Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλεφωνική εκπαίδευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 3 Οκτωβρίου 2005.

 1. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Και όμως.Η εκπαίδευση μου ξεκίνησε απ το τηλέφωνο.Είχα μιλήσει με έναν τύπο σε ένα συνιθισμένο site γνωριμιών.Αλλάξαμε τηλέφωνα..
  άρχισε να με καλεί πολύ συχνά και μιλούσαμε αρκετή ώρα.Στην αρχή λέγαμε για το τι γουστάραμε.Μετά αρχίσαμε το τηλ-κο σεξ.Αυτό κράτησε καιρό.Όποτε είχα διαθέσεις,με μια αναπάντητη μου και μόνο με καλούσε και
  και έκανα τηλεφωνικά,¨οτι δεν έτυχε να κάνω με κάποιον άλλο ζωντανά.Με την πάροδο του χρόνου όμως με κατεύθηνε.Μου έλεγε τι του αρέσει και γω ρωτούσα αν κάνω σωστά κάθε μου κίνηση.Όλα όσα λέγαμε σχετίζονταν με την υποταγή του,από τη στιγμή που θα έμπαινα σπίτι ,ώς και στο κρεβάτι,αλλά και μετά το παιχνίδι.Επίσης φαντασιονόμασταν πως τον διέθετα αλλού,τη χρήση ερωτικών εξαρτημάτων και πολλά άλλα ακόμα.
  Εν τέλει,πέρασε πολύς καιρός έτσι.Κάποια στιγμή βρεθήκαμε.Η πραγματικότητα ήταν αποτυχημένη,καθώς ο τύπος δεν μπορούσε να κάνει όσα υποσχόταν.Από τότε δεν του ξαναέδωσα σημασία.Όμως δεν μετάνιωσα για τις όλες συνομιλίες.Είχα περάσει καλά και είχα μάθει πολλά πράγματα,έστω τηλ-κα.Επιπλέον εκτίμησα πως είχε ανοίξει τους ορίζοντες μου..
  Μετά από κάποιο καιρό,είχα μια αποστολή από ένα φίλο.Μου έδωσε το τηλ-νο ενός τύπου που είχε μιλήσει απ το ίντερνετ (ο οποίος δεν του εμφανιζόταν αν και του έταζε πολλά) και μου ανέθεσε να τον ψαρέψω και να τον κάνω να εμφανιστεί.Όπερ και εγένετο.Με ένα δήθεν τυχαίο μήνυμα,ο τύπος ψάρωσε και με πήρε τηλέφωνο.Ξεκίνησε μια ιδιόμορφη τηλ-κη σχέση,που ο ένας έταζε στο άλλο παράδεισους.έπαιρνε κάθε βράδυ σχεδόν τηλέφωνο και μιλούσαμε πολύ ώρα.Αφού τελειώσαμε τα ζουζουνίσματα,έφτασε η εποχή του τηλ-κου σεξ.Με χαρά διαπίστωσα πως ήταν υποτακτικός.Οπότε όλη η προεργασία και εκπαίδευση του πρώτου ,πραγματώθηκε σε κείνον.Πλέον με ένιωθε ως έμπειρο και τον καθοδηγούσα στις συνομιλίες μας.Περνούσαμε πολύ καλά(έστω τηλ-κα).Πέρασε ο καιρός,ο τύπος εμφανίστηκε με τα πολλά,αλλά δεν έχει σημασία η συνέχεια.
  Αυτόματα είχα την πρώτη εμπειρία μου ως dom,με έναν τύπο που γνώρισα σε ένα ξενοδοχείο.Αφού τελειώσαμε ,έμεινε έκπληκτος όταν του πα πως ήταν η πρώτη μου φορά.Είχα περάσει με μεγάλη άνεση από τη θεωρία στην πράξη..
  Και ακολούθησαν πολλά μετά γενικά..
   
 2. Astarty

  Astarty Contributor

  What we learn we learn by doing it λέει ένας αγαπητός μου φίλος.
  Σίγουρα αυτή είναι η ευθεία οδός. Συμφωνώ μα ξέρω πως με αυτόν τον τρόπο δεν μπορώ να τα ζήσω όλα σε τούτη την ζωή.
  Κάποια θα τα μάθω από εμπειρίες άλλων. Ένα καλό παράδειγμα είναι πως δεν χρειάζεται να βάλουμε το χέρι μας στην φωτιά για να ξέρουμε ότι θα προκληθούν εγκαύματα.

  Για κάποια όμως θέματα που αφορούν ανθρώπους και συναισθήματα θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει διαπιστευτήριο εμπειρίας. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, κάθε ψυχή είναι διαφορετική.
  Καθένας σας που χρήζει τον εαυτό του ως Dom, Master κτλ. θα πρέπει να φέρει τον φόβο του πρωτάρη.

  Αστάρτη
   
 3. Astarty

  Astarty Contributor

  Την επομένη φορά που θα συνομιλήσεις δια τηλεφώνου Συκοφάντη προσπαθήσε να απαλύνεις την φωνή σου λιγάκι και έλα μετά να γράψεις τι σου είπανε!

  Αστάρτη
   
 4. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Oπωσδήποτε δεν υπάρχει διαπιστευτήριο εμπειρίας....Η εμπειρία φαίνεται στην πράξη και μόνο.Η τηλεφωνική οδός δεν ακολουθήται πλέον.Όποτε υπάρξει εμπειρία,είναι πλέον,real και μόνο.
  Αν φάνηκε κάποια έπαρση στα λόγια μου,φταίω εγώ.Απλά ήθελα να φανεί,πως αυτομυήθηκα στην πράξη με κάποια ευκολία,εφόσον η προδιάθεση υπήρχε..

  Σχετικά με το φόβο του πρωτάρη..Όταν έχεις την επιθυμία και τη διάθεση να την πραγματώσεις δυναμικά,δεν έχεις φόβο.Πιστεύω πως το συναίσθημα εκείνες τις πρώτες στιγμές,αποτελείται κυρίως από μια περιέργεια και μια γλυκιά αναστάτωση στην προσπάθεια να ανταπεξέλθεις ενός πρωτόγνωρου ρόλου,ικανοποιώντας όμως όλους τους συμμετέχοντες..έχω δίκιο;Εσείς θα μου πείτε..
   
 5. Astarty

  Astarty Contributor

  Ο φόβος του πρωτάρη δεν έχει να κάνει με τρόμο αλλά με μια εγρήγορση που καλείσαι να βρίσκεσαι όταν έχεις να κάνεις με ένα υποτακτικό άτομο και τα όρια του.
  Από αυτά που διαβάζω θα έγραφα πως οι κυρίαρχοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις πρώτων βοηθείων σε περίπτωση ατυχήματος και μια ευστροφία στην επίλυση προβλημάτων. Αυτά από το τηλέφωνο δεν μαθαίνονται.

  Αστάρτη

  Υ.Γ. Έχεις δίκιο. Στο αρχικό σου ποστ διέκρινα έπαρση.
   
 6. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Με κάνεις να μετανιώνω για το post που έβαλα.Αφενός γιατί νιώθω πως πέρασα άλλα μηνύματα ,από εκείνα που ήθελα(ίσως υπάρχει θέμα μετάδοσης μηνυμάτων-ίσως όμως και αντίληψης),αφετέρου με κάνεις εν μέρει να απολογούμαι για όσα παρερμήνευσες(δεν αυτοπροβλήθηκα ως ο απόλυτης μύστης) και εν τέλει μάλλον παρέβλεψες πως από τότε οι εμπειρίες ήταν real.
  χετικά με τη σωστή τοποθέτηση σου,περί γνώσεων αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων,απλά να προσθέσω πως και μέσα από μια απλή συζήτηση ,που θα μπορούσε να λάβει οπουδήποτε χώρα,μπορείς να αντλήσεις πολύτιμες πληροφορίες.Δεν νομίζω πως όλοι πρέπει να μάθουν από πάθημα.Ίσα ίσα η σωστή προφορική πληροφόρηση,μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα,όχι μόνο στα kinky ή s/m παιχνίδια,αλλά και στα vanilla.Δηλαδή πρέπει να κολλήσεις κάποιο νόσημα ή πρέπει να μείνεις έγγυος(χτύπα ξύλο),για να χρησιμοποιήσεις το προφυλακτικό;
  Η γνώση λοιπόν,μπορεί να προέλθει από οπουδήποτε...
   
 7. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Τηλεφωνική εκπαίδευση

  Επαναλαμβάνω ό,τι έγραψα παραπάνω:

  What we learn we learn by doing it λέει ένας αγαπητός μου φίλος.
  Σίγουρα αυτή είναι η ευθεία οδός. Συμφωνώ μα ξέρω πως με αυτόν τον τρόπο δεν μπορώ να τα ζήσω όλα σε τούτη την ζωή.
  Κάποια θα τα μάθω από εμπειρίες άλλων. Ένα καλό παράδειγμα είναι πως δεν χρειάζεται να βάλουμε το χέρι μας στην φωτιά για να ξέρουμε ότι θα προκληθούν εγκαύματα.


  Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτά που λες περί προφυλακτικών.
  Για μένα μία D/s σχέση είναι κάτι πολύ πέρα από ερωτικό παιχνίδι. Είναι ζύμωμα. Ψυχών. Και όταν έχεις να κάνεις με ψυχές δεν μετράει εμπειρικά το τι ακούσες και το τι είδες.

  Μην το παίρνεις ότι είναι επίθεση σε σένα. Αφορμή το δικό σου ποστ πήρα για να πω τα παραπάνω  

  Αστάρτη

  Υ.Γ. Πολύ γρήγορα μετανιώνεις...
   
 8. black_pearl

  black_pearl Regular Member

  RE: RE: Τηλεφωνική εκπαίδευση

  Ποιό είναι το τρελό αγόρι που σας έφερε εδώ αγαπητή Mafioza ?!!!
   
 9. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

 10. sklavakiF

  sklavakiF Member

  αυτή η σελίδα είναι πραγματικά τέλεια
   
 11. crystal angel

  crystal angel Contributor

  η τηλ.εκπαιδευση μπορει να ειναι σημαντικη οταν 2 ατομα ειναι μακρυα αλλα ειναι κουραστικη και αφηνει κενα .τιποτα δεν συγκρινετε με την προσωπικη επαφη .
   
 12. Kits

  Kits Contributor

  Απάντηση: Re: Τηλεφωνική εκπαίδευση

  Συμφωνω!!!
  οχι μονο κενα αλλα και αποθημενα... που στο τελος ενεργουν εναντια στον ιδιο μας τον εαυτο. (π.χ. θα ηταν καλα;;; ειναι ετσι οπως τα λεει;; θα μου αρεσει;;; κοκ...)