Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ακριβως προσδιοριζει

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος klic30, στις 29 Μαϊου 2007.

  1. klic30

    klic30 New Member

    ενα ατομο να δηλωνει οτι ειναι φετιχιστης?
    η αδυναμια του σε ενα αντικειμενο?εμενα π.χ. μου αρεσει παντα μου αρεσε να κοιταω τα γυναικεια ποδια τα δακτιλακια που ξεπροβαλουν απο ενα πεδιλο,το ποδι το ιδιο.το χειμανα να κοταω το καλτσον,αν φωραει δυχτυωτο κτλπ.
    θεωρουμαι φετιχιστης στην σφαιρα της φαντασιωσης μου αυτης?μιας και δεν εχω ποτε περιποιηθει τα ποδια μιας γυναικας....
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    φετιχιστής ο [feti<x>istís] O7 θηλ. φετιχίστρια [feti<x>ístria] O27 : 1. αυτός που πιστεύει στις μαγικές δυνάμεις του φετίχ, που λατρεύει το φετίχ: Oι πρωτόγονοι λαοί ήταν κατεξοχήν φετιχιστές. 2. αυτός που αποδίδει σε αντικείμενα ή σε έννοιες υπερβολική σημασία, που ξεπερνάει την πραγματική αξία τους, τις πραγματικές τους ιδιότητες: ~ του χρήματος / της μόδας. 3. (ψυχολ.) αυτός που έχει την ιδιορρυθμία να διεγείρεται ή και να ικανοποιείται σεξουαλικά με αντικείμενα που ανήκουν στο πρόσωπο που λατρεύει ή επιθυμεί ερωτικά. [λόγ. < γαλλ. fétichiste (ορθογρ. δαν.) (-iste = -ιστής)· λόγ. φετιχισ(τής) -τρια]
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2007
  3. klic30

    klic30 New Member

    ενδιαφερουσα η εννοια αυτη του φετιχιστη σαν ορολογια και με προσεγγιζει αλλα απο το να τα εφαρμοσεις στην πραξη ειναι αλλο πραγμα.
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    ασφαλως και δηλωνει πως εισαι φετιχιστης! στην ουσια δεν κοιτας τα ποδια αλλα αυτο που τα περιβαλλει σε συνδυασμο φυσικα μαζι τους.
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αυστηρά βάσει του ορισμού του φετιχισμού όχι, ένεκα όμως της διευρυνσης που έχει υποστεί, αν σε ελκύει το συγκεκριμένο μέλος του σώματος ασχέτως του κατόχου του, ναι
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Συμφωνώ
     
  7. Zondag

    Zondag Regular Member

    Δεν νομίζω,και δεν θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους φίλους...Ένα φετιχ είναι συνήθως ένα αντικέιμενο λατρείας,και ο φετιχιστής αποκτάει ψύχωση με αυτό. Αυτό που λες αφορά το μισο ανδρικό πληθυσμό...Σε ποιον δεν αρέσει να κοιτάει δύο καλλιγραμμα γυναικεία πόδια,σε ποιον δεν αρέσουν τα δικτυωτα καλσον στις γυναίκες?

    Το ότι είσαι 32 ετών και δεν έχεις "περιποιηθεί" ακόμα τα πόδια μιας γυναίκας λέει πολλά νομίζω...οχι δεν νομίζω ότι είσαι φετιχιστής.