Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί Λ/λέμε παραέξω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 28 Ιουλίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Έχετε διαπιστώσει, συνειδητοποιήσει, πάρει απόφαση ότι τουλάχιστο για κάποιο διάστημα της ενεργής ερωτικής ζωής σας, θα σας χαρακτηρίζει το ότι "κάνετε BDSM".

    Για μία τουλάχιστον φάση της ζωής σας, δεν μπορείτε ή δεν επιθυμείτε να το αποφύγετε.

    Το στάτους σας σας είναι ξεκάθαρο πλέον, οι προτιμήσεις, τα γούστα, τα όριά σας αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

    Η ερώτησή μου είναι:

    Ενημερώνετε το πλησίον σας με κάποιον τρόπο;

    Ποιά είναι η στάση σας στο στενό σας περιβάλλον; Στενοί συγγενείς και φίλοι δηλαδή.

    Προσωπικά το σκέπτομαι να τους ενημερώσω λίγο - λίγο με τον σωστό τρόπο, για λόγους ασφαλείας και ψυχικής συνοχής δικούς μου. Με περιμένουν εκπλήξεις, κάποιοι από αυτούς είμαι βέβαιη ότι έχουν και είχαν συναίσθηση του τί είμαι, πριν από μένα.

    Στο ευρύ σας περιβάλλον;

    Σκέπτομαι ούτε να ξεκαθαρίσω ούτε να κρύψω. Ούτε να προκαλέσω με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε να κάνω μανούβρες απόκρυψης.

    Στο εργασιακό σας περιβάλλον;

    Εκεί έχω αποφασίσει να αποκρύψω οργανωμένα και συστηματικά. Είναι ο μόνος χώρος όπου είναι θεμιτό το συμφέρον να παίζει τον πρώτο ρόλο και εκτός αυτού ανέκαθεν είχα διαχωρίσει την ερωτική μου ζωή από τις δουλειές μου, οπότε τεχνικά δεν μου είναι δύσκολο.
     
    Last edited by a moderator: 27 Οκτωβρίου 2011
  2. iJ

    iJ Regular Member

    tender lilly εφόσον το σκεπτικό σου είναι ότι "ανέκαθεν είχα διαχωρίσει την ερωτική μου ζωή από τις δουλειές μου" με την ίδια λογική γιατί να μη διαχωρίζεις και την οικογένεια-φίλους από την ερωτική σου ζωή;
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Τιποτα δεν λεμε παρα-εξω.

    Κανεναν δεν αφορα το δικο μου κρεβατι, ή τι κανω στη δικη μου μπανιερα, στη βεραντα μου, στο αυτοκινητο μου κ.ο.κ. και τι κανω εκει μεσα. Αν κοινοποιηθει εστω και με επιδερμικο τροπο ειναι σαν να τους αναγκαζεις να ρθουν κι εκεινοι στην κρεβατοκαμαρα σου, να γινουν θελοντας και μη ματακηδες μιας ζωης που στο κατω κατω ουτε τους αφορα, ουτε εμπλεκονται ερωτικα.

    Και να ξεστρατισω λιγο... Ποτέ μου δεν καταλαβα και φυσικα δεν το εκανα, γιατι οι ανθρωποι αρεσκονται να μιλανε με λεπτομερειες του στυλ: και που λες Μαρια μου, ηρθε ο Μητσος κι ειχε ενα πουλιιιιι..αχχχχ..και που λες, το βγαλε, μου το βαλε και μου κανε κι αυτο κι αυτο κι αυτο , κι εγω του εκανα αυτο κι αυτο κι αυτο, σαν να παρακολουθεις ανταποκριση της Καρχιλακη απο τη Βυρητο.

    Το περισσοτερο που εχω πει σε στενη μου φιλη μετα το πρωτο ραντεβου ειναι κατι σαν.. Ναι ηταν πολυ καλο..ή οκ καλο ηταν..ή φτωχα πραγματα μαλλον δεν τραβαει..επεξηγησεις παραπανισιες δεν δινω γιατι πρωτα φερνουν εμενα σε αμηχανια να βγαλω τα προσωπικα μου σε κοινη θεα.
     
  4. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Όλα εξαρτώνται από το είδος της σχέσης που έχουμε με τους άλλους στο κάθε περιβάλλον και το πόσο σηκώνει ο άλλος την γνώση.
    Για παράδειγμα, το Αφεντικό μου γνωρίζει πως είμαι υποτακτική, λεπτομέρειες απλώς φαντάζεται. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και η σχέση παραμένει φιλική και επαγγελματική.

    Όλοι μου οι βανίλλα φίλοι γνωρίζουν μέσες άκρες. Άλλοι με λεπτομέρειες, άλλοι όχι. Και αυτοί το έχουν αποδεχθεί σαν μέρος μου που δεν αλλάζει σε τίποτα την σχέση μου με εκείνους.

    Η οικογένεια μου από την άλλη δεν γνωρίζει τίποτα περι BDSM γιατί Ο Κύριος μου θεωρεί πως προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει λόγος. Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα το έπαιρναν βαρέως.
     
  5. anasia

    anasia Contributor

    Όλοι οι φίλοι μου vanilla γνωρίζουν το τρόπο που ζω και το γιατί .
    Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα είτε με μένα να τους το πω
    είτε εκείνοι με μένα όταν τους το είπα .
    Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες για την ερωτική μου ζωή ,
    όχι γιατί ντρέπομαι για κάτι η γιατί αισθάνομαι ένοχη για το τρόπο που έχω επιλέξει να ζω , αλλά από σεβασμό στον εκάστοτε Κύριο μου .

    Στο γραφείο
    δεν δίνω δικαιώματα στους υπαλλήλους μου γενικά ,
    οπότε ούτε και για αυτό .

    Όσο για τους γονείς μου ,
    μένω πολλά χρόνια μόνη μου και αν εξαιρέσω μια φορά κάπου στα 22 μου ,
    που τους γνώρισα το τότε αγόρι μου και έγιναν διάφορα ,
    από τότε ποτέ δεν τους επέτρεψα να ανακατευτούν στην προσωπική μου ζωή ,
    κρατώντας αυτό το κομμάτι για μένα και μόνο.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ίσως επειδή για μένα το bdsm δεν είναι κρεββάτι, δεν είναι κάτι που αφορά το κρεββάτι μου αλλά κάτι που ζω και είμαι, έτσι θα ήταν αδύνατο να μην δημιουργηθούν ερωτηματικά για το είδος της σχέσης, από τα άτομα που μπάζω σπίτι μου.
    Ή που θα έπρεπε να υποκρίνομαι και να βάζω μάσκα όταν έρχονται οι φίλοι μου, που δεν ξέρω πόσο φίλοι μου θα μπορούσαν να θεωρούνται όταν τους κρατάω έξω και μακρυά από το ποια πραγματικά είμαι. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις κι εσύ ο ίδιος αποδεχτεί το ποιος πραγματικά είσαι και να μην νιώθεις ούτε ενοχές ούτε ντροπή γι΄ αυτό που κάνεις. Σίγουρα το τι κάνω στο κρεββατι μου δεν τους αφορα, έτσι δεν συζητιέται αυτο.
    Γνωρίζουν πως είναι Ο Κύριος μου και όχι απλά ο συντροφός μου, πως εγώ έχω ψυχοσύνθεση σκλάβας και αυτό το είδος της σχέσης μου ταιριάζει και το έχουν αποδεχτεί.
    Αλλά μιλάω στον Κύριο μου στον πληθυντικό, Τον αποκαλώ Κύριο μου, κάθομαι στα πόδια Του αν δεν μου Επιτρέψει να κάτσω μαζί Του κ.ο.κ.
    Στη δουλειά δεν έχω πει τίποτα μια και γενικά δεν συζητάμε για κάτι εκτός δουλειάς.
    Οι γονείς μου και τα παιδιά μου μόνο δεν γνωρίζουν, αν και βλέπουν πως πάντα εγώ Τον φροντίζω - με την έννοια πως εγώ θα ρωτήσω αν χρειάζεται κάτι, να σηκωθώ να φέρω νερό και για τους δυό μας κ.ο.κ.-και πως Αυτός Έχει τον τελευταίο λόγο. τα αδέλφια μου το γνωρίζουν, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις στην αρχή, οι οποίες με τον καιρό έφυγαν.
    είμαι αυτή που είμαι, νιώθω δυστηχής να πρέπει να προσποιούμαι και να υποκρίνομαι με εκείνα τα άτομα που υποτίθεται τα διάλεξα και είναι φίλοι μου(και όχι γνωστοί μου), για κάτι πέρα από κοινωνικές ανάγκες.
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2006
  7. latexduck

    latexduck Contributor

    Εγώ θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν πρέπει να βγαίνει παραέξω. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα αντιδράσει με αυτό και ίσως καταστραφεί σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο ότι έχουμε φτιάξει έως τώρα στην ζωή μας. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι οι Κυρίαρχοι δεν απαντήσανε ακόμα, γιατί? Το ότι εμείς είμαστε τα "θύματα" σημαίνει ότι αυτοί δεν φέρνουν μερίδιο στην ευθήνη. Σκεφτήτε λίγο ποιόν θα κοροιδεύανε αν αποκαλύπτοταν κάτι τέτοιο στον έξω κόσμο... εσάς ή τον/την Κυρίαρχο Σας. Εύχομαι να πέσω έξω και ελπίζω να μην ξέφυγα απο το θέμα tender lilly  

    ευχαριστώ  
     
  8. anasia

    anasia Contributor


    αισθανεσαι '' θυμα '' Jim_Jailor και οτι ενας Κυριαρχος εχει ευθυνη για την επιλογη σου να νιωθεις και να εισαι σλαβος ?

    θυμα για πιο λογο ? και ευθυνη για πιο πραγμα ?
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα ερωτήματα που έθεσε η anasia{L G}.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Καλως μας ήρθες zofia   και ελπίζω να μας γράφεις συχνά.

    Η αλήθεια είναι ότι δεν επιθυμώ στην ευρύτερη προσωπική μου ζωή να φορώ το "γύψινο κοστούμι" που φορώ στην επαγγελματική.

    Το ένα είναι αυτό.

    Το άλλο είναι ότι δεν επιθυμώ να "ακυρώσω" τους ανθρώπους του στενού μου περιβάλλοντος που ούτε τόσο πιά στενοκέφαλοι είναι, ευχαριστημένη και ει δυνατόν ευτυχισμένη θελουν να με βλέπουν και αν έχουν άποψη γιατί να μην θέλω να την ακούσω; δε λέω να την δεχτώ αλλά γιατί να την απορρίψω από πριν;

    Άλλος λόγος είναι η κινέζικη παροιμία "αν δε θες να το μάθουν μην το κανεις" ή αλλιώς το "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" και ακόμα και αν δεν πει κάποιος πουθενά για κάτι που τόσο έντονα χαρακτηρίζει την ερωτική του ζωή, η κρυψίνοια αυτή θα γίνει κάπου αισθητή και θα τον απομονώσει από ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους κάποτε είχε στενή σχέση.

    Άλλος λόγος είναι ότι επιθυμώ ίσως να υποβάλλω αυτό που είμαι, αυτό το κομμάτι του εαυτού μου στην βάσανο της κριτικής και δεν πειράζει ας στενοχωρεθώ και ας πειραχτώ με κάποιους.

    Σημειώνω ότι εννοώ να γνωρίζουν επιλεγμένα πρόσωπα ορισμένα επιλεγμένα πράγματα που θα τους έχω πει με προσεγμένο τρόπο.

    Συμφωνώ με την anasia{L G} δεν είναι το θέμα οι λεπτομέρειες και τα "γαργαλιστικά" για τους τρίτους της ερωτικής ζωής μίας femsub.
     
    Last edited by a moderator: 3 Ιανουαρίου 2007
  11. gaby

    gaby Guest

    Αυτό είναι που με προβληματίζει αυτή την εποχή, σωστά το λες  
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Αμα με ρωτηση καποιος θα του πω ξεκαθαρα ποιος ειμαι και τι ειμαι.. δεν θα του πω τιποτα περισοτερο και τιποτα λιγοτερο απο αυτο που ρωτησε. Αν εχει την ωριμοτητα και καταλαβει καλως αν οχι, παλι καλως... δεν φταιω εγω!
    Δεν θα κατσω ποτε να πω απο μονος μου τιποτα εφοσον δεν υπαρχει λογος. Δεν κρυβομαι ουτε ντρεπομαι αλλα για να ρωτησει καποιος σημαινει οτι εχει λογο η οτι κατι ειδε σε μενα... αρα ποτε δεν ειναι ασκοπο.