Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τον/Την ρωτάτε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 24 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Οπως συνηθως, ξελιγωθηκα στα γελια!
     
  2. Caesar

    Caesar New Member

    Όλα είναι θέμα διάθεσης. Προσωπικά, στην αρχή μιας σχέσης μου αρέσει να με ρωτούν για τα πάντα. Με το πέρας όμως του χρόνου, αξιώνω να λαμβάνει, εν είδει "πρωτοβουλίας", αποφάσεις που αφορούν στην δική μου ικανοποίηση. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την τιμωρία όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως ακριβώς έπρεπε να γίνουν.
    Αν πάλι ξυπνήσω με τα νεύρα τσατάλια, τότε η εντολή είναι μία: "φρόντισε να μη μου σπάσεις τα νεύρα σήμερα". Αυτομάτως, και για όλη τη μέρα, ερωτάμαι για τα πάντα ακόμα και όταν λείπω από το σπίτι.
    Όλα αυτά όμως έγιναν με τον καιρό και αφού πρώτα πέσαν κάτι συγυρισμένες ανάποδες.
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Η αλήθεια είναι πως το παραπάνω μου φέρνει στον μυαλό τον κύριο Αντώνιο Κοκοβίκο και την κυρία Ελένη Κοκοβίκου. Εκτός και είσαι στρατιωτικός και ως γνωστόν τα λες τσεκουράτα.

    Ενδιαφέρουσα στάση πάντως αυτό με τις «συγυρισμένες ανάποδες».
     
  4. skia

    skia Contributor

    .....είναι η νέα προοπτική..... 
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τον/Την ρωτάτε;



    Αυτό το ερώτημα το βρίσκω συναρπαστικότερο...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. llazouli

    llazouli Contributor

    Εφόσον ενδιαφέρεσαι, το επόμενο βήμα μετά τις ''συγυρισμένες ανάποδες'' είναι οι ''ξεγυρισμένες'' οι οποίες μετά της βρεγμένης σανίδας, μπορούν κάλλιστα να στείλουν τον ερωτών/ούσα, στις Πρώτες Βοήθειες, όπου θα πάψει δια παντός, να διακατέχεται εκ τοιούτων προβληματισμών.
     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Τον/Την ρωτάτε;

    εγω εχω μια εντελος διαφορετικη αποψη απ ολους,δεν το βλεπω σαν τροπο ζωης αλλα εινε καθαρα σεχουαλικοι οι ρολοι,απο κει και περα στην καθημερινοτιτα δεν θα μπορουσα να δεχτο με τιποτα κυριαρχους και σκλαβους.πολες φορες με αρεση στο σεχ να περνω το ρολο του slave αλλα μετα το σεχ αν σηνεχηση απο τιν προτη κουβεντα κιολας εχει φαι κλοτσες πχ.ελπιζω να μην με παρεξιγισετε, αλλα αυτη εινε η γνωμη μου.thanks
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

  9. ekpaideyomenh_slave

    ekpaideyomenh_slave Regular Member

    Απάντηση: Τον/Την ρωτάτε;

    Κατοπιν αδειας του Κυριου μου"
    Ναι πρεπει να τον ρωτησω για να γραψω ναι πρεπει να τον ρωτησω για να βγω εαν λειπει και δεν μπορω να τον ρωτησω τοτε μου εχει δωσει το ελευθερο να βγω¨)ακομα νομιζω οτι η εντολες του και τα ορια του στο τη θελει δεν μου εχουν δωθει αλλα περα απο τα καθημερινα δουλεια σπιτι τα υπολειπα ναι θελει να τον ρωταω . Αλωστε αυτη ειναι μια απο τις ομορφιες αυτης της σχεσης .Αυτο δεν σημαινει ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ?
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ναι αν θελεις να μπεις και στο Εθνικο κτηματολογιο.Ιδιοκτησια καποιου εισαι οταν μεσω της ελευθερης βουλησης,μπορεις να τον κανεις χαρουμενο δειχνοντας του οτι του ανηκεις μεσω της εκπαιδευσης σου.Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου γνωμη
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Τον/Την ρωτάτε;

    Έτσι είναι, ούλα για αυτού του ρημάδ' του σεχ γίνονται τελικώς...
     
  12. zou

    zou

    Απάντηση: Τον/Την ρωτάτε;

    Ρωταω μονο εκει που πιστυω οτι πρεπει να ρωτησω λογω διευκρινησεων.. Ακομα και εδω εχω την αδεια να γραφω την αποψη μου... Εχω την αδεια να πηγαινω στην τουαλετα οποτε θελω.. (γελασα γιατι φανταστηκα ενα σκλαβο ο οποιος να εχει συχνοουρια ή να τον εχει πιασει διαρροια... Συγγνωμη...). Αλλωστε εχει το δικαιωμα να με διακοψει απο οτιδηποτε κανω οποιαδηποτε στιγμη το κανω για να εκτελεσω μια εντολη του. (ευτυχως το χρησιμοποιει με λογικη και ασφαλεια)