Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος enidrio, στις 20 Απριλίου 2011.

  1. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι


    Μήπως εννοείτε κατακριτή;

    Γιατί κριτή των πάντων με ορίζει εξ' ορισμού η ανθρώπινη αμφισβήτηση που εκ φύσεως διακατέχεται ο κάθε άνθρωπος. Η κρίση μου ενδυναμώνεται από την πολυδιάστατη παιδεία που προσπαθώ να έχω και που φροντίζω συνεχώς να εμπλουτίζω, με φετίχ την μάθηση της πραγματικής έννοια των λέξεων που επιλέγω να χρησιμοποιώ.


    Δικαίωμά σας να επιλέγετε τις προτιμήσεις σας. Επίσης δικαίωμά σας να με αποκαλείτε δημοσίως βλάκα και ανόητο. Δε σας παρεξηγώ πάντως γιατί φαίνεται ολοκάθαρα πλέον μέχρι που φτάνει η ευφυΐα του καθενός. Για σας προσωπικά αλλά και για τον κορνίλιο αντιλαμβάνομαι οτι χτυπά "ταβάνι" στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.


    Ποτέ δεν "βάπτισα" εαυτόν ειλικρινή και σίγουρα ποτέ δεν έκρινα το πως επέλεξε ο καθένας να ξεκινήσει την πορεία του στο χώρο. Αυτά είναι δικά σας λεγόμενα, εντελώς αβάσιμα. Αν βρείτε κάτι να παραθέσετε επί τούτου, θα χαρώ πολύ. Για το πόσο πάντως έχω δικαίωμα να κρίνω, αφήστε μου την ελευθερία να το πράξω εγώ, εκτός και αν θέλετε να ακολουθήσω πιστά τα χριστιανικά ιδεώδη και πιστεύω του "μη κρίνεις για να μην κριθείς", που στο κάτω κάτω δεν ερμηνεύεται και σωστά την σημερινή εποχή.


    Δημιουργείτε εντυπώσεις. Ποιος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο εξαρχής; Σε ποια βάση λοιπόν τοποθετείται το σχόλιό σας; Ότι να 'ναι;


    Καταρχήν, εντελώς φιλικά και συμβουλευτικά, καλό θα ήταν να μην ανάγετε εαυτόν ως εκπρόσωπο τύπου ολόκληρης της κοινότητας. Ούτε εσείς, ούτε ο κορνίλιος εκπροσωπείτε καθολικά την κοινότητα, παρά μόνο τον εαυτό σας και μόνο και φυσικά το τι έρχεστε εσείς να κάνετε εδώ. Όσο για το έτερο κομμάτι του σχολίου σας το μόνο που έχω να πω είναι οτι όποιος έχει τη μύγα να το πει να του φέρω και κάνα άλογο να την κάνει αλογόμυγα.

    Τέλος, δεν εξασκώ, ούτε έχω πρόθεση, να εξασκίσω το επάγγελμα του ντετέκτιβ. Απλά επιλέγω να διαβάζω προσεκτικά, να μην τάσσομαι με κανένα, να μη δημιουργώ φιλίες και να μη διακατέχομαι από εμπάθειες, αφού ούτως ή άλλως δε αποσκοπώ να ανεβώ στα "ranks" της κοινότητας, γράφοντας με εμπάθεια ή υπερασπιζόμενος συγκεκριμένους ανθρώπους ή κλίκες, κάτι που οι περισσότεροι/περισσότερες πράττουν, μήπως και βρουν και ρίξουν ή φάνε κάνα "μπούτσο".

    U dig?


    @οντόπικ
    Και για να παραμείνω και εντός θέματος, αυτό που θα πρέπει ισχύει όταν θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριαρχιμένοι θα πρέπει να είναι το αληθινό και όχι το υποκριτικό. Ακόμα και όταν αυτό αφορά ένα Role-play, ένα παιχνίδι. Γιατί είμαι σίγουρος οτι κανένας δε θα ήταν δεκτικός σε σχέσεις ζωής όπου γνώμονας θα ήταν η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του εκάστοτε υποκριτή και όχι η πραγματική εξέλιξη και των δύο.

    Η ζωή ΔΕΝ είναι παιχνίδι. Τα Playmobil από την άλλη ίσως και να 'ναι.
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Το post στο οποίο παρουσιάζεστε σαν γνώστης των κινήτρων

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/36332-το-ενδιαφέρον-του-κ…-η-βελτίωση-του-υ…-3.html

    Όσο αφορά τη βλακεία και την ανοησία νομίζω ότι τα επιχειρήματά σας εξαντληθήκαν στο να αποκαλείτε εμάς βλάκες. Οι χαρακτηρισμοί που σας δώσαμε με τον Κορνήλιο τουλάχιστον είχαν επιχειρήματα.

    Εννοώ κριτή.

    Αν δεν γνωρίζετε τι ήταν ο Σολομώντας κάντε ένα google πριν απαντήσετε γιατί αντιφάσκετε σε σχέση με την απόφαση σας να κρίνετε ή να μην κρίνετε.

    Δεν μιλάω ως εκπρόσωπος της κοινότητας. Μιλάω χρησιμοποιώντας απλή λογική. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από απλή λογική για να καταλάβει κανείς τι κάνουν οι άνθρωποι σε μία διαδικτυακή κοινότητα.

    Πάντως δεν βρίζουν ο ένας τον άλλο και δεν ασχολούνται μόνο με το να διαψεύσουν τα λεγόμενα και τις προθέσεις των συνομιλητών τους, εκτός αν ήρθαν εδώ επειδή τους παράτησε η γκόμενα για κάποιον "Μαστερα" ή αν έχουν άλλου είδους απωθημένα τα οποία δεν αφορούν κανέναν.. Πικραμένοι που μας ονόμασαν όλους υποκριτές περάσαν κι άλλοι από εδώ. Δεν είστε ο πρώτος.

    Αν δεν αντιλαμβάνεστε τη ζωή σαν παιχνίδι είναι δικό σας θέμα. Σεβαστό αλλά εξακολουθεί να μην ενδιαφέρει κανέναν.

    Επί του θέματος (On topic) , όταν θα μιλήσετε εκ πείρας και με επιχειρήματα ή με την ειλικρίνεια του αδαούς και όχι την φιλαρέσκεια και την αλαζονεία του ημιμαθούς , θα μπορέσουμε (ίσως) να συζητήσουμε , ως απλοί άνθρωποι.
     
  3. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Επιτρέψτε μου να γυρίσω στο θέμα "Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι¨ και όχι να λογομαχώ για το ποιος έχει δικιο ή έχει καλύτερη κρίση κλπ. Σε ενα φόρουμ ακούγονται όλες οι απόψεις... και ο καθένας με τον τρόπο του τεκμηριώνει τη θέση του.

    Λεω λοιπον... η τάση της επιλογής μεταξύ του κυρίαρχου ή του κυριευμένου σε μία σχέση είναι μια επιλογή (που εξελίσεται) από τα βιώματα-περιβάλλον και εκδηλώνεται στο σεξουαλικό ένστικτο, στις σεξουαλικές προτιμήσεις, δηλ. σε αυτό που σε φτιάχνει...., σε αυτό που ζείς στις φαντασιώσεις...σου.

    Για αναλογιστείτε ποτε δημιουργήθηκαν και πως οι σεξουαλικές φαντασιώσεις... Μήπως έχουν σχέση με τους ρόλους και τις θέσεις που είχατε σε ένα περιβάλλον που σας υπόταξε ή που σας δημιούργησε μια αντίθετη φαντασίωση από αντίδραση...???

    Ολες οι σχέσεις είναι η συνισταμένη πολλών παραγόντων σε ένα περιβάλλον που ζήσαμε, που ζούμε..., και τις επιθύμιας που θέλουμε να ζήσουμε....
     
    Last edited: 25 Απριλίου 2011
  4. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Χαχαχαχαχα! Καλό και αυτό! Μου αποδίδετε δικούς σας χαρακτηρισμούς ως δικούς μου; Αν είναι δυνατόν... Καθίστε καλή μου και κοιτάξτε ποιος ξεκίνησε καταρχάς όλο το flame και άρχισε να χαρακτηρίζει, μη έχοντας ιδέα για το τι μιλάει. Αλλά, όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Κλασσικά.

    Είχαν τι; Χαχαχα! Καλό! Να μου τα δείξετε και σε μένα τον τυφλό να τα δω. Γιατί το "είσαι σκλαβάρα" δεν μπορεί να θεωρείται επιχείρημα.

    Μιλάτε χρησιμοποιώντας τη δική σας λογική, όχι την απλή. Δεν υπάρχει καμία απλή λογική. Εκτός και αν λειτουργείτε με δυαδικό κώδικα, σαν τα bots.

    Τώρα για το τι κάνουν οι άνθρωποι σε μια διαδικτυακή κοινότητα, το γνωρίζω εξαιρετικά καλά, σίγουρα πολύ καλύτερα από εσάς. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δε πηδιούνται για να κάτσουν να το γράψουν σε ένα φόρουμ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κάθονται να τους θάβουν πίσω από την πλάτη τους, if you know what I mean. Και ναι, αυτό είναι υποκριτικό, γιατί όταν τους βλέπουν από κοντά, είναι όλοι γεμάτοι χαμόγελα. Μη χέσω.

    Α, χα, καλό, ε! Πείτε μας και το άλλο με τον Τοτό!

    Ζητώ ειλικρινή μετάνοια που δεν βλέπω τη ζωή μου σαν RPG στο Playstation.

    Επίσης δεν ενδιαφέρει κανέναν το αν βλέπετε εσείς την ζωή σας σαν παιχνίδι. Οπότε νομίζω το καλύτερο είναι να βγάλουμε όλοι το σκασμό και να μη γράφουμε τίποτα, δε νομίζετε;

    Προσωπικά, δηλώνω αδαής, a.k.a. Vanilla Male. Το έχω και στο Status μου. Είναι εκεί στα αριστερά του κειμένου, λίγο πιο κάτω από την μικρή εικονίτσα του προφίλ μου. Σας κάνει;
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Στα παραπάνω δεν απαντάω γιατί είναι προφανώς ανούσιο και είναι αδύνατον να καταλάβετε πόσο γελοίο είναι να κάθεστε να κρίνετε τους πάντες σε ένα φόρουμ.
    (Τους χαρακτηρισμούς τους κάνετε εσείς εδώ και μέρες ασταμάτητα) .

    Όταν δεν συμπαθούμε κάποιον, δεν τον κάνουμε παρέα. Όταν δεν μας αρέσει ένα φόρουμ δεν μπαίνουμε να σπάσουμε σε όλους τα νεύρα.

    Στα παρακάτω

    Δηλαδή θα ήταν καλύτερο να έχουμε βγάλει τα κουμπούρια ή να παίζουμε δραματοποιημένες σκηνές πόνου και πάθους , μίσους και έρωτα σε κάθε συνάντηση; Σιγά μην γυρίσουμε και τη "Δυναστεία του BDSM" σε νέα επεισόδια στον ANT1 επειδή κάποιος πηδήχτηκε με κάποια και κάποια κορόιδεψε κάποιον.

    Είναι πολύ χειρότερο να μπαίνει ένας ξεκούδουνος , ονομάζοντας την ευγένεια υποκρισία (επειδή δεν δύναται να την καταλάβει), που δεν γνωρίζει ούτε τα άτομα, ούτε δεσμούς, και να μας δίνει οδηγίες για το πως πρέπει να φερόμαστε. Ιδιαίτερα γελοίο να μας κάνει υποδείξεις συμπεριφοράς και μαθήματα ειλικρίνειας , όταν ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να μας δείξει την γαϊδουρινή του όψη και δεν έχει καμία επίγνωση των ορίων του. Ιδιαίτερα γελοίο όταν του λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει, ότι δεν τον αφορούν αυτά που θίγει και δεν εννοεί να το καταλάβει. Ιδιαίτερα γελοίο όταν δεν έχει σχέση με το BDSM και επιμένει ότι ξέρει καλύτερα τα κίνητρα των μελών.

    Δεν ανέφερα το πως βλέπω τη ζωή . Συμφωνώ με το νόημα της ερώτησης.

    Αν δηλώνετε αδαής μπορείτε αντί να σχολιάζετε ο,τι δεν γνωρίζετε να προσπαθήσετε να μάθετε. Μου κάνει ώστε να μην σας θεωρώ ικανό να σχολιάζετε ένα νήμα που αναφέρεται στο BDSM και να κρίνετε την BDSM "κοινότητα".
     
  6. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Σας προκαλώ να βρείτε και να παραθέσετε τα σημεία που χαρακτηρίζω συγκεκριμένους ανθρώπους βλάκες, ηλίθιους, όπως με κατηγορήσατε και στο προηγούμενο μήνυμά σας. Από περιέργεια, να τα δω και γω. Είναι η τρίτη φορά που σας το ζητάω και που συνεχίζετε να ποιείτε την νήσσαν, όπως και ο φίλος σας ο κορνίλιος νωρίτερα.

    Αν δεν με συμπαθείτε να με μην με κάνετε παρέα. Δε ζήτησα ποτέ την παρέα σας. Κάντε με και block για να μη βλέπετε καν τι γράφω. Και εσείς και οι φίλοι σας και όλο σας το σόι.

    Όσο για το φόρουμ, το θεωρώ εξαιρετικό μέρος για να μάθω πέντε νέα πράγματα σχετικά με το αντικείμενο (τεχνική, παραδείγματα, φιλοσοφία, κτλ). Όχι όμως για να με πατρονάρει ο καθένας για το πως πρέπει να συμπεριφέρομαι. Αυτά, σας παρακαλώ, στους σκλάβους και τους υποτακτικούς σας. Στο κάτω κάτω, υπάρχει διαχείριση και Σ.Ο. και αν παραβώ τους κανόνες, είναι δική τους δουλειά να με παρατηρήσουν, πιθανόν επιβάλλοντας και ποινές και σε καμία περίπτωση δική σας αρμοδιότητα.

    Ξαναλέω, ότι πρόβλημα δεν έχω με κανέναν σας και με τίποτα. Απ' ότι φαίνεται όμως κάποιοι δε ανέχεστε όποιον τολμά να αμφισβητεί τα θέσφατα, ίσως με έναν πιο άμεσο και κυνικό τρόπο, όταν και κάποιοι από σας μπορεί να το θέλετε αλλά διστάζετε να το κάνετε, μήπως και χαλάσει το "γλυκό της παρέας".

    Μιλάτε λες και με ξέρετε από χθες, όταν κατ' ουσίαν δε ξέρετε τίποτα για μένα, εκτός από τις αρλούμπες που γράφω. Όσο για το τι ξέρω, αν γνωρίζω άτομα και καταστάσεις, αφήστε... να μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα... Δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος, γιατί δε θεωρώ ότι για μια προσωπική αντιπαράθεση με μια τυχάρπαστη κυρία σ' ένα φόρουμ, θα πρέπει να αρχίζω να ξεθάβω (βλέπετε έχει πέσει πολύ θάψιμο) και να βγάζω τα σκατά του καθένα στη φόρα.

    Και αυτό είναι θέμα αρχών, προσωπικών ορίων, ευγένειας και αξιοπρέπειας, απέναντι σε ανθρώπους που ούτως ή άλλως δεν το αξίζουν σε καμία περίπτωση αλλά επιλέγω να το πράττω όπως και να 'χει - και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω. Ας τελειώσει λοιπόν εδώ αυτή η σαχλή αντιπαράθεση που με σαχλό τρόπο ξεκινήσατε εσείς και ο φίλος σας. Μην ασχολείστε μαζί μου και σας υπόσχομαι να μην ασχοληθώ μαζί σας. Αν έχετε κάτι άλλο να μου πείτε, το email μου είναι διαθέσιμο στο προφίλ μου.

    Την καλημέρα μου.
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Είναι πολύ αστείο να υποστηρίζει κάποιος ότι θέλει να τελειώσει η δημόσια διένεξη, αλλά να μην στέλνει πμ. Υποκριτικό θα το ονόμαζα ίσως.

    Προσβλητικά ποστς

    Από αυτό το σημείο του νήματος και μετά απαντούσες με χαρακτηρισμούς στους δικούς μου χαρακτηρισμούς. Όπως βλέπεις έχουν περάσει αρκετά αλαζονικά , ειρωνικά και εν τέλη προσβλητικά ποστς πριν αρχίσω να γράφω.

    Και συνεχίζω.

    Ποστς που θίγουν συμπεριφορές αλλά και γενικότερα το BDSM.
    ( ΠΑρ' ότι δεν μας ενδιαφέρει το αν καταλαβαίνετε ή όχι, το αν το συμμερίζεστε ή όχι, το αν το ζείτε ή όχι, εσείς επιμένετε να θεωρείτε ότι σας θεωρούμε αιρετικό. Να σας πληροφορήσω ότι προσωπικά σας θεωρώ απλά άσχετο. Και αναρωτιέμαι γιατί δεν ΄πάτε σε κανένα vanilla forum να βρείτε την υγειά σας.
    Δηλώσατε παρόλα αυτά άσχετος βανίλλα. Γνώμη όμως εκφέρετε . Βέβαια όλοι ξέρουμε το ρητό περί γνωμών και πρωκτών σωστά; )


    Σχόλια αλαζονικά (και συγχρόνως υποτιμητικά προς τους συνομιλητές σας) που σας τοποθετούν σε μία θέση την οποία όσο και να την δηλώνετε, δεν την έχετε κερδίσει//φτιάξει.

    Παρεμπιπτόντως εσείς έχετε επιχειρήματα για να στηρίξετε αυτό που υποστηρίζετε πως κάνουν μερικοί/ες; Ή απλά έτσι νομίζετε; (Αυτό μπορείτε να το απαντήσετε σε pm).

    Συμφωνώ να σταματήσει η διένεξη. Γι αυτό και τόση ώρα δεν συνεχίζω τις προσβολές (αν και δύσκολο να δείτε ότι οι προσβολές μου με ανέτρεπαν πριν από εσάς, και δύσκολο να αντιληφθείτε τους λόγους) . Απλά σας λέω ότι είστε προσβλητικός ενώ δεν έχετε λόγο. Είστε επικριτικός χωρίς να έχετε το υπόβαθρο ή τις γνώσεις και είστε γενικότερα ένας άσχετος που προσπαθεί να πείσει ότι γνωρίζει (ανθρώπους) , και αναγνωρίζει και διακρίνει τις προθέσεις των συνομιλητών του για ένα θέμα που δεν τον αφορά. Σε γενικές γραμμές για το μόνο που έχετε πείσει εμένα προς το παρόν είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιος/α από εδώ μέσα σας πίκρανε και ότι σας αρέσει να βλέπετε τον εαυτό σας ως ανατρεπτικό μυαλό.
    Και τα δύο με διασκεδάζουν μέχρι το σημείο που γίνεστε προσβλητικός επίμονα και αναίτια .Να σας το πω αλλιώς. Αν το ποστ της άποψης σας ήταν ένα δεν θα είχα παρέμβει. Η επιμονή να λέτε πόσο ανατρεπτικός είστε και η επιμονή να προσβάλλετε είναι που προκάλεσε την αντίδρασή μου.

    Κατά τα άλλα Είμαστε άνθρωποι που ζούνε τον ερωτισμό τους όπως θέλουμε. Τον ζούμε όπως θέλουμε, το ονομάζουμε όπως θέλουμε, λέμε ψέματα ή αλήθεια όταν θέλουμε και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν για τα αίτια που κάνουμε ότι κάνουμε. Ιδιαίτερα σε κάποιον βανίλλα.Εκεί αρχίζει και τελειώνει το θεώρημά σας περί υποκρισίας και αμφισβητήσεως. Αν ενοχλείστε μπορείτε να μην ασχολείστε με το BDSM.

    Από αυτό το σημείο και μετά θα σταματήσω να απαντάω δημόσια. Νομίζω η διένεξη είναι κουραστική και γελοία για όλους μας.
     
  8. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι


    Δεν είμαστε όλοι gold members. Το ένα και μοναδικό PM που μου διαθέτει το site δε σκοπεύω να το σπαταλάω σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Γιατί είναι υποκριτικό αυτό;


    Εξαιρετικά κωμική η επιλογή των παραθέσεων. Ας φροντίζατε τουλάχιστον να συμπεριλάβετε και τους αντίστοιχους συνδέσμους, γιατί κάποιες φορές (ειδικά στην πρώτη) είναι ολοφάνερο οτι αυτοσαρκάζομαι. Δε θα κάτσω να απολογηθώ δημόσια όμως. Τις ίδιες μηχανορραφίες έκανε και ο Master_DO, κόβοντας και ράβοντας εκεί που τον συνέφερε. Δε με εκπλήσσει το γεγονός οτι ακολουθείτε παρόμοιες τακτικές. Μάλλον είναι χαρακτηριστικό των αφέντηδων.

    Και θα επαναλάβω ότι ως αυτόκλητος υπερασπιστής της κοινότητας του BDSM, σπεύσατε να εμπλακείτε στο flame που ξεκίνησε ο κορνίλιος. Αν είχατε ενοχληθεί πραγματικά, θα μπορούσατε να ειδοποιήσετε την διαχείριση και όχι να καθόμαστε να ξεκατινιαζόμαστε κατ' αυτόν τον τρόπο.


    Βεβαίως και το γνωρίζουμε. Ουδείς εξαιρετέος.

    Τις υπόλοιπες απορίες, αν θέλετε, τις συζητάμε σε email.


    Όπως είπα και νωρίτερα, δεν έχω κανένα λόγο ή σκοπό να θέλω να ανέβω στα ranks. Ούτε με ενδιαφέρει να φτιάξω "θρόνους", ούτε τίποτα. Γιατί με αναγκάζετε να επαναλαμβάνομαι συνέχεια; Αντιμετωπίζετε πρόβλημα αντίληψης;


    Ναι, τα έχω. Όχι, δε νομίζω τίποτα. Δεν έχω να σας απαντήσω τίποτα. Δε σας αφορά τίποτα και δε βρίσκω άλλο λόγο για να σας πω, εκτός από την ικανοποίηση της προσωπική σας περιέργειας, η οποία μου είναι παντελώς αδιάφορη.


    Είναι ολοφάνερο.


    Ο μόνος που μπορείτε να υποδείξετε με τι θα ασχολείται, τι θα γνωρίζει, τι θα τον αφορά και πότε θα μιλά, είναι ο σκλάβος ή η σκλάβα σας. Επειδή ούτε σκλάβος είμαι, ούτε έχω σκοπό να γίνω, σας παρακαλώ, για τελευταία φορά να σταματήσετε να συμπεριφέρεστε σαν να μιλάτε σε κάνα τσουτσέκι σας. Αν απαιτείτε σεβασμό, δείξτε σεβασμό, ειδάλλως θα αλλάξω το στάτους μου σε μάστερ, για να σας αναγκάσω να με σεβαστείτε. Έτσι δε λειτουργείτε εδώ μέσα;


    Νομίζω οτι έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί κυρίως έχω κουραστεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια κούφια επιχειρήματα.

    Το φόρουμ το βρήκα τυχαία. Είπα να διαβάσω πέντε πράγματα να δω τι ακριβώς υπάρχει και πως εκφράζεται ο εναλλακτικός ερωτισμός στα πλαίσια του BDSM. Από περιέργεια και μόνο. Δεν είχα ποτέ σκοπό να ασχοληθώ εξαρχής, και ο λόγος είναι οτι αντιμετωπίζω συγκεκριμένα προβλήματα υγείας που καθιστούν απαγορευτική την ενασχόλησή μου με αυτά του είδους τα "παιχνίδια". Αν με ρωτήσετε γιατί το πράττω, είναι καθαρά προσωπικοί οι λόγοι και δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν.

    Πριν γραφτώ λοιπόν, κάθισα και μελέτησα πληθώρα ξένων άρθρων, επισκέφτηκα διάφορα φόρα του εξωτερικού και διάβασα πληθώρα παλαιοτέρων νημάτων από εδώ αλλά και σε ακόμα ένα ελληνικό φόρουμ αντίστοιχου περιεχομένου, σχηματίζοντας έτσι μια αρκετά θετική άποψη για το αντικείμενο. Μπορείτε να πείτε ίσως οτι ο βλακώδης ρομαντισμός μου εξιδανίκευσε τα πράγματα.

    Μου δόθηκε η εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι μετρημένο, σοβαρό, συνειδητοποιημένο, μια διαφορετική ερωτική πραγματικότητα που συμμετέχουν ώριμοι άνθρωποι, ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τους συντρόφους τους, που διακατέχονται από υπευθυνότητα και πραγματικά ως σκοπό έχουν την εξέλιξη τόσο των ιδίων, όσο και των συντρόφων τους μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η λέξη που με ιντρίγκαρε ήταν η συναίνεση.

    Στην πορεία, διαβάζοντας και ερευνώντας, ανακάλυψα πράγματα για ανθρώπους και το τι συμβαίνει στο χώρο. Κάπου εκεί, άρχισα να αηδιάζω. Όχι με τα μαστίγια, τα δεσίματα, τα blood play ή την κοπρολαγνεία, όπως πιθανότατα θα έκανε κάποιος βανίλλα αλλά με το πόσο διπρόσωποι, πόσο ψεύτες, πόσο αλαζόνες, πόσο εγωκεντρικοί, πόσο ανεύθυνοι και πόσο υποκριτές μπορούν να γίνουν κάποιοι άνθρωποι για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και τις κάβλες τους, κρυβόμενοι πίσω από το "υγιές" πλαίσιο που περιέγραψα πιο πάνω.

    Άλλοι θα θεωρούσαν αρρωστημένο το να δουν έναν σκλάβο να καταπίνει ούρα. Προσωπικά θεωρώ αρρωστημένο να στήνονται παιχνίδια και πλεκτάνες εις βάρος ανθρώπων για ένα γαμήσι που δε πέτυχε ή που δεν έγινε ποτέ. Αντιλαμβάνεστε την κατάντια του πράγματος ή όχι; Κάποιους τους ενοχλεί ο τρόπος που γίνεται το καμάκι και παραβλέπουν τον χαμό που γίνεται στο χώρο, πίσω από την κουρτίνα. Ενδεικτικά, να θυμίσω την εποχή του "Αρτέμη" και το τι είχε συμβεί τότε, όπου μια "στημένη" ιστορία, ξέθαψε ένα κάρο σκατά.

    Μετά απ' όλα αυτά, πείτε μου ειλικρινά. Πρέπει να είμαι BDSMας για να μπορέσω να εκφέρω άποψη πάνω σε αυτά τα γεγονότα; Τι σχέση έχει το BDSM ούτως ή άλλως με όλα αυτά που αναφέρω; Και αυτό που με αηδιάζει περισσότερο είναι που κάποιοι "κρύβονται" πίσω από τη λεξούλα BDSM για να βγάλουν ότι χειρότερο κρύβουν μέσα τους, αδιαφορώντας κυριολεκτικά για τις επιπτώσεις στην ψυχοσύνθεση των συντρόφων τους (και όχι, δεν αναφέρομαι σε σας προσωπικά). Δηλαδή αυτό είναι είναι για εσάς το BDSM; Ή για να το θέσω καλύτερα, αυτό θέλετε να είναι το Ελληνικό BDSM;

    Τις τακτικές λογοκρισίας του στυλ "δε σου πέφτει λόγος επειδή είσαι βανίλλα, άρα σκάσε", ειδικά όταν αφορούν δημόσιο διάλογο και περιεχόμενο, κρατήστε τες για το περιβάλλον σας και τους σκλάβους σας. Από την άλλη καλά κάνετε για να βλέπει και να μαθαίνει και ο κόσμος.

    Verba volant, scripta manent.

    Να το δω και να μη το πιστέψω. Προσωπικά σας καλώ σε ιδιωτικό διάλογο, αν πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι να "λυθεί". Ειδάλλως, όπως σας είπα, αφήστε με στην ησυχία μου και αφήστε την Σ.Ο. να επιμεληθεί του θέματος μου, αν και όποτε αυτό υπάρξει.

    Ευχαριστώ για το βήμα, τον χρόνο και την υπομονή των μελών και ζητώ ειλικρινά συγνώμη για την καταστροφή του νήματος.
     
  9. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Γιατί θα πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι εμείς που δεν γράφουμε συχνά αλλά παρακολουθούμε το forum να τρώμε στην μάπα την μαλακία του κάθε ένα που αντί να πει την άποψη του και να τοποθετηθεί πάνω στο νήμα που κάποιος κάνει τον κόπο να το γαμοαναρτηση , κάνει τα αδύνατα δυνατά να το καταστρέψει .Σε ένα γαμημένο νήμα δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις αλλά τουλάχιστον ας μην αποπροσανατολίζουμε με βλακείες εκτός θέματος και προσωπικές επιθέσεις αυτούς που θέλουν να δουν την ουσία. Γενικώς μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια, και τράβα παίξε αλλού.
     
  10. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Μπάτε σκύλοι αλέστε δλδ!  
     
  11. shamanka

    shamanka Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Από τότε που πρώτο έγραψα στο θέμα εδώ το ξανασκέφτομαι …
    και να τι μου κατέβηκε
    «…θέλω να εθιστεί σε εμένα ! θέλω να αναπνέει με εμένα! Και δεν με νοιάζει τι ρόλο θα χρειαστεί να παίξω για να το πετύχω. Θα εισβάλλω μέσα του σαν ιός και θα ρέω στις φλέβες του! Μάγισσα!.. θα μεταμορφωθώ σε φίδι ή γεράκι και θα επιτεθώ! Θα τον τυφλώσω και σαν σειρήνα θα τον μαγέψω με βογκητά ή κραυγές! Ο αντίπαλος εραστής ! Αντίπαλος! Σχεδόν εχθρός , που σκοπεύω να κάνω εραστή μου. Θέλω να έχω τον έλεγχο , να παρακολουθώ πως θα πέφτει στις παγίδες μου, και να απολαμβάνω! Σαν εγκληματίας που αναζητά τη τιμωρία , θα πράττω το έγκλημα …αφήνωντσας σημάδια ακόμα και από δικό του χέρι στο δικό μου κορμί ή μυαλό! »
     
  12. Απάντηση: Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε κυρίαρχοι ή κυριευμένοι

    Ωχ, αυτή εδώ είναι επικίνδυνη.