Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θέση επέχει για εσάς η επιλογή ενός status (όχι στα πλαίσια του διαδικτύου μόνο)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 31 Μαϊου 2007.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Αρχής γενομένης του νήματος περί επαναπροσδιορισμού , θα ήθελα να απευθύνω μία ερώτηση που αφορά στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την επιλογή του status σας και συγκεκριμένα των μεθόδων που χρησιμοποιείτε συνειρμικά για το διαχωρισμό αυτού από κάτι "παρεμφερές".(όσο παρεμφερές μπορεί να ειδωθεί αυτό).

    Ειδικά για το διαδίκτυο αλλά όχι μόνο.
    Πώς επιλέγετε το αν θα βάλετε dom ή master και αντίστοιχα domme ή mistress.
    Κι επίσης θεωρείτε ότι αυτό που επιλέγετε σας αντιπροσωπεύει επαρκώς ή κινείστε στα πλαίσια του μη χείρων βέλτιστον ?
    Κι αν συμβαίνει το δεύτερο , κατά πόσο αυτή σας η επιλογή δρομολογεί αυτοσυνειρμικά μια προσπάθεια ένταξης σε αυτό που θεωρείτε ότι πρεσβεύει η συγκεκριμένη σας επιλογή ?

    Ακόμη πώς αντιλαμβάνεστε την σε προσωπική βάση ανάγκη περάσματος σε κάτι άλλο.
    Πώς ένας dom πχ. αποφασίζει κάποια στιγμή ότι δεν υπάγεται πλέον εκεί και θεωρεί τον εαυτό του master πλέον? (το ερώτημα απευθύνεται εξίσου και στο γυναικείο φύλο)

    Ευχαριστώ

    Υ.Γ.Γνωρίζω ότι έχουν υπάρξει ανάλογα νήματα στο παρελθόν αλλά θα ήθελα να ακούσω εκ νέου τις απόψεις τόσο παλαιοτέρων όσο και νεοεισερχομένων μελών.
     
  2. tangerine

    tangerine Regular Member

    Απάντηση: Τι θέση επέχει για εσάς η επιλογή ενός status (όχι στα πλαίσια του διαδικτύ

    Εκτος αυτων που μπαινουν εδω για την πλακα τους, εκτος αυτων που μπαινουν εδω μπας και βρουν κατι να κανουν με το οργανο τους, εκτος αυτων που μπαινουν εδω μπας και τους κατσει καμια αγγελια, εκτος αυτων που μπαινουν εδω για τελειως εγκυκλοπεδικους λογους, η επιλογη ενος στατους ειναι καθαρα θεμα εμπειριων και προτιμησεων.

    Δεν σημαινει ομως οτι αυτο δεν αλλαζει. Αλλωστε και ποιος δεν ξερει οτι ανθρωποι που στην επαγγελματικη τους ζωη ειναι κερβεροι το βραδακι νοικιαζουν μια αφεντρα/η για να τους δωσει λιγο χρωμα στον ποπο τους. Βεβαια αυτο πηγαζει απο μια λανθασμενη εκφραση του σεξουαλισμου τους με αποτελεσμα την εμφανιση διαφορων κομπλεξ και το κλειδωμα του χαρακτηρα τους εις αυτα. Γιατι γινεται αυτο? για πολλους λογους. Και μπορει να γινει χωρις να φταιει ο/η ιδιος/α.

    Κατα τη γνωμη μου ολα ειναι αλυσιδα και μας επηρεαζουν σε ολες τις φασεις της καθημερινοτητας μας. Δεν δυναται για μενα οτι η επιλογη ενος στατους συντελει μονο κατα τη διαρκεια του σεξ. Ειμαι της αποψης οτι ολα τα προβληματα αντικατοπτριζουν την κατασταση της σεξουαλικης μας ζωης. Και ναι επειδη σαν οντα ζουμε και εξελισσομαστε, το στατους μπορει να αλαξει ή να ταλαντευεται.

    Ε ναι δεν ειναι και τοσο τρομαχτικο πια...
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Τι θέση επέχει για εσάς η επιλογή ενός status (όχι στα πλαίσια του διαδικτύου μόν

    θυμαμαι ενα επεισοδιο απο το sex and the city ... τα κοινα καλιτεχνικα ενδιαφεροντα της Σαρλοτ , εφεραν την γνωριμια με ενα κυκλο ομοφυλοφυλλων γυναικων .... εκεινη αν και ενιωσε πολυ ομορφα μεσα στην καινουργια παρεα .. ηξερε οτι δεν ηταν το ιδιο με τις αλλες ... οποτε σε καποια στιγμη λεει σε καποια απο αυτες : "μου αρεσει πολυ η παρεα σας " και γυριζει η αλλη και της λεει : "γλυκεια μου ..... ή γλυφεις μουνι ή οχι ..." ....
    θελω να πω οτι ή εχεις σκλαβα/ο , υποτακτικη/ο και εισαι το αναλογο (ή ειχες στο παρελθον) ή εισαι ο ιδιος υπο........ ή δεν εισαι τιποτα απο αυτα ..... και εγω ειμαι ο αυτοκρατορας της Κινας ... απλα οι Κινεζοι δεν το ξερουν .... .... τεσπα ... νομιζω οτι εγινε αντιληπτο το νοημα .... 
     
  4. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Τι θέση επέχει για εσάς η επιλογή ενός status (όχι στα πλαίσια του διαδικτύ

    Oταν πρωτομπηκα,με ελαχιστη εως καθολου εμπειρια αλλα με υπερμετρη χαρα μιας και ειχα καταλαβει οτι αυτο που φαντασιωνομουν ολη μου τη ζωη οντως ειναι εφικτο,πιστευα οτι ολοι διαχωριζονται ή σε master ή σε slave.Κι ετσι διαλεξα το πρωτο λογω των σαδιστικων μου τασεων.Βοηθησε και το γεγονος οτι ο πρωτος μου υπο αποκαλουσε τον εαυτο του σκλαβο.

    Με το καιρο διαβαζα τα διαφορα ποστ και θεματα να αναλυουν πως πρεπει να ειναι και τι πρεπει να κανει ενας master και ενιωσα πολυ σοφτ.Καταλαβα οτι δε μου ταιριαζει τετοιο επιπεδο ελεγχου και τιμωριας στον υπο μου.Ετσι το αλλαξα και πηγα στο dom.
    Τωρα πια εχω καταλαβει οτι οι ακραιες σεξουαλικες πρακτικες καλες ειναι να εφαρμοζονται που και που,αλλα ποτε δε φαντασιωνομουν πχ να κρεμαω τον αλλο απο το ταβανι και να κατουραω στο στομα του. 

    Οποτε υποθετω "κινουμαι στα πλαίσια του μη χείρων βέλτιστον".Για λιγο καιρο οντως προσπαθησα να ανταπεξελθω στην επιλογη του στατους μου(και μ'αυτο δεν αναφερομαι στο κουτακι που τικαρα για να εμφανιζεται κατω απο το avatar μου) μεχρι που καταλαβα οτι προσπαθω να προσαρμοστω σε κατι που ναι μεν ενδιαφερον θα ηταν να βιωσω αλλα δεν ειναι και σημαια μου..οποτε στη τελικη για ποιον και για ποιο λογο????
    Και συμβαινει και το αλλο περιεργο:αμα ξερω οτι κατι φτιαχνει τον υπο μου,αυτοματα φτιαχνει και μενα ενω θα επρεπε να συμβαινει το αντιστροφο.Και αν κατι τον χαλαει,οσο κι αν το φαντασιωνoμουν πριν,σταματαει να με ενθουσιαζει κι εμενα.Τι ειναι αυτο??Sub σε dom?
    Εχω καταληξει λοιπον οτι αυτο που με ενδιαφερει κατα βαση ειναι το εγκεφαλικο του ολου θεματος.

    Οσο για το περασμα απο dom σε master,ξαναρωτα με σε καμια 5ρια χρονια.

    Τελικα πως ονομαζεται ενας dom light? ------> dom 2%?  
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Τι θέση επέχει για εσάς η επιλογή ενός status (όχι στα πλαίσια του διαδικτύου μόν

    Η αλήθεια είναι πως άλλαξα διαδικτυακό στάτους για λόγους αισθητικής.
    Όπως είπε και ο Ίσνο...