Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα καυτά μανταλάκια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ntinage, στις 13 Ιουλίου 2005.

  1. eros_hermes

    eros_hermes Regular Member

    Η ntinage ειδικεύεται σε αυτό που αποκαλούμε "nipple torture" και τη συγκεκριμένη μέθοδο μας είπε οτι την απολαμβάνει.Τώρα αν τη κάνει μόνη της η με σύντροφο αυτό είναι ένα πράγμα που δεν μας αφορά νομίζω.
    Το καλό είναι ότι μεταφέροντας μία εμπειρία,φαντασία,φαντασίωση στο forum και είναι στη κρίση καθενός να δοκιμάσει αν του αρέσει η όχι και να απαντήσει πάνω στο συγκεκριμένο έχοντας ήδη την εμπειρία και όχι φιλολογικά η φιλοσοφικά.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    eros hermes, καλοσώρισες καταρχήν  

    Θα πω πως θα συμφωνήσω με Τον MasterJp και θα πω πως δεν έγινε απολύτως καμιά επίθεση και ειλικρινά απορώ που την είδατε...
    Στις ερωτήσεις για το στατους?
    Απόλυτα σεβαστές οι επιλογές του καθένα, δεν κρίνουμε κανένα, απλά συζητάμε και λέμε τις απόψεις μας!

    Όσο για το συγκεκριμένο παιγνίδι, μετά από συζήτηση με Φυσικό Επιστήμονα, κατέληξα πως ειδικά το συγκεκριμένο μόνο μόνος κάποιος είναι ασφαλές να το κάνει. Η αγωγιμότητα του μετάλλου είναι τόσο μεγάλη που είναι σχεδόν αδύνατο να υπολογήσει άλλος πόσο να κρατήσει το καμινέτο, ώστε ακόμη και με τις πολύ σωστές κι απαραίτητες προφυλάξεις που συμβουλεύει η φίλη μας, και να μην πέσει έστω και λίγο έξω, δημιουργώντας εγκαύματα και ζημειές πολύ μεγάλες. Το να φύγουν μαζί με τα μανταλάκια και κομάτια από τις ρώγες δεν νομίζω να είναι κάτι που να επιθυμεί κανείς!

    Εκείνο που εγώ προσωπικά αναρωτήθηκα, όπως και πάλι πολύ σωστά Ανέφερε Ο MasterJp, είναι το στάτους το οποίο δήλωσε, που υποδηλώνει υποταγή σε Κάποιον, πράγμα το οποίο ξεκάθαρα λέει πως δεν επιθυμεί για τους δικούς της πολύ σεβαστούς λόγους και όχι το τι κάνει και πως!!!
     
  3. AnDrAmElEx

    AnDrAmElEx Regular Member

    ισως θα ηταν καλο να υπαρχουν και μερικα κομματια παγου κοντα στο σημειο οπου θα γινεται η διαδικασια αυτη....Μονο και μονο για ασφαλεια...εαν πχ ξεπεραστει καταλαθος το χρονικο οριο του ζεσταματος...ενα κομματι παγου πανω στο μεταλλο πιστευω πως θα βοηθουσε σημαντικα στην μειωση της θερμοκρασιας,αλλα και στην ελλατωση του ρυθμου μεταδωσης της θερμοτητας προς το σημειο του σωματος.....
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Τα posts των sakis3000, eros_hermes, που αναφερόταν στο status της ntinage, έχουν μεταφερθεί στο thread "Μόνος/η ή ... και γιατί", που αναφέρεται στην προσέγγισή της και δημιουργήθηκε κατόπιν δικής της επιθμίας το τρέχον thread να αναφέρεται σε εμπειρίες και μόνον