Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τον/Την ρωτάτε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 24 Δεκεμβρίου 2005.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Είστε σκλάβος ή σκλάβα. Πολύ καλά! Για να κάνετε κάτι ρωτάτε τον Κυρίαρχο; Για παράδειγμα, για να απαντήσετε σε αυτό το thread θα ρωτήστε πρώτα Τον Κυρίαρχο και μετά θα απαντήσετε; Και αν Αυτός/η σας πει όχι εσεις (με δεδομένό ότι θέλετε πολύ να απαντήσετε) τι θα κάνετε; Πόσες φορές έχει γράψει ένα post χωρίς να ρωτήσετε Τον/Την Κυρίαρχο; Αν Ο/Η Κυρίαρχος/χη λείπει εσείς θα επικοινωνήσετε μαζί Του/ης για να σας επιτρέψει να απαντήσετε; Πόσες φορές την ημέρα και γα ποιά πράγματα Τον/ην ρωτάτε;

    Απαντήστε ειλικρίνά. Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο τεστ!!
     
  2. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Άντε να απαντήσω ειλικρινά...

    Με δεδομένο πως έχω μάθει τι μου επιτρέπεται και τι όχι μετά από έναν χρόνο M/s σχέσης το σίγουρο είναι πως οι ερωτήσεις έχουν λιγοστέψει αρκετά.
    Παρουσία Του όμως και ειδικά όταν Ε/είμαστε στο ίδιο δωμάτιο ρωτάω για σχεδόν τα πάντα. Για τί δεν ρωτάω... ένα παράδειγμα είναι πως κάποιες φορές σε χαλαρή κατάσταση δεν ρωτάω για να σηκώσω το τηλέφωνο. Για να πάρω εγώ όμως κάποιο τηλέφωνο, θα ρωτήσω.
    Το φόρουμ είναι ένα καλό παράδειγμα του πρώτου που είπα. Στην αρχή έπαιρνα άδεια για τα πόστς που ήθελα να κάνω. Μόνο σε ότι είχε σχέση με το moderation είχα το ελεύθερο από την αρχή να κινούμε αυτόνομα. Στην πορία μου έδωσε το ελεύθερο και για τα πόστς μου, άλλωστε αν κάτι με προβλημάτιζε ή με προβληματίζει, πρίν ποστάρω το συζητώ μαζί Του.
    Η καθημερινότητα μου πλέον κατευθύνεται από την γραμμή που έχει δώσει ακόμα και με τα περιθώρια αυτονομίας που έχει επιτρέψει για πρακτικούς λόγους. πχ θα πάω να ψωνίσω τα τρόφιμα που πιστεύω πως χρειαζόμαστε (αν και συνήθως πάμε Μ/μαζί) αλλά για να αγοράσω κάτι πιο ξεχωριστό, όπως ένα ζευγάρι παπούτσια πρέπει να ζητήσω άδεια.
    Για να δω φίλους θα ρωτήσω, για να κάνω μπάνιο δεν θα ρωτήσω... κ.ο.κ.

    Τι λέει το τέστ για την περίπτωση μου αλήθεια? λολ
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πρόκειται για sel-test, οπότε εσείς βρίκσετε εκεί τις απαντήσεις για τα δικά σας ερωτήματα, εκτός και αν κάποιος θέλει να κάνει αξιολογήσεις, πάντα καλοδεχούμενες. Πάντως ευχαριστώ την carissa για την εικρίνειά της. Να απευθυνθούμε και στους Κυρίαρχους για το τι επιτρέπουν; Ή όχι;
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Ελπίζω να απαντήσουν όλοι ειλικρινά για να δούμε πως βιώνουμε το bdsm εδώ στην Ελλάδα.
     
  5. wildslave

    wildslave Regular Member

    Για να ειμαι ειλικρινης, συμφωνα με τις απαιτησεις της Αφεντρας μου πρεπει να ρωταω τα παντα οταν ειμαστε μαζι. Στις αρχες, αυτο ισχυε και οταν δεν ημουν μαζι Της. πχ και για να καπνισω ενα τσιγαρο οταν ημουνα στη δουλεια επρεπε να Την ενημερωσω με μηνυμα.αυτο ισχυε και για άλλα πργματα (πχ να απαντησω εδω στα thread,τι θα πω, κλπ.φυσικα για τις προσωπικες μου αναγκες κλπ). Τέλευταια, το πραγμα εχει χαλαρωσει πολυ οσον αφορα τον έλεγχο απο μερους Της, τοσο που προβληματιζομαι αν σημαινει τίποτα άλλο αυτο.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Παρουσία του Κυρίαρχου ζητώ άδεια για τα πάντα.

    Για το πού θα καθήσω, για τουαλέτα, για το αν θα απαντήσω στο κινητό που χτυπάει, για να τηλεφωνήσω και για οτιδήποτε άλλο. Μου έχει δοθεί γενική εντολή ότι είμαι ελεύθερη να εκφράζω σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα, με τρόπο που να ταιριάζει με τον αυτοπροσδιορισμό μου ως υποτακτικής.

    Άδεια ζητώ και για κοινωνικές επαφές κάθε μορφής εντός του lifestyle.

    Επίσης, οτιδήποτε έχει σχέση με σεξουαλική έκφραση και εκτόνωση γίνεται κατόπιν εντολής του Κυρίαρχου, και αν το επιθυμώ εγώ, πρέπει να ζητήσω άδεια.

    Στο φόρουμ εκφράζομαι απολύτως ελεύθερα, φροντίζοντας όσο το δυνατό καλύτερα την έκφρασή μου. Υπόκειμαι όμως σε έλεγχο, και αν χρειαστεί, σε κριτική και διόρθωση, εκ των υστέρων. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω ζητήσει άδεια για να γράψω κάτι επειδή το θέλησα η ίδια.

    Αν δε μου δοθεί άδεια για κάτι, δεν το κάνω.

    Μιά φορά, δε ζήτησα άδεια, για κάτι που γνώριζα καλά ότι όφειλα να ζητήσω. Έκανα "του κεφαλιού μου" γιατί ήθελα να δω αν με αυτό τον τρόπο θα ξαναγινόμουν βανίλλα  

    Αλλά δεν ξαναένιωσα βανίλλα. femsub της συφοράς ένιωσα και δε μου ήταν καθόλου ευχάριστο.
     
  7. KaterinaWP

    KaterinaWP New Member

    Ο Αφεντης μου λεει οτι η σκλαβα που δεν εχει γνομι, που δεν εχει την ικανοτητα για ανεξαρτησια, που δεν εχει μιαλο δικος της, ειναι αχρηστη (κατα τη γνομι Του για προσοπικων Του, φυσικα...). Δεν θελει "doormat." Λεει επισης οτι Η υποταγη της ιδιας ειναι τοσο πιο γληκο και ευχαριστο, γνοριζοντας οτι εχει, ασπουμε, πνευματικη δυναμη...

    Λιπον, εγω εχω την ελευθερια να κανο ποστ, να ψωνισο οτι θελο, να πλυθω, να ντυθω, κλπ. Αν θελω να βγω με φιλοι, δεν θα ρωτησω ακριβως, αλλα θα Του αφησω ευκαιρια να με απαγορεψει -- "...is that ok?" Και το "no" ειναι no, και δεν Τον εξαπατω για τιποτα! Εαν δεν μου αρεσει κατι μπορω να εκφρασηστω ελευθερα. Για θεματα πιο μεγαλλα Τον ροτω. Αλλα οτι να'νε -- αν ζητησω αδεια πρωτου η οχι, θα το μαθει απο μενα, ετσι κι'αλλιως.
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Κολακευτικό αλλά και συνάμα κουραστικό και με μεγάλη ευθύνη για ένα Κυρίαρχο.

    Θεωρώ απαραίτητο να ερωτάται και να δίνει την άδεια του η εντολή απαγόρευσης αναλόγως.
    Δεν μιλάω για τα καθημερινά και απαραίτητα (τροφή, μπάνιο κλπ)- που και αυτά κατ' επιθυμία του Κυρίαρχου γίνονται ή και δεν γίνονται.

    Φυσικά σε μια σχέση D/s οι όροι και τα όρια κίνησης και πράξης καθορίζονται και από τους δύο και συμφωνούνται και μπορεί να είναι διαφορετικοί, προσαρμοσμένοι και τροποποιημένοι έτσι ώστε να διευκολύνουν και την κοινωνική τους υπόσταση.

    Αν είναι δυνατόν να δεχτώ την ώρα που μιλώ με πελάτη μου ή βρίσκομαι σε meeting με συνεργάτες μου, να κτυπά το τηλέφωνο και να με ρωτά ο sub μου αν θα μπορεί να παει στην τουαλέτα ή αν θα μπορέσει να βγάλει τον σκύλο μου βόλτα ή τα σκουπίδια στο πεζοδρόμιο ή ότι του έρθει να κάνει εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή.

    Η αλήθεια είναι ότι μου έχει συμβεί και αυτό και μάλιστα πολλάκις. 
    Εμένα προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα και είναι αιτία «διαζυγίου» και όχι απλά τιμωρίας  


    Έτσι δεν υπάρχουν πρέπει και δεν πρέπει διότι αυτά καθορίζονται εκ των προτέρων και μιλώ πάντα για σχέση D/s
     
  9. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    katerinaWP Ο Κύριος μου όπως και ο δικός Σου, όπως και πολλοί άλλοι αξιόλογοι Κύριοι που γνωρίζω, θέλουν slave με άποψη (ας πρόσεχαν λολ), αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν θέση στον κόσμο μας οι slaves χωρίς άποψη, και δεν είναι λίγα αυτά τα άτομα.

    Η καθοδήγηση και η κατεύθυνση στα πάντα είναι must για κάποιους όσο και κουραστικό και αν γίνεται. Συνήθως τα άτομα αυτά είναι ιδανικά για εσώκλειστα domestic pets.

    Όσο για το πόσο κουραστικό είναι να κατευθύνεις έναν υποτακτικό, όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια. Τα όρια τα θέτει κανείς εξ αρχής.
    Εάν ο υποτακτικός έχει ξεκάθαρες εντολές που καλύπτουν την κάθε του δραστηριότητα, δεν χρειάζεται να τρέχει κάθε τρεις και λίγο για να ρωτήσει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.

    Η αρχή φυσικά είναι το δυσκολότερο σημείο. Το μέχρι να μάθει δηλαδή ο υποτακτικός τα όρια στα οποία μπορεί να κινείτε. Από κει και πέρα όλα βρίσκουν τον δρόμο τους.
     
  10. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    RE: RE: Τον/Την ρωτάτε;

    Νομιζω οτι τετοιου τυπου δυσκολιες αντιμετωπιζονται σχετικα ευκολα με καταλληλη προετοιμασια η ακομα και αλλαγη εντολων κατοπιν της παρατηρησης των δυσκολιων που προκυπτουνε απο εφαρμογη προηγουμενων οδηγιων. Το θεωρω αυτο αρκετα σημαντικο γιατι αν καποια πραγματα δεν εχουνε ξεκαθαριστει (ειτε στο επιπεδο θα βγαλεις τον σκυλο για βολτα την ταδε ωρα, ειτε μεταξυ πεντε και εξι δεν θα παρεις τηλεφωνο για κανεναν λογο - στο δικο μου household τα επειγοντα παντα εξαιρουνται και ειναι σαφως ορισμενα) τοτε το να περιμενω να μπορεσει το property μου να φανταστει τι θελω και τι δεν θελω δυσκολευει κατα πολυ την επιτυχη εκτελεση των καθηκοντων του καθως επισης αγχωνει τον υποτακτικο που θελει να ικανοποιησει και τελει υπο τις καταλληλες συνθηκες ωστε να ειναι επιτυχης στα tasks του.

    Σε γενικοτερες γραμμες λοιπον θα ελεγα οτι το αν ρωταει o υποτακτικος η οχι για να κανει post ενα κειμενο, να σηκωσει το τηλεφωνο κλπ ειναι κατι που στα πλαισια μιας Ms σχεσης καθοριζεται απο τον Κυριαρχο. Οδηγιες που δεν εχουνε δωθει δεν μπορουμε φυσικα να περιμενουμε ως Κυριαρχοι να εκτελεστουν-πιστευω οτι δεν υπαρχει μεγαλύτερη παγιδα σε μια Ms σχεση απο την προσδοκια της Κυριαρχου να μπορει ο υποτακτικος να "μαντευει" τι θελει, τι χρειαζεται και τι δεν την ευχαριστει. Σχολια οπως "μα αυτο εννοειται" τεινουνε να γινονται προβληματικα (μια που τιποτα δεν "εννοειται" για ολους μας). Αυτο προυποθετει φυσικα αφοσιωση χρονου και ενεργειας ωστε να διατυπωθουν ολοι οι κανονες με βαση τους οποιους απαιτει η Κυριαρχος να υπηρετειται. Δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν θα υπαρξουνε καταστασεις/συμπεριφορες που δεν εχουνε προβλεφθει-οδηγιες περι αυτων μπορουν να προστεθουν καθως προκυπτουν. Σε καμμια περιπτωση ομως δεν θα επρεπε ο υποτακτικος να τιμωρηθει (ειτε corporally, ειτε συναισθηματικα με την δυσαρεσκεια της Κυριαρχου) για κατι που δεν του ειχε ακομα ζητηθει.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Τόσο απλά <s>, θα συμπλήρωνα "ή δεν του έχει εξηγηθεί πως απαιτεί ο Κυρίαρχος να είναι"
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απλά, αλλά πολύ περιεκτικά, τόσο ο Κύριος MasterJp όσο και η Κυρία Phaedra, απάντησαν με ολοκληρωμένο και σαφή τρόπο. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστός ή όχι, άλλωστε το thread αυτό δημιουργήθηκε για να εκφράσουν τις γνώμες τους σκλάβοι/ες και Αφέντες/τρες, χωρίς άγριες διαμάχες. Άρα θα θέλαμε και τη γνώμη και άλλων σκλάβων για το τι κάνουνε. Σας περιμένουμε!..