Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MindMaster, στις 21 Ιουνίου 2009.

  1. Miss_kitten

    Miss_kitten Guest

    Re: Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

      Rep!
     
  2. EysWideShut

    EysWideShut Regular Member

    Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    δεν γεννηθηκαμε με γνωση και κανεις δεν ειναι τελειος
    οσα ηδη ξερουμε καπου ακουσαμε , καπου ειδαμε , καπου φανταστηκαμε , καπου διαβασαμε ,καπου καναμε , καπου πειραματιστηκαμε

    με αυτο το σκεπτικο ειναι απαραιτητο να διευρυνουμε τους οριζοντες μας με νεες εμπειριες-ιδεες.καποια θα μας αρεσουν , καποια οχι , καποια θα ταχουμε σκεφτει αλλα οχι

    καλυτεροι θα γινουμε οσο δεν προσπαθουμε να γινουμε απλες αντιγραφες των οσων ειδαμε
    και φυσικα δεν υπαρχουν κανονες και στεγανα ουτε τιτλοι σπουδων...

    και να μην πας δλδ , ηδη μερικες ιδεες πηρες αν και δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο απο πρακτικες στις φωτο
    σαν φωτογραφιες ηταν πολυ καλες παντως
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    Υπέροχες φωτο....μου γέννησαν τόσα συναισθήματα.Έπλασα ολόκληρη ιστορία όσο τις κοιτούσα.Απόλαυση....
     
  4. sssppgr

    sssppgr Regular Member

    Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    Ως κυριάρχος ναι θα έστελνα την σκλάβα μου σε τέτοιου σεμινάριο. Οχι για να εκπαιδευτεί αλλά για να ζήσει σε ένα αλλο BDSM περιβάλλον.Στο σενάριο όλες αυτές είναι εκπαιδευμένες. Ο λόγος για να στείλω εκεί μια σκλάβα είναι μέρος μιας τιμωρίας, είναι για να βρεθεί σε ένα νεο περιβάλλον ενδεχομένως να υποστεί κάτι το οποίο δεν μπορώ να προσφέρω εγώ από το δικό μου περιβάλλον η κάτι στο οποίο εγώ έχω ανεπάρκεια γνώσεων πχ βελόνες.
     
  5. Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    Αυτό που είναι καταπληκτικό είναι το ότι η έκφραση της κυρίας είναι υπέροχη σε όοοοολες σχεδόν τις φωτογραφίες.
     
  6. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    Σενάριο: Βγαίνω απο το σπίτι μου μαζί με την σκλάβα μου και τον βοηθό μου, κρατώντας μιά σακούλα που έχει μέσα ένα σέικερ και τα κατάλληλα υλικά (Ουίσκι, λικέρ Αμαρέτο, φρέσκο χυμό λεμόνι, ζαχαρόνερο και ανθρακούχο μεταλλικό νερό) απαραίτητα υλικά για την ετοιμασία κοκτέιλ Amaretto Boost.. και μερικά μεγάλα κρυστάλλινα ποτήρια..
    Μπαίνουμε και οι τρείς στο μαύρο βανάκι μου,και πάμε κατευθείαν στη σχολή.. Έχουμε φτάσει.. Μας ανοίγουν, μας καλωσορίζουν και μας περνάνε μέσα.. Συναντιόμαστε με τα παιδιά, συστάσεις κλπ κλπ.. Φωνάζουμε όλο το προσωπικό για να γιορτάσουμε την άφιξή της Σκλάβας στο καινούργιο της περιβάλλον.. Βγάζω τα ποτήρια και φτιάχνω το κοκτέιλ.. Σερβίρω ο ίδιος και δίνω τα ποτηράκια στην Σκλάβα για να τα μοιράσει στους συνδαιτυμόνες, δινοντάς της την ευκαιρία, για την πρώτη της υπηρεσία στη σχολή... Στην υγειά μας! Καλώς σας βρήκαμε!
    Λεπτομέρεια: ΟΛΑ τα ποτήρια εκτός εμού και της Σκλάβας μου είναι εμπλουτισμένα με ένα παραπάνω υλικό.. Το υδροκυάνιο!
    Όλοι πέφτουν ξεροί, τους φορτώνουμε στο βανάκι και ο βοηθός μου (που δουλεύει σε Γραφείο Τελετών) μπαίνει στο βανάκι και την κάνει κατευθείαν για τον κλίβανο (οικολογικά πάντα!)..
    Αποτέλεσμα: Οι υπόλοιποι ( εγώ και η Σκλάβα μου) παραμένουμε σε αυτό το πολύ όμορφο Dungeon και περνάμε μια ζωή χαρισάμενη!  
     
  7. Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    Μήπως... λέω, μήπως, μπερδέψατε τα νήματα? Αν όχι, προσπεράστε το, σας παρακαλώ...  
     
  8. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    Όχι, καθόλου.. Απλά κάνω λίγο μαύρο χιούμορ.. Δεν έμεινε κάτι να πώ.. Ειλικρινά με υπερκάλυψαν τα προηγούμενα νήματα..

    "είναι πιο νόστιμο το φρούτο από ένα δέντρο που έχεις φυτέψει και μεγαλώσει εσύ από το φρούτο που αγοράζεις από το μανάβη"

    "Μία απορία: σε τι αποσκοπεί η εντός bdsm εκπαίδευση; Στο να μάθει ο υποτακτικός να εφαρμόζει κάποιους τυποποιημένους κανόνες; Να αντέχει κάποιες πρακτικές; Να αποκτήσει μία συμπεριφορά, όχι με βάση τα προσωπικά θέλω του Κυρίαρχου, αλλά με βάση τα "ευρεώς αποδεκτά" πρέπει; Αν ναι, τότε φυσικά ένα τέτοιο σεμινάριο θα ήταν, αν όχι απαραίτητο, τουλάχιστον πολύ χρήσιμο για κάποιο υποτακτικό."

    "Είμαι, όμως, της άποψης πως η όποια εκπαίδευση πρέπει να αποσκοπεί πρωτίστως στην εξοικείωση του υποτακτικού με τον Κυρίαρχο, στο να μπορεί να ακολουθήσει τα δικά του θέλω. Κι αυτό είναι κάτι που κανένας τρίτος δε μπορεί να διδάξει. Απαιτεί ο ίδιος ο Κυρίαρχος να αφιερώσει κόπο και χρόνο για να το πετύχει. Στο κάτω κάτω, δε μπορείς να απαιτείς από κάποιον άλλο να σου δωθεί πλήρως, να εφαρμόζει αυτά που εσύ επιθυμείς, χωρίς να έχεις κοπιάσει γι' αυτό. Πόσο μάλλον όταν, μη θέλοντας να μπεις εσύ ο ίδιος σ' αυτή τη μακρά και κοπιαστική διαδικασία, την αναθέτεις σε κάποιο τρίτο, σε κάποιο "εκπαιδευτή"."

    "δεν γεννηθηκαμε με γνωση και κανεις δεν ειναι τελειος οσα ηδη ξερουμε καπου ακουσαμε , καπου ειδαμε , καπου φανταστηκαμε , καπου διαβασαμε ,καπου καναμε , καπου πειραματιστηκαμε με αυτο το σκεπτικο ειναι απαραιτητο να διευρυνουμε τους οριζοντες μας με νεες εμπειριες-ιδεες.καποια θα μας αρεσουν , καποια οχι , καποια θα ταχουμε σκεφτει αλλα οχι καλυτεροι θα γινουμε οσο δεν προσπαθουμε να γινουμε απλες αντιγραφες των οσων ειδαμε και φυσικα δεν υπαρχουν κανονες και στεγανα ουτε τιτλοι σπουδων...και να μην πας δλδ , ηδη μερικες ιδεες πηρες αν και δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο απο πρακτικες στις φωτο σαν φωτογραφιες ηταν πολυ καλες παντως"