Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά τι είμαι sub ή slave;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος sklabosgay, στις 15 Μαϊου 2006.

?

Τελικά τι πιστεύεται ότι είμαι sub ή slave;

Poll closed 13 Αυγούστου 2006.
  1. Πιστεύω ότι είσαι slave.

    1 vote(s)
    20,0%
  2. Πιστεύω ότι είσαι sub.

    4 vote(s)
    80,0%
  1. sklabosgay

    sklabosgay Regular Member

    Είμαι «ένας σκλάβος υποτακτικής ψυχολογίας χωρίς και πολλές εμπειρίες» έγραψα μόλις πριν από λίγες ημέρες που για πρώτη φορά μπήκα στο site. Θα ήθελα να σημειώσω ότι σε περιστασιακές συναντήσεις με masters είμαι αρκετά δοτικός. Εδώ μέσα άρχισα να μαθαίνω τη διαφορά του sub με τον slave. Ώρες - ώρες όταν το σκέφτομαι μου αρέσει η πλήρη υποταγή, με συναρπάζει…. άλλες ώρες πάλι τρομάζω και μόνο στην ιδέα να μου καθορίζει ένας άλλος τα πάντα και να μη μου αφήνει οξυγόνο να αναπνέω!
    Θεωρητικά μπορεί στην φαντασία μου το ιδανικό να είναι να δοθείς απόλυτα σε ένα Μaster, πρακτικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, ίσως δεν έφτασε εκείνη η στιγμή, ίσως να μην έχω εμπιστευτεί τόσο πολύ κάποιον, ίσως τελικά να μην είμαι και τόσο σκλάβος……
    Στο κάτω κάτω σύμφωνα και με τον Αριστοτέλη, πάντα υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδεατής πραγματικότητας που έχουμε στο νου μας και της ίδιας της πεζής – καθημερινής πραγματικότητας που ζούμε.
    Αν χρειάζεσθε οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία είμαι πρόθυμος να σας τη δώσω.

    Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω να εκφράσετε την γνώμη σας και να μου πείτε τι νομίζεται ότι είμαι sub ή slave.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !  
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2006
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τελικά τι είμαι sub ή slave;

    sub είσαι...
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Εγώ πάλι πιστεύω πως είσαι κρυπτο-Μάστερ. Μόνο που το ασφυκτικό κλίμα ιδεολογικής τρομοκρατίας που σε περιβάλλει δεν σου επιτρέπει αυτή τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή να εκδηλωθείς.
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    εγω παλι νομίζω ότι είναι λάθος να ρωτάς τρίτους και μάλιστα που δεν σε γνωρίζουν . Κάνε υπομονή, απέκτησε γνώση, βιώματα , εμπειρίες και θα σου αποκαλυφθεί μόνη της η ταυτότητά σου!

    Καλή πορεία!

    (αγαπητέ μου incomplete αν και τελευταιως συμφωνώ σε αρκετά μαζί σου , εδώ θα μου επιτρέψεις να πω ότι βιάστηκες και ίσως είναι παρακινδυνευμένο αυτο σε μια γενικότερη θεώρηση και ιδιως για εναν Dom. Απλά σκέψου το ! ίσως να είμαι και λάθος)
     
  5. sklabosgay

    sklabosgay Regular Member

    Απάντηση: Τελικά τι είμαι sub ή slave;

    Διαμαρτύρομαι έντονα κ. Χάινριχ φον Κλάιστ! Δεν μπορείτε να αμφισβητείται την υποτακτική μου φύση! Να αποδομήται την προσωπικότητα μου! Αν ήμουν master όπως εσείς θα σας καλούσα σε μονομαχία! Αλλά η μοίρα με έκανε σκλάβο και τα ανέχομαι όλα ο κακομοίρης!  




     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Τελικά τι είμαι sub ή slave;

    Καθόλου δε βιάστηκα κορίτσαρε  ...

    Απλά έκρινα τον φίλο κρητικό από μια σχετική συνέντευξη σε τοπικό κανάλι..Πλάκα κάνω  

    Για να το λέω,κάτι θα ξέρω,κάτι θα μου χει πει το παλιόπαιδο  
     
  7. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Τελικά τι είμαι sub ή slave;

    Να διαμαρτύρεσε όσο θες αλλά χωρίς bold .

    Ρώτησες την άποψη μας , σου έκανα την τιμή και είπα την δική μου και διαμαρτύρεσε;
    Βρεμένη σανίδα ....
     
  8. sklabosgay

    sklabosgay Regular Member

    Απάντηση: Τελικά τι είμαι sub ή slave;

    Αγαπητή μου MPslave σέβομαι την άποψη σου, αλλά εγώ δεν ζητώ μέσα από εδώ να μου προσδιορίσουν την ταυτότητα μου. Απλά ζητάω με βάση αυτά που γράφω αρχικά να πείτε την γνώμη σας και την συμβούλη σας βεβαίως. Όπως ακριβώς ίσως θα ζητούσε κάποιος μια συμβουλή από κάποιο που θεωρεί φίλο του ή και ειδήμονα πάνω σε ένα θέμα…
    Πάντως σε ευχαριστώ πολύ που εξέφρασες την γνώμη σου η οποία είναι απόλυτα σεβαστή και εποικοδομητική ! Αλώστε πότε η αλήθεια δεν είναι μία, πάντα εξαρτάται από την οπτική γωνία που την βλέπεις!  
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2006
  9. sklabosgay

    sklabosgay Regular Member

    Απάντηση: Τελικά τι είμαι sub ή slave;

    Έχετε δίκιο κ. Χάινριχ φον Κλάιστ! Σας ζητάω ταπεινά και δημόσια συγνώμη! Ώρες - ώρες είμαι απαράδεκτος ! Το μόνο φάρμακο στην αυθάδεια μου είναι πράγματι η βρεγμένη σανίδα! Εδώ αναμφισβήτητα έχετε δίκιο!
     
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Δεν θα έλεγα ότι είσαι απαραίτητα sub sklabosgaycrete, αυτό όμως που φαίνεται είναι ότι δεν έχεις ακόμα γίνει σκλάβος. Δύσκολο να μπορεί να πει τον εαυτό του "σκλάβο" κάποιος που δεν έχει εμπειρίες γιατί η σκλαβιά είναι και μία σειρά άμεσων αντιδράσεων που δεν τις κατακτά κανείς από την αρχή, στην αρχή μάλιστα ούτε που τις διανοείται ότι υπάρχουν.

    Η γνώμη μου είναι ότι για να φτάσει ο καθένας από μας να πει τί είναι τελικά, περνάει αρκετό διάστημα και ουσιαστικές εμπειρίες που σφυρηλατούν αυτό που είναι.

    Κάποιοι μπορεί να ξεκίνησαν για σκλάβοι και να αντιλήφθηκαν κάποια στιγμή ότι νιώθουν καλύτερα ως υποτακτικοί, άλλοι αντίστροφα, άλλοι προσέγγισαν την σκλαβιά από την αρχή και εκεί παρέμειναν.

    Καλή επιτυχία στις αναζητήσεις σου <χαμόγελο>
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Για ένα σε συγχαίρω πάντως. Αν μη τι άλλο εσύ αναρωτιέσαι.  
    Κάποιοι δεν κάνουν καν τον κόπο, όσο κι αν μοιάζει ασύμφωνο αυτό που δηλώνουν με αυτό που φαίνονται και είναι στην πραγματικότητα.

    Δεν νομίζω να είναι δυνατή η κατάταξη - εκτός κι αν γίνεται επιπόλαια- οποιουδήποτε από οποιονδήποτε άλλο, εκτός κι αν σ΄ έχει ζήσει και σ΄ έχει γνωρίσει καλά, κάτι που και πάλι δεν κάνει την κατάταξη αυτή ευαγγέλιο, αλλά άποψη αυτού που την εκφράζει.
    Και βέβαια συμφωνώ πως,
    Καλές επιτυχίες, ότι κι αν είσαι.  
     
  12. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Απάντηση: Re: Τελικά τι είμαι sub ή slave;


    Οχι απλα σωστό , αψογο !

    Εκτος απο τον φιλο θα πρεπει να αναρωτηθουν πολλοί γι αυτο που δηλώνουν, οσο για σενα sklabegaycrete θα ερθει η ωρα που θα καταλαβεις . Προσεξε τις επιλογες σου και τα βηματα που κανεις , διαβασε , συζητησε , και πανω απο ολα νιωσε οσα ζεις η θα ζησεις και ο δρομος θα φανει .