Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα κάνατε άν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 28 Φεβρουαρίου 2016.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μπα, η συγκεκριμένη δεν είναι προσβολή. Είναι απλώς μια προσπάθεια δικαιολόγησης άσχετη με την διατύπωση της @LilithOnTop.
    Κατά τα άλλα νομίζω ότι καμμία από τις εδώ κυρίες δεν γίνεται να προσβληθεί όταν κάποιος προσπαθήσει να υποτιμήσει την κυριαρχικότητά τους. Το πολύ να γελάσουν  
     
  2. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Αντιλαμβανομαι την προκληση στο δικο σας θελω και στο δικο σας μυαλο. Αν εμενα παντως με πλησιαζε καποιος προσπαθωντας να με "βαλει κατω" θα ξενερωνα......οσο κι αν μου αρεσε αυτος. Η προκληση εχει πολλες πλευρες να τη δει κανεις. Φανταστειτε το αντιστροφο, να συνεβαινε σε εσας μια αντιστοιχη γυναικεια προκληση ...
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2020
  3. tithon

    tithon Contributor

    τον ίδιο τον σουβλατζή;
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Είμαι ερωτευμένος με το γυναικείο είδωλο.
    Λατρεύω τις γυναίκες που απολαμβάνουν την υποταγή τους.
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Η κοσμοθεωρία μου είναι εντελώς διαφορετική.
    Θεωρώ τιμή μου το ενδιαφέρον του οποιοδήποτε ανθρώπου.
    Και τιμή θα είναι να αφιερώσει χρόνο να επιμένει. Μέχρι του δείξω ή να του πω ρητά ότι δεν με ενδιαφέρει. Όπως αντίστοιχα δεν αθ επέμενα και εγώ αν έκανε κάτι τέτοιο.
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αν οι αναφορές, μόνο σε αυτό το νήμα, που στηρίζουν τη θέση μου είναι λιγότερες από δύο σελίδες word τότε σταματάω και ζητάω από όλους δημόσια συγγνώμη για τις προσβολές μου.
    Αν όχι θα πρέπει να προβληματιστούν αρκετοί, γιατί το αποδεκτό για αυτούς δεν εξαρτάται από την τοποθέτηση αλλά από τον αγγελιοφόρο.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Καθόλου. Τη βαριέμαι αφόρητα.
    Ο διάλογος ναι.
    Αυτό δεν εγγυάται ότι θα υπάρξει επιτυχής επικοινωνία. Δεν πειράζει καθόλου.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Τω όντι<×>
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Καλή σχέση μπορεί να έχουν, ίσως και S/m να κάνουν, να το δεχτώ - Κ/υ δυναμική χωρίς να την χρειάζονται ψυχοδιανοητικά γιατί θα μπουν στον κόπο να έχουν;

    Το πρώτο πράγμα που έχουμε μια συλλογική δυσκολία να παραδεχτούμε είναι ότι δύσκολα αποδέχεται κάποιος τις ανάγκες του, σχεδόν τόσο δύσκολα όσο και τα σφάλματά του. Το καλό M/s δεν τυχαίνει, πετυχαίνει με κόπο και φροντίδα και των δύο πλευρών, τουλάχιστον κάποιες εποχές, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Κόπο που δεν θα έκαναν αν δεν τους ένοιαζε πολύ το αποτέλεσμα.

    Το δεύτερο πράγμα στο οποίο εθελοτυφλούμε και όχι μόνο εμείς, είναι ότι σημασία δεν έχει μόνον η ηδονή σε αυτή τη ζωή αλλά και
    το χρήμα  
    Και ας μην είναι στο Χόλυγουντ, ας είναι και στο Μπόλυγουντ, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί  
     
  11. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Θα συμπληρώσω ότι και οι υποτακτικές έχουν μια εξαιρετική έφεση σε αυτό και δη όταν ψυχαγωγούνται απλώς με κάποιον άσχετο με οποιοδήποτε στάτους, αλλά που κατά φαντασίαν κλπ κλπ, να μην πολυλογώ, βούτυρο στο ψωμί.

    Στο έχω ξαναπεί, ότι χρησιμοποιείς ατυχείς εκφράσεις προσδίδοντας μια καθολικότητα που δεν έχεις ούτε τη γνώση, ούτε την αντίληψη για να υποστηρίξεις. Βρίσκεσαι σε bdsm φόρουμ και γενικεύεις με όρους vanilla.


    Κάνεις μία τοποθέτηση που μόνο αυτονόητη δεν είναι, αλλά αντ' αυτού βρίθει γενικοτήτων και κακών μεταφράσεων όρων του bdsm και το οποίο σαφώς δίνει την εντύπωση του φαλλοκράτη και του ''εγώ δεν πιστεύω σε αυτά τα παιχνίδια τη βάζεις κάτω και τη σκίζεις'', αποδίδεις μόνο σου ταμπέλες / χαρακτηρισμούς στον εαυτό σου μετά την απάντηση μέλους, του οποίου την απάντηση χαρακτήρισες επιθετική, τη στιγμή που μπαίνεις σε ένα χώρο που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφεις, γιατί το ''εγώ δε μπορώ να κάνω αλλιώς'' είναι αδήριτο.
    Και παρόλ' αυτά για την απόδειξη όλων όσων μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, γίνεται ''επιθετική'' κι εσύ απολογείσαι. Ξανά και ξανά.

    ***
    Και για να απαντήσω προσωπικά στη νηματοθέτρια, αν πάω σε ένα πάρτυ και έχω αποφασίσει να κάνω σεξ με ένα άτομο, θα κάνω σεξ. Έχει την αξία του, bdsm δεν είναι. Δε θα ασχοληθώ με στάτους εκείνη τη στιγμή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα έχω τη διάθεση να το εξερευνήσω. Αν το δυναμικό που θα συναντήσω είναι όμοιο με το δικό μου δε θα λειτουργήσει μεταξύ μας σε αυτό το επίπεδο. Αν μου αρέσει η φάση θα μείνω για το σεξ. Αν αυτή η κατάσταση έχει ή δεν έχει μέλλον είναι μια άλλη συζήτηση. Πάντως απαιτεί να κάνεις συνειδητές επιλογές, με κάθε μία κάτι θα χάσεις.
     
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Έχω γράψει ήδη την γνώμη μου πάνω σε αυτό, τονίζοντας ότι δεν εμπίπτω σε αυτή την κατηγορία άρα δεν μπορώ να ενισχύσω το επιχείρημα με κάποιο βιωματικό τεκμήριο.

    Στα υπόλοιπα συμφωνώ στο ακέραιο.