Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρίες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 19 Οκτωβρίου 2005.

 1. ioanna

  ioanna Regular Member

  Μελετώντας επίμονα τις τόσο ενδιαφέροντες απόψεις θα έλεγα ότι η εξυπνάδα δανείζεται πολλά από το ύφος της ξεροκεφαλιάς.
  Πολλές απόψεις πολλές οπτικές γωνίες.Οπως όλες οι οπτικές γωνίες, έτσι και η υπερβολική οξύνοια έχει το δικό της τυφλό σημείο, όπου η πρόσβαση παραμένει αδύνατη.
  Δεν δέχεται κανεις την άλλη οπτική γωνία ότι "Οι τιμωρίες δεν έχουν θέση σε D/s σχέσεις" λες και αυτό θα τορπίλιζε κάποιο σταθερό και απαρασάλευτο υπόδειγμα ζωής, αληθινής κατά τα άλλα, απλώς κατάλληλης για τεχνητή συνεύρεση απόψεων μεταξύ εκείνων που πιάνουν πουλιά στον αέρα, ioannas και Astartys εξαιρουμένων με την άδεια Σας MasteR_PieR.
   
 2. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Απόψεις και οπτικές υπάρχουν πολλές , αλλά ποιες ανήκουν στο χώρο και ποιες όχι . Αύριο μπορεί να έρθει κάποιος και να πει ότι κατά την άποψη του πρέπει και ο slave να αποφασίζει για το τι θα φορέσει πχ η Misstress του . Τότε τι θα πούμε . Για να το ρίξω και λίγο στην πλάκα κάποια Αφέντρα που ήξερα για τέτοιες καταστάσεις έλεγε "Αφεντικά και δούλοι σκατά γινήκαμ' ούλοι"
   
 3. MasteR_PieR

  MasteR_PieR Regular Member

  καλά αυτά που είπες ioanna αλλά αν γινόσουν λίγο πιο σαφής και πιο ξεκάθαρη σε ποιούς ακριβώς απευθύνεσαι και όχι αόριστα, θα ήταν καλύτερα. Το να αυτοεξαιρείσαι δεν νομίζω ότι σε τιμά, αλλά πάλι εσύ ξέρεις. Πιστεύω ότι αν είχες Αφέντη αυτός θα αποφάσιζε για την τιμωρία σου και θα σου εξηγούσαι αν υπάρχουν τιμωρίες στις D/s σχέσεις.
   
 4. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Δεν ήταν τυχαίο το όταν παίρνω φόρα που μου ήρθε στο μυαλό όπως θα είδατε φίλοι μέλη του φόρουμ μας  

  Επειδή πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναζήτησης του ποιός έχει και γιατί δικαίωμα να εκφράζει απόψεις εδώ μέσα να προλλάβω να πω ένα μόνο ως συμμετοχή στην ανταλλαγή πυρών που τόσο μας διασκεδάζει  

  M/s = ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ χωρίς μωρία και μεμψιμοιρία... για όσους το ζούν ως
  M/s υφίσταται, υπάρχει, είναι αποδεκτή and that is that.
  Τα γιατί έχουν εξηγηθεί, το πως επίσης, εάν κάποιος δηλώνει σκλάβος και δεν είναι διατεθιμένος να δεχθεί την τιμωρία πάει να πεί πως είναι διατεθιμένος και στα λάθη του να εισπράξει το κενό και το τίποτα.

  Φυσικά δική μου η άποψη... με τις υγείες σας
   
 5. ioanna

  ioanna Regular Member

  RE: RE: Τιμωρίες...

  Είδατε Κύριε δεν αρκεί πια να τιμωρείτε τις σκλάβες σας πρέπει να τις τιμωρείτε πριν αυτοτιμωρηθούν
   
 6. DreamMaster

  DreamMaster Regular Member

  Ήμουν έτοιμος να πω την άποψη μου για την τιμωρία και τις επιλογές σωματικής / ψυχικής, τους συνδυασμούς κλπ. (αφού έκανα το διάβασμα μου στα προηγούμενα σχετικά threads...) όταν άρχισε να αμφισβητείται το αν πρέπει ή όχι να υπάρχει τιμωρία!

  Ας αμφισβητηθεί, δε λέω. Ει δυνατόν με κάποιο επιχείρημα. Γιατί κατά τα άλλα, όπως θα ΄λεγε και η carissa[L_T] "η πουτίγκα υπάρχει επειδή τρώγεται" - τί άλλο να πούμε επ΄αυτού;

  Kάθεται αναπαυτικά και απολαμβάνει τις τριβές της ενδο-ομάδας με την εξω-ομάδα, καθώς αυτές γίνονται στα χαρακώματα που ορίζουν την διαχωριστική περίμετρο - κι αν πέφτει πού και πού καμμιά φωτοβολίδα, απλώς φωτίζει τα όρια λίγο καλύτερα.
   
 7. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Τιμωρίες...

  lara δεν νομίζεις πως με πήρες λίγο μονότερμα; Αντιλαμβάνεσαι την δική μου ψυχολογία; Από ποτέ και από που; Από μερικά posts που έχω κάνει στο forum ή από το irc; Τι γνωρίζεις εσύ για την ζωή μου;
  Δεν προσπάθησα να δώσω καμμιά γνώση, τις απόψεις μου είπα δωσμένες χιουμοριστικά.
  Εδώ έξω είμαι και όποιος θέλει ας έρθει να με γνωρίσει. Τότε ας μιλήσει ο όποιος για ανάσφαλειες και τάσεις προβολής.
  Και στην τελική ο καθένας ότι έχει "πουλάει". Εγώ είμαι τσαχπινογαργαλιάρα και έξω καρδιά. Όποιος δεν με γουστάρει μακρυά και αλάργα.
  Και αν θεωρείτε ότι εχω κάνει παιδική χαρά το forum σας, φωνάξτε τον μπογιά να με μαζέψει.
  Το ότι μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα από μια άλλη πιο αναλαφρή οπτική γωνία δεν το κάνω για να αναιρέσω την σοβαρότητα ή και σοβαροφάνεια που διακρίνει μερικούς από εσάς αλλά έτσι είμαι και δεν θα αλλάξω για πάρτη σας.
  Αυτή είναι η δική μου προσέγγιση στην ζωή, όχι μόνο στο forum σας. Σε μια ζωή που είναι σκληρή γεμάτη προβλήματα. Λάθος; Σωστό; Δεν με ενδιαφέρει. Είναι δικό μου!

  Αναρωτιέμαι...τι φοβάστε από μια μικρή πεταλουδίτσα όπως είναι η Αστάρτη;
  Εδώ είμαι και σας περιμένω με ανυπομονησία σε κάθε μου ερώτηση-απορία. Περιμένω να μου δώσετε την δική σας άποψη που τουλάχιστον από μένα είναι απόλυτα σεβαστή ακόμα και αν την διακρίνει μια στεγνότητα και σοβαροφάνεια που σε μένα δεν ταιριάζει. Δεν έπεσα όμως ποτέ να σας φάω ζωντανούς! Αν μου πατάτε όμως τους κάλους ε! έχω και λίγη υπομονή! Λυπηθείτε με! Μην με κάνετε κανίβαλο!
  Διάλογο κάνουμε παίδες! Δεν πάμε να λύσουμε το Κυπριακό!

  Νιώθω την ανάγκη να τονίσω ξανά πως δεν έχω καμμιά υστεροβουλία. Δεν θέλω να παραπλανήσω κανέναν. Άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε διαφωνώ. Τόσα απλά. Γιατί πρέπει να είναι όλα πολύπλοκα;

  Από πότε είναι απογορευτικός ο αυτοσαρκασμός κύριε MasteR-PieR;
  Ή μήπως δεν αντιληφθήκατε το πνεύμα μου;
  Ο σεβασμός δίνεται εκεί που του αξίζει να δοθεί. Ισότιμα σε κυρίαρχους και υποτακτικούς.

  Αυτάαααα!
  Παίδες οφείλω να το μολογήσω...κάνετε το αίμα μου να βράζει  Μην φουσκώσει όμως και χυθεί! Είναι κρίμα 

  Αστάρτη
   
 8. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: Τιμωρίες...

  Να έρθω να σου κάνω παρέα; Δεν αντέχω μονάχη.

  Αστάρτη
   
 9. ioanna

  ioanna Regular Member

  RE: RE: Τιμωρίες...

  Θα προσφερόμουν εγώ για παρέα Κύριε αλλά με πρόλαβε η Astarty όπως έχω ξαναπεί είμαι κατά της πολυγαμίας
   
 10. gaby

  gaby Guest

  Το χιούμορ το εκτιμώ κι εγώ Αστάρτη   Αλλά δεν έχω παρατηρήσει να είσαι ιδιαίτερα δεκτική στο χιούμορ, εσύ η ίδια, δοτική μόνο νομίζω. Δικό σου βέβαια θέμα αυτό, και μπορεί να κάνω και λάθος.

  Από την άλλη πλευρά, η προσέγγισή σου στο θέμα της τιμωρίας στο D/s ήταν λίγο σουρεαλιστική.

  σουρεαλιστικό = κάτι που θα έστεκε σε μία άλλη πραγματικότητα αλλά όχι στην τρέχουσα διάσταση της πραγματικότητας, στην περίπτωσή μας στο D/s.

  Υπάρχει τιμωρία στο D/s, όπως υπάρχουν και τα χαμηλώτερης έντασης πειθαρχία και positive reinforcement. Και δεν είναι εύκολα πράγματα, για Κ/κανέναν.

  Κάτι λοιπόν το ευαίσθητο για Π/πολλούς θέμα, κάτι η μη ευστοχία που τέθηκε (για να το πώ έτσι) από σένα, κάτι ο αποπροσανατολισμός που προκάλεσε, δεν απορώ που Π/πολλοί ενοχλήθηκαν. Το χιούμορ ο.κ. ήταν...  
   
 11. MasteR_PieR

  MasteR_PieR Regular Member

  Το τραγούδι "κάτω στα λεμονάδικα" το ξέρεις; Με τη λιλή; Ε, δεν θα κατεβώ στο επίπεδο σου.


  Τώρα φοβήθηκα! Ο νοών, νοήτω
   
 12. meira

  meira Regular Member

  μικρή πεταλουδίτσα... Astarty.... γιατί δεν το ξανασκέφτεσαι αν θέλεις να μείνεις στο forum ή όχι?.... μήπως... λέω μήπως...