Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που ΔΕΝ είστε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος soutzoukakia, στις 19 Μαρτίου 2008.

  1. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    -Θαυμάζω τον Κυρίαρχο μου!

    (Χμ… ναι! Δε νομίζω ότι είπα κάτι πρωτότυπο.   Το ίδιο θα έλεγε η κάθε υποτακτική για τον Κυρίαρχο της.)

    <απτόητη συνεχίζω...>
    Θαυμάζω τον τρόπο που έχει χτίσει την προσωπικότητα Του και είναι (πολλά) κομμάτια Του που θα ήθελα να Του μοιάζω.

    Βέβαια ξέρω, από τη μια, ότι ο τρόπος που θέλω και θα ήθελα να συνεχίσω να λειτουργώ στην ερωτική μου σχέση μαζί Του είναι αμιγώς υποτακτικής (24/7)…
    από την άλλη όμως, αν είχα, για παράδειγμα, λίγο μεγαλύτερη αυτοκυριαρχία, όπως έχει Αυτός, καθόλου δε θα με έβλαπτε, ούτε εμένα, ούτε το status μου, ούτε τη D/s σχέση μου. Ίσα ίσα θα βοηθούσε.

    Η αλήθεια είναι, ότι πιστεύω, ότι όσο κι αν του μοιάσω τελικά, όσο «ίδια» και αν γίνω μ Αυτόν, δε θα πάψω να είμαι και να θέλω να είμαι υποταγμένη σ Αυτόν.

    ...Η προσωπική εισαγωγή ήταν για να σας βάλω στο κλίμα.
    <βαθειά εισπνοή...>

    Το ερώτημα είναι:
    • Υπάρχουν στοιχεία του αντίθετου status από το δικό Σ/σας που θα θέλατε να τα έχετε ως στοιχεία της προσωπικότητας Σ/σας; Στοιχεία στα οποία ενδεχομένως θα θέλατε να Τ/του/Τ/της μοιάζετε;
      Αναφέρομαι σε χαρακτηριστικά στοιχεία status του (υπαρκτού ή ιδανικού) συντρόφου Σ/σας σε μια D/s ή M/s σχέση (εφόσον κρίνετε ότι υπάρχουν τέτοια)
    Παράπλευρα ερωτήματα (για όποιον θέλει να επεκταθεί):
    1. Αν αναπτύσσατε στην προσωπικότητα σας κάποια απ αυτά τα στοιχεία (που θαυμάζετε) πως φαντάζεστε ότι θα επηρεαζόταν η D/s ή M/s σχέση σας; Υπάρχει ενδόμυχος πιθανά φόβος ότι κάποια απ' αυτά θα αλλοίωναν το status σας;
    2. Ο Κυρίαρχος/η μπορεί να διδάξει/εκπαιδεύσει και με το παράδειγμα του; Αν συμβαίνει το κάνει συνειδητά (το επιθυμεί) ή είναι κάτι που γίνεται έτσι κι αλλιώς με τον συγχρωτισμό μαζί του; Ή διδάσκει μόνο τα αντίθετα από αυτα που Είναι Αυτός/η;
      και
    3. Πόσο ξεχωριστά πράγματα είναι η αποδοχή του εαυτού (και του ερωτικού status) και η αυτοβελτίωση; Ή πόσο επηρεάζουν το ένα το άλλο;


    Τα ερωτήματα ισχύουν για όλα τα status: sub slave Dom/me Master/Mistress
    Οι vanilla και perv μπορούν να απαντήσουν τι τους αρέσει σε κάθε ένα (ή σε όποιο επιλέξουν) από τα status που αυτοί ΔΕΝ είναι.




    Υ.Γ.1. Όοοταν μεγαλώσω θέλω να γίνω... ο Κυρίαρχος μου    

    Υ.Γ.2. Ελπίζω ότι δεν θα βρείτε υπερβολικά πολλά τα ερωτήματα μου. Είχα κι άλλα, αλλά έκανα άσκηση αυτοκυριαρχίας. Περιορίστηκα σε αυτά ...Προς το παρόν  

    Υ.Γ.3. Κυρίαρχοι/ες εντυπωσιάστε με! Πείτε μου τι θαυμάζετε στις/στους υποτακτικές /ους Σας. (δεν είναι ντροπή να τους θαυμάζετε για κάτι  )
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor



    • soutzoukakia, πολύ ενδιαφέρον το θέμα!

      Προσωπικά θαυμάζω τους υπερήφανους, ατίθασους, πεισματάρηδες, αγέρωχους ανθρώπους που δεν πείθονται και δεν συναλλάσσονται για το ''καλό''τους. Ακολουθούν την πορεία που έχουν χαράξει με το κόστος που αυτή συνεπάγεται, χωρίς συμβιβασμούς και ημίμετρα.
      Έχω τη γνώμη πως αυτά τα χαρακτηριστικά δεν ανήκουν σε κάποιο συγκεκριμένο στάτους, όσο κι αν μας παραπέμπουν σε Κυρίαρχους/ες, νομίζω πως ακόμη κι ένας/μια slave στην πορεία του προς τη συνειδητή υποδούλωση, έχει να γκρεμίσει και να ανασυνθέσει έναν ολόκληρο κόσμο.
      Ακόμη, θα ήθελα πολύ να είχα τη δύναμη να παραδώσω τον έλεγχο αλλά όπως φαίνεται υπερισχύει ο ενδόμυχος φόβος της αλλοίωσης και αρκούμαι στα ''εντός και επί τα αυτά''.
      Κατά τ' άλλα, με όποιον Δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις, ακόμη και να μην το κάνει συνειδητά και μόνο ο συγχρωτισμός μαζί του/της, αρκεί για να λάβεις ό,τι έχει να δώσει. Τα σημαντικότερα ''μαθήματα''που έχω λάβει και έχω δώσει, έχουν να κάνουν με τον τρόπο αντίληψης των πραγμάτων παρά με οριοθετημένες συνταγές προς πάσαν χρήσιν.

      Πόσο ξεχωριστά πράγματα είναι η αποδοχή του εαυτού (και του ερωτικού status) και η αυτοβελτίωση; Ή πόσο επηρεάζουν το ένα το άλλο;

      Η αποδοχή του εαυτού και του όποιου ερωτικού στάτους είναι το τέρμα και το τέλμα κάθε προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Σημαίνει ότι κατατίθενται τα όπλα, αποδέχομαι την όποια ιδέα για τους χ, ψ, λόγους μού έχει καρφωθεί στο μυαλό ή την έχουν επιδέξια περάσει για δική μου. Καλό είναι οι ευσεβείς πόθοι που έχουμε για τον εαυτό μας ή για τους άλλους, κατα καιρούς να ελέγχονται βαθέως αν πραγματικά έχουν βάση ή αν πρόκειται για μονομανιακές, ψυχαναγκαστικές προσηλώσεις, φαντάσματα που μας στοιχειώνουν και μας καθηλώνουν στο γνωστό και αφαλές σημείο αναφοράς.
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2008
  3. gothman

    gothman Regular Member

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που ΔΕΝ είστε;

    Μου αρέσει η δύναμη και η αυτοπεποίθηση ου κατά κύριο λόγο έχουν, και η οποία λείπει απο εμένα συνήθως. Μου αρέσει να νιώθω ασφάλεια και τρυφερότητα σε αυτή τη δύναμη. Και μάλλον αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να αποκτήσω, αν έπρεπε σόνι και καλά να είμαι διαφορετικός απο ότι νιώθω τώρα.
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Θα μου αρεσε να μπορουσα να αισθανθω εστω λιγο σαν vanilla στο σεξ!
    Θα μου αρεσε μολονοτι ΔΕΝ γινεται!
    Θεμα χαρακτηρα ισως!
    Εαν καταλαβα καλα το ερωτημα και δεν απαντησα 'λλου νταλλου!
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    Μόνο όταν θαυμάζω κάποιον, είμαι σε θέση συνειδητά να υποταχτώ.

    Να υποταχτώ στο μυαλό του, την προσωπικότητα του, όχι πια με την έννοια που κάποτε του έδινα του απρόσιτου, παντοδύναμου, θεοποιημένου, ωραιοποιημένου , που μας παραπέμπει ασυνείδητα στον έναν και μοναδικό πρώτο Έρωτα που πολύ θα θέλαμε αλλά που δεν θα έχουμε όμως ποτέ στην ζωή μας και στο κρεβάτι μας. Η απομυθοποίηση - όταν ερχόταν - ισοδυναμούσε με το γκρέμισμα από το βάθρο. Όσο ψηλότερο (και δυσπρόσιτο) ήταν αυτό, τόσο βαθύτερο ήταν το ρήγμα που άνοιγε στην πτώση του.

    Τώρα πια θαυμάζω όχι μόνο τη δύναμη του αλλά και τις στιγμές αδυναμίας του. (Ναι, έχουν και οι Κυρίαρχοι τέτοιες στιγμές, πιστέψτε με). Θαυμάζω (και κατανοώ) το πώς συμπεριφέρεται, το πώς ενεργεί ακόμα κι όταν δεν ενεργεί. Με λίγα λόγια τον βλέπω στις πραγματικές του διαστάσεις κι όχι στο μέγεθος μιας πελώριας σκιάς που ορθώνεται σ έναν τοίχο.

    Οι λόγοι του θαυμασμού είναι σαφώς διαφορετικοί από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οι δικοί μου είναι πως έχω μια πελώρια λαχτάρα να γίνομαι ολοένα και καλύτερη. Να μαθαίνω νέα πράγματα, να μπαίνω στη διαδικασία να εξερευνώ, να διευρύνω τους ορίζοντες μου, να κάνω με λίγα λόγια συνεχή reboots , σαν να ξαναρχίζω κάθε μέρα από το μηδέν και να ανεβαίνω.

    Δεν αισθάνομαι πως τα χρειάζομαι όλα αυτά για να τον ανταγωνιστώ. Ο ανταγωνισμός δεν είναι γνώρισμα μου και δεν με χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητα. Δεν θέλω να τον υπερβώ για να τον βάλω μέσα μου και από κάτω μου, θέλω να είμαι συνειδητά ένα βήμα πίσω του ή δίπλα του. Να αισθάνομαι "υγρή", όχι μόνο την ώρα του σεξ. Να είμαι ερεθισμένη τόσο πνευματικά όσο και σαρκικά. Ένα σύνολο δηλαδή αισθήσεων που συνθέτουν το δικό μου τρίπτυχο. Μυαλό, Καρδιά κι Αιδοίο.
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2008
  6. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Re: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που ΔΕΝ είστε;

    Μια πρώτη παρέμβαση καταρχάς για να καθησυχαστεί ο φόβος της Mirella_trans_Domme για το αν τυχόν είναι εκτός θέματος (και για οσους εχουν αμφιβολιες για το ερωτημα):
    Mirella μια χαρά απάντησες και μάλιστα τη συγκεκριμένη απάντηση τη θεωρώ πολύ σημαντική ειδικά για αυτό το "ΔΕΝ γίνεται".

    Το ερώτημα στοχεύει σε ανάδειξη χαρακτηριστικών του συμπληρωματικού ή αντίθετου (όπως θέλετε) status με μας εφόσον υπάρχει (πχ για σένα ο submissive, για μένα ο dom). Προφανώς (αν αντιλαμβάνομαι σωστά) εσύ εντάσσοντας τον εαυτό σου στο bdsm ως γενικό status κατά συνέπεια θεωρείς ότι το αντίθετο του είναι το vanilla. Αυτός ο τρόπος θεώρησης είναι επίσης αποδεκτός.

    Με περισσότερα σχόλια στις πολύ ενδιαφέρουσες ήδη απαντήσεις θα επανέλθω αργότερα  

    Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και την ειλικρίνεια  
     
  7. female

    female Contributor



    Αν και μεγάλη "ζηλιάρα" και "κλέφτρα", δεν ζηλεύω κάτι από κάποιο status - πιθανότατα γιατί πιστεύω πως πρόκειται περί στερεοτύπων και υπεργενικεύσεων. Αντιθέτως εστιάζω σε άτομα. Τότε μάλιστα, μπορώ να βρω πολλά που "ζηλεύω"(με τη θετική έννοια της λέξης - όχι "φθονώ"). Απλώς ενδεικτικά, ζηλεύω την κατάρτιση, το αναρχικό και ελεύθερο πνεύμα, τις αναλυτικές και συνθετικές ικανότητες, το αυτοσαρκαστικό (και όχι μόνο) χιούμορ και τις γλωσσοπλαστικές δημιουργικές ικανότητες του Dolmance. Θαυμάζω, και πιθανώς "ζηλεύω", πολλά χαρίσματα ανθρώπων (και) εδώ, απολύτως ανεξαρτήτως στάτους.


    Κατά την ταπεινή μου άποψη, πέραν της έκθεσης λογικών επιχειρημάτων που θεωρώ απαραίτητα, τίποτα δεν διδάσκει όπως το παράδειγμα και η σχέση. Μόνο οι στερούμενοι κρίσης θα γίνουν στείρα "ίδιοι" με το παράδειγμα -- οι έχοντες έναν ελάχιστο αυτοσεβασμό και ίχνη εγκεφαλικής λειτουργίας θα εντάξουν το παράδειγμα (θετικό ή αρνητικό) στη δική τους σύνθεση προσωπικότητας. Γι' αυτό είμαι υπέρ της "κλοπής" και κατά της "απατεωνιάς".


    Σε κάθε περίπτωση, για μένα η πορεία προς αυτοβελτίωση είναι το σταθερό ζητούμενο. Η σχέση μου (το "σχετίζεσθαι" το προτιμώ ως έννοια και κατάσταση από το "συγχρωτίζεσθαι" -- σε πραγματικό χώρο και χρόνο αλλά και διαδικτυακό) με άτομα κάθε στάτους έχει να με διδάξει τόσα όσα ούτε δύναμαι να φανταστώ -- αρκεί να διατηρώ ανοιχτό μυαλό. Γίνομαι "ίδια-άλλη", όχι όμως αλλότρια.



     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2008
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν ειμαι σε σχεση D/s ομως
    θα ηθελα να μπορουσα να υποταξω λιγο τον εγωισμο μου ..... να μην γινει μια φορα το δικο μου διχως να μην ερθει το τελος του κοσμου ...
    παραδειγμα : ... Κυριακη .. ο καιρος βαρυς με εντονη συννεφια ... παμε για φαϊ/εκδρομη .. εγω ανεβαινω στην μηχανη , εκεινη μου λεει οτι δεν ειναι καιρος για μηχανη και αρχιζω να σκεφτομαι οτι αν το βραδυ πεθανω τοτε αυτη ειναι η τελευται στιγμη για να παω βολτα με μηχανη οποτε λεω : "ή με την μηχανη ή παιρνω το καπελακι μου και φευγω" .... μετα απο μια ωρα πανω στην μηχανη ειπα : "ή δειχνεις κεφατη και οτι δεν κουραστηκες ή παιρνω το καπελακι μου και φευγω" ....
    Στην πρωην συζυγο μου ειχα πει το αλησμονητο καθως γυριζαμε απο θαλασσινο ταξιδι με την βαρκα και αφου μας ειχε κουκουλωσει το κυμα 15 φορες ... " μην δειχνεις τοσο βρεγμενη διοτι δειχνει πως η βαρκα μας ειναι μικρη και βρεχει τους επιβατες της .. σουλουπωσου και κανε οτι απολαυσες την διαδρομη.. χαμογελα και λεγε συνεχως αστεια" ...
    δεν κανω πλακα .. τα εννοω αυτα που λεω ....
    εχω τεραστιο προβλημα εγωισμου ....
    μια φιλη ειπε καποτε πως αν ημουν εστω λιγακι βιαιος .. μια σκλαβα θα ειχε βρει τον ιδανικο Κυριο σε μενα ... αν ειναι ετσι βρε παιδι μου να μαθω να ριχνω κανενα μπατσο .... ποσες τυψεις μπορει να εχει αυτο ? ... την πρωτη φορα θα το κανω με τα ματια κλειστα μια δυο θα το συνηθισω ... αμα μου πει κιολας : "Σας ευχαριστω πολυ Κυριε .. το ειχα αναγκη.." ... ουουου ... μια χαρα ....
    θα ηθελα λοιπον για μια φορα να πω : "οτι θες εσυ .. αν σου αρεσει εσενα θα αρεσει και σε μενα " .... ειναι απιστευτα μακρια απο μενα κατι τετοιο ....
     
  9. zou

    zou

    Απάντηση: Τι Σ/σας αρέσει σε αυτό που ΔΕΝ είστε;

    Θα ηθελα να μπορουσα να γινω τοσο σοφη οσο Εκεινος! Να μην χρειαζεται να Τον ρωταω για πραγματα που Εκπλησσεται που δεν τα ξερω! Να μπορουσα να καταλαβω καθε φορα που Τον κοιτω τι Σκεφτεται, οπως κανει Εκεινος σε μενα... Να γινω λιγο πιο πεισματαρα σε καποια πραγματα και να μπορουσα να εχω το κουραγιο να εκπαιδευω .....εμενα.....!!!!!  

    Ομως δεν τα εχω! Και μερικες φορες πιστευω οτι καλως δεν τα ειχα, γιατι αλλιως Εκεινος δεν θα ειχε καπου να μεταδωσει τη Σοφια Του, να συμβουλεψει, να με εκπλησσει ευχαριστα καθε φορα καταλαβαινει μια επιθυμια μου χωρις να Του την εκφρασω! Να με εκπαιδευει....

    Αν μπορουσα να εχω οτι θαυμαζω σε Εκεινον, μπορει να μην ημουν εδω που ειμαι... Δεν μπορω να απαντησω στο ερωτημα αν θα ειχα αλλο στατους! Φανταζομαι ομως οτι αν ημουν η θυληκη Του μορφη, μπορει να ημουν Κυριαρχος ή η εκπαιδευμενη σκλαβα Του!
     
  10. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Στην σχέση μου, αυτο που μου αρεσει στον Κυριαρχο μου ειναι... οτι απλα οταν ειμαι κοντα Του με Κανει να νιωθω ασφαλης, ανεξαρτητα τι συμβαινει...
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    (πολύ καλό νήμα @soutzoukakia)

    Θαυμάζω την τάξη που έχουν οι σκέψεις Του και τη λογική συνέχειά τους,

    την συνέπεια των λόγων και των έργων Του (πράγμα για το οποιο προσπαθώ και γώ! δεν ξερω αν το επιτυγχάνω πάντα)

    καθώς και την διορατικότητα αλλα και την υπομονή Του.

    Σε ότι αφορά το αντίθετο στάτους δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι θα ήθελα κατι απο αυτό διοτι απλά θα σήμαινε ότι δεν είμαι αυτο που ειμαι αλλά κάτι άλλο.
    Απο Εκείνον θα ήθελα να "πάρω/αντιγράψω/μάθω" πολλά και αυτό με κανένα τρόπο δεν βλέπω πως μπορεί να επιρρεάσει το στατους ή τη σχέση εφόσον αυτή ορίζεται και καθορίζεται απο τους Δ/δυο μας καθημερινά και επαναπροσδιορίζεται με κάθε ευκαιρία.

    Σε ότι αφορά το

    θαρρώ πως καθολου ξεχωριστά δεν είναι αρκεί το στάτους να μην μας εμποδίζει να δουμε τον αληθινό μας εαυτο. Και τοτε οι προσπάθειες μας για αυτοβελτίωση σαφως θα επιρρεασουν θετικά και την λειτουργία μας μεσα στο συγκεκριμμένο στάτους.

    Να διευκρινήσω τι εννοώ με το "το στάτους να μην μας εμποδίζει". Θεωρώ ότι συχνά -πυκνά οι λόγοι που μας οδηγούν στην επιλογή ενός στάτους δεν είναι καθόλου κατανοητοι απο μας τους ίδιους και σ' αυτη την περίπτωση είναι πολύ εύκολο να καταπιαστούμε με το προφανές , αυτό που φαίνεται , δηλαδή το στάτους και το κατα ποσο θα ταιριάξουμε τον εαυτό μας σ'αυτό. Αυτοβελτίωση και αυτοσυναίσθηση όμως σημαίνει να μπορέσουμε να βρούμε το γιατι επιλεξαμε αυτο που επιλέξαμε και επειδη -ξέρω- είναι δύσκολο , έστω να το πλησιάσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
    Τότε η συνειδητα πλέον οριζουμε το στάτους μας και όχι το στάτους εμάς τους ίδιους. Λεπτές μα σημαντικές ισοροπίες θεωρώ!



    Σημ. : σίγουρα κάποιοι Κυρίαρχοι θαυμάζουν πράγματα στις υποτακτικές τους, μην ελπίζεις σε πολλές απαντήσεις ομως αγαπητή μου. Είναι δύσκολος ο δρόμος της αυτοσυναίσθησης και της παραδοχής  
     
  12. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Τι μου αρέσει..χμμμ το γεγονός οτι δεν είμαι καθόλου slave.Μπορεί να έχω ρόλους sub αλλά το slave με τίποτα!!! So μ αρέσει που δεν το κατέχω απλά και λιτά.. και ούτε θα ήθελα να γίνω, δεν μου βγαίνει πως να το κάνουμε!

    Υπάρχουν στοιχεία του αντίθετου status από το δικό Σ/σας που θα θέλατε να τα έχετε ως στοιχεία της προσωπικότητας Σ/σας; Στοιχεία στα οποία ενδεχομένως θα θέλατε να Τ/του/Τ/της μοιάζετε;
    Αναφέρομαι σε χαρακτηριστικά στοιχεία status του (υπαρκτού ή ιδανικού) συντρόφου Σ/σας σε μια D/s ή M/s σχέση (εφόσον κρίνετε ότι υπάρχουν τέτοια)

    Μέχρι στιγμής δεν ένιωσα σε καμία απο τις σχέσεις μου να θέλω να τους μοιάσω η να πάρω κάποια στοιχεία απο αυτούς. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με τα καλά και με τα κακά. Μαρέσω έτσι όπως είμαι για την ώρα..
    Τώρα αν βρεθεί κάποιος στην πορεία που ισως βρώ ενα κομμάτι του που θα μου αρέσει και θα θέλω να του μοιάσω δεν λέω ίσος του ζητήσω συμβουλές..