Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι χαρακτηριστικά προτιμάτε σε εναν/μια Αφεντη/ντρα ή σκλάβο/α

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 3 Ιουλίου 2005.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Θα επέλεγα κάποιον/α με δυναμικό χαρακτήρα να ξέρει τι θέλει, απο εμφάνιση Κυρία που να έχει σίγουρα μακριά μαλλιά ή μακριά νυχια...΄
    επάγγελμα ίσως δασκάλα ή εκπαιδεύτρια σκύλων.

    Για σκλάβο/α επίσης δυναμικό χαρακτήρα προς τα έξω, άσχημο το άτομο (όχι πάντα) επάγγελμα ας είναι άνεργος/η 
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Για μένα το πρωταρχικό χαρακτηριστικό είναι το σώμα. Αν δεν με φτιάχνει το κορμί της δεν μπορώ να κάνω τίποτα όσα άλλα υπέρ και να έχει η οποιαδήποτε γυναίκα. επίσης έχω μια προτίμηση στις μελαχρινές. Το επάγγελμα δεν με απασχολεί
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Θα μου επιτρέψετε να σας θυμίσω τη φράση του Όσκαρ Γουάιλντ "Στον έρωτα δεν ψάχνει κανείς αλλά βρίσκει".

    Υποθέτω ότι σε όλους μας έχει συμβεί να βρίσκουμε κάποιον / κάποια που "στα χαρτιά" θα έπρεπε να είναι ο εραστής / η ερωμένη των ονείρων Μ/μας και να μην ξέρουμε από που να φύγουμε.

    Γι αυτό ας μη βάζουμε περιοριστικά πρότυπα, ποτέ δεν ξέρουμε εκ των προτέρων τι θα Μ/μας "αγγίξει" σ΄έναν άλλο άνθρωπο και με τα περιοριστικά πρότυπα το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χάνουμε ευκαιρίες και να αναλωνόμαστε σε ανθρώπους που τελικά δεν είναι για μας, επειδή πιστέψαμε ότι καλύπτουν τις προδιαγραφές μας.

    Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα ήθελα ως Αφέντη κάποιον με τον οποίο θα επέλεγα να είναι και σε vanilla συνθήκες, που θα είχε κοινή λογική και που θα με έπειθε ότι σε κρίσιμες στιγμές θα είχε αυτοσυγκράτηση.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Τι χαρακτηριστικά προτιμάτε σε εναν/μια Αφεντη/ντρα ή σκλάβο/α

    Πολύ μ' άρεσε αυτό! ομολογώ δεν το είχα ξανακούσει! Σ' ευχαριστώ  

    Συμφωνώ και γω πως θέτοντας πρότυπα αυτοπεριοριζόμαστε, απ΄την άλλη θέλοντας και μη μέσα από τα χρόνια δημιουργούμε κάποιες ας τις πούμε "προδιαγραφές".

    "προσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το αποκτήσεις" λένε ...
    Για μένα λοιπόν τα κύρια χαρακτηριστικά που έψαχνα ήταν Εξυπνάδα, διορατικότητα,αυτοκυριαρχία, δυναμικότητα και ευαισθησία, βαθύ και ικανό να βελτιώνεται συνεχώς, έντονο σεξουαλικά και ικανό να μου επιβάλλεται.

    Ας πρόσεχα!  

    η λάρα Του
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Σ ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο lara [E-p]  

    Τουλάχιστον σε αρχικά στάδια, τα πάντα είναι θέμα χημείας.

    Για μένα πολύ σημαντικό σ έναν άντρα είναι η ευγένεια και να μη βιάζεται να προχωρήσει μαζί μου αλλά να απολαμβάνει το κάθε στάδιο της σχέσης γι αυτό που είναι.

    Όταν λοιπόν μου αρέσει κάποιος και είναι ευγενικός και διακριτικός, χαίρομαι πολύ.

    Όταν "δεν πηγαίνω" κάποιον, που παρόλα αυτά είναι ευγενικός ο καημένος και φυσικά δεν τρέχει αφού νιώθει ότι δεν τον παίρνει, τότε λέω μέσα μου: "Τι ύπουλος που είναι, γιατί δε λέει στα ίσα τι θέλει να τελειώνουμε. Και γιατί δεν πηγαίνει οπουδήποτε αλλού εκτός από δίπλα μου!"

    Σας λέει τίποτα αυτό;

    Όχι... δεν εννοώ να με βρίσετε, ειδικά οι άντρες  
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    να προσθέσω οτι όλοι μας έχουμε κάποια πρότυπα όμως...
    Συμφονώ με την Λάρα κιόλας το υποστηρίζω και εγώ αυτο στον έρωτα... δεν ξέρεις απο που θα σου ρθει  
     
  7. katerina28xr

    katerina28xr Guest

    Να έχει πάρα πολύ μεγάλη υπομονή και επιμονή......!
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Θίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα katerina28gr, αυτό του consistency (συνέπειας) από την πλευρά του Dom είτε ώς εκπαιδευτή είτε ως Master.

    Consistency (η ελλ. λέξη συνέπεια δεν εκφράζει ακριβώς τις ίδιες ένοιες με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να την χρησιμοποιούμε) στις πράξεις του και τις απαιτήσεις του είτε προς τον εαυτό του είτε προς τον υποτακτικό. Η συνέπεια αποτελεί βασικό παραγοντα στην διαδικασία απόκτησης εμπιστοσύνης. Θα ήταν πιστεύω καλό να ακουσθούν απόψεις στο θέμα.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Παρατηρώ πως στην εξέλιξη του thread έχει συσχετισθεί το θέμα με τον έρωτα. Είναι απαραίτητος ο έρωτας για μια σχέση κυριαρχίας / υποταγής ;
    Πολλοί συγχέουν την επιθυμία να ικανοποιήσεις κάποιον που αγαπάς με την επιθυμία / ανάγη προς υποταγή. Θεωρώ πως δεν είναι το ίδιο και πως αποτελεί λάθος προσέγγιση. Πρόκειται για την διαφορά ανάμεσα στο

    "Υποτάσσεσαι σ' αυτόν που αγαπάς"

    και στο

    "Αγαπάς αυτόν στον οποίο υποτάσσεσαι"
     
  10. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    MasterJp με βρίσκεις ώς συνήθως σύμφωνη. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα η ανάγκη για υποταγή και η ανάγκη της προσφοράς σε κάποιον που αγαπάμε. Άλλωστε δε νομίζω πως και όσοι από εμάς είναι κυριαρχικοί δεν νιώθουν την ανάγκη να προσφέρουν στον άνθρωπο που αγαπούν.

    Επανερχόμενη όμως στο θέμα, το κύριο χαρακτηριστικό που με μαγευεί γενικότερα στους ανθρώπους που επιλέγω να έχω γύρω μου και πόσο μάλλον σε έναν sub είναι η εξυπνάδα, το κοφτερό μυαλό.

    Άλλωστε από εκεί δεν ξεκινούν όλα?
     
  11. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: Τι χαρακτηριστικά προτιμάτε σε εναν/μια Αφεντη/ντρα ή σκλάβο/α

    Απαραίτητος ίσως να μην είναι ο έρωτας, κυρίως μεταξύ ώριμων lifestylers με κατασταλαγμένη BDSM προσωπικότητα. Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχει κάποια ερωτική έλξη μεταξύ του ζευγαριού D/s. Και το πώς επιλέγει κάποιος τον BDSM παρτενέρ του, ακόμα κι αν δεν τίθεται θέμα έρωτα, κάποια αναλογία με το πώς επιλέγει τον vanilla παρτενέρ του σίγουρα θα έχει. Αν μη τι άλλο γιατί στο BDSM ο έρωτας μπορεί να μην είναι αναγκαίος η εμπιστοσύνη όμως είναι.

    Πάντως είναι σε κάποιο βαθμό τεχνικό το θέμα που έθιξε ο Master Jp, διότι ναι μεν δεν ξεκινάς ερωτευμένος αλλά εκεί καταλήγεις. Αν και καλύπτει μόνο τη θέση του υποτακτικού. Με τον Κυρίαρχο, ποιός θα μας πεί τι γίνεται; Σε αυτό ή σε κάποιο άλλο thread;
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Καλώς ήρθες Avalonia, ελπίζω να σε "βλεπουμε" συχνότερα