Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος sklava_epi8ymiwn, στις 16 Οκτωβρίου 2005.

  1. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Είμαι νέα στον χώρο αυτό και κατ΄αρχή ένα γειά σε όλους.
    Η δική μου αναζήτηση για την ώρα παραμένει online και μόνο.
    Θα απευθύνω σε έσας μια απο τις απορείες μου αλλά και φόβους μου ταυτόχρονα.

    Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Master.
    Ας αναφερθούμε στις πρώτες onlineσυνομιλίες, στις τηλεφωνικές συνομιλίες, κλπ.
    Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια που να δηλώνουν έναν πιθανόν οχι και τόσο σοβαρό/ειλικρινή Dom/Master?
    Ποιά τα λάθη που εκέινη μπορεί να κάνει λόγω απειρίας και να δώσει λάθος μηνύματα?
    Τι είναι λογικό να περιμένει να της ζητηθεί και τι όχι?

    Περιμένω τις απόψεις όλων sub και μή με ενδιαφέρον. Ευχαριστώ.
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

    Καλώς ήρθες και σου εύχομαι καλό ταξίδι.

    Σαν πρώτη απάντηση, θα σε ρωτούσα:
    Τι πρέπει να προσέξει μια κοπέλα vanilla σε μια προσέγγιση για σχέση με έναν αντρα?

    Ακριβώς τα ίδια πρέπει να προσέξεις κι εδώ. Είναι, νομίζω, μια πολύ καλή αρχή.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

    Καλώς ήρθες στην κοινότητα pleasing  

    Στο τόσο πολύπλευρο και ουσιαστικό θέμα που θέτεις θα ήθελα να σταθώ σε δύο σημεία που με άγγιξαν περισσότερο, αφού δεν αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να το καλύψω ολοκληρωμένα.

    Αισθάνομαι προσωπικά, ότι τίποτα απ ότι κάνεις όντας άπειρη υποτακτική δεν είναι λάθος, εκτός του να μην είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τον συνομιλητή σου Κυρίαρχο.

    Στην αρχή δεν ξέρεις τίποτα και δύσκολα καταλαβαίνεις τους τρόπους επικοινωνίας στο D/s, και αυτό κάνει πολλούς συνομιλητές Κυρίαρχους ή περίπου Κυρίαρχους να θυμώνουν καμμιά φορά και να λένε διάφορα.

    Δε σε απασχολεί αυτό. Προς το παρόν είσαι μία γυναίκα που ενδιαφέρεται να εκφραστεί ως υποτακτική στο D/s. Λίγο - λίγο και συχνά με κόπο και με λάθη θα αποκτήσεις αίσθηση του τί ισχύει στο D/s lifestyle και του πώς θα το προσεγγίσεις εσύ ως υποτακτική. Θα σε βοηθούσε και αν διάβαζες, ενημερωνόσουν και συζητούσες για θέματα lifestyle και ελπίζω να σου είναι χρήσιμη και η παρουσία σε αυτό το φόρουμ.

    Εμένα προσωπικά με ενοχλούσε όταν διέκρινα κυρίως οργή και καχυποψία προς τη γυναίκα. Αλλά αυτό είναι προσωπικό μου κριτήριο, δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα πρέπει να ισχύει και για σένα.

    Σε τόσο αρχικό στάδιο μπορεί και τίποτα να μη σου ζητηθεί σε πλαίσιο D/s. Μπορεί ακόμα και να ζητήσεις να σου ζητηθεί   και απλά να σου πει ο Κυρίαρχος να κάνεις υπομονή.

    Δέχεσαι ή όχι αυτά που σου ζητούνται με κριτήριο το αν νιώθεις έτοιμη γι αυτά εσύ η ίδια, όχι τόσο επειδή υπάρχει κάποια γενική αντίληψη γιά το τί είναι λογικό και τί όχι.

    Με βρίσκει επίσης απόλυτα σύμφωνη και η άποψη του KyriosG. Προσεγγίζεις ως Κυρίαρχο και κάποιον που παραδέχεσαι ως άντρα με το vanilla αισθητήριο σου.
     
  4. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

    Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις σας. O KyriosG το έθεσε πολύ λογικά κάπως έτσι θέλω κι εγώ να πιστεύω ότι είναι τα πράγματα. Tender lilly σ΄ευχαριστώ για την αναλυτική σου προσέγγιση, καταλαβαίνεις πολύ το πώς νιώθω και με βοηθάς να καταλάβω.   τις διάφορες αντιδράσεις που κατά καιρούς λαμβάνω και θα λάβω στο μέλλον.
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

    καλη μου pleasing ... πολύ ωραίο όνομα.

    Ειμαι σίγουρος πως θα πάρεις πολυτιμη βοήθεια από καλές sub και σκλάβες εδώ.

    Εγώ, χαιρετώντας σε, είπα το αυτονόητο. Μη διστάζεις να χρησιμοποιήσεις τα εφόδια και την εμπειρία που ήδη έχεις.

    Αν και εγώ το έθεσα λογικά, θα έλεγα, να μην το δείς ακριβώς έτσι. Η απόρριψη μια πιθανής σχέσης μπορεί να στηρίζεται στη λογική, αλλά η ανταπόκριση σε μια πιθανή σχέση είναι περισσότερο ένστικτο και αυτό που λέμε "σου εκανε κλικ".

    Καλό ταξίδι και πάλι.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom

    pleasing δεν ξέρω αν η δική μου στάση και συμπεριφορά ήταν σωστή, αλλά μπορώ να σου πω τι έκανα εγώ στα πρώτα μου βήματα.

    Βασίστηκα, όπως Είπε και Ο Kyrios G στις εμπειρίες μου σαν γυναίκα σε βανίλλα περιβάλλον.

    Αλλά πέραν τούτου έκανα μερικές παρατηρήσεις μέσα στα χρόνια αυτά που είμαι Online ως προς τη στάση των Dom από τους επίδοξους εραστές κυρίαρχους, όπως και από αυτή των Κυρίαρχων μεν αλλά φρέσκους δε...

    Όταν κάποιος με κάνει prv και αρχίζει τις διαταγές και τα μπινελίκια με την καλησπερα, τον αγνοώ απόλυτα.
    Όταν κάποιος με το γεια, αρχίζει να απαιτεί πλυθηντικό και προτώκολλο, απλά του εξηγώ πως δεν μπορώ να μιλήσω στον πλυθηντικό σε κάποιο που δεν γνωρίζω και αν επιμένει τότε και πάλι αποχωρώ.

    Όσοι πραγματικοί Dom έχω γνωρίσει, κανένας μα κανένας δεν προσπάθησε να μου επιβάλει κάποιο πρωτόκολλο. Έτυχε να προσπαθήσουν κάποιοι "φρέσκοι" Dom και σαν άπειρη αρχικά ψάρωνα, αλλά όχι πια.  

    Έχω ακούσει από καινούριες υποτακτικές που με ένα δυό συζητήσεις, άρχιζε ο άλλος να τις βρίζει, να τους επιβάλει να τον αποκαλούν Κυριο, να μην μιλάει με κανένα άλλο κ.ο.κ.
    Εγώ τέτοιους δεν εμπιστεύομαι.

    Όπως είπε και η tender lilly να είσαι ο εαυτός σου και να μην βιάζεσαι. Οι πραγματικοί Dom είναι απίστευτα λιγότεροι απ΄όσους υποστηρίζουν πως είναι και Masters είναι μονάδες, αν και έγινε της μόδας να δηλώνουν όλοι πια Masters και όλες οι υποτακτικές slaves, η πραγματικότητα είναι άλλη.


    Καλή επιτυχία  
     
  7. τασος0

    τασος0 Regular Member

    RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

    συμφωνω απολυτα με την λαρα..μπορεις πολυ ευκολα να καταλαβεις τους τυχοδιωκτες ψευτοαφεντες... που μονο το γ....ι τους ενδιαφερει.
    κατι αναλογο ισχυει κ με τις αφεντρες που οι πραγματικες ειναι ελαχιστες
     
  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγγιση απο έναν Dom

    Λοιπόν το πρώτο που πρέπει να μάθεις pleasing, είναι να μη βάζεις και στον τίτλο του subject και φυσικά να ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ όταν διαβάζεις τα ποστ μου....







    χα-χα-χα... καλό, ε; Φυσικά κάνω πλάκα, pleasing καλώς ήρθες, - "pleasing" to meet you! Δεν είμαστε αδελφότητα αμερικάνικου πανεπιστημίου, αλλά είπα να σου κάνω μια πλάκα, να πάρεις μια ιδέα του τί κυκλοφορεί.

    Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι μήπως ο Κυρίαρχος σε εξαπατά, κατά λάθος ή επίτηδες.

    Επίτηδες: μήπως είναι απλός τζόγλανος που σήμερα κάνει BDSM, αύριο ντύνεται τραβεστί και μεθαύριο μόδιστρος μπας και ... γυρίσει ο τροχός (εκτός αν τα κάνει όλα αυτά μαζί, οπότε έχει θέση στην παρέα μας)

    Κατά λάθος: νομίζει κι αυτός ο ίδιος ο καψερός ότι είναι Κυρίαρχος.

    Από το πρώτο πασιφανώς μπορείς να φυλαχτείς πιο εύκολα. Για το δεύτερο.. follow your heart
     
  9. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

    συμφωνω απολυτα με τη λαρα.. διαβαζοντας την , ηταν σαν να βλεπα τον εαυτο μου.. τις ιδιες ακριβως αντιδρασεις ειχα κι εχω μεσα στο διαδικτυο.. Δεν απαντω σε απαξιωτικο-υβριστικα δεν ξερω εγω τι αλλο μηνυματα και στο τσατ , ουτε θυμωνω ουτε μ απασχολουν..απλα κανω delete..

    εαν μ εναν ανθρωπο δεν μπορεσεις να μιλησεις πρωτα και κυρια περι ανεμων κι υδατων , να δεις πως αντιδρα , πως συμπεριφερεται στις πιο απλες στιγμες της ζωης του, πως θα τον εμπιστευτεις για κατι τοσο ευαισθητο οπως ειναι οι σχεσεις για τις οποιες μιλαμε?

    πειρα διαδικτυακη ομολογω πως δεν ειχα, και δεν εχω, η εμπειρια μου στο διαδικτυο ειναι μολις 2,5 μηνων, ομως το ενστικτο μου φαινεται κι η διαισθηση μου μ εχουν σωσει απο πολλες κακοτοπιες.. Γενικως κραταω μικρο καλαθι κι αφηνω το χρονο να δουλεψει για μενα..

    Δεν βιαζομαι κι ειμαι σιγουρη πως στο τελος θα βρω αυτο που μου ταιριαζει..  
     
  10. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Καλήμερα και ευχαριστώ όλους και όλες για την ανταπόκριση σας η οποία μου είναι τόσο μα τόσο πολύτιμη σ΄αυτά τα πρώτα δειλά μου βήματα. Χαίρομαι που βλέπω οτι, τελικα, το #bdsm στο mirc δεν είναι η αντιπροσωπευτική ελληνική εικόνα του χώρου.

    ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΣΤ " ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ" . Αυτή η περίπτωση αποτελέι τον βασικό μου φόβο. Η προσωπική μας ασφάλεια απο τέτοια υποκείμενα.

    KyriosG : Κρατάω το "... η απόρριψη μιας πιθανής σχέσης μπορεί να στηρίζεται στη λογική....αλλά η ανταπόκριση σε μία πιθανή σχέση είναι περισσότερο ένστικτο και αυτό που λένε μου έκανε κλικ" .
    Εκφράζει και την δική μου θέση πάνω στην επιλογή συντρόφου.
    Pleasing.....ένα όνομα με το οποίο θέλω να εκφράσω την ανθρώπινη ανάγκη να προσφέρει κανείς ευχαρίστηση στον άνθρωπό του αλλά και να γευτεί ευχαρίστηση απο εκείνον/η. Doms, Masters, Dommes, Mistresses, subs, slaves, vanillas,.....για όλους έτσι δεν είναι?

    lara[E-P] : Σ΄ευχαριστώ ιδιαίτερα για την ανταπόκρισή σου. Πολύτιμες πληροφορίες όλες. Μου έδωσες να καταλάβω οτι δεν είμαι υπερβολικά επιφυλακτική και συντηριτική. Οτι καλά έκανα που απέρριψα τους διάφορους επίδοξους και δεν προχώρησα σε συνάντηση ή δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τις΄έκτος τόπου και χρόνου απαιτήσεις τους ( όπως μου ζητάνε ). Μεταξύ μας γέλασα και αρκετά. Χωρίς να γνωρίζεις το άλλο άτομο ΠΩΣ??? Μόνο αστείο δείχνει!!!!
    Δεν σου κρύβω πως ( πριν βρώ αυτό το forum) κάποια στιγμή αναρωτήθηκα ...¨" Βρε μήπως κάνεις λάθος? Μήπως αυτό που σκέφτεσαι δεν υπάρχει? Μήπως μόνο ανώμαλλους θα βρείς?Αυτοί εδώ θέλουν απλά να σε γ....." Απλά να δω ήθελα μεσα απο το τσατ τι παίζει που λένε.... Τωρα καταλαβαίνω οτι ήταν λάθος επιλογή το τσατ.
    Δεν βιάζομαι πάντως και όπως έγραψε και η zinnia " είμαι σίγουρη πως στο τέλος θα βρω αυτό που μου ταιριάζει".

    zinnia: Ευχομαι να βρεις τον άνθρωπο που θα είναι αυτος που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Ευχομαι κανείς να μην πέσει ξάνα σε υποκέιμενα όπως αυτά που διαβάσαμε σήμερα στο ποστ " ΠΡΟΣΟΧΗ" Πιστεύω κι εγώ οτι πρέπει να μπορούμε να μίλαμε πέρί ανέμων και υδάτων. Είναι κι αυτό ένα καλό σημάδι γενικότερα.

    DreamMaster: Πολύ σωστή η παρατήρηση περί επίτηδες και κατά λάθος εξαπάτησης απο τον Κυρίαρχο. Ιδιαίτερα το κατά λαθος:lol: By the way απόλαυσα τις ιστορίες της Ρενέ... 

    slave0: που τα έφερε έτσι η χθεσινή μέρα να είσαι ο πρώτος άνθρωπος απο το forum που "κατα λάθος" γνωριστίκαμε onine. Σ΄ευχαριστώ για την όμορφη κουβέντα και για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Όπως επίσης και για το πρόθυμο-φιλικό σου χέρι που με πολύ ζεστή καρδιά μου πρόσφερες για να κάνω το πρώτο μου βήμα εδώ.
     
  11. timandra

    timandra Regular Member

    Το ενστικτο μας αν και τις περισσοτερες φορες μας λεει την αληθεια επιλεγουμε να το αγνοουμε ή απλα να το βαζουμε στην ακρη προσπαθωντας με ολο μας το ειναι να ζησουμε αυτο που εχουμε αναγκη... που επιθυμουμε... Δεν ξερω αν ειναι λαθος το να ζησουμε τη στιγμη αλλα δεν ειναι μονο αυτη... ειναι η ζωη μας... η ψυχη μας... και δε μας παιρνει να μην ακουμε το καμπανακι που τυχον χτυπαει μεσα μας. Τα ωραια και μεγαλα λογια ειναι ευχαριστα στα αφτια αλλα καλο ειναι στην αρχη να χαιρομαστε οταν τα ακουμε μεν αλλα να μην βασιζομαστε σε αυτα. Καλο ειναι οσο “κλικ” και αν μας εχει κανει καποιος... οσο και αν αισθανομαστε οτι εχει κυριευσει την υπαρξη μας να αφουγκραζομαστε τη φωνη της λογικης. Οχι αντιδραστικα αλλα για να μη βρουμε την ψυχη μας στα σκουπιδια...
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    Πιστευω οτι πρεπει να γνωρισεις καποιον Dom/Mistress για να αφεθεις οπως λες και εσυ pleasing.Και αν αυτο γινει μεσα απο το net Πρεπει να γινει αρχικα με κατ'ιδιαν συνομιλιες. Απο εκει θα καταλαβεις-δεν μπορει-και το ποιον του άλλου.Δεν πρεπει ομως να ξεχνας οτι σε καθε περιπτωση θα ρισκαρεις..και αν δεν ρισκαρεις δεν θα πετυχεις αυτο που θες..Θέλει ρισκο ο χωρος αυτο. Το θεμα ειναι να μη βγεις "τραυματισμενη" απο τη σχεση..αλλα αυτο ποιος το εγγυαται?Καλο δρομο pleasing...Στο ευχομαι πραγματικα..