Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τασεις προς το BDSM...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 15 Νοεμβρίου 2009.

  1. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Σε ποια ηλικια αρχίσατε να αντιλαμβανεστε οτι εχετε τασεις προς το bdsm και πως αρχισε να ειναι εκδηλο στον χαρακτηρα Σ/σας η στην προσωπικη Σ/σας ζωη?
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Το bdsm φυσικά δεν το γνώριζα στα 13 μου όπως κανείς μας. Οι φαντασιώσεις μου είναι πολύ παλιές. Μια μέρα ερεθίστηκα μπροστά στο θέαμα μιας παιδικής μου φίλης και ένοιωσα μια ασυναίσθητη ακατανίκητη ορμή να γονατίσω μπροστά της θυμάμαι. Δεν ξέρω τι διάολος μπήκε μέσα μου εκείνη τη νύχτα. Είναι η πιο παλιά εικόνα που θυμάμαι, γύρω στα 13. Το βράδυ την φαντασιώθηκα, πώς όλα ξεκίνησαν απ'το γονάτισμα, πως μετά με έδεσε, πως με είχε όμηρο κάπου. Οι φαντασιώσεις επαναλήφθηκαν με το ίδιο κορίτσι, αργότερα άρχισε και αναπτυσσόταν στο μυαλό μου και γεννιόντουσαν διαρκώς νέες εικόνες. Δεν ήξερα τι ήταν όλα αυτά. Θυμάμαι ακόμα τους ρόλους που έπαιρνα σε παιχνίδια περίπου στην ίδια ηλικία, τον σκλάβο - φρουρό της βασίλισσας, θυμάμαι την αίσθηση που μου προκάλεσε η κοπελιά που με έβαλε κάτω στην παραλία ακινητοποιώντας με κι άλλες τέτοιες προεφηβικές και εφηβικές ιστοριούλες. Ως ιδιοσυγκρασία ήμουν ένα πολύ ντροπαλό αγόρι, μαζί με τον έρωτα μου γεννιόταν ένα περίεργο αίσθημα θαυμασμού για τις κοπέλες. Αυτά ήταν τα χρόνια της αθωότητας.
     
  3. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    Από την παιδική μου ηλικία νομίζω είχα καταλάβει ότι ανήκω στον χώρο ,και μάλιστα πριν την πρώτη μου σεξουαλική επαφή .
    Άρχισε να εκδηλώνεται στην ζωή μου από της πρώτες ερωτικές επαφές , αφού είχα έντονα στοιχεία σαδισμού ( σε μικρή ηλικία που έκανε πολύ εντύπωση στης κοπέλες και που έμενα με φαίνονταν φυσιολογικό
     
  4. Iapetos

    Iapetos Regular Member

    Η ροπή μου προς το διαφορετικό ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή της ερωτικής μου ζωής. Και σε πιο μικρές ηλικίες εικόνες σχετικές με ομηρία,δέσιμο,πόνο μου προκαλούσαν ευχαρίστηση αλλά ακόμα δεν γνώριζα τι ήταν αυτό που έκανε τις εικόνες αυτές τόσο όμορφες στα μάτια μου. όταν τελικά στα 20 μου ξεκίνησα να βιώνω τότε ένιωσα ποια ήταν η πραγματική μου φύση.
     
  5. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    Σ/σας ευχαριστω που μοιραζεστε τις εμπειριες Σ/σας...μια ερωτηση ακομα...Σ/σας εκανε να νιωθετε ενοχικα η αισθηση της διαφορετικοτητας αυτης?
     
  6. Iapetos

    Iapetos Regular Member

    Re: Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    Καθόλου ενοχικά. ένοχος νιώθει αυτός που πιστεύει πως οι πράξεις του έχουν κάτι μιαρό. Το να αποκο΄μίζεις ευχαρίστηση εκφράζοντας την σεξουαλικότητά σου κάθε άλλο παρά μιαρό είναι.
     
  7. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    Σιγουρα απλα ως παιδακι δεν εχεις τοσο ανεπτυγμενη και σφαιρικη σκεψη υπο νορμαλ συνθηκες...μ αυτο ως βαση ρωτησα...
     
  8. Iapetos

    Iapetos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    Ένα παιδί δεν μπορεί να νιώθει ένοχο. Κάποια πράγματα φαντάζουν παράξενα στους γύρω,αλλά τουλάχιστον οι δικοί μου ποτέ δεν με έκαναν νανιώσω ενοχικά για την αγάπη μου για το διαφορετικό
     
  9. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    Από μικρός. Θυμάμαι πρέπει να ήμουν γύρω στα 10 ετών όταν έδενα της ξαδέλφες μου που ερχόντουσαν της Κυριακές να με προσέχουν όταν οι δικοί μου πήγαιναν εκδρομές με τους άλλους συγγενείς.Εντάξει δεν ήταν s/m αλλά σίγουρα ήταν κανονικό bondage που γίνονταν σε τακτική βάση. Έκδηλο στη συμπεριφορά μου δεν ήταν τότε γιατί το κρατούσα επιμελώς μυστικό (είχα τεράστιο άγχος μη βρουν οι δικοί μου τα σχοινιά και τα φουλάρια) και πιθανότατα το ίδιο έκαναν και οι δυο ξαδέλφες μου. Δεν θυμάμαι να άλλαξα τίποτα στο χαρακτήρα μου γιατί ουσιαστικά δεν τον θυμάμαι πιο πριν. Στη προσωπική μου ζωή όσο και αν φανεί απίστευτο ήταν πάντα εύκολα αποδεκτό και από της συντρόφους μου (και μάλιστα με ικανοποίηση !!!!!!) σε όλες της σχέσεις που είχα. Ενοχικά δεν το βλέπω άλλα το κρατάω μυστικό γιατί μου αρέσει (σαν τη μυστική ταυτότητα που είχαν οι ήρωες των κόμιξ).
     
  10. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    πολυ ευχαριστο αυτο...μην το παιρνεις σαν δεδομενο ομως...δεν ειχαν πολλα παιδια την ιδια τυχη φανταζομαι...
     
  11. Iapetos

    Iapetos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    Μιλάς με βάση την προσωπική σου εμπειρία να φανταστώ (χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ)
     
  12. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Τασεις προς το BDSM...

    Ενοχικά ?????????????? .
    Χμμμμμμμ …………………….
    Δεν νομίζω σίγουρα όμως αν ήταν επιλογή μου δεν θα άνηκα στο βδσμ