Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δεν θα θελατε????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 13 Ιουλίου 2008.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι δεν θα θελατε????

    Αυτό, δεν θάθελα....

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Συμφωνω. Αν μου ανοιγε την πορτα και ηταν γυμνη, τσιτσιδη , με τις βυζαρες απ εξω να κανουν φλαπ φλαπ φλαπ σε slow motion θα νευριαζα. Αληθεια σας λεω. θα εφευγα τρεχοντας. Βεβαια μετα θα το ξανασκεφτομουν και θα γυριζα στη διπλασια ταχυτητα. Θα χτυπουσα το κουδουνι θα το επαιζα ανετος με το υφος "hello baby" απλα αντι να την φιλησω σταυρωτα οπως προβλεπεται, θα τη φιλουσα στον πωπο.
    Δεν νομιζω οτι θα υπηρχε περιπτωση να δω κατι που απο μονο του θα με εκανε να φυγω. Εκτος βεβαια αν της ετρεχαν μυξες σε τρια χρωματα, ειχε ενα δοντι κι αυτο μαυρο, μαδουσε, της επεφταν κομματια κρεας μαζι με γλιτσα, εκλανε καθε δυο δευτερολεπτα και η κλανια μυριζε σκατα απο αρρωστο παππου φυλαγμενα μια βδομαδα, μιλουσε με τη φωνη αυτης με τα αναποδα κοτσιδια στην ελληνικη ταινια που ελεγε "να σας παιξω λιγο πιανο?" τετοια πραγματα τελος παντων ακραια. Τα υπολοιπα θα ηταν απλα θεμα χαρακτηρα που θα με ξενερωναν. Το χειροτερο και τελικα νομιζω το μοναδικο που δεν θα ηθελα γιατι ολα τα αλλα ηταν ακραια, θα ηταν να καταλαβω οτι αυτη ξενερωσε, ή να μου πει ασ'το καλυτερα και να μην μου προσφερει ουτε καν μια σουμαδα.
     
  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εγω μια φορα που εμεινα αναυδη, που οικοδομος μου δηλωσε οταν πρωτοβρεθηκαμε αλλα την επομενη στο σπιτι του μου ανοιξε ο δασυτριχος με κοκκινες ζαρτιερες!
    Δεν τον χαστουκισα!
    Του ειπα, "φευγω μωρη Λουλού".
    Τον ταπεινωσα! Του εδωσα να καταλαβει πως ηταν μια αρκουδέ τσουλαρα".
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Εσύ και δεν τον χαστούκισες; Πώς κι έτσι; Άρρωστη ήσουν;  
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Το, εραπισα με τα καυτα μου λογια!
    Χαστουκισα τον θυρωρο βγαινοντας απο την πολυκατοικια! 
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Κάποτε όντας φοιτήτρια στη συμπρωτεύουσα,και με την τρέλα της νιότης μου,κανόνισα ένα τέτοιο "τυφλό" ραντεβού με έναν τύπο που μιλούσα τηλεφωνικώς για 2 μήνες..Ήθελα πολύ να τον συναντήσω και έτσι μια όμορφη ανοιξιάτικη βραδυά,ετοιμαστηκα,στολίστικα και πήρα το δρόμο για το σπίτι του.. Είχα αγωνία για το τι θα αντικρύσω,καθώς δεν είχα ιδέα για την εξωτερική του εμφάνιση.. Φτάνω λοιπόν..χτυπάω το κουδούνι..ανεβαίνω στον δεύτερο όροφο από τη σκάλα και πριν προλάβω να πατήσω το πόδι μου στο τελευταίο σκαλί ακούω μουσική να παίζει κάπως δυνατά..σηκώνω τα μάτια μου και αντικρύζω έναν παιδαρο που καθόλου δεν με ξενέρωσε.. το όλο θέαμα που αντίκρυσα ήταν πέρα των προσδοκιών μου! Αφού με καλωσόρισε με το όνομά μου κανονικά μου είπε να περάσω μέσα ..κ το έκανα.. Η πρώτη εντύπωση από το σπίτι του ήταν αρκετά καλή.. Για φοιτητής που έμενε μόνος ..είχε πολύ περιποιημένο σπίτι.. προσεγμένη διακόσμηση..όχι σωβρακα κ κάλτσες πεταμένα στο πάτωμα.. ωραία μουσική και όλα καλά...


    ...αφού μου είπε να καθίσω,με ρώτησε τι θέλω να πιω.. "ένα φραπεδάκι" του λέω και εξαφανίζεται χαμογελαστός και πρόσχαρος προς την κουζίνα.. Εγώ παρέμεινα μονάχη μου να επιθεωρώ τον χώρο και να σκέφτομαι ποσο κωλόφαρδη είμαι.. Ερχεται κ κείνος.. φέρνει τον καφέ.. και ενώ ψάχνω την τσάντα μου να βρω τα τσιγάρα μου,σηκώνω το βλέμα μου και τον βλέπω να αρπάζει κάτι κλειδιά ..κάτι βιβλία και να φωνάζει "Ηλίααααααα έφυγα ρεεεεεε..τα λέμε αύριοοοοοο" .. έμεινα να καγχάζω σαν βλάκας με το στόμα ανοικτό.. ίσα που πρόλαβα να ψελίσω.. "εε..χμμμμμ..δδδεν είσαι ο Ηλίας??" για να πάρω την απάντηση.. "όχι βέβαια..ο κολλητός του είμαι .. ο Ηλίας κάνει μπάνιο και με παρακάλεσε να μείνω να σε υποδεχτώ μήπως όταν ερχόσουν δεν είχε τελειώσει ακόμα".. έμεινα να τον κοιτάζω σαν χαμένη και πριν προλάβω να συνειδητοποιήσω τι έγινε..να σου κ ο Ηλίας.. τυλιγμένος με κίτρινο μπουρνούζι ..δεν ήξερα για ποιο πράγμα να πρωτοαηδιάσω.. για τη τρίχα που ξεπρόβαλε μέσα από το μπουρνούζι.. για την τεράστια αλυσίδα που κρεμόταν στον λαιμό του τυλιγμένη μες τις τρίχες.. για το ανύπαρκτο μαλλί του..ή για το νυχάκι-κατσαβίδι-ανακατευτίρι στο μικρό του δαχτυλάκι????? και από φάτσα μη νομίζεις... δεν έλεγε πολλά..
    Προφασιζόμενη λοιπόν πως πρέπει να πάω στο περιπτερο γιατι είχα μόνο 2 τσιγάρα -αφού έκατσα 10 ολόκληρα λεπτά- σηκώθηκα άρων άρων κ εξαφανίστηκα..Εκτοτε ούτε από την περιοχή του δεν ξαναπέρασα...
    Ούφ..τι με θύμησες τώρα.. ανατρίχιασα... 
     
  7. Απάντηση: Τι δεν θα θελατε????

    Σίγουρα με το που θα ανοίξει μια πόρτα, αν ενσυνείδητα ψάχνεις κατι βέβαια και γι' αυτό φτάνει κανείς σε αυτή τη σκηνή, δεν θα ήθελα να δω το κλασσικό "ψέμα". Και ψέμα εννοώ, αυτό το για κάποιους παιχνιδάκι, του αλλά λέω,περιγράφω,υπόσχομαι και τελικά δεν υπάρχει καμία σχέση. Σίγουρα, εγώ τουλάχιστον, δεν περιμένω να δώ την Αντζελίνα στο πύργο του Παρισιού, αλλά επίσης σίγουρα δεν περιμένω να δώ την κυρά Μαρία στο υπόγειο της Κυψέλης. Περιμένω να δώ αλήθεια και δεν περιμένω να δω ψέμα.
     
  8. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Re: Απάντηση: Τι δεν θα θελατε????

    Αγόρασε η Αντζελίνα τον Πύργο του Άιφφελ; Αποκλείεται. Ούτε η Μάρα Ζαχαρέα δεν είναι τόσο πλούσια!
     
  9. s/m

    s/m Regular Member

    δεν θα ηθελα να δω κατι που δεν αντιστοιχει στην περιγραφη της,αν και παντα ολα φαινονται με ενα ραντεβου εξω.δεν ηθελα υπερβολικα κιλα,κοσμο,και ψεματα.
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    να είναι κοντή, ξανθιά με δυσανάλογο κορμί ,να μυρίζει και φυσικά αυτό που δεν συγχωρώ είναι η μύτη ...

    όσο αφορά το χωρό απαιτώ καθαρή κουζίνα/μπάνιο...

    φυσικά τα έχω παραβεί όλα αυτά ,αλλά τι σκατά μαζοχιστής είμαι ;;;

    οικοδόμος έμενε σε πολυκατοικία με θυρωρό ;;;
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2008
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor


    Α, επρεπε να του πεις:
    "Με συγχωρειτε κυριε χιμπατζούλη μου, επειδη δεν εχω την παραμικρη σχεση με το βιτσιο της κτηνοβασιας, την κανω με ελαφρα (θα στειλω την Μιρελλα να σας χαστουκισει δεοντως), και εαν βρω στο μελλον καποιον θηριοδαμαστη, ευχαριστως να μεσολαβησω.
    Αληθεια, ο κολλητος σας εχει καιρο που σας πηρε για κατοικιδιο"??? 

    Ναι, και ομως υπηρχε θυρωρος, ενας με κατι πατομπουκαλα που στοιχηματιζω οτι εβλεπε τοσο, που οποιος περναγε μπροστα του θα τον περνουσε για εντομο!
    Ναι! Εγω! Τον απαλλαξα απο τα πατομπουκαλα του!!!!!!!
     
    Last edited: 5 Σεπτεμβρίου 2008
  12. Απάντηση: Τι δεν θα θελατε????

    Αρχική Δημοσίευση από tastetheslave
    δεν περιμένω να δώ την Αντζελίνα στο πύργο του Παρισιού
    Αρχική Δημοσίευση από muscle4master
    Αγόρασε η Αντζελίνα τον Πύργο του Άιφφελ; Αποκλείεται. Ούτε η Μάρα Ζαχαρέα δεν είναι τόσο πλούσια!

    Για να διασκεδάσουμε και λίγο: Η Αντζελίνα (γνωστότατη Mistress στη showbizz, για όσους ασχολούνται) έχει 2 πύργους, έναν στο Παρίσι 800 τετραγωνικα και έναν στη νότια Γαλλία 500 τετραγωνικά. Τώρα αν έχουν και dugeon μέσα αυτό δεν το ξέρω ;-(
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΥΓ. Από απλή περιέργεια, το θέμα της ζωοφιλίας διευκρινίστηκε από αντίστοιχο μέλος;