Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά δεν είναι δύσκολο να το πείς...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος your_slave666, στις 7 Οκτωβρίου 2007.

  1.  
  2. Η ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΑ ειναι εναs ομορφοs! και τρυφεροs! ερωτικοs τροποs εκφρασηs για τα προκαταρκτικα αλλα και κατα τη διαρκεια τηs ερωτικηs συνευρεσηs. oταν γινεται εξαρτηση η λατρεια εκφρασηs στα γυναικεια ποδια και δεν θελει ΠΟΤΕ ερωτικη επαφη εναs αντραs τοτε στοιχειοθετει την υπαρξη διαταραχηs. αν ομωs λειτουργει κανονικα στον ερωτα τοτε ΔΕΝ ειναι ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ αλλα ενα τρυφερο! ερωτικο! παιχνιδι! 
     
    Last edited: 9 Ιουνίου 2018
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Εύκολο είναι να το πεις, αν το φέρεις απαλα, όπως όλα τα πραγματα.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το πόσο εύκολο είναι να πεις κάτι τέτοιο έχει να κάνει σε απόλυτη μορφή με το πόσο ενοχικά αισθάνεσαι ο ίδιος απέναντι στο φετίχ σου και στο πόσο σημασία δίνεις στην γνώμη που θα διαμορφώσει αυτή που θα το ακούσει για σένα αφού το ακούσει.

    Το τι αποτέλεσμα θα πετύχεις ξεκινάει από το πως αντιμετωπίζει/αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι κάποιος πρόκειται να ασχοληθεί πολύ με τα πόδια της. Το ότι απλά θα το πεις δεν λέει τίποτα, είναι σαν να λες σε κάποια ότι σου αρέσει να την παίρνεις από πίσω, δεν σημαίνει από μόνο του ότι θα συμβεί κιόλας. Αν της αρέσει κάτι τέτοιο ή είναι ουδέτερη σε κάτι τέτοιο κανένα πρόβλημα. Αν δεν της αρέσει χρειάζονται αρκετές κινήσεις και σωστές κινήσεις και κυρίως να αναγνώσεις το πραγματικό αίτιο πίσω από τις αναστολές της.

    Σε βανίλα καταστάσεις ο καλύτερος τρόπος, ή μάλλον αυτό που δούλεψε καλύτερα σε μένα, είναι το να μην πεις τίποτα αλλά στην πρώτη συνεύρεση να ξεκινήσεις ένα καλό και ενδελεχές γλειψιματάκι από το μέτωπο με κατεύθυνση προς τα πόδια της. Αν κατά την προσέγγιση στα πόδια της τα τραβήξει ή τραβήξει εσένα ξανά προς τα επάνω τότε το αφήνεις και ξεκινάς μία χαλαρή συζήτηση μετά το παιχνίδι για τα τεκταινόμενα. Αν η άφιξη στα πόδια της δεν προκαλέσει καμία αντίδραση τότε το μέλλον μάλλον έχει λαμπρές προοπτικές. Σε αυτή την περίπτωση ένα τραγικό λάθος θα ήταν να παραμείνεις εκεί για πολύ ώρα, είναι αυτό που μάλλον ελάχιστα θα ήθελε από εσένα εκείνη την στιγμή, εξαιρούνται οι γυναίκες που έχουν κλειτορίδα και στα δάχτυλα των ποδιών τους. Στο ταξίδι της επιστροφής μία καλή πρακτική, κατα την γνώμη μου, είναι να την γυρίσεις μπρούμυτα και να επιχειρήσεις με την γλώσσα εξερεύνηση και σε αλλά target of opportunities. Οι αντιδράσεις της θα μιλήσουν πάλι φωναχτά.

    Σε D/s ή σε M/s περιβάλλον,

    αν είσαι καλός κυριαρχικός ελάχιστα έως καθόλου μετράει το πως αντιμετωπίζει η υποτακτική σου την ποδολαγνεία σου,

    αν είσαι υποτακτικός και η κυριαρχική σου δεν αρέσκεται στο να ασχολούνται με τα πόδια της εικάζω ότι τα πράγματα είναι κλάφτα χαράλαμπε και επίσης εικάζω ότι τεράστιο λάθος θα ήταν να της κάνεις το μουνί μαντολίνο με τις εμμονές σου για τα πόδια της.

    Σε T/b σέσσιονς ή βανίλα ξεπέτες πολλά εξαρτώνται από πολλά.


    Έχω την αίσθηση ότι μάλλον "εκφραση λατρειας στα γυναικεια ποδια" ήθελες να γράψεις και όχι "λατρεια εκφρασηs" ωστόσο το "λατρεια εκφρασηs" θαρρώ ότι είναι το σωστό μίας και τις περισσότερες φορές που ένας ποδολάγνος (όχι παπουτσολάγνος ή γαμπολάγνος ή μπουτολάγνος ή καλσον/καλτσολάγνος που είνα περιφερικά ή ανεξάρτητα ή επεκτάσεις ή αυτούσια/αυτόνομα φετίχ) έρθει σε επαφή με ένα πόδι, και ειδικά με ένα πόδι που καλύπτει τα αισθητικά του κριτήρια, οτιδήποτε πάνω από τον αστράγαλο στο γυναικείο σώμα είναι εκτός κάδρου. Ένας ποδολάγνος λατρεύει να εκφράζεται σε ένα πόδι και έχω λόγους να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι απλά η γνώμη μου.


    Αυτό που προκαλεί η ενασχόληση με τα πόδια μιας γυναίκας σε ένα ποδολάγνο είναι στύση. Ένας άντρας σε στύση το σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξει να κάνει κάτι με αυτή από κάποια στιγμή και μετά με το πιο πιθανό να θέλει να την βάλει κάπου δεδομένης της διαθεσιμότητας τέτοιου σημείου. Τι το μη ερωτικό έχει κάτι τέτοιο ?
     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2018
  5. ΣΩΣΤΑ εκφραση λατρειαs ηθελα να γραψω απλα πολλεs φορεs οταν ποσταρω κατι ταυτοχρονα απαντω και σε αρκετα μηνυματα και κανω κουβεντα on line οποτε λογικο ειναι να κανω και καποιο λαθοs ανθρωποs ειμαι οχι ρομποτ! η ποδολαγνεια μου αρεσει και θεωρω οτι ειναι ενα ερωτικο παιχνιδι για την αρχη αλλα και κατα την διαρκεια τηs ερωτικηs συνευρεσηs EΙΠΑ ΟΤΙ ειναι διαταραχη οταν καποιοs δεν θελει ερωτικη επαφη ΟΤΑΝ υπαρχει ερωτικη συνευρεση ολα ΜΙΑ ΧΑΡΑ και φυσικα ειναι κατι ερωτικο!