Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα μπορουσε να γινει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος bdsmslave191, στις 2 Νοεμβρίου 2007.

  1. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

    τι θα μπορουσε να γινει ωστε το Βdsm να γινει αποδεκτο στην Ελλαδα και στην κοινωνια μας?θα ηθελα να ακουσω καποιες αποψεις πανω σε αυτο.
     
  2. medicalfetish

    medicalfetish New Member

    Ρητορικη η ερωτηση? Γιατι με τιποτα δε βλεπω να γινεται αυτο. Ο μονος ισως τροπος θα ηταν η προβολη του με σωστο τροπο απο τα μεσα ενημερωσης. Βεβαια, μπροστα στον κινδυνο να δω την Τατιανα Στεφανιδου να μας αναλυει την ηδονη της υποταγης, προτιμω να μη γινει αυτο  
     
  3. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

    Γιατι στο εξωτερικο π.χ. Ολλανδια,Αγγλια,Γερμανια το εχουν αποδεχτει ?τι το παραπανω εχουν αυτοι απο εμας ?μηπως φταιμε και εμεις?
     
  4. medicalfetish

    medicalfetish New Member

    Δεν εννοω οτι ειναι δυσκολο να συμβει γενικα, αλλα στην Ελλαδα προφανως. Ειναι πολυ δυσκολο να φτασουμε στα προτυπα του εξωτερικου σε μια χωρα οπου π.χ. η Εκκλησια εχει λογο στα τεκταινομενα της παιδειας. Η ανεκτικοτητα της Ολλανδιας μοιαζει ετη φωτος μακρια..
     
  5. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

    Η Εκκλησια και γενικα η θρησκεια του καθε κρατους ενιοτε ειχε λογο σε ολα και σε αλλα κρατη αλλα καταφεραν να το παρουσιασουν και να τους κανουν να το αποδεχθουν.με μια λεξι κλειδι στο net(bdsm) μου εβγαλε εκατονταδες σελιδες σε ολο το κοσμο με Dungeons,parties,φορουμ και υλικο που θες μερες για να το κοιταξεις.και για να καταθεσω εγω την αποψη μου πιστευω οτι αρχιζει πλεον να προβαλλετε στην Ελλαδα
    με :αυτο το φορουμ,με τα παρτυ στα οποια συμμετεχει και κοσμος που δεν το γνωριζει καν και με ενα περιοδικο που ειχε κυκλοφορησει(δεν ξερω αν κυκλοφορει ακομη).ειναι καποιοι τροποι που προβληθηκε το Βdsm και προσωπικα δεν ειδα αντιδρασεις.
     
  6. medicalfetish

    medicalfetish New Member

    Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο που λες, ομως ειναι αλλο πραγμα να διαδοθει κατι, και αλλο να γινει αποδεκτο σε μια κοινωνια. Πιστευω πως εχουν γινει βηματα μπροστα και στην Ελλαδα, χαρη κυριως στο διαδικτυο, ομως σε μια χωρα με τοσες προκαταληψεις δε νομιζω πως 8α μπορουσε να γινει ευρεως αποδεκτο, οχι βραχυπροθεσμα τουλαχιστον. Τα taboo στην Ελλαδα ζουν και βασιλευουν. Εδω ακομα δεν μπορουμε να αποδεχτουμε την ομοφυλοφιλια καλα-καλα..
     
  7. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Τι θα μπορουσε να γινει?

    Ενα θαυμα ισως?  
     
  8. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Σιγά-σιγά θα τα καταφέρουμε. Τα πάρτυ που κάνουμε είναι ένα καλό βήμα προς τα εμπρος. Θα τα καταφέρουμε. Θυμηθείτε ότι φοβόμαστε να κάνουμε κάτι προς τα έξω και τώρα έχουμε κάνει ένα ανοιχτό πάρτι και ετοιμάζουμε το δεύτεο ανοιχτό. Κάτι είναι και αυτό.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μα γιατι διαρκως υπαρχει αυτο το :"Α, εδω στην Ελλαδα ειμαστε πισω σε πολλα"?
    Πως να γινει αποδεκτο το bdsm στην παγκοσμια κοινωνια γενικα????
    Τι παραπανω να γινει??????
    Γνωριζουν οτι υπαρχει, οτι καποιοι ειναι μεσα σε αυτο, τι αλλο να συμβει?????
    Να βγαινουν οι Αφεντες, η οι Αφεντρες ντυμενοι στα λατεξ και τα δερματινα με τους-τις υπο διπλα δεμενους με λαιμαρια σκυλου και να περπατουν στα 4???
    Δεν ειναι καλλιτερα καποια πραγματα να μενουν στους 4 τοιχους????
    Ακομη και ενα vanilla ζευγαρι που αρεσκεται στην ουρολαγνεια επι παραδειγματι, θα πρεπει να γινει αποδεκτο απο την κοινωνια ως τι??????Ως ουρολαγνοι??????
    Το πρωι δηλαδη στον δρομο για την δουλεια ο γειτονας να ρωτησει αντι του "Τι κανετε κυριε ταδε?" "Πως τα πατε κυριε ουρολαγνε?"
    Μην εχουμε παραλογες απαιτησεις!!
    Ναι συμφωνοι, δεν υπαρχουν καποια clubs τυπου Λονδινου, η Αμστερνταμ, ομως γινονται meetings, συμβαινουν διαφορα, υπαρχουν βηματα προς τα εμπρος.
     
  10. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

    δεν λεω να βγαινουμε στους δρομους διαδιδοντας τα προσωπικα μας φετιχ,αλλα να κανουμε το Bdsm αποδεκτο στο κοσμο χωρις να το χαρακτιριζει καποιος "ανωμαλο τομεα" του σεξ.η φαντασια του ανθρωπου ποτε δεν εμεινε στασιμη και καθημερινα θελει και προσπαθει να ανακαλυπτει νεα πραγματα ασχετα αν δεν τα εφαρμοζει στις προσωπικες του στιγμες.αλλωστε το bdsm περιλαμβανει και light καταστασεις οι θα μπορουσαν να ειναι ιδιαιτερα πικαντικες στη σχεση ενος ζευγαριου π.χ. δεσιμο.
     
  11. Kits

    Kits Contributor

             



    ποιος ηρθε???????
     
  12. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Τι θα μπορουσε να γινει?

    Τι αλλο να γινει .Υπαρχουμε εμεις αποδεχομαστε ο ενας τον αλλον παιζουμε τα παιχνιδια μας γιατι θαπρεπε να το βγαλουμε βουκινο. καιγιατι θα επρεπε να με ενδιαφερει αν με αποδεχεται ο διπλανος μου
    στα παλαιοτερα των υποδηματων μου ο διπλανος μου ασχετος