Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα δικά Μ/μας βίτσια είναι καλά και σωστά, τα δικά Σ/σας απαράδεκτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Απριλίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Η διάσημη στον χώρο αυτή φράση "my vise is ok yours is not" αξίζει, πιστεύω, την δική της συζήτηση.

    Αν και φαίνεται ως κάτι εύκολο να το δεχτεί και να το αντιληφθεί κανείς σε επίπεδο αρχής, ότι εφόσον αποδέχεται τα δικά Τ/του βίτσια θα πρέπει να αποδέχεται (οτι υπάρχουν και συμβαίνουν) και Τ/των άλλων, στην πράξη χρειάζεται αρκετό κόπο για να διακρίνουμε αυτά τα οποία αρνούμαστε, αυτά που Μ/μας προκαλούν αισθήματα ενοχής, ή και διάθεση για γέλιο, αυτά στα οποία έχουμε αναστολές, αυτά τα οποία δεν κατανοούμε, χωρίς καν να ξέρουμε για ποιόν λόγο.

    Είναι δηλαδή τόσο ένα θέμα αυτεπίγνωσης και αποδοχής του εαυτού Μ/μας, όσο και ένα ζήτημα επικοινωνίας.

    Π.χ. για Α/άλλους είναι δεδομένο ότι η τιμωρία είναι μία σκληρή και ακραία μορφή επιβολής / καταστολής που όμως υπάρχει σε μία σχέση ενώ για Α/άλλους η τιμωρία είναι ένα παιχνίδι ρόλων.

    Α/αλλοι δέχονται την έννοια της εκπαίδευσης σκλάβας ως μία συγκεκριμένη διαδικασία και μορφή επικοινωνίας που έχει στόχους, μέσα, αρχή, μέση και τέλος, Ά/αλλοι όχι, άλλοι απλά δεν την καταλαβαίνουν.

    Προσωπικά δεν μπορούσα να διανοηθώ το whoring, όπως ίσως οι παλιότεροι γνωρίζετε...<g> και τί σχέση μπορεί να έχει μ εμένα (ως εδώ καλά) αλλά και με τον Ο/οποιονδήποτε άλλον (αυτό είναι το πρόβλημα - συχνά θέμα απειρίας).

    Αναγνωρίζετε αλήθεια, τί είναι για Σ/σας πραγματικά δύσκολο να αποδεχτείτε;
    Ή τί Σ/σας κάνει να δαγκώνεστε για να μην ξεραθείτε στα γέλια όταν ακούτε;
    Ή τί, ενώ νομίζετε ότι καταλαβαίνετε, ως προς τις αιτίες και τα αποτελέσματα ενδέχεται να Σ/σας διαφεύγει απολύτως;
    Ή ποιές είναι αυτές οι δραστηριότητες που μπορεί Ε/εσείς να βλέπετε "έτσι" οι Α/αλλοι "γιουβέτσι" και να έχετε όλοι δίκηο;

    Ποιές μορφές σεξουαλικής έκφρασης;
    Ποιές μορφές BDSM σχέσης;

    Για ποιό λόγο;

    Σημειώνω, κλείνοντας, ότι αυτό το νήμα δεν είναι κάποια πρόταση για το πώς θα συμπεριφερόμαστε μεταξύ Μ/μας στο φόρουμ, γι αυτό δεν μπήκε στο suggestions and requests, και δεν είναι κατηγόρια για Κ/κανέναν να νιώθει έτσι, γιατί είναι τελείως φυσικό στην πράξη ιδίως σε αρχικά στάδια επαφής με τον χώρο και αν δεν το εντοπίσουμε δεν μπορούμε και να το ελέγξουμε.

    Προσωπικό Υ.Γ. Σήμερα με "πιάνω" να χρησιμοποιώ συνεχώς τη λέξη "ελέγχω" και διάφορα παράγωγα αυτής. Ου femsub συνετής...
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Το πρόβλημα δεν είναι η μη αποδοχή,αλλά η μη αποδοχή σε αυτούς και αυτές δηλώνουν open minded(δε θα πω ενταγμένοι καθότι έχουν περιορισμένες ανοχές).Ίσα ίσα οι αρνητές μιας κατάστασης σου λένε "τράβα και κόψε τον κ@λο σου-δεν με ενδιαφέρει" ,οι open minded το ξεψαχνίζουν μονόπλευρα..

    Πολλές φορές έχω δηλώσει - με διάφορες αφορμές - ανοιχτά ,πως κάποιες αντιλήψεις ή φράσεις ,δεν τις περίμενα εδώ μέσα.Και όχι γιατί ο γνήσιος "μπιντιεσεμάς" έχει ισοπεδώσει τα πάντα,αλλά γιατί πιστεύω πως
    ο ίδιος δεν ξενίζεται εύκολα,εφόσον περιπλανιέται και βιώνει καθημερινά την άγρια ή διαφορετική ή αντισυμβατική ή όπως θες πες το πλευρά του ενστίκτου.Αυτός που αγγίζει και προσπερνάει τα πλέγματα των όλων και όποιων ορίων,κοιτάζει το καινούργιο με το βλέμα του "υπάρχει και αυτό..."..
    Έτσι πιστεύω.Αν κάνω λάθος διορθώστε με...

    Η άρνηση,ειρωνία,επίθεση πηγάζει ή από ανασφάλειες και ανάγκη προβολής
    του συμβατικού,με ανάλογη ατομικά εδραιωμένη θέση σ΄αυτό ή από ενοχές
    από ρόλους και προτιμήσεις.Οι ψυχολόγοι το λένε "προβολή".

    Πολύ σωστά είχε πει η Αστάρτη σε άλλο thread :αν αυτό αγγίζεις, βιώνεις, το νιώθεις τότε είναι η μόνη σου αλήθεια και δεν σε αγγίζει όποια αμφιβολία της όποιας Αστάρτης.

    Προσυπογράφω και πάλι..
     
  3. Astarty

    Astarty Contributor

    Δεν μπορώ να διανοηθώ την κοπρολαγνεία lilly μου. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Όσο και να λατρέψω τον σύντροφο μου τα σκατά του δεν πρόκειται να φάω. Ούτε τα ούρα του να πιω εδώ που τα λέμε. Προτιμώ να μου δίνει ότι καλύτερο έχει.
    Παρόλα αυτά θα διάβαζα με ενδιαφέρον το πως και το γιατί φτάνει κάποιος στην κοπρολαγνεία. Λυπήθηκα που δεν βρήκε την τύχη που του άξιζε. Ίσως δεν έχουμε κοπρολάγνους στο φόρουμ.

    Από εκεί και πέρα σκαλίζω τα πάντα.

    Αστάρτη
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Η αρίθμηση των ερωτήσεων είναι δική μου,για δική μου ευκολία και εξυπηρέτηση..

    1.Αυτό που αποδέχομαι δύσκολα,αν και κατανοώ την ύπαρξη του γνωρίζοντας τα πιθανά επιχειρήματα που θα το δικαιολογούσαν,είναι η γεροντολαγνεία..Δε μπορώ,τις περισσότερες φορές δε μου κάθεται και έχω
    επιτεθεί σε διάλογο με μεγαλύτερους για τον τρόπο που χειρίζονται τις καταστάσεις αυτές(σηκώνει μεγάλη συζήτηση το θέμα - το οποίο δεν είναι και άσχετο στο D/s,δεν είμαι εκτός θέματος).

    2.Το να γελάς δεν είναι κακό.Το κακό είναι να το ισοπεδώνεις...Δε γελάω με τάσεις.Γελάω με συμπεριφορές,τις οποίες δεν μπορώ να τις πω εδώ,αλλά ίσως άνετα να πετάξω τις σποντούλες μου σε κάποιο meeting  

    3.Αυτό που δεν καταλαβαίνω και μου διαφεύγει και χωρίς να ξέρω αιτίες και αποτελέσματα,είναι η ουρολαγνεία και η κοπρολαγνεία.Θα ταν συνετό κάποιος που αρέσκεται σε αυτά να μας κατατοπίσει επ αυτών.Το λέω ειλικρινά και με γνήσιο ενδιαφέρον.Πολλές φορές έχουν διατυπωθεί έμμεσες επιθέσεις σε αυτές τις τάσεις και δε βρίσκω το λόγο.Εδώ κολλάει και ο τίτλος του thread..

    4. χμ...πρέπει να είναι αποκλειστικά μέσα από το D/s ή το bdsm...?

    5.Ισχύει η ίδια απάντηση με την 4...

    6.Συναρτήσει των 4 και 5 ,σηκώνει μεγάλη συζήτηση...
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Incomplete, συμφωνώ μαζί σου ότι είναι ένα θέμα που μπορεί να ξεπεταχθεί με μία παράγραφο πέντε γραμμών ή με μία πραγματεία 5 τόμων, απλά το έβαλα επειδή είναι μία στάνταρ φράση / προτροπή του χώρου και επειδή αξίζει τον κόπο να την θυμόμαστε από καιρό σε καιρό, και είτε να την σκεφτόμαστε, είτε να τη συζητάμε.

    Astarty μου,

    εκτός από την κοπρολαγνεία, έχεις κατά καιρούς εκφράσει αντιρρήσεις, ενστάσεις, αντιστάσεις για όλα σχεδόν τα θέματα που συζητάμε στο φόρουμ.

    Τέτοια highlights υποβολής πολλαπλών ενστάσεων από πλευράς σου έχουν υπάρξει οι M/s τιμωρίες δηλαδή οι όχι τιμωρίες - παιχνίδι, η εκπαίδευση σκλάβας, η αναζήτηση αντικειμένου, το αν ο Κυρίαρχος πρέπει να είναι ο τυπικός πρωταγωνιστής άρλεκιν ή όχι, και τα πρωτόκολλα, για να αναφέρω μερικά στα πρόχειρα.

    Χαρακτηριστικό είναι π.χ. ότι επιτρέπεις στον εαυτό σου να έχει ως πρότυπο το "ατίθασο άτι" δεν είσαι όμως το ίδιο δεκτική στο ότι κάποιες από μας είναι της σχολής "άβουλες γίδες".

    Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μας εδώ, πολύ λιγώτερο η καημένη η κοπρολαγνεία.

    <χαμόγελο>
     
  6. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Τα δικά Μ/μας βίτσια είναι καλά και σωστά, τα δικά Σ/σας απαράδεκτα

    Vanilla είμαι καλή μου tender lilly! Φυσικά και θα αντιδράσω στην σκλαβιά. <χαμογελάει>
    Σκαλίζω τα πράγματα, δεν τα αφήνω έτσι. Σας προκαλώ να μου απαντήσετε. Με έντονο τρόπο. Τον τελευταίο καιρό έχω μαλακώσει όπως παρατηρείς και εσύ.

    Και χαίρομαι όταν "άβουλες γίδες" μου επιτίθονται σαν "λυσσασμένες σκύλες"

    Είναι ιδιαίτερο το ζήτημα της ψυχοσύνθεσης του ανθρώπου. Γι' αυτό και δεν το παίρνω αψίφηστα, αμάσητα.

    Από εκεί και πέρα...η κοπρολαγνεία.

    Εύχομαι να σε κάλυψα.

    Αστάρτη
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Αγαπητή Astarty,

    πρωτού να έχεις τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία περί "σκαλίσματος" κλπ, είχα πει τουλάχιστον δύο φορές ανοιχτά στο φόρουμ ότι είναι καλό να μπορεί Κ/κάποιος του "χώρου" να απαντά και σε βανίλλα απορίες και αν θες και προκλήσεις.

    Οπότε δεν λες κάτι καινούργιο σ εμένα προσωπικά.

    Από κεί και πέρα το νήμα απευθύνεται και σ εσένα ... γιατί βρίσκεσαι σ αυτό το φόρουμ.

    Λοιπόν; είσαι βέβαιη ότι μόνο η (αδιάφορη) κοπρολαγνεία σε "τρώει";

    Ποιό δικό Σ/σας βίτσιο θεωρείς καλό και σωστό; την αιδιολειχεία ας πούμε;

    Πόσα δικά Μ/μας θεωρείς απαράδεκτα; τα υπόλοιπα περίπου;

    <χαμόγελο>
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    To βίστιο που με παραξενεύει, αν και δε θα ’πρεπε, είναι να μπαίνει κάποιος συστηματικά σ’ ένα bdsm site, να έχει επιλέξει έναν από τους χαρακτηρισμούς Master, Domme κλπ., για να εκφράσει απόψεις που θα έστεκαν περίφημα σε sites για την προάσπιση των χρηστών ηθών και το θωρακισμό της κοινωνίας έναντι του μιασμάτων, ομοφυλοφίλων, λεσβιών, σαδομαζοχιστών και λοιπών αμαρτωλών.

    Αυτό το βίτσιο φαντάζομαι παραξένεψε κι άλλους/ες που έγραφαν εδώ.
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Τα δικά Μ/μας βίτσια είναι καλά και σωστά, τα δικά Σ/σας απαράδεκτα

    lilly μου με τρώνε και άλλα πέρα από την κοπρολαγνεία αλλά αυτά κάπως, κάποτε τα αλέθω. Γι' αυτό και δεν αναφέρθηκα σε αυτά.

    Έχουν βίτσιο οι vanilla; Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα βίτσιο (με την έννοια του φετίχ, κολλίματος). Μπορεί να μου αρέσουν πολλά πράγματα αλλά λειτουργώ και χωρίς αυτά στην ερωτική πράξη.

    Δύσκολα να κατανοηθούν βρίσκω τα δικά σας. Και ριψοκίνδυνα μιας και όπως ανέφερα έχουν να κάνουν με την ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου (deporsonalisation...whoring...κ.ο.κ.)

    Αστάρτη

    Υ.Γ. Μήπως να αρχίσω να πιστεύω πως το thread ανοίχτηκε για τα δικά μου και τα δικά σας; <γελάει>
    Πλάκα κάνω lilly μου. Μην απαντήσεις.
     
  10. Tor

    Tor New Member

    RE: RE: Τα δικά Μ/μας βίτσια είναι καλά και σωστά, τα δικά Σ/σας απαράδεκτα

    Αυτό κι αν είναι βίτσιο KyriosG και το βλέπουμε σχεδόν συνέχεια σε κάθε thread να κάνει δειλα ή τολμηρά, ανάλογα με την περίσταση, την εμφάνιση του.
     
  11. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχουν δικά Μ/μας, δικά Σ/σας η δικά Τ/τους βίτσια.
    ΄Ολα τα βίτσια είναι για 'Ο/όλους απλά διαφέρουν τα γούστα.
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    Οποιος πιστευει οτι τα βίτσια του ειναι καλα και σωστα σε συγκριση με αυτα των άλλων, απλα ειναι ανόητος και δεν χρειαζεται να ασχλειται κανεις μαζι του.