Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα εντός, εκτός.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 22 Οκτωβρίου 2008.

?

Ποια η άποψή σας για τα σωματικά υγρά που εξάγονται από το σώμα βεβιασμένα;

  1. 1. Έχουν συμβολική αξία για εμένα.

    50,0%
  2. 2. Δεν έχουν συμβολική αξία αλλά τα επιδιώκω επειδή ανήκουν στα φετίχ μου.

    9,1%
  3. 3. Δεν μπορώ να διακρίνω αν ισχύει το (1) ή το (2).

    9,1%
  4. 4. Δεν τα επιδιώκω διότι δεν έχουν συμβολική αξία ούτε συγκαταλέγονται στα φετίχ μου.

    18,2%
  5. 5. Τα θεωρώ αδιάφορα.

    4,5%
  6. 6. Κάτι άλλο / Δεν απαντώ / Δεν γνωρίζω.

    9,1%
  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Η πρόκληση σωματικού πόνου είναι από μόνη της όμορφη (και η είσπραξη αντίστοιχα για τους μαζοχιστές υποθέτω). Αλλά η λύση της συνέχειας του δέρματος φρονώ πως είναι κάτι παραπάνω από πρόκληση πόνου. Κατά την άποψή μου είναι αποφασιστικής σημασίας, αν αξιολογηθεί σε συμβολικό επίπεδο γιατί σηματοδοτεί την άρση των ορίων του άλλου - αν υποθέσουμε ότι το δέρμα μας είναι το όργανο που περιχαρακώνει την παρουσία μας στο φυσικό χώρο. Ωσαύτως, τα σωματικά υγρά που δεν προορίζονται για αποβολή από το σώμα μας (όπως τα ούρα, ο ιδρώτας ή το αίμα περιόδου), αλλά που χύνονται έξω από αυτό μετά από μία βίαιη πράξη (δάκρυα, αίμα) έχουν εξαιρετικά μεγάλη συμβολική αξία. Όταν δαγκώνουμε ένα ώριμο σανγκουίνι δεν χαιρόμαστε μόνο για την ωραία γεύση αλλά και για το πόσο εντυπωσιακά συνθλίβεται - νομίζω.

    Ποια η άποψή σας για τα σωματικά υγρά που χύνονται εκτός του σώματος με τη βία;
     
    Last edited: 22 Οκτωβρίου 2008
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τα εντός, εκτός.

    Υγρά εκσπερμάτισης και δάκρυα θα με εντυπωσιάζαν και θα με ευχαριστούσαν.Το αίμα θα με άγχωνε ως προς πολλές κατευθύνσεις.
    Βέβαια παίζει ρόλο κατα πόσο ο υποτακτικός μπορεί εύκολα από μόνος του να λειτουργήσει κατ' αυτόν τον τρόπο(όπως πχ οι άντρες που εκσπερματίζουν χωρίς να έρθει τίποτα σε επαφή με το όργανο τους)..Σαφώς σε αυτή την περίπτωση θα το θεωρήσω σαν μια δυνατότητα που για μία ακόμα φορά την ενεργοποίησα..

    Παρ'όλο που έθεσα δύο παραμέτρους,ψήφισα την πρώτη επίλογη..

    Στην πρώτη περίπτωση ,όμως,που προκύπτει μία τέτοια κατάσταση ,μου έρχεται ένα ερώτημα.Ο Κυρίαρχος μετά απ' αυτό θα νιώθει πως πρέπει να είναι τόσο δυναμικός και στις επόμενες συνεδρίες,ώστε να μην έχει μικρότερα αποτελέσματα από την ηδονη;Ο υποτακτικός πάλι,θα αγχωθεί και τις επόμενες φορές να ικανοποιήσει το ίδιο τον Κυρίαρχο του;Ή θα περιμένει να του επιφέρει Εκείνος τα ίδια αποτελέσματα;
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Τα εντός, εκτός.

    1 δαγκωτο..
     
  4. female

    female Contributor




    Καταλαβαίνω (ή έστω, προσπαθώ να καταλάβω) τους συμβολισμούς. Όμως όντας κατά της καταστροφής του σώματος και της ζωής ως προσωπική επιλογή και μια και η καταστροφή είναι εύκολη μπρος στη δημιουργία, δεν θα μπορούσα παρά να επιλέξω την αντίθεσή μου στο βίαιο χύσιμο αίματος σ' αυτά τα πλαίσια.



    Ο τίτλος του νήματος, αν δεν θεωρηθεί στην κυριολεξία του αλλά με τη μεταφορική του έννοια....... Για να δούμε πόσο τεράστιο κόπο θέλει τότε....



     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    α) Μιλώντας για τον εαυτό μου αποκλειστικά, δεν θα το διατύπωνα έτσι. Θα έλεγα ότι απλώς προηγούμενες απολαυστικές συνεδρίες δημιουργούν επιταγές και για τις επικείμενες. Πλην όμως δεν θεωρώ τη δική μου πορεία στο BDSM σοφή.

    β) Από τη δική μου εμπειρία και πάλι, θα έλεγα ναι.

    γ) Δεν κατάλαβα την τρίτη ερώτηση.

    Δεν είμαι βέβαιη πως καταλαβαίνω την αναφορά σε "καταστροφή". Δεν είναι απαραίτητη μία θάλασσα αίματος για να υπάρξει ο συμβολισμός. Επίσης εκτός από το αίμα θα μπορούσε κανείς να αναλογιστεί και τα δάκρυα που ήδη προανέφερα. Κάποιοι άνθρωποι αν πιεστούν αρκετά κλαίνε.

    [Κατά τα λοιπά, ακόμη και η μεταφορική ματιά μέσα από την οποία θεωρείς τον τίτλο του νήματος, φρονώ πως μάλλον αφήνει να εμφιλοχωρήσει η έννοια της συμβολικής αξίας. Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές που επιθυμούμε ο σύντροφός μας να φέρει εκτός, τα εντός, είναι όχι από περιέργεια να μάθουμε το συγκεκριμένο περιεχόμενο των εντός, αλλά από την επιθυμία μας να σπάσει το φράγμα της σιωπής του και να μας κάνει κοινωνούς. Βλέπω συν τω χρόνω, σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις την επιθυμία της υπέρβασης των ορίων / διαχωριστικών γραμμών μεταξύ του "εγώ" και "εσύ" - προφανώς γι αυτό υπάρχουν οι σχέσεις.  ]
     
  6. Απάντηση: Τα εντός, εκτός.

    To 1...
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τα εντός, εκτός.

    Το αίμαι είναι συγκλονιστικό από αισθητικής πλευράς, και μετά συναισθηματικό πολύ.

    Τα δάκρυα αδιάφορα γιατί είναι αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διεργασίας πολύ ισχυρότερης από το αδύναμο αυτό υγρό, σε αντίθεση με το αίμα.

    Δεν ξέρω τί να ψηφίσω.

    Αξιόλογος ο προβληματισμός του Incomplete_

    Με την ευκαιρία, τα δάκρυα δεν κάνουν καλό στα μάτια, μάλλον αδυνατίζουν την όραση, κάνουν όμως πολύ καλό στην επιδερμίδα, ενδεχομένως οι κρύσταλλοι που περιέχουν να είναι ιδανικοί για peeling ...  
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θεωρώ ένα σέσσιον όπου δεν έκλαψα, ότι έχει αποτύχει.
     
  9. gothoula

    gothoula Regular Member

  10. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Τα εντός, εκτός.

    Μου αρέσει τόσο πολύ η θέα ενός κλαμένου άντρα... Το μέσο είναι αδιάφορο, είτε από ταπείνωση είναι, είτε από θλίψη, είτε από σκληρό τρίψιμο ματιών με κρεμμύδια, το αποτέλεσμα αποτελεί μόνιμο φετίχ.
     
  11. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Τα εντός, εκτός.

    Με κρεμμυδια και τριψιμο κιολας? Οταν καθαριζονται κρεμμυδια καπου δεν μπορω να βρισκομαι στο ιδιο δωματιο τοσο απο το τσουξιμο οσο και απο τα δακρυα που μου προκαλει. Και εσυ λες για τριψιμο? Θου κυριεεε...πολυ σαδιστικο αυτο χαχα
     
  12. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Απάντηση: Τα εντός, εκτός.

    Πανεμορφη η θεα του αιματος που κυλαει πανω στο δερμα... Ιδιως αν το φοντο ειναι παλλευκο, γινεται ακομα πιο αισθησιακη η εικονα...  <3 <3 <3