Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα ανδρικά G-spots

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Iwnas, στις 2 Φεβρουαρίου 2009.

 1. Iwnas

  Iwnas Regular Member

  Υπάρχουν αρκετοί που αναρωτιούνται αν υπάρχουν για τους άνδρες αντίστοιχα σημεία ερεθισμού όπως το λεγόμενο G-spot για τις γυναίκες. Με βάση την προσωπική εμπειρία και μια μικρή μελέτη που έκανα κατέληξα στα τρία παρκάτω σημεία, και σας παραθέτω τις λεπτομέρειες αυτών.


  Σημείο 1ο: Αυτός καθαυτός ο προστάτης.Ο πλέον εύκολος τρόπος για να εντοπιστεί ο προστάτης είναι να εισδύσουμε ένα δάχτυλο στον πρωκτό του τυχερού αρσενικού. Ο προστάτης θα βρεθεί μία έως τρεις ίντσες βαθύτερα και προσ τα ανώτερα τοιχώματα του πρωκτού. Με το δάχτυλο μας πιέζουμε ελαφρά και προς τα πάνω το συγκεκριμένο σημείο καθώς παράλληλα παίζουμε με παλινδρομικές κινήσεις (αργές κατά προτίμηση) το πέος του συντρόφου μας. Ο προστάτης έχει υφή σαφώς τραχύτερη και σκληρότερη από τον ιστό που τον περιβάλλει. Σταδιακά η απλή πίεση μπορεί να αντικατασταθεί με μικρές κυκλικές κινήσεις. Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εξοικιωμένος με το όλο παιχνίδι δεν θα χρειαστεί περισσότερο από τρία λεπτά πριν εκσπερματώσει. Για τους πιο εξοικιωμένους η όλη διαδικασία μπορεί να κρατήσει από πέντε έως και δώδεκα λεπτά.
  Κάποιοι γιατροί αναφέρουν επίσης πως ο προστάτης μπορεί να ερεθιστεί εφαρμόζωντας την τακτική του "αρμέγματος". Τα αποτελέσματα όσον αφορά την εκσπερμάτιση θα είναι τα ίδια, αλλά επιπλέον ο σύντροφος θα έχει αυξημένη σεξουαλική διέγερση για αρκετή ώρα μετά το εν λόγω παιχνίδι.  Σημείο 2ο: Το δεύτερο σημείο είναι το επονομαζόμενο από τους επιστήμονες "ανδρικό G-spot". Πολλοί το μπερδεύουν με τον προστάτη, αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικά και ξεχωριστά σημεία. Για αν βρεθεί αυτό το σημείο πρέπει αρχικά να βρούμε τον προστάτη και έπειτα να εισδύσουμε λίγο βαθύτερα. αναλόγως την ανατομία του συντρόφου μας είναι σχεδόν απίθανο να β΄ρεθεί το συγκεκριμένο σημείο χωρίς αν του προκληθεί πόνος. Όταν βρεθεί το σημείο το αισθανόμαστε καθώς μοιάζει σαν ένα μικρό μπιζέλι, το οποίο όμως είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις. Εάν το συγκεκριμένο σημείο ερεθιστεί είναι πιθανό ο σύντροφος σας να εκσπερματώσει χωρίς καν ναι αισθανθεί τ αόποια προειδοποιητικά σημάδια.


  Σημείο 3ο: Το τρίτο σημείο είναι αυτό που κάποιοι αναφέρουν ως P-spot. Είναι μια ευαίσθητη περιοχή γύρω από το περίνεο. Το περίνεο είναι η περιοχή κάτω από το όσχεο και πάνω από τον πρωκτό. Ανατομικά δεν υπάρχει κάποια περιγραφή του συγκεκριμένου σημείου, απλά εξερευνήστε την περιοχή μέχρι να βρείτε έαν σημείο που αν είναι πιο ευαίσθητο από τα άλλα. Το τι έιναι αυτό το σημείο είανι πραγματικά κάτι το άγνωστο. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι μια δέσμη ενυρικών απολήξεων όμοια με αυτή που περιγράφετε στο 2ο σημείο και για άλλους αποτελεί τυχαία ευαισθητοποίηση της περιοχής λόγω εξωτερικού ερεθισμού του προστάτη. Όπως και να έχει αν βρεθεί αυτό το σημείο αυτός που θα δεχτεί το παιχνίδι θα περάσει καλά.
  Θα σας παρακαλούσα αν έχετε να αναφέρεται κάποιο άλλο πιθανό σημείο έντονου ερεθισμού να δώσετε καιτ ην δική μσας γνώμη επί του θέματος.
   
 2. bodyfull69

  bodyfull69 Regular Member

  Εδιαφέρουσα παράθεση. Φυσικά απαγορευμένο θέμα για πολλούς ... ΑΝΔΡΕΣ.... δεν επριάζει όμως, αυτοί χάνουν.

  Εδιαφέρουσα παράθεση. Φυσικά απαγορευμένο θέμα για πολλούς ... ΑΝΔΡΕΣ.... δεν πειράζει όμως, αυτοί χάνουν.

  [Errata, κατόπιν ευγενούς υποδείξεως.]
   
  Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2009
 3. jim28

  jim28 Regular Member

  Μπορω να επιβεβαιώσω πως οταν η σύντροφος μου γλύφει το περίνεο μου εγώ σπαρταρώ απο ηδονή
   
 4. an8h

  an8h Regular Member

  Απάντηση: Τα ανδρικά G-spots

  εγώ ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σημείο που κάνει τον άνδρα να ΜΗΝ εκσπερματώνει
  τελικά τα είχα καταλάβει όλα ανάποδα.

  μήπως αυτό είναι το τρίτο σημείο που περιγράφεις;
   
 5. Iwnas

  Iwnas Regular Member

  Re: Απάντηση: Τα ανδρικά G-spots

  Δυστυχώς δεν γνωρίζω κα΄ποιο τέτοιο σημείο στην ανδρική ανατομία,αλλά έχουν υπάρξει κατ'α καιρούς αναφορές σε πρακτικές,που σχετίζονται κυρίως με την γωνία είσδυσης ή με την χρήση κάποιων δακτυλίων οι οποίοι καθυστερούν την ανρική κορύφωση. Δεν είμαι αρμόδιος νασ ε ενημερώσω γι' αυτά αλλά πιθανολογώ πως θα βρεις μέσω net παραπομπές. Αν κάποιος γνωρίζει ευχαρίστως να μας διαφωτίσει πάνω σε αυτό
   
 6. Elvira

  Elvira Regular Member

  Απάντηση: Τα ανδρικά G-spots

  Αυτο το σημειο το γνωριζω ναι. Ειναι στα ενδειαμεσα και οντως για τους περισσοτερους αντρες ειναι ενα υπεροχο αισθημα και βοηθαει απιστευτα στην στυση αλλα και στην εκσπερματωση, ομως μου εχει τυχει σε καποιους να ουρλιαζουν απο τον πονο οταν τους αγγιζω εκει. Γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα.

  Ενα αλλο επισης πολυ ενδειαφερον σημειο στην ανδρικη ανατομια ειναι η ουρηθρα.
   
 7. grxx

  grxx New Member

  Απάντηση: Τα ανδρικά G-spots

  το παν ειναι να υπαρχει συνεοηση αλλα δεθειτε καλου κακου..
   
 8. nikos54

  nikos54 New Member

  Re: Απάντηση: Τα ανδρικά G-spots

  Θα ηθελα να νοιωσω εναν τετοιο πονο τοσο ωστε να κλαψω. Μονο που θα τον ηθελα αποκλειστικα απο κυρια. Η χαμενη μου Κυρια δεν προλαβε να μου τον χαρισει :-(
   
 9. Dessex

  Dessex New Member

  Καποιος καποτε ειπε.... Πρωκτος η κλειτορις του ανδρως... Και με βρισκει συμφωνο!!
   
 10. Riddle_Master

  Riddle_Master The one you love or hate

  Πραγματικά είναι παραδεκτό πως ενώ σε όλους τους άντρες αρέσει ως αίσθηση παρόλα αυτά πολύ αρνούνται επισματικά να ομολογήσουν πως το έχουν δοκιμάσει.
  Προσωπικά οι εμπειρίες μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα κάθε άλλο παρά αλγηνές είναι και το επικροτώ απόλυτα.
  Τα συγχαρητήρια μου στον νηματοθέτη για την εμπεριστατωμένη ανάλυση.
   
 11. Dolcett_Cabana

  Dolcett_Cabana Regular Member

  Όσο ζεί κανείς μαθαίνει  
  Ήξερα ότι το σημείο G του άντρα είναι στον κώλο... απλώς δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν στον δικό του κώλο!
   
 12. tasos69

  tasos69 Regular Member

  Σημείο 2ο: Το δεύτερο σημείο είναι το επονομαζόμενο από τους επιστήμονες "ανδρικό G-spot". Πολλοί το μπερδεύουν με τον προστάτη, αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικά και ξεχωριστά σημεία. Για αν βρεθεί αυτό το σημείο πρέπει αρχικά να βρούμε τον προστάτη και έπειτα να εισδύσουμε λίγο βαθύτερα. αναλόγως την ανατομία του συντρόφου μας είναι σχεδόν απίθανο να β΄ρεθεί το συγκεκριμένο σημείο χωρίς αν του προκληθεί πόνος. Όταν βρεθεί το σημείο το αισθανόμαστε καθώς μοιάζει σαν ένα μικρό μπιζέλι, το οποίο όμως είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις. Εάν το συγκεκριμένο σημείο ερεθιστεί είναι πιθανό ο σύντροφος σας να εκσπερματώσει χωρίς καν ναι αισθανθεί τ αόποια προειδοποιητικά σημάδια.  Εγω αυτο το σημειο το ςχω ψαξει πολυ αλλα δεν το βρηκα μονο τον προστατη εχω εντοπισει..