Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τον/Την ρωτάτε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 24 Δεκεμβρίου 2005.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    ρε παιδακια φρικαρα. σοβαρολογειτε? Τι νοημα εχει να τον ρωτησετε για να πατε να χεσετε? Ας μου απαντησει καποιος. Ειναι συμβολικο? Γιατι εδω βλεπω οτι ξεφευγει απο τα ορια του συμβολισμου. Ο κυριαρχος που τον παιρνει ο υποτακτικος του να τον ρωτησει αν επιτρεπεται να χεσει η να παρει τηλεφωνο την μανα του, την βρισκει με αυτο? Γιατι να απαγορευουμε σε καποιον να κανει τοσο απλα πραγματα? φανταζομαι οτι η ερωτηση αποσκοπει στην πιθανοτητα μιας απαγορευτικης απαντησης. αλλιως δεν θα χρειαζοταν. προσπαθω να βρω λογους σε απλες τετοιες ερωτησεις που θα υπαρχει απαγορευση. Να παω να χεσω? Οχι πριν ερθω σπιτι γιατι εισαι τοσο ηλιθια που μπορει να χεσεις στην μπανιερα. Να παω βολτα με την Μαρια? Οχι γιατι μπορει να σε πατησει κανενα αμαξι οπως θα βγαινεις. Να φαω σοκολατα? Οχι γιατι εχεις γινει σαν φαλαινα. Να απαντησω σε ενα νημα που θελω? Οχι γιατι μπορει να δωσεις τον αριθμο της πιστωτικης σου και να σε κλεψουν. Ασε που μπορει να σου τον ακουμπησει και κανενας χωρις να σου εχω αδεια. Να κανω μπανιο? Οχι γιατι γουσταρω να μυριζεις κωλιλα (καλα αυτο το δεχομαι, δεν ειναι παραλογο) Πιστευω δηλαδη οτι το να ρωτας τα παντα για να παρεις αδεια να τα κανεις χρειαζεται μονο στην περιπτωση που τα κανεις σκατα παντα στη ζωη σου. Ισως για προστασια. Αλλα δεν το νομιζω οτι χρειαζεται στην προκειμενη περιπτωση αφου οι περισσοτεροι υποτακτικοι ειναι πανεξυπνοι. Τοτε γιατι? Γιατι να υπαρχει αυτη η αποψη οτι αν δεν το κανω τον εχω γραμμενο? Αυτος που δεν το κανει εχει γραμμενο τον υποτακτικο του? Η τα κανει παντα ολα τοσο σωστα? Αν γραψω σε μια σκλαβα και μου απαντησει χωρις να παρει αδεια σημαινει οτι θελει να κερατωσει τον αφεντη της? Αν το θελει θα το κανει ειτε παρει αδεια ειτε οχι. Ερωτηματα που τα εχω απο τις πρωτες μερες μου εδω. Ειχα και αλλα πολλα που αρχισα να τα καταλαβαινω. αλλα αυτο ακομα μαλλον θ αργησω να το καταλαβω. Γιατι ολα με οδηγουν στο role play. Γιατι ετσι πρεπει. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. αλλα εχω παρει αρκετες φορες την απαντηση οτι δεν ειναι απλα ενα παιχνιδι και εκτονοση καυλας,αλλα τροπος ζωης.
     
  2. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Αγαπητε μου, το να ρωταει ο/η υπο τον/την Κ για τετοια πραγματα ειναι πολυ συνηθησμενο. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει, ουτε ποτε μου αρεσε. Απο πλευρας υπο, μου ειναι εκνευριστικο να πρεπει να ρωταω για κατι που ειναι φυσικη αναγκη, αλλα το εχω κανει, τουλαχιστον ως ενα βαθμο οταν ημουν "καθαρα" υπο. Τωρα που μου βγαινει και η Κ πλευρα μου, το βρισκω επισης εκνευριστικο, δεν μου αρεσει τετοιο micromanagement.
    Αλλα δεν ειναι καθολου περιεργο, πολλοι το κανουν. Ειναι μεσα στον ελεγχο κι αυτο.
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    αν και δεν καταλαβαινω ακριβως σε τι εκπαιδευεται καποιος , ειναι ισως απο τις λιγες φορες που συμφωνω με εναν master.

    Περιεργο δεν μου φαινεται πλεον. Απλα ακατανοητο. Και νομιζω οτι ψιλοσυμφωνεις μαζι μου οτι δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος του να συμβαινει κατι τετοιο. Τα παραδειγματα μου με τις ερωτησεις απαντησεις ισως ακραια αλλα τα εβαλα για να ακουσω καποιες πιο λογικες απαντησεις. (εκτος απο την μυρωδια του σωματος στη φαση "μπανιο" που την βγαζω απ εξω.
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2008
  4. extreme32

    extreme32 Regular Member

    χμμμ δεν βλεπω να με διαφωτιζει κανεις. Μια μερα στην αγωνια με εχετε.
     
  5. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Δεν καταλαβαινεις σε τι εκπεδευεται καποιος? Στης επιθυμιες και τα γουστα του/της Κ του. Κατα τη δικη μου αποψη, παντα.