Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα δικαιώματα ενός σκλάβου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 1 Μαρτίου 2011.

  1. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Από τον/ην Gentle Siren (κάπου στο διαδίκτυο) - μετάφραση από μένα.

    1. Έχετε το δικαίωμα να σας σέβονται. Κανείς δε θα έπρεπε να σας διατάζει να κάνετε πράματα τα οποία σας κάνουν να νοιώθετε άβολα ή να απαντάτε σε ερωτήσεις που σας κάνουν να νοιώθετε άβολα.
    2. Έχετε το δικαίωμα στην ελευθερία. Επειδή κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς, δε σημαίνει ότι μπορεί να σας αφαιρέσει την ελευθερία σας. Μην αφήνετε κάποιον να σας εκφοβίσει, δεν ανήκετε σε κανέναν μέχρι να δοθείτε εσείς σε κάποιον. Δεν μπορούν να σας περιορίσουν με κάποιον τρόπο μέχρι να τους το επιτρέψετε και αυτοί να το κάνουν.
    3. Έχετε το δικαίωμα να είστε ικανοποιημένοι τόσο συναισθηματικά, όσο και σωματικά. Πάνω απ’όλα είναι μια σχέση! Μπορεί η ανταλλαγή «δύναμης» να προσθέτει μερικά πραματάκια στο μίγμα, δε θα πάρετε έξτρα πόντους αν γίνετε θύμα όμως για τη διασκέδαση ή την ικανοποίηση κάποιου. Πάρτε αυτό που θέλετε ή βρείτε κάποιον άλλο διατεθειμένο να σας το δώσει.
    4. Έχετε το δικαίωμα να πάτε με το πάσο σας και να μην τρέξετε σε κάτι. Το να είστε δεμένοι και γυμνοί στην πόρτα για να δοκιμάσει ο κυρίαρχος τη σαδιστική του πλευρά δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να το κάνετε. Μιλήστε, μιλήστε, μιλήστε και μιλήστε λίγο παραπάνω, ειδικά αν έχετε κάποιες αμφιβολίες που δεν έχουν απαντηθεί… δεν αξίζει το ρίσκο!
    5. ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να το παίξετε απελπισμένοι. Ποιος θα ήθελε να έχει κάποιον που δεν έχει τη διάθεση να υποταχθεί σε κάποιον για οποιοδήποτε λόγο;
    6. Έχετε το δικαίωμα να σέβεστε τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε τη σχέση που θέλετε εσείς και όχι τη σχέση που κάποιος άλλος σας επιβάλλει. Είστε σκλάβος, όχι ηλίθιος, και αν δεν είστε ευτυχισμένος, τότε σπαταλάτε το χρόνο τόσο του αφέντη σας, όσο και το δικό σας, και το οποιοδήποτε κολάρο δεν αξίζει όσο η ηρεμία σας. Ειλικρινά, πρέπει να είναι η σχέση που σας γεμίζει!
    7. Πρέπει να είστε ασφαλής. Αυτό σημαίνει να έχετε την ταυτότητα του ανθρώπου που θα είστε μαζί του. Αν έχετε αμφιβολίες, πείτε το! Αν δε σας δώσουν τις πληροφορίες που ζητήσατε, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε το γιατί και να προχωρήσετε παραπέρα.
    8. Έχετε το δικαίωμα να το ευχαριστηθείτε! Αν βρεθείτε σε μια σχέση που φέρνει περισσότερα δάκρυα από χαρά βρείτε το χρόνο να σκεφτείτε τι πάει στραβά και συζητήστε το με τον αφέντη σας ή με κάποιον που γνωρίζει καλά το χώρο. Είναι πολύ πιθανό να έχετε πέσει σε ένα πλατώ ή να είστε σε μια σχέση απλά για να είστε σε μια σχέση. Αυτό δεν είναι καλό, καθώς αξίζετε παραπάνω. Βρείτε το κουράγιο να δείτε τι θέλετε και ζητήστε το! Θα χαρείτε που το κάνατε.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Τα δικαιώματα ενός σκλάβου

    O tempora, o mores...
    Κι εδώ manual?
    Ας είναι... Κάποιους θα βοηθήσει μπας και νιώσουν ανθρώπινα...
     
  3. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Καμιά φορά η επανάληψη είναι καλό πράμα αγαπητέ cadpmpc   Αν και προσωπικά δεν το βλέπω ως manual, αλλά ως ένα οδηγό που μπορεί άνετα να επεκταθεί ή να τροποποιηθεί ανάλογα με την εκάστοτε σχέση και κάνει καλό που και που να αναφέρουμε 2-3 πραματάκια για τους καινούριους που μπαίνουν τώρα στο χώρο.
     
  4. Μα αυτα δεν ισχυουν για ολων των ειδων τις σχεσεις;
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Καμιά φορά τα αυτονόητα είναι που μας διαφεύγουν αγαπητέ κορνήλιε  
     
  6. Τα αυτονόητα τα βαφτίζουμε "Τα δικαιώματα ενός σκλάβου";
     
  7. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Όπως είδες, το κείμενο είναι παρμένο από άλλο συγγραφέα, προφανώς λοιπόν και ο τίτλος είναι μεταφρασμένος. Για ορισμένους λοιπόν ανθρώπους, κάποια αυτονόητα πράματα πρέπει να διαβαστούν ξανά και ξανά και ξανά για να γίνουν κατανοητά. Μη θεωρείς λοιπόν οτι τα αυτονόητα που γνωρίζεις εσύ είναι αυτονόητα και απ'όλους τους άλλους, γιατί ειλικρινά θα απογοητευτείς πολύ απ'την πραγματικότητα.
     
  8. Και πως είναι ο τίτλος του πρωτότυπου;
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Slave's Rights (Login - ***)
     
  10. Οποτε η απορία μου ειναι εύλογη και δεν εχει απαντηθει
     
  11. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Τα δικαιώματα ενός σκλάβου

    Διαφωνώ εντελώς στη διατύπωση όσο και στο ερώτημα. Μια χαρά δικαίωμα έχουν να το παίξουν και δε σημαίνει ότι δεν θέλουν να υποταχθούν.
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα συμφωνήσω πάρα πολύ με αυτό. Όσοι δεν δίνουν πληροφορίες που να εξακριβώνονται για το άτομό τους, είναι σαφώς bad news. Όταν συμβαίνει αυτό, εγώ πάντως την κοπανάω ασκαρδαμυκτί.