μου.
    Ούτε ο ρόλος του αφέντη και αφέντρας νομίζω μπορεί να πιάσει το 100% της έννοιας γιατί και οι αφέντες-αφέντρες , κοιτάνε πως θα έχουν ικανοποιημένο το σκλάβο-σκλάβα ώστε να συνεχίσουν να τον έχουν
    Γιατί αν στον αφέντη αρέσουν 5 πράγματα και στη σκλάβα 5 άλλα ,και ο αφέντης κάνει πάντα αυτά που ικανοποιούν εκείνον τότε θα ψάχνει για σκλάβα ,άρα δεν κάνει σαν αφέντης ότι θέλει αλλά γίνονται κάποιοι συμβιβασμοί
     
  6. sklavin

    sklavin Guest

    RE: RE: Τίτλοι και ποια η αλήθεια ?


    Χαχαχα ! ο λόγος που έβαλα το υστερόγραφο ήταν πιο πολύ για σένα , ναι το ομολογώ !
     

    Διαβάζοντας πολλά από τα ποστ σου ,
    ήμουνα σχεδόν σίγουρη πως θα απαντούσες έτσι ,
    αλλά εγώ αυτό ακριβώς προσπάθησα να αποφύγω ... το να γράψει κάποιος πως το βιώνει η το έχει βιώσει ο ίδιος .

    Δεν προσπαθώ να προσβάλω κάποιον από εσάς ούτε άμεσα ούτε έμμεσα λέγοντας πως ο κάθε ένας προσαρμόζει τον ρόλο του πάνω του ανάλογα .
    Δεν ήταν, ούτε είναι αυτός ο σκοπός μου !
    Το ξεκαθαρίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτό !

    Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε λοιπόν αυτό ,
    περιμένω αν θες ,
    την αμερόληπτη άποψη σου , γενικά !
     
  7. sklavin

    sklavin Guest

    RE: RE: Τίτλοι και ποια η αλήθεια ?


    Όχι ludwig, δεν ήθελα , δεν θέλω να αναλύσουμε τί είναι πραγματικά κάθε ένας από μας εδώ μέσα και πόσο ειλικρινής είναι όταν δηλώνει εναν τιτλο !

    Λέω ξανά πως μιλάμε γενικά , όχι συγκεκριμένα , ούτε για μας ούτε για τους άλλους εδώ μέσα . Γενικά !
    Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε η να κριθούμε για το τι δηλώνουμε.

    Πως θεωρείτε πως είναι στην πραγματικότητα τα πράγματα ήθελα να κουβεντιάσουμε μόνο !

     
     
  8. sklavin

    sklavin Guest

    RE: RE: Τίτλοι και ποια η αλήθεια ?



    Την αλήθεια μόνο , ακόμα και αυτήν την αλήθεια που αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας
    carissa , αυτό μόνο περίμενα .

     
     
  9. ludwig

    ludwig Guest

    Μα δεν το πήρα sklavin ότι μας έβαλες να αποδείξουμε κάτι. Αντίθετα θεωρώ πολύ βασικό το ερώτημά σου γιατί τελευταία με έχει απασχολήσει κι εμένα πάρα πολύ το ίδιο. Το πήρα σαν ευκαιρία να μιλήσω αυθόρμητα για τα δικά μου αισθήματα γιατί νομίζω ότι το θέμα που έθεσες είναι από τα πιο ουσιαστικά θέματα. Δηλαδή αν δεν ξέρει κάποιος που πάει και ποιός είναι, τι ακριβώς ζητάει και ποιά τα όριά του, τι δηλώνει και τι μπορεί πράγματι να είναι. Γι'αυτό καλό είναι να έχουμε ξεκαθαρίσει με τον εαυτό μας τι μας παίρνει και τι δεν μας παίρνει.
     
  10. Maley

    Maley Contributor

    Τι προσπαθησες να αποφυγεις sklavin?
     
  11. sklavin

    sklavin Guest

    RE: RE: Τίτλοι και ποια η αλήθεια ?


    Μα τα Ελληνικά μου νομίζω είναι πολύ καλά Maley ,
    αλλά ας το ξανά γράψω ....
    ‘’ το να γράψει κάποιος πως το βιώνει η το έχει βιώσει ο ίδιος ‘’
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    To βιωσα Sklavin έγραψα...τωρα το βιωνω μεσα από τις δικες μου φαντασιωσεις..και τις φαντασιωσεις των άλλων..οι ευκαιριες δεν ερχονται συχνα...