Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι κρύβουν τέτοιες εικόνες στις φαντασιώσεις ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 1 Ιουνίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Και πάνω σε αυτά τα πλαίσια της αποκωδικοποίησης των φαντασιώσεων , άρα και της φίλης σου anasia , θα μου επέτρεπες να το διαχωρίσω σαν ένα ξεχωριστό θέμα; Δε θα ήταν ορθό να γνωρίσει αν η φαντασίωση της έχει σχέση με την παιδοφιλία οπότε να αναζητήσει μία ψυχολογική βοήθεια από έναν ειδικό ή κάτι άλλο που εκφράζεται λόγω μεταφοράς έτσι , ώστε να ανακουφιστεί τελικά γνωρίζοντας ότι δεν είναι παιδόφιλη; Αν ισχύει το δεύτερο...
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Κρύβουν τάσεις για παιδοφιλία (οπότε κατά την δική μου άποψη πρέπει να αναζητήσει κάποιον ειδικό) ή κάτι άλλο , πραγματικά αθώο ;
     
  3. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Δυστυχώς αρκετοί παιδόφιλοι πνίγονται στις φαντασιώσεις τους και οδηγούνται στην πραγματοποίηση αυτών. Η φαντασίωση είναι πάντα η αρχή και σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή η φαντασίωση γίνει εμμονή, καλό θα είναι να συμβουλευόμαστε και κάνα ειδικό πριν βρεθούμε προ τετελεσμένου
     
     
    Last edited: 2 Ιουνίου 2007
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να μιλήσει άμεσα για τάσεις που απορέουν από μια φαντασίωση σαν κι αυτή.Τουλάχιστον όχι με σιγουριά.
    Από κει και πέρα νομίζω ότι όλα τα πράγματα που σκεφτόμαστε κατά καιρούς , τα υποβάλλουμε σταδιακά σε ένα διαχωρισμό μεταξύ της σφαίρας του φανταστικού και του πραγματικού.
    Το να αναφερθεί κανείς σε πρόληψη επί μιας φαντασίωσης που με βάση τα όσα είπες , ουδείς μπορεί να γνωρίζει το κατά πόσο έχει γίνει αντικείμενο αυτού του διαχωρισμού είναι μάλλον πρόορο , υπό την έννοια ότι τελικά διακυνδυνεύουμε να καταδικάσουμε τη φαντασίωση αυτή καθ' αυτή και όχι το ενδεχόμενο πραγμάτωσής της.(χωρίς να σημαίνει παράλληλα ότι μια κίνηση στα πλαίσια υποστήριξης θα κινείτο στο επίπεδο του μεμπτού).

    Φανταστείτε όλους αυτούς που τους έχει περάσει από το μυαλό να κάνουν μια ληστεία.Με τη λογική αυτή θα έπρεπε να ζητήσουν επίσης ψυχολογική υποστήριξη (χωρίς να θέλω να εξισώσω σε καμιά περίπτωση τα δύο παραδείγματα).
    Κι όσο κι αν αυτό φαντάζει ως κάτι το αμελητέο , κατ' εμέ στην πράξη μπορεί να οδηγήσει σε δραματικές αλλαγές στον τρόπο του σκέφτεσθε σε κοινωνικό επίπεδο.Απλά αναφέρω το "1984" ως ένα παράδειγμα.

    Σχετικά πάντως με την οποιαδήποτε ψυχολογική υποστήριξη , νομίζω ότι κάποια σημεία κλειδιά θα μπορούσαν να είναι

    α) όταν αντιλαμβανόμαστε ότι η εν λόγω φαντασίωση επιμένει
    β) αρχίζουμε να γινόμαστε μάρτυρες μιας σταδιακά αυξανόμενης βαρύτητας και άρα κίνησης του εγκεφάλου γύρω από την εν λόγω φαντασίωση
    γ)όταν συναισθανόμαστε ότι κινδυνεύει να διαταραχθεί ο διαχωρισμός που έχουμε κάνει στο μυαλό και συνειδητοποιούμε ότι είμαστε έτοιμοι να περάσουμε σε πραγμάτωση της φαντασίωσης.

    Επικίνδυνο ? Ναι σίγουρα γιατί ουδείς είναι σε θέση να ξέρει αν είναι ικανός να πράξει κάτι τέτοιο όταν τα πράγματα έχουν φτάσει πλέον σε οριακό σημείο.
    Όχι λιγότερο όμως κατά την άποψή μου από μια τακτική αντιμετώπισης στα πλαίσια της πρόληψης , όταν η οποιαδήποτε φαντασίωση βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα.

    Και ένα μεγάλο ζήτημα για μένα άπτεται της συνεχούς κίνησης στην οποία βρίσκεται ο κόσμος.Και με βάση αυτό θα μπορούσα να αναρωτηθώ εύκολα το αν μια κοινωνία που κινείται με γνώμονα την ψυχολογική υποστήριξη δύναται να μετουσιωθεί σταδιακά σε μια κοινωνία ψυχολογικού προγραμματισμού.
    Ο ίδιος ο Χίτλερ όταν προσδιόρισε την πορεία του προς τη δημιουργεία της άρειας φυλής , ξεκίνησε από ένα φαινομενικά αθώο και κάθε άλλο παρά μεμπτό πρότυπο του υγειούς ανθρώπου , με γυμναστικές επιδείξεις κλπ κλπ

    Νομίζω ότι σαν ατελή όντα που είμαστε , οποτεδήποτε έχουμε προσπαθήσει να βρούμε την απόλυτη πλήρωση των πραγμάτων , τελικά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δημιουργούμε εκτρώματα.
    Είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες.Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι θα υποκύψουμε σε αυτές ούτε ότι θα τις αποποιηθούμε.Έχουμε να κάνουμε με δυναμικές ισοροπίες κι όχι στατικές.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Ηλία μία διευκρίνιση: Ως παιδί λογίζεται ένας άνθρωπος μετά τη βρεφική και πριν την εφηβική ηλικία. Ως εκ τούτου η παιδοφιλία δεν αναφέρεται σε έφηβους 17 ετών επί παραδείγματι. Από τις αρχές της εφηβικής ηλικίας ο άνθρωπος συνειδητοποιεί τη σεξουαλικότητά του, και οι παιδόφιλοι ερεθίζονται κυρίως από την ιδέα της ανυπαρξίας σεξουαλικής ταυτότητας στην μικρή παιδική ηλικία. Στον αντίποδα αυτού, πολλοί έλκονται από την εφηβική περίοδο των ανθρώπων, η οποία βρίθει ερωτικών πληροφοριών/σημάτων.
     
  6. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Τι κρύβουν τέτοιες εικόνες στις φαντασιώσεις ;

    Χμμμμμμμ

    Φαντασίωση. Και απόψεις "ειδικών" για τις φαντασιώσεις.

    Και επειδή την καυλώνει να φαντάζεται "παιδάκια", τότε, είναι και "άρρωστη".

    Τότε εγώ θα αποκαλέσω το 90% των γυναικών "αρρωστημένες πουτάνες".
    Η κύρια φαντασίωση τους είναι να το κάνουν ταυτόχρονα με πολλούς άντρες (και μάλιστα, άγνωστους και σε δημόσιο χώρο).

    Συγνώμη, αλλά, δεν συμφωνώ πως στην φαντασίωση υπάρχουν όρια.
    Στην πραγματικότητα, ναι. Οχι ομως στην φαντασίωση.
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τι κρύβουν τέτοιες εικόνες στις φαντασιώσεις ;

    Η πραγματικότητα όμως επηρρεάζεται περισσότερο απ όσο πιστεύουμε από τη φαντασίωση.Από κει πηγάζουν τα απωθημένα και το μόνο που σου μένει είναι να τα διαχειριστείς όσο πιο ανώδυνα..

    Έχω μια συγκεκριμένη φαντασίωση.Ομολογώ πως με επηρρεάζει στην πραγματικότητα,προκαλώντας λάθη στη συμπεριφορά μου.Λίγες φορές έχει πραγματωθεί και πολλές φορές με έχει ψιλοεκθέσει ή κόντεψε να με εκθέσει αν δεν έβαζα φρένο.Δε θέλω όμως να την περιορίσω.Θα την έχω με όποιο κόστος και να έχει..Ίσως μόνο έτσι την απομυθοποιήσω εξάλλου  
     
  8. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Τι κρύβουν τέτοιες εικόνες στις φαντασιώσεις ;

    Αν κάποιος δεν μπορεί να "διαχειριστή" τις φαντασιώσεις του, τότε, δεν μπορεί να "διαχειριστή" ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Και πέφτει σε πολλά περισσότερα "λάθη" στην υπόλοιπη ζωή του απ' ότι για την ίδια του την φαντασίωση
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τι κρύβουν τέτοιες εικόνες στις φαντασιώσεις ;

    Δυστυχώς εκεί όμως δεν οδηγούνται οι περισσότεροι;

    Να διασαφηνίσω πως (όπως εύστοχα με "έπιασε" ο Αφέντης Επιθυμιών") οι φαντασιώσεις που αναφερόμαστε δεν είναι ψιλοκαβλιάρικες ή ψιλοφετιχιστικές...Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι νοσηρές ή ποινικά κολάσιμες..ηθικά όμως ίσως  
     
  10. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Τι κρύβουν τέτοιες εικόνες στις φαντασιώσεις ;

    Αυτό δεν είναι όμως μια φαντασίωση? Κάτι που "σ' αρέσει" αλλά δεν μπορείς να το κάνεις στην πραγματικότητα. Αλίμονο αν μένεις στην φαντασίωση σε κάτι που μπορείς να ζήσεις
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τι κρύβουν τέτοιες εικόνες στις φαντασιώσεις ;

    Συμφωνώ,αλλά μην ξεχνάς πως είμαστε σε ένα φόρουμ που αρκετά μέλη γράφουν και συμμετέχουν μέσα από τις φαντασιώσεις τους  


    Άσχετο με το προηγούμενο σχόλιο..Μήπως τελικά το live kinky είναι το η πατερίτσα της BDSM φαντασίωσης;
     
  12. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Τι κρύβουν τέτοιες εικόνες στις φαντασιώσεις ;

    Τότε? Μήπως πρέπει να τους κοιτάξει κανείς "ειδικός" μπας και τους κάνει καλά?  Ή μήπως πρέπει να τους κάνουμε στην άκρη μήπως είναι "ψυχικά ανισόρροποι"?

    Και τελικά, τί είμαι εγώ που "ασχολούμαι" με μια 20χρονη (και αν είναι) Αφέντρα ή σκλάβα? Πόσο περισσότερο μυαλό έχει αυτή για ένα τέτοιο χώρο από έναν 14χρονο που θα πηδήξει μια γυναίκα? Ποιός είναι ο πιο "άρρωστος"? Εγώ ή η γυναίκα?