Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα Post της miranda

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sakiss3000, στις 28 Μαϊου 2005.

  1. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Πολύ καλά έπραξε η miranda που έβαλε τα Post με τους κανόνες bdsm στο Bdsm Resources. ειδικά για το s/m δεν είχα βρει ποτέ πληροφορίες και μου άρεσε πολύ που ότι νοιώθω μέσα μου επιβεβαιώνεται σ αυτό το κείμενο. Να λοιπόν που δεν είχα άδικο να διαφωνώ με τη θεωρία, ότι ο σαδιστής, ή είναι σαδιστής ή δεν είναι κι ένας σαδιστής δεν γίνεται να νοιάζεται για το θύμα του. Να που δεν είχα άδικο να εξηγώ ότι άλλο είδος σαδισμού είναι εκείνο κι άλλο όταν γίνεται με κοινή συναίνεση για ευχαρίστηση και των δυο. Να λοιπόν που δεν υπάρχουν μόνο στο δικό μου μυαλό και δεν είναι λάθος μου να ψάχνω για παρτενέρ, και που όσα νοιώθω μέσα μου είναι δυνατόν να γίνουν και δεν είναι μόνο της δικής μου φαντασίας. miranda έκανες πολύ καλά που έβαλες το κείμενο ΄΄ Oi άγραφοι κανόνες του S/M΄΄ γιατί μου έκανε πολύ καλό. Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, και τον Κωνσταντίνο επίσης που είχε την ιδέα για την κοινότητα αυτή.
    Ουφ!!! Ενοιωσα ένα ξαλάφρωμα διαβάζοντας αυτό το κείμενο
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    H miranda ειναι φιλη μου καθηγητρια και ασχολειται πολυ με λογοτεχνια κτλ. Τις ειχα ζιτισει τα κειμενα απο καιρο αλλα δεν ειχε συνδεση να μου τα στιλει. Βεβαια ο συγγραφεας δεν ειναι η miranda ουτε ο ιδιος συγγραφεας εχει γραψει ολα τα κειμενα. Αλλα ειναι πολυ καλα γραμμενα με ωραιες χρησιμες πληροφοριες
     
  3. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Ναι το λέει ότι είναι από άλλο site. Δεν ξέρω αν τα βρήκε γραμμένα στην ελληνική γλώσσα ή τα μετάφρασε αυτή, αλλά το κείμενο που διάβασα είναι πολύ καλά γραμμένο / μεταφρασμένο.
     
  4. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    proswpika pisteyw oti to keimeno me toys agrafoys kanones toy s/m 8a mporoyse na htan poly mikrotero mia kai se oles sxedon tis paragrafoys leei ta idia kai se polla shmeia faskei kai antifaskei. to site einai ellhniko kai ta ypoloipa keimena einai sxetika kalogrammena. ontws htan kalh h idea alla 8a mporoysan na bre8oyn katallhlotera keimena. epishs, an kai dystyxws den to exw brei se allo site gia na to metaferw, kalo pisteyw 8a htan an ftiaxname ena le3iko poy na e3hgei tis le3eis poy exoyn sxesh me to bdsm sta ellhnika giati oso kala agglika kai an 3erei kaneis poly dyskola mporei na ta katalabei.
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Καποιες ξενες λεξεις μεταφραζονται. Αν εχεις καποιο καταλληλοτερο κειμενο μπορεις να το δημοσιευσεις.
     
  6. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Το κείμενο είναι μια πολύ καθαρή εικόνα για το τι είναι ερωτικό σαδομαζοχιστικό παιχνίδι από το οποίο παίρνουν ευχαρίστηση αυτοί που το κάνουν με επιλογή τους. Απο κει και πέρα, βεβαίως είναι πολλά άλλα που θα πρέπει να μάθει κανείς, και προσωπικά μ ενδιαφέρει όπως έχω γράψει και σε άλλο post, τι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα μακροπρόθεσμα. Το μόνο που ξέρω γύρω απ αυτό είναι τα χτυπήματα στα νεφρά που και να μην είναι πολύ δυνατά, μακροπρόθεσμα μπορεί να εμφανιστεί πρόβλημα. Κάποια πράγματα είναι εύκολο να γίνουν αντιληπτά και να αποφευχθούν, μπορεί όμως κάποια να μην φαίνονται εύκολα, και να προκληθεί βλάβη ή την ίδια στιγμή ή αργότερα. Ενα παράδειγμα: αν κάποιος αντέχει για πολύ ώρα κλιπς στις ρόγες, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μένουν για όλο το διάστημα που τα αντέχει ή δεν θα πρέπει να ξεπερνούν κάποιο όριο χρονικό; Μπορεί να το κάνει όσο τακτικά θέλει ή η συνεχής χρήση μπορεί να τον βλάψει; Το να μην τραβηχτούν οι ρογες πέρα από ορισμένο όριο ή να μην χρησιμοποιηθούν κλιπς που μπορεί να κάνουν κακό εκείνη τη στιγμή, εύκολα γίνεται αντιληπτό, τα υπόλοιπα όμως; Άλλο παράδειγμα, το μαστίγωμα για το οποίο λέγεται ότι το καταλληλότερο σημείο είναι ο πισινός. Εμένα μ αρέσει στο σώμα, το δυνατό χτύπημα στην πλάτη μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα εσωτερικό; Δεν λέω για μαστίγωμα που θα κάνει πληγές εξωτερικά, αλλά ένα μαστίγιο που δεν κάνει πληγές, μπορεί να προκαλέσει εσωτερικό πρόβλημα εξ αιτίας της μεγάλης δύναμης; (ε... άμα δεν νοιώθεις να χρησιμοποιεί κάποια δύναμη κι αν δεν πονάει δεν έχει γλύκα... για μένα)
    Προσωπικά τέτοιου είδους πληροφορίες μ ενδιαφέρουν πολύ, κι όποιος τις κατέχει ας μου τις δώσει θα με βοηθούσε πολύ. Εχω σκεφτεί να ρωτήσω κανένα γιατρό αλλά πως να δικαιολογήσω τις ερωτήσεις δεν ξέρω.
     
  7. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Opws eipa kai pio prin, h prospa8eia na metafrastoun oi oroi htan aksiologh kai prepei na synexistei. Min berdevoume omws tous orous me kanones se oles tis periptosis. Den einai kanonas px oti mia sklava exei panda shmadi apo Ton Master ths, opws oti to shmadi einai mono auta pou anaferonde, gia paradigma yparxei to branding (kapsimo), scarification (simadi me oules)... Tha parakalousa 8erma osous asxolounde pragmatika me ton xwro kai gnwrizoun agglika na aniksoun ta apeira sites me tous orous, ta leksika kai tous kanones tou bdsm. Episis opios exei tin dynatothta na paraggeilei merika ekseretika vivlia odigous opws to SMS101 kai to Different loving. Tha ta vrite sto amazon. Se periptosi dyskolias na vrite katallila sites stilte mou minima na sas doso kapia links.
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    sakis3000 epidi ondos to sm einai epikindino paixnidi kala kaneis kai rwtas, den borw na sou pw akrivos xronous px paramonis enos clamp stis roges giati auto polles fores einai sxetiko. Kapios 8eorei pos 15 lepta einai arketa, egw exw meinei gia panw apo 1 wra kai kapios borei na to 8eori poly allos ligo. To 8ema einai na ksereis pos oses profilaksis kai na pareis h oses gnwseis kai na exeis o kindinos yparxei sto sm play. Den eimai pleon opados tou SSC (Safe sane and Consensual) alla tou RACK (Risk Aware Consensual Kink). Edw einai ena sxetiko ar8ro pou exw stin lista mou gia metafrasi. http://www.sc-lock.com/draco/draco_july.htm
     
  9. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Kapios 8eorei pos 15 lepta einai arketa, egw exw meinei gia panw apo 1 wra kai kapios borei na to 8eori poly allos ligo.

    Εννοείς ότι ο ίδιος χρόνος μπορεί άλλον να τον βλάψει κι άλλον όχι; Γιατί δεν λέω για αντοχές, όσο αντέχει ο καθένας βέβαια. Πχ αν το κάνω για μια ώρα κάθε μέρα επειδή το αντέχω, είναι πολλές οι πιθανότητες να πάθω κάποτε, ας πούμε... γάγγραινα;
    Ναι το καταλαβαίνω ότι πάντα υπάρχουν οι πιθανότητες, άλλοτε λιγότερες και άλλοτε περισσότερες σε ότι κάνουμε στη ζωή μας. από κει και πέρα λέω ότι δεν θα πρέπει να κινούμαστε κι εντελώς στα τυφλά. Κάποια πράγματα καλό είναι να τα γνωρίζουμε. το ένα άκρο είναι να μην κάνουμε τίποτα για να μην πάθουμε, και το άλλο είναι να τα αφήνουμε όλα στην τύχη. Προσωπικά είμαι στο ενδιάμεσο και μ αρέσει να βαδίζω με τη γνώση.
     
  10. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Den einai kanonas px oti mia sklava exei panda shmadi apo Ton Master ths, opws oti to shmadi einai mono auta pou anaferonde, gia paradigma yparxei to branding (kapsimo), scarification (simadi me oules)...

    Κάνω τη σκέψη, ότι υπάρχει ένας κανόνας ο οποίος υπερισχύει όλων και ο οποίος είναι, ότι τίποτα δεν είναι κανόνας αν ο άλλος δεν το θέλει. Το bdsm μπορεί να περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο πράγματα, και κάποιος να θέλει ένα μέρος μόνο από αυτά ή όλα. Καλύτερα νομίζω είναι να παίξουν ρόλο τα γούστα περισσότερο από κάποιους κανόνες, με εξαίρεση τους κανόνες ασφαλείας. Υπάρχουν πχ άπειροι τρόποι για να προκαλέσεις πόνο σε κάποιον αλλά δεν σημαίνει ότι θα τους χρησιμοποιήσεις όλους, κι ένα σωρό στάσεις για δέσιμο. Θέλω να πω ότι μπορεί να υπάρχουν κανόνες που λένε ότι bdsm είναι αυτά, από κει και πέρα όμως κάποιος μπορεί να παραβλέψει οτι θέλει και μένει πλέον αν ταιριάζουν ή όχι τα γούστα. Εγώ πάντως ήμουν ανήσυχος για το πόσο ή όχι είναι σαδομαζοχισμός αυτό που θέλω κι όπως το θέλω, αλλά μετά από το κείμενο που διάβασα για τους άγραφους κανόνες του s/m ξέρω τώρα καλά ότι δεν είναι παράλογα αυτά που θέλω και δεν μπορεί κανένας πια να μου πει ότι δεν γίνεται έτσι κι ότι πρέπει υποχρεωτικά να τηρήσω συγκεκριμένα πράγματα. Μου είχαν πει πχ ότι δεν μπορώ να λέω τι θέλω και τι όχι, κι ότι θα πρέπει να μάθω να δέχομαι μόνο ότι θέλει η παρτενέρ, η κυρίαρχη του παιχνιδιού, ή όποιος κι αν είναι ο σωστός όρος.
     
  11. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    sakiss3000 to mono pou borw pros to paron na sou doso einai to parakatw link http://www.io.com/~ambrosio/health/medtext.html
    kai kapio contact se ena BDSM periodiko me iatriko prosopiko pou dinei apandisis http://www.slavestribute.com/BDSM-EZine/main.html. Oso gia tin gagrena den exw akousi na exei pa8ei kaneis mexro twra kai me paramoni ton clamps stis roges gia panw apo 2 wres.
     
  12. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Παιδιά, όταν κάποιο μέλος βάζει κείμενα που εξηγούν κάποια πράγματα, με εξαίρεση κείμενα που είναι λάθος και μπορεί να παραπλανήσουν και να οδηγήσουν αλλού αντί γι αλλού, ας μην κάνουμε κριτικές του στυλ θα μπορούσε να είναι συντομότερο κλπ γιατί μπορεί να του είναι δυσάρεστο. Αν κάποιος μπορεί να κάνει κάποια διόρθωση ας την κάνει για να είναι καλύτερο κι ας το ξανακάνει post. Σε τόσα μέλη βρίσκεται κάποιο που προσφέρεται να βοηθήσει κι ενδεχομένως να ταλαιπωρείται από αυτό, ας μην γινόμαστε πιεστικοί.