Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι πράγμα είναι το καλό σεξ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 6 Ιουλίου 2007.

 1. Ken Jackson

  Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

  Ωωωωωω, επιτέλους και μια ερώτηση με νόημα. Εντάξει, να λέμε και του στραβού το δίκιο, η καυλα του κάθε καυλιάρη άντρα και της κάθε καυλιάρας γυναίκας, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, γενικά, οτιδήποτε εγωιστικό δεν έχει σημασία.

  Δεν ξέρω, να σου πω, αλλά θα σου πω ότι μόλις διάβασα το τίτλο, άρχισαν να περνανε απο το μυαλό μου όλες οι κοπέλες, κάποτε, γυναίκες, πλέον, που γνώρισα από τότε που άρχισα να βγάζω μουστάκια. Εντάξει, το ξυράφι του Όκαμ, δεν αστειεύεται, πάντα καταλήγω στον άνθρωπο, στην γυναίκα, στο πρόσωπο, στις κουβέντες και φυσικά στο κορμί, ποιός άντρας δεν θέλει καλό κορμί και ποια γυναικά , επίσης. Αυτό κάνει το καλό σεξ, η γυναίκα, ψυχή και σώμα. Αν περιμένεις να βρείς το καλο πράγμα σεξ ανάλογο ως προς το μέγεθος των βυζιών ή της πούτσας, τα πραματα είναι σοβαρά.
   
  Last edited: 2 Οκτωβρίου 2020