Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά δεν είναι δύσκολο να το πείς...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος your_slave666, στις 7 Οκτωβρίου 2007.

  1. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Πως το δηλώνεις ότι γουστάρεις το bdsm?

    Γενικα σε όσες σχέσεις είχα εως τώρα ποτέ μου δεν εκδηλωσα με τη μια το ενδιαφερον μου για οτι εχει σχεση με bdsm γενικα. Εγω ποδολάγνος είμαι κατα κύριο λόγο, αυτο τη πρώτη φορα που θα παω για κρεβατι κοιταω να δω αν περασει αποδεκτο, συνηθως αργοτερα όχι τη πρώτη φορά. Επειτα κάνω συζητηση ανοιχτη πανω στο τομεα sex στη φάση "αγάπη μου θες να δοκιμάσουμε κατι άλλο κάποια σιγμη?" κλπ ή ρωταω για τρελες φαντασιωσεις κλπ σε στυλ bdsm. Αν δω ότι είναι δεκτο, καλως..
    Πιστευω ότι η δικιά μου γενια ειναι πιο έτοιμη γι αυτα, πολλοι απελευθερώνουν τις ορμες τους στο τομεα sex (μιλαω για sex με το ταίρι τους αλλα και γενικά) ακόμη και για συζητήσεις πανω σε αυτα. Συζητήσεις γίνονται κυρίως μεταξυ 2 το πολυ 3 καλών φιλων , κι οχι απαραίτητα κάπου έξω. Ακόμη κι αν κάποιος έιναι slave, η perv, η dom κλπ.
    Πρόσφατα ανακαλυψα ότι μία πολύ καλη φίλη (μόνο φίλη) γουστάρει το bdsm. Αφορμη, ενας αναπτηρας που είχε, απεικώνιζε μια τύπισα με μαστίγιο και φόραγε δερματινα, μια mistress! Ετσι έπιασα τη κουβέντα περί του αναπτήρα... Πιο πολύ μεταξύ σοβαρού και αστείου στην αρχή για να κόψω αντιδράσεις. Πρέπει να ενημερωσω ότι η κοπέλλα αυτη ακόμη δεν είναι 18 (17 είναι).
    Μιλησα λοιπόν σε στυλ: "Οπα; Δε μας τα είπες αυτά! Γουστάρεις και σαδομαζοχ καταστάσεις στο κρεβατι σου;" εκείνη ψιλοσάστισε στην αρχή μου είπε : "Ελα ρε ξεκόλλα ένας αναπτήρας είναι σιγά..." Ως απομηχανής θεός ένας επίσης πολυ καλος φίλος και φίλος της (ο τύπος είναι dom) ανέφερε στο χαβαλέ για μια dj η οποία έχει υποτακτικους (slave) δε θυμαμαι τον αριθμό ηταν αρκετοι πάντως. H κοπέλα πετάχτηκε αστραπιαία και είπε: "γαμάτο!" και μετα γέλασε, σα να σεφτοταν "πω τι μαλακία είπα". Αρχίσαμε λοιπόν μια συζήτηση (είμασταν σε ένα cafe που έπαιζε metal δεν είχε πολυ κόσμο, ουτε γύρω μας) περί ερωτος με μαστίγια, δεσίματα κι όλα τα σχετικά, στο χαβαλε, κι , εμεινα έκπληκτος. Η φίλη μου απελευθερωθηκε και συμμετείχε κι αυτή, είπε πως δεν είχε κάνει κατι τέτοιο αλλά της άρεσε σαν ιδέα. Ο αλλος φίλος μας είναι κάφρος και κατι ξέραμε, σε αποκριάτικο πάρτυ είχε ντύσει τη τότε κοπέλα του πόρνη κι αυτός ντυμένος νταβατζης και της είχε περάσει κολαρο στο λαιμο και αλυσίδα... Φεύγοντας είχα προτείνη στη φίλη μου να πάμε σπίτι μου. Η κουβέντα που είχε γίνει πρίν ήταν ικανοποιητική και αρκετα ανοιχτη.
    Καθίσαμε ακούσαμε μουσική και τα λέγαμε. Αυτη είχε πρόσφατα χωρίσει, εγώ μια χαρα στη σχέση μου. Μετά ξαναπήγε η κουβέντα στο bdsm. Της είπα τα γούστα μ περί ποδολαγνίας και κάτι ψιλά περί mistess και ότι γουστάρω να γίνομαι και mister καμιά φορά.
    Αυτη απελευθερώθηκε πλήρως στη κουβέντα. Της είπα κι εγώ διάφορα. Δυστυχώς δεν ασχολείται με forum στο inernet. Της είπα και για το bdsm forum. Εν τω μεταξύ κατάφερα να τη κάνω να καταλαβει, με τα ελάχιστα που ξέρω, ότι αυτό δεν είναι ανωμαλία, αλλα κι απ την άλλη ότι πρέπει να δει με τρόπο αν αυτο αρέσει στο σύντροφο/ εραστή της. Mετά ανακάλυψα ότι της άρεσε κάτι τέτοιο (παραπάει...) [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

    Τελικά δεν είναι δύσκολο να το πείς!

    Εσείς τι λέτε;
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μην με ρωτας εμενα!
    Παντα το ελεγα με την μια, κι αλλωστε τι ειχα να χασω?
    Το πολυ-πολυ να ελεγε οχι η να εφευγε!
    Ε και??? Εχει κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!
     
  3. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: Τελικά δεν είναι δύσκολο να το πείς...

    Χαχαχαχα! Σωστή!!! Ανάλογα και στο άτομο βέβαια. Εγώ ούτε τρόπο ζωής το έχω, ούτε έιμαι ο πιό τρελαμένος, απλά μου αρέσουν κάποια πραγματάκια. Ετσι κάνω λίγη υπομονή πρώτα. Ομολογω να πω ότι άτομα στην ηληκία μου ψάχνονται γενικα γύρω απ αυτα τα θέματα.
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Τελικά δεν είναι δύσκολο να το πείς...

    Να μην ντρεπεασι να το πεις!
    Τι κακο κανεις?
    Η ποδολαγνεια σου αρεσει, δεν βαζεις βομβες στην Σταδιου σε ωρες αιχμης! 
     
  5. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: Τελικά δεν είναι δύσκολο να το πείς...

    Είναι κι αυτά τα κωλοστερεότυπα και οι καθωσπερπισμοί σ' αυτη τη κωλοχώρα που μας καταπιέζουν. Η χώρα των καταπιεσμένων ορμων! Καλα λέω να τη κάνω σε μερικά χρόνια. Αν γίνω σκηνοθέτης θα βάλω ηρωίδα σε ταινία μια πεσσιμίστρια ποιήτρια τρανσέξουαλ Mistress που έχει ως slave μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής εταιριας και είναι πολυ πιο κακιά απ την ιστορία με την Αφροδίτη!
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    πως το δηλώνεις ;;;;

    με βοήθεια από αλκοόλες ...! άσε που φαίνετε και από την κοπέλα τι γουστάρει και τι όχι ... βασικά αν δεν γουστάρει σαδομαζό έστω και στο συμβολικό είναι ξενέρα η γκόμενα όλες τα γουστάρουν ,αυτές που τους αρέσει ο έρωτας μιλάμε φυσικά ...
     
  7. φιλαράκο την συμβουλή μου αν θες
    είσθε μπερδεμένοι (καλά η φίλη σου Poseri την κόβω)
    με τον καιρό θα περάσεις από πεντακόσες διακυμάνσεις και θα καταλάβεις αν το έχεις μέσα σου η αν ακολουθείς την dark μόδα. Φιλική συμβουλή σου δίνω γιατί ασχολούμαι με το ρημάδι από το 1997 και είμαι και καλλιτεχνάκος. Έχουνε δει πολλά οι οφθαλμοί μου. Η ελλάδα αφομοιώσε το bdsm περισσότερο σαν μόδα (όπως και το hip hop) και αυτό θα του κάνει κακό θα το δείτε.
     
  8. alex_greece2

    alex_greece2 Regular Member

    Η δυσκολία ή ευκολία αντίστοιχα του να το πεις είναι εξαρτάται και με το που έχεις γνωρίσει το άλλο άτομο.
    Αν για παράδειγμα το έχεις γνωρίσει απο τον εργασιακό σου χώρο...είναι πολύ μεγαλύτερο το ρίσκο απ'ότι σε άλλες περιπτώσεις.
    Όχι;;
     
  9. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: Τελικά δεν είναι δύσκολο να το πείς...

    Eγω το βλέπω σα σεξουαλικό γούστο. Τι μόδα? Οτι μ αρέσει κάνω. Εξαλλου...
    Στον έρωτα και στο πόλεμο όλα επιτρέπονται.
     
  10. sector10

    sector10 Regular Member

    Πιστεύω πως το λες στα ίσια αν θες να είσαι ειλικρινής. Φυσικά κάτι τέτοιο έχει το κόστος του αλλα μπορείς να βρείς την κατάληλη στιγμή και να το πείς.
     
  11. johnny

    johnny Regular Member

    Απάντηση: Τελικά δεν είναι δύσκολο να το πείς...

    εγω παντως δυσκολευομαι παρα πολυ να το πω...
     
  12. slaveonios

    slaveonios New Member

    θα συμφονησω με τον seirio για την μοδα bdsm και για το οτι θα κανει κακο εν τελει παντοσ ωσ προσ το θεμα μασ ποτε δεν πρεπει να ντρεπομαστε για αυτο που ειμαι αλλα δεν πρεπει και να προκαλουμε χωρισ λογο.......