Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρίες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

 1. Astarty

  Astarty Contributor

  Σκέφτηκα να καταθέσουμε τρόπους τιμωρίας 
  Αρχίζω από μια δική μου πραγματική ιστορία από το παρελθόν...
  Είχα καθυστερήσει σε ένα ραντεβού μας 5 λεπτά και δέχθηκα ως τιμωρία τον συνεχή ερεθισμό της κλειτορίδας μου ανά μία ώρα χωρίς όμως να φτάνω σε οργασμό. Φανταστείτε με να τρέχω ανά μία ώρα και να αυνανίζομαι! Παρατούσα δουλειά, παρατούσα ταινία στην μέση, έλεγα ότι πάω στην τουαλέτα και άφηνα εκκρεμή μία συζήτηση που είχα. Τελικά τα κατάφερα.
  Μην γελάτε! Τα πέρασα και αυτά και ας είμαι vanilla 

  Όταν ο σύντροφος μου καθυστερήσε αυτός σε ένα ραντεβού μας, του έβαλα τιμωρία να ξυρίσει τα @@ του. Δεν είναι καλή τιμωρία;

  Λοιπόν έχω και άλλη μία να σας προτείνω...
  Αφορά κυρίαρχους. Αντί για πυγοραπίσματα, να αφαιρέσετε το δικαίωμα από την υποτακτική σας να ξυρίζεται (πόδια, μασχάλες, γεννητική περιοχή) για 1 μήνα. Χτυπάτε την θηλυκότητα της έτσι.
  Βέβαια τίθεται το κρίσιμο ερώτημα...Εσείς κύριοι μου ανέχεστε την υποτακτική σας έτσι;

  Αστάρτη
   
 2. ioanna

  ioanna Regular Member

  Δεν ξέρω να τιμωρώ αλλά έχω μια απορία, πως από sub άλλαξες σε vanilla, τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει μια γυναίκα;
   
 3. Hliostalaxth

  Hliostalaxth Guest

  Η χειρότερη και πλέον "επίπονη" τιμωρία για εμένα είναι η αδιαφορία του Κυριαρχου. Να μην κάνει απολύτως τίποτα για να τιμωρήσει το παράπτωμα. Αυτό είναι που με τρελαίνει κυριολεκτικά και με κάνει να σκέφτομαι ότι κάλιο 100 βουρδουλιές παρά η αδιαφορία του. Στοχεύει κατ'ευθείαν στην ψυχολογία μου κατ΄αυτό τον τρόπο και την κάνει χίλια κομμάτια !

  Ειλικρινά για μένα αυτού του είδους η τιμωρία είναι η χειρότερη απ' όσες έχω βιώσει..
   
 4. ioanna

  ioanna Regular Member

  Ερώτηση : Η μη επιβράβευση θεωρείται τιμωρία;
   
 5. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Τιμωρίες...

  Είναι στην ψυχολογία μας να περιμένουμε ανταμοιβή στην επιτυχία μας. Όχι μόνο στα προσωπικά μας αλλά και στα επαγγελματικά μας.
  Όταν δεν έρχεται η επιβράβευση εκλαμβάνεται από εμάς ως αδιαφορία και μη εκτίμηση των όσων προσπαθειών κάναμε.

  Αστάρτη
   
 6. ioanna

  ioanna Regular Member

  RE: RE: RE: Τιμωρίες...

  Αυτή την απάντηση θα έλεγα και εγώ Astarty
  Να κάνω μια άλλη ερώτηση θεωρείται εκτός D/s σχέσεων η “απαίτηση” ή το σπρώξιμο του Κυριάρχου στην υποτακτική του με σκοπό να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο την μόρφωση την καλλιέργεια γενικότερα δηλαδή ο Κυρίαρχος πλάθει ένα ολοκληρωμένο άνθρωπο ή μπορεί να αρκεστεί στην “εκπαίδευση” σε ότι μόνο αφορά το lifestyle του BDSM ;
   
 7. zinnia

  zinnia Contributor

  μονο μη με βαλει να μαθω και γερμανικα...ΔΕΝ θα τ αντεξω   
   
 8. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Τιμωρίες...

  Εμπειρίες. Άρνηση του "τσουβαλιάσματος". Ένας Άντρας ίσως. Κατανόηση του εαυτού μας.
  Αν ρωτήσουμε τις subs του forum θα σου απαντήσουν οι περισσότερες ότι έχουν μπει αρχικά στον χώρο του BDSM ως αφέντρες. Καθένας έχει δικαίωμα στην αλλαγή.
  Και μιας και είναι η περίοδος που προτείνω...  ... Θα προτείνα σε όλους τους κυρίαρχους να θυμηθούν την στρατιωτική τους θητεία και να αναλογιστούν πόσο υποτακτικοί υπήρξαν εκεί. Για να διοικήσεις καλά πρέπει να έχεις περάσει από την θέση του υφισταμένου.

  Αστάρτη
   
 9. sklava_epi8ymiwn

  sklava_epi8ymiwn Regular Member

  RE: RE: RE: Τιμωρίες...


  Πολύ σωστό Αστάρτη. Κάθε Κυρίαρχος που έχει επίγνωση του ρόλου του και των ευθυνών που αυτός εμπεριέχει αυτό θα μας το επιβεβαιώσει!!!!!!
   
 10. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: RE: RE: Τιμωρίες...

  Έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα το θεωρώ ένα από τα βασικά στοιχεία μιας D/s σχέσης. Η καθοδήγηση δεν υφίσταται μόνο στο πόσο καλά θα μάθει να κάνει Nadu ή Tower ή το πόσο καλά θα σφίγξει τα δόντια της όταν μαστιγώνεται.
  Ο λόγος για να κάνουμε μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχέση είναι για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, να αλληλοσυμπληρωνόμαστε και να αλληλοκαλύπτονται ανάγκες μας. Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί μια D/s σχέση θα πρέπει να διαφέρει σε αυτά τα σημεία.

  Αστάρτη
   
 11. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Η τιμωρία προφανώς τις περισσότερες φορές μπορεί να έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα ή και απλά νουθεσίας ορισμένες φορές , αλλά η τιμωρία μπορεί ορισμένες φορές να έρθει και χωρίς φανερή αφορμή . Τότε ο/η υποτακτικός μπορεί να αναζητήσει το λόγο αν και κάποιοι που είναι χρόνια στο χώρο θα ξέρουν ήδη ποιος είναι . Ακόμα και τιμωρίες πολύ πιο σκληρές από αυτές που μας ανάφερες Astarty γίνονται με απώτερο σκοπό την πραγματική ουσία της υποταγής . Όπως και στο στρατό πολλές φορές κάποιος τιμωρείται δίχως πολλές φορές φανερό λόγο , αναγκάζοντας κάποιους να ισχυριστούν ότι όλα εκεί μέσα είναι παράλογα . Έλα όμως που δεν είναι...;-)
   
 12. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Τιμωρίες...

  Δεν καταλαβαίνω αυτό που αναφέρεις slave-shadow περί πραγματικής ουσίας της υποταγής.
  Επιπλέον αν θέλεις εξήγησε μου την λογική στην παράλογη απαίτηση ενός διοικητή στρατού να καθαριστεί η το πάτωμα της "καλλιόπης" με την γλώσσα.

  Παρεπιπτόντως...παρόμοια τιμωρία έχω φάει κοριτσάκι από τον πατέρα μου γιατί είχα ρίξει ψίχουλα στο πάτωμα. Φυσικά και δεν το έκανα! χεχεχεχε!

  Αστάρτη