Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί ακριβώς σημαίνει για σας mind game στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 30 Αυγούστου 2006.

  1. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Τί ακριβώς σημαίνει για σας mind game στο BDSM;

    Συμβουλή:
    ποτέ μην Π/παίζετε ένα "παιχνίδι" όταν δε Ξ/ξέρετε τους κανόνες του...
     
  2. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Δεν πρόκειται για "πόλεμο" lilly, αλλά για παιχνίδι (επικίνδυνο σε χέρια ανθρώπων που δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους γιατί το επιλέγουν και που αποσκοπούν). Πρόκειται για μια βαθιά τομή στον ψυχισμό της υποτακτικής. Στόχος αυτής της πρακτικής είναι να κάμψει τις αναστολές της υποτακτικής Του, μέσα σε πλαίσια ελεγχόμενα από τον Ίδιο. Συμφωνώ με τον Ηλία πως δεν έχει να κάνει με την καθεαυτή Κυριαρχία (γλίτωσα την δαγκωνιά  ) και αποτελεί μέθοδο παρουσίασης μιας αναστολής της υποτακτικής σε πραγματικό χρόνο, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με αυτήν και αναγκάζοντάς την να λάβει δράση όπως ορίζει Εκείνος. Εύκολα μπορούν να πραγματοποιηθούν τέτοια παιχνίδια με την στέρηση μιας εκ των αισθήσεων (ιδίως της όρασης που είναι και η "δυνατότερη").
    Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Κυρίαρχος να γνωρίζει πόσο πνευματικά ισχυρή και δεκτική είναι η υποτακτική Του, έτσι ώστε να αποκομίσει αυτό που ο Ίδιος θέλει να της περάσει χωρίς να την τραυματίσει ψυχικά. Εξίσου βασικό είναι να γνωρίζει τα όριά της (σε αυτό το σημείο προσυπογράφω την δήλωση του Master_Spiller πως το ζευγάρι θα πρέπει να έχει αρκετό καιρό σχέση, ώστε να γνωρίζει ο Κυρίαρχος τα τρωτά σημεία της υποτακτικής Του και η ίδια να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις κινήσεις Του.). Κλείνοντας, επαναλαμβάνω (την άποψή μου) πως στόχος είναι να καμφθούν οι αναστολές και όχι να βγουν στην επιφάνεια οι φοβίες, καθώς το δεύτερο είναι ιδιαίτερα επίφοβο για την πνευματική υγεία της υποτακτικής.
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2006
  3. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    L_Strike πραγματικά βρίσκω πολυ ευστοχη την αποψη/"οδηγία" αυτή...
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το 'ξερα εγώ δικιά μας είσαι   . Όχι δεν είχα εκνευριστεί με τίποτα , απλά απέφυγα να βάλω χαμογελάκι για να δω τις αντιδράσεις , σαν παιδί κι εγώ   . Δε θα έλεγα λοιπόν ψυχολογικός πόλεμος στη συγκεκριμένη περίπτωση , αλλά βολιδοσκόπηση αντιδράσεων ...
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Απάντηση: Τί ακριβώς σημαίνει για σας mind game στο BDSM;

    Εεεεεεεε!!!!
    Αρκετά….
    Τι πάθατε όλοι και ισοπεδώσατε, απορρίψατε, κατακεραυνώσατε και αποτρέψατε στο να σας συμβεί?
    Με τρομάξατε με ολ΄αυτά που αναφέρετε για το αγαπημένο μου Μind Game...
    Θεώρησα απαραίτητο να σας παραθέσω την άλλη όψη του…στην πραγματική της διάσταση.

    Mind Game …Αισθησιακό, ερωτικό, λάγνο, παθιασμένο, μοναδικά ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!

    - Τι σημαίνει το SM στο αρχικό του nick σου? Με είχε ρωτήσει κάποτε…
    - Super Market απάντησα αυθόρμητα και χαμογελώντας πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μου με αυτή την τόσο αφελή αλλά από άγνοια διατυπωμένη ερώτηση που μου έκανε ο ενδιαφέρον άγνωστος που μονοπωλούσε για μήνες το prive μου στο chat room "relations".

    - Μιλάμε τόσο καιρό στο net Εύα… Θέλω να σε δω επιτέλους. Θέλω να δω την Γυναίκα που με έχει κάνει τόσο πολύ να θέλω να πέσω στα πόδια της και να την λατρέψω. Έχουν περάσει 3 μήνες Εύα… δεν πάει άλλο, πρέπει να βρεθούμε να τα πούμε και από κοντά.

    Ούτε στο τηλέφωνο που μιλάγαμε ήταν πια η λύση…το ήξερα και εγώ κάποτε θα συνέβαινε.

    Το σκέφτηκα καλύτερα εκείνο το απόγευμα και μου ήρθε μια ιδέα…Του τηλεφώνησα.
    - Ήρθε η ώρα, του είπα… Φρόντισε στις 23.00 ακριβώς να είσαι στο parking του (ταδε) Super Market από την Κατεχάκη προς την περιοχή Παπάγου.
    Δεν θα βγεις από το αυτοκίνητο σου…θα σε πάρω τηλέφωνο και θα σου πω τι θα κανείς για να με δεις.

    - Ευχαριστώ! είπε πετώντας από την χαρά του. Θα είμαι εκεί ακριβώς την ώρα που μου είπες Εύα.

    Ήταν Χειμώνας και ο κόσμος ήταν μαζεμένος από νωρίς στα σπίτια του.
    Φόρεσα εσκεμμένα άσπρα δαντελένια εσώρουχα…τις απαραίτητες ζαρτιέρες και το άσπρο μου καλσόν… Τις μπότες μου… Έριξα την μακριά δερμάτινη καπαρντίνα μου επάνω μου. Την φόρεσα έτσι ώστε να μη φαίνετε ότι από μέσα δεν φορώ τίποτε εκτός από τα απαραίτητα.
    Ξεκίνησα να πάω προς το σημείο που του είχα υποδείξει…

    Μπαίνω στο άδειο σχεδόν parking του Super Market. Λίγα αυτοκίνητα χωρίς τους οδηγούς τους έβλεπα εδώ και κει παρκαρισμένα.
    Τον παίρνω τηλέφωνο
    - Δεν ξέρω σε πιο αυτοκίνητο είσαι …Με βλέπεις μόλις ήρθα?
    - Ναι τώρα μπήκες. Βλέπω το αυτοκίνητο σου Εύα.
    - Ωραία αναβόσβησε μου τα φώτα του δικού σου να σε εντοπίσω και θα σου πω τι θα γίνει μετά…
    Βλέπω ένα αυτοκίνητο να μου αναβοσβήνει τα φώτα…Κατευθύνω το αυτοκίνητό μου προς τα εκεί έχοντας το έμπροσθεν μέρος του αυτοκινήτου μου στραμμένο προς το δικό του.

    Ευθυγραμμίζομαι σχεδόν και μένω μακριά του περίπου στα 20 μέτρα…Τον παίρνω ξανά τηλέφωνο…
    - Ωραία παρκάρισα και εγώ.
    - Να έρθω εγώ Εύα στο αυτοκίνητο σου ή θα έρθεις εσύ στο δικό μου? Με ρωτά…
    - Μείνε εκεί που είσαι…Δεν θα βγεις από το αυτοκίνητο σου και θα κάνεις ότι σου λέω εγώ. Αν κάνεις το λάθος και βγεις απλά δεν θα με ξαναδείς ποτέ. Σύμφωνοι? Του είπα.
    Τον άκουσα διστακτικό αλλά συμφώνησε.

    - Άνοιξε τα φώτα σου του λέω και άφησε τα ανοικτά.

    Βάζω την μουσική που άκουγα πιο δυνατά ώστε να ακούγεται έξω από το αυτοκίνητο. Βγαίνω έξω…πηγαίνοντας ρυθμικά μπροστά από το αυτοκίνητο μου.
    Αρχισα να βγάζω με αργές κινήσεις την καπαρντινα μου…Το κρύο δεν το ένιωθα…Ήμουν καυτή…Χόρευα στον ρυθμό της μουσικής και ήξερα ότι αυτός ο άγνωστος με βλέπει και αυτό με άναβε ακόμα περισσότερο… Ήθελα να τον τρελάνω πολύ...
    Προσπαθούσα να τον φανταστώ να φλέγεται…Τον κάλεσα στον τηλέφωνο ξανά και σχεδόν δεν μου μίλαγε… Μου ήρθε μια ιδέα πάλι… Αρχισα να χαϊδεύομαι…Γέμισα το εσώρουχο μου από τα υγρά μου…Η όλη αυτή σκηνή με είχε ερεθίσει και εμένα πολύ. Αρχισα να βγάζω το εσώρουχο μου…Το έβγαλα εντελώς. Έμεινα μόνον με τα υπόλοιπα…Το γύρναγα γύρο από το κεφάλι μου έχοντας το σηκωμένο ψηλά και του το έδειχνα…
    Το πήγα και το άφησα πάνω σε ένα κολωνάκι που ήταν δίπλα μου από αυτά που έχουν τα parking …

    Το show μου τελείωσε.

    Φοράω πάλι την καπαρντίνα μου….μπαίνω στο αυτοκίνητο και φεύγω χωρίς να τον δω και να με δει από κοντά. Πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Το μυαλό μου ήταν γεμάτο αισθησιασμό και λάγνες σκέψεις. Το κορμί μου ήταν ακόμα ερεθισμένο στη σκέψη του.

    Το τηλέφωνο μου κτύπησε σύντομα, όπως ακριβώς το περίμενα. Ήταν αυτός και ήταν αναστατωμένος.
    - Γιατί έφυγες? Τι μου έκανες? Που είσαι? Γύρνα πίσω! Με τρέλανες! Θέλω να σε δώ!
    - Πήγαινε πάρε το εσώρουχο μου… με αυτό θα κοιμηθείς απόψε… Πάρε τις μυρωδιές μου… και αυτό σου αρκεί.
    Από σήμερα οι αισθήσεις σου θα ανήκουν σε μένα και θα λειτουργούν αργά-αργά, όταν και όπως το επιθυμώ… Για αυτό, μη βιάζεσαι…του είπα.
    Έκλεισα το τηλέφωνο ικανοποιημένη με ότι είχε προηγηθεί. Τον έκανα να λιώσει από πόθο και επιθυμία. Τον τρέλανα!

    Συνέχισα να ξυπνάω τις αισθήσεις του… Το έκανα για τα επόμενα πέντε συνεχόμενα χρόνια που ήμασταν μαζί σαν ζευγάρι…

    stergios_sm – Στέλιο: Ευχαριστώ για όλα τα mind games που γενναιόδωρα με ενέπνευσες και έζησα μαζί σου!!

    Είμαι πιο πλούσια !!
     
  6. Ηλια η ερωτηση μου ηταν περι τεχνικων,

    το παιχνιδακι που περιεγραψες το βρισκω αρκετα αθωο,ισως σε καποιους αρχαριους να ακουγεται extreme οποτε καλο θα ηταν να δοκιμασουν κατι αναλογο για αρχη,

    ηλπιζα σε κατι πολυ πιο βαθυ και επικινδυνο,φαντασια εχεις μπολικη και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εχεις πλασει πολυ πιο "ανωμαλα" και σαδιστικα παιχνιδια στο μυαλο σου,αυτα θα με ενδιεφερε να ακουσω.
     


  7. Τελικα υπαρχουν τεχνικες ναι η οχι ?

    κατι ονομαζεται τεχνικη η μεθοδος οταν εχει αποτελεσματα σε ολους τους ανθρωπους ασχετα με το αναμενομενο ποσοστο αποκλισης απο ανθρωπο σε ανθρωπο.
     
  8. Don Machino

    Don Machino Regular Member

    να΄σαι καλά Ηλία, αν και το παιχνίδι που μας έπαιξες με καταπίεσε κατα κάποιο τροπο, άρα ήταν επιτυχές.

    δηλαδή ήθελα να γελάσω δυνατα και τρανταχτά, αλλά είναι 4 ξημερώματα και θα ξυπνήσω τον κόσμο δίπλα μου.

    απ΄την άλλη, αντελήφθην την ανεπαρκή γνώση των περισσοτέρων από εμάς στην φύση του ενγκεφάλου και την άγνοια στην ψυχολογία και κατ΄έπέκταση στην μελέτη της ψυχοσύνθεσης του ανθρώπου πόσο μάλλον και στον έλεγχο αυτής.

    και χαίρομαι γι'άυτό...
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καθοδηγούμενη αντιληπτική πλάνη .
    Αντίληψη λέμε ένα μεγάλο αριθμό ενεργειών που γίνονται μέσα στο μυαλό και έτσι μπορεί αυτό να έχει γνώση του εξωτερικού κόσμου. Στην αντίληψη μας βοηθάνε οι αισθήσεις και η νόηση.
    Ο άνθρωπος παίρνει διάφορα ερεθίσματα από τον εξωτερικό κόσμο. Τα ερεθίσματα αυτά διεγείρουν τα αισθητήρια όργανα (μάτια, μύτη κλπ.) και έτσι φθάνουν στον εγκέφαλο και καταλαβαίνουμε τα διάφορα αντικείμενα που έχουμε γύρω μας. Αυτό δε συμβαίνει μόνο στον άνθρωπο, αλλά και σε όλα τα ζώα. Με τη διαφορά ότι μόνο ο άνθρωπος έχει τη νόηση.
    Σε τι τον βοηθάει τώρα η νόηση; Απλούστατα στο ότι μπορεί μ' αυτή να ταξινομήσει τα διάφορα ερεθίσματα που παίρνει και να τα τοποθετήσει όπως έχουν στον εξωτερικό χώρο, δηλαδή με μια λέξη να αντιληφτεί. Είναι λοιπόν η αντίληψη, σε όλο το πλάτος της έννοιας, χαρακτηριστικό του ανθρώπου.
    Παραπλανώντας κάποιες από τις αισθήσεις με όμοια ερεθίσματα που οδηγούν σε λάθος αντίληψη της πραγματικής εικόνας , διαμορφώνουμε μία νέα πραγματικότητα . Με αποκάλυψη της πραγματικής εικόνας , μπορούμε να δημιουργήσουμε σύγχυση στο ανθρώπινο μυαλό , καθώς αμφισβητείται η εγκυρότητα της «αλήθειας» του , όπως μέχρι τώρα αυτή διαμορφωνόταν , μέσω των πληροφοριών που είχε αποθηκεύσει στην μνήμη .
    Αν δεν αποκαλύψουμε την πραγματική εικόνα , τότε μπορούμε να χτίσουμε μία νέα αντιληπτική πραγματικότητα για το δέκτη , μεταφέροντας τον σταδιακά σε άλλο περιβάλλον από αυτό που βρίσκεται .
    Υπάρχει μόνο αυτή η μέθοδος για να παίξουμε με το ανθρώπινο μυαλό ; Τι έχετε παράδειγμα να πείτε για την συναισθηματική πλάνη ; Αλήθεια η νοητική πλάνη , μπορεί μόνο να επιτευχθεί μέσω της αντιληπτικής πλάνης ;
    Και τέλος , νομίζετε μόνο πλανεύοντας , μπορούμε να παίξουμε με το ανθρώπινο μυαλό ;
    Μήπως η διατάραξη των αμυντικών μηχανισμών που προστατεύουν κάποιον από την σκληρότητα της αλήθειας είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια ;
    Όμορφα να οχυρώνεστε...
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Θα μπορούσαμε ίσως να αρχίσουμε δίνοντας ένα ορισμό στο mind game?
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το δικό μου προσωπικό ορισμό για τα παιχνίδια μυαλού , τον έδωσα ομορφιά μου , στο post 2. Όμορφα να βάζεις σε τάξη τα πάντα   ...
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Απάντηση: Re: Τί ακριβώς σημαίνει για σας mind game στο BDSM;

    Toν εδωσα κι Εγω lara Μου στο post 5!