Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MindMaster, στις 21 Ιουνίου 2009.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ωραία η φαντασία αλλά ας προσγειωθούμε στην ψυχρή πραγματικότητα.
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες


    Δηλαδή;


     
  3. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Νομίζω πως κανείς δεν θα ήταν σε θέση να εκπαιδεύσει το σκλάβο μου έτσι ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές μου απαιτήσεις, παρά μόνο εγώ η ίδια. Και αυτή δεν είναι η ουσία? Ένας σκλάβος μπορεί να μάθει ένα σωρό από τις γενικές αρχές, πρωτοκόλλα, διαδικασίες, ιεροτελεστίες, μεθόδους κλπ του bdsm και τελικά να μη γνωρίζει τίποτα από όσα θα τον καθιστούσαν ιδανικό για μένα. Εκτός αυτού είναι τόσο όμορφη, ενδιαφέρουσα και συναρπαστική η διαδικασία της εκπαίδευσης, κατά την οποία έχει κανείς την ευκαιρία να γνωρίσει και να γνωριστεί με τον άλλο σε ένα τόσο βαθύ και αληθινό επίπεδο που θα ήταν κρίμα να παραχωρήσει αυτήν την απόλαυση σε κάποιον τρίτο.  
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    Δηλαδή, μπορεί κάτι τέτοιο να είναι ρεαλιστικό;μπορεί να υπάρξει εκπαίδευση σκλάβας σε 4 ημέρες,αυτό δεν απαιτεί μια χρονοβόρα διαδικασία;
     
    Last edited by a moderator: 22 Ιουνίου 2009
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες


    Ποιός είπε πως είναι ντε και καλά ρεαλιστικό; Είπα και ξαναείπα, πως πρόκειται γιά ένα σενάριο, που ως σενάριο σαφώς και θα μπορούσε να μην είναι καθόλου ρεαλιστικό.

    Όποιος δεν βοηθιέται στη σκέψη του λοιπόν από το τετραήμερο, ας σκεφτεί πως αυτή η εκπαίδευση θα μπορούσε να διαρκεί τέσσερεις εβδομάδες, ή τέσσερεις μήνες. Τα ερωτήματα και πάλι, παραμένουν ως έχουν.


     
  6. LordAini

    LordAini Regular Member

    Πρέπει να ομολογήσω οτι δε μου αρέσει η ιδέα σαν κάτι άλλο πέρα απο ένα σενάριο. Θα συμφωνήσω με την Avalonia σε αυτό, είναι κρίμα να χάσεις αυτή τη διαδικασία. Και ειδικά αμα έχεις προσωπικά πρωτόκολλα, δε μπορεί να τα διδάξει κανένας άλλος. Ούτε σαν αφέντης θα ήθελα να εκπαιδεύσει τη σκλάβα μου κάποιος άλλος, και ούτε θα ήθελα να εκπαιδευτώ απο κάποιον τρίτο.
    Απο την άλλη, άμα στο team της εκπαίδευσης περιλαμβάνεται ο/η αφέντης, έστω για να λέει τις προτιμήσεις του στους υπόλοιπους, αλλάζει το θέμα, γιατί είναι ακόμα μέρος της εκπαίδευσης, έστω πιο έμμεσα.
    Σαν σενάριο είναι αρκετά promising, η βασική "Ο" ιδέα και feeling μου αρέσουν.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Σεμιναριάκι τετραήμερο πάνω στο S/M για σκλάβους;

    Ας το σκεφτώ λίγο.

    Μου αρέσει το ανοιχτό BDSM γιατί κατ εμέ οι κώδικές του είναι για να μοιράζονται με πολλούς και όχι για να αντανακλώνται συνέχεια μεταξύ δύο ανθρώπων και γιατί πιστεύω ότι το ανοιχτό BDSM μπορεί όχι μόνο να μην υποσκάπτει αλλά και να σφυρηλατεί δεσμούς μεταξύ ενός ζευγαριού D/s ή M/s. Λίγη επιβεβαίωση έξωθεν δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, οι ιδέες και τα βίτσια γιατί να μην κυκλοφορούν και η απόλαυση που μοιράζεται για κάποιους μπορεί να πολλαπλασιάζεται χωρίς να βλάπτονται διόλου τα συναισθήματα.

    Το BDSM γνωρίζω ότι σηκώνει εκπαίδευση, είναι πράγματα που και μέσα του να τα έχει κανείς αν δεν τα συνειδητοποιήσει δεν μπορεί ούτε να τα εκφράσει ούτε να βρει απόλαυση μέσα από αυτά ενώ η εκπαίδευση βοηθάει πάρα πολύ στη συνειδητοποίηση και την επίγνωση.

    Μου αρέσει η ιδέα των Ξένων Χεριών, αν και πιο εξατομικευμένη. Θα μου άρεσε πολύ να με στείλει Αυτός που μ έχει σε κάποιον Άγνωστο ή Άγνωστη, μ ένα κλειστό φάκελλο στην τσάντα μου, όπου θα έγραφε τί θέλει Αυτός να μου κάνει ο Άγνωστος. Αφού πρώτα θα μου είχε δώσει οδηγίες συμπεριφοράς...

    Παρόλα αυτά δεν θα το έκανα, δεν θα μετείχα σε τέτοιο σεμινάριο για πολλούς λόγους.

    Ένας λόγος είναι ότι κατ εμέ η ικανοποίηση των βιτσίων μας απαιτεί κάποιες κοινωνικές δεξιότητες, να βρούμε τους κατάλληλους πιθανούς παρτνερ και να τους επικοινωνήσουμε με αρκετά πειστικό, ερεθιστικό γι αυτόύς και για μας δηλαδή τρόπο, τί θέλουμε. Η ιδέα πώς ό,τι εμπειρία βιτσίων μας λείπει μπορεί να υποκατασταθεί μέσω ενός σεμιναρίου, μου φαίνεται αφελής, για να πω το λιγότερο. Τουλάχιστον εγώ, αν πήγαινα να κάνω αίτηση για τέτοιο σεμινάριο, θα το έκανα υπεκφεύγοντας από αδιέξοδα σχέσεων, από αδυναμίες μου επικοινωνίας και από αντίδραση σε κάποια προσωπική μου αποτυχία να σχετιστώ. Θα μου τα ψυθίριζα όλα αυτά μέσα μου γελώντας κοροϊδευτικά για μένα, την ώρα που θα κατέθετα την αίτηση.

    Άλλος λόγος είναι ότι η εκπαίδευση σε μέσα έκφρασης απαιτεί επικοινωνία με τον δάσκαλο και αυτή είναι μια βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία. Χρειάζεται να υπάρχει μια χημεία για να υπάρξει οποιοδήποτε εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Αν δεν υπάρχει χημεία, ο δάσκαλος ποτέ δεν καταλαβαίνει ποιά είναι τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του μαθητή και ο μαθητής ποτέ δεν ανοίγεται ώστε να μάθει από αυτόν τον δάσκαλο. Αρνητικό feedback παίρνουν και οι δύο.

    Ακόμα ένας λόγος είναι ότι αμφισβητώ αν το S/M όντως μαθαίνεται από την πλευρά του bottom. Ναι, τα όρια στον πόνο τεντώνονται λίγο λίγο, ναι, καλό είναι να ξέρει ο bottom τα όρια, τις προτιμήσεις και τις αντιδράσεις του αλλά όλα αυτά πάντα φιλτράρονται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της στιγμής που συμβαίνουν. Επειδή π.χ. έφαγα ξύλο κάτω από τις Χ συνθήκες και μου άρεσε πάρα πολύ με τον τρόπο που έγινε και το σήκωσα, δεν μπορώ να βγω και να ισχυριστώ ότι σε κάθε περίπτωση και με τον καθένα θα είναι έτσι, είναι ανθρωπίνως αδύνατο. Όταν οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για S/M για μένα θα περνάω καλά, όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές θα περνάω άθλια και το τί θα κάνω σε κάθε περίπτωση τότε, δεν μπορεί να μου το μάθει κανένα σεμινάριο, ούτε να μου δώσει ιδέες εκ των προτέρων καν διότι το τί θα κάνω είναι θέμα νοοτροπίας μου και state of mind στο οποίο θα βρίσκομαι. Αντί για σεμινάριο, θα προτιμούσα να πάω σε κάποιο dungeon, σε BDSM δείπνα, ελεύθερα sessions κ.λπ.

    Τελευταίος για την ώρα λόγος είναι ότι για μένα η σκλαβιά είναι κυρίως θέμα αντίληψης των πραγμάτων και ψυχικής κατάστασης στην οποία θέλω να βρίσκομαι την ώρα που υπηρετώ, είτε υπηρετώ πονώντας, είτε κάνοντας θελήματα, είτε παρέχοντας πληροφόρηση για αυτά που μου ζητούνται. Για να τα έχω αυτά, αναμφίβολα χρειάζομαι feedback, που μπορώ να το έχω μόνον μέσα από σχέσεις, τριβή, επικοινωνία με τους άλλους, λάθη, κόπο, σωστά, χαρά, ανατροπές, κορυφώσεις και ένα σωρό άλλα πράγματα που κάνουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

    Αν όμως, παρόλα αυτά το διέπραττα, που δεν θα το διέπτραττα:

    Τότε θα πήγαινα από μόνη μου και ούσα αδέσποτη και θα τους έλεγα εγώ ποιά είναι τα δυνατά και ποιά τα αδύνατα σημεία μου και που θέλω να δουλέψω. Έτσι και αλλιώς ελέγχω την κατάσταση όταν πηγαίνω και γράφομαι σε σεμινάριο, ας μην κοροϊδευόμαστε, ο μόνος έλεγχος που έχει ο εισηγητής του σεμιναρίου είναι να έχει βάλει προδιαγραφές από πριν και να επιλέγει ποιοί θα πάνε στα σεμινάριά του. Το τί θέλουν να μάθουν όμως, του το λένε αυτοί, δεν το αποφασίζει αυτός. Αντίθετα, αυτός κρίνεται για το αν τελικά έκανε αυτά που έλεγε ότι θα κάνει.

    Τότε οι κάθε μορφής σεξουαλικές διεισδύσεις ρητά και κατηγορηματικά θα έμεναν απέξω απ το πρόγραμμα, ούτε και θα μου έδειχνε κανένας εκπαιδευτής το πουλί του! π.χ. αν ήθελα να μάθω βαθιές πίπες θα έβρισκα άλλον τρόπο. Είπαμε, άλλο σεμιναριάζομαι και άλλο σχετίζομαι  

    Γι αυτούς που είπαν ότι είναι φαντασίες... υπάρχουν τέτοια σεμινάρια, το "The Estate" κάπου έξω από τη Νέα Υόρκη διοργάνωνε, στην Αγγλία γίνονται διάφορα που είναι μεταξύ σεμιναρίων και role playing weekends, ορισμένες real life κοινότητες παρέχουν σεμινάρια αν και άλλου τύπου, νομίζω εισηγήσεις και demos είναι, πάντως δεν είναι αδιανόητα, ούτε φαντασίες.
     
  8. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Τετραήμερα Εντατικά Μαθήματα γιά Σκλάβες

    τελείως υποθετικά και ψυχρά:

    - αν ήμουν owned και με έστελνε να με εκπαιδεύσει κάποιος άλλος, θα ζητούσα αποδέσμευση
    - αν ήμουν unowned θα πήγαινα για την εμπειρία και μόνο (εφόσον φυσικά πληρούσαν τις προδιαγραφές που έθετα)
     
  9. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    ουτε απο εξω δεν θα περνουσα....4 μερες γκαβλωμενος δεν ειναι ανθρωπινο.Κρινωντας παντως απο τα σημαδια στο κορμι τις κοπελιας αυτο πρεπει να γυριστηκε μαλλον σε ενα απογευμα.
     
  10. Sofia

    Sofia Regular Member


    δε μπορω να μιλησω σε σχεση με τα σημαδια αλλα εχει επισης παντου το ιδιο ακριβως make-up...αρσ δε μπορει να ειναι γυρισμενο σε πανς απο μια μερα...μαλλον...
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Μία απορία: σε τι αποσκοπεί η εντός bdsm εκπαίδευση; Στο να μάθει ο υποτακτικός να εφαρμόζει κάποιους τυποποιημένους κανόνες; Να αντέχει κάποιες πρακτικές; Να αποκτήσει μία συμπεριφορά, όχι με βάση τα προσωπικά θέλω του Κυρίαρχου, αλλά με βάση τα "ευρεώς αποδεκτά" πρέπει; Αν ναι, τότε φυσικά ένα τέτοιο σεμινάριο θα ήταν, αν όχι απαραίτητο, τουλάχιστον πολύ χρήσιμο για κάποιο υποτακτικό.

    Είμαι, όμως, της άποψης πως η όποια εκπαίδευση πρέπει να αποσκοπεί πρωτίστως στην εξοικείωση του υποτακτικού με τον Κυρίαρχο, στο να μπορεί να ακολουθήσει τα δικά του θέλω. Κι αυτό είναι κάτι που κανένας τρίτος δε μπορεί να διδάξει. Απαιτεί ο ίδιος ο Κυρίαρχος να αφιερώσει κόπο και χρόνο για να το πετύχει. Στο κάτω κάτω, δε μπορείς να απαιτείς από κάποιον άλλο να σου δωθεί πλήρως, να εφαρμόζει αυτά που εσύ επιθυμείς, χωρίς να έχεις κοπιάσει γι' αυτό. Πόσο μάλλον όταν, μη θέλοντας να μπεις εσύ ο ίδιος σ' αυτή τη μακρά και κοπιαστική διαδικασία, την αναθέτεις σε κάποιο τρίτο, σε κάποιο "εκπαιδευτή".
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @tender lilly Γι αυτούς που είπαν ότι είναι φαντασίες... υπάρχουν τέτοια σεμινάρια, το "The Estate" κάπου έξω από τη Νέα Υόρκη διοργάνωνε, στην Αγγλία γίνονται διάφορα που είναι μεταξύ σεμιναρίων και role playing weekends, ορισμένες real life κοινότητες παρέχουν σεμινάρια αν και άλλου τύπου, νομίζω εισηγήσεις και demos είναι, πάντως δεν είναι αδιανόητα, ούτε φαντασίες.[/QUOTE]



    Εγώ είπα για φαντασία και εμμένω στην άποψη μου. Τι θα πάρει ένας υποτακτικός αν τυχόν βρεθεί σε μία τέτοια "σχολή"; Θα πάρει όντως εκπαίδευση ή μήπως θα ικανοποιήσει απλά κάποια φαντασίωσή του; Έτσι όπως το βλέπω εγώ, τουλάχιστον στο πρακτικό μέρος, μία τέτοια σχολή δεν προσφέρει τίποτα διαφορετικό από αυτό που θα προσέφερε μία pro Domme: σεξουαλικές υπηρεσίες επί πληρωμή. Τα σεμινάρια, βέβαια,είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό, και ίσως να ήταν ενδιαφέροντα.