Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοσο δυσκολο ειναι πια να βρεις μια/ εναν κυριαρχη / κυριαρχο ....αφεντρα/αφεντη ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 21 Μαρτίου 2018.

  1. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αν πχ στο εις στόχο να είσαι γενικός δντης σε μια εταιρια, τότε τι 24/7 πιστεύεις ότι θα εχεις? Δεν είναι και τόσο συμβατά αυτά τα δύο. Και δεν είναι συμβατά για πρακτικούς λόγους διότι ο γενικός δντης έχει ένα σωρό γραμματείς που τον υπηρετούν, πάει ταξίδια στο εξωτερικό και λείπει πολύ , έχει συναντήσεις το σκ και ένα σωρό ακομη υποχρεωσεις. Άρα δεν έχει χρόνο για την Αφεντρα του και επίσης στην πραγματικότητα έχει ανάγκη απο sessions για να χαλαρώνει και όχι από 24/7 που δεν μπορεί να το υποστηρίξει στην πράξη.

    Άρα η ζωή που επιλέγουμε να κάνουμε μας περιορίζει πολλές φορές από το 24/7 που επιθυμούμε κ έτσι ψάχνουμε μάταια αυτό που ποτέ δε θα βρούμε αφού έχουμε λάθος στοχευση.
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Οφείλω να διαφωνησω.
    Καταρχήν μιλάς για ενα υ που θέλει εκπαίδευση. Αν δεν επιθυμείς ή βαριέσαι να το εκπαιδευσεις, τοτε προφανως δεν θέλεις εσύ 24/7. Το ανέφερα παραπάνω σε αλλη κειμενο μου ότι πολλές Αφεντρες βαριούνται αφόρητα να αφιερώσουνε χρόνο στην εκπαίδευση του υ και αυτό κάνει τη σχέση προβληματική εν τη γενέσει της.
    Επίσης οφείλεις να ρωτήσεις το υ γιατί δε θέλει πχ στραποναρισμα. Αν δεν το κάνεις τότε πρέπει τον είσαι αγενής κ δεύτερον δεν ενδιαφέρεσαι για το υ. Ένα υ που εισπράττει αδιαφορία από την Αφεντρα, σύντομα θα τη σιχτιριζει.
    Μπορεί το υ να έχει πχ αιμορροΐδες εσωτερικές που ματωνουν. Αν δεν ενδιαφερθείς να μιλήσεις και να το γνωρίσεις πως περιμένεις να το μαθεις?
    Έγκειται λοιπόν στην ωριμότητα της Αφεντρας, στην εσωτερική της ευαισθησια, στη δική της ανάγκη για αληθινό 24/7 να αφιερώσει χρόνο κ ενέργεια για να γνωρίσει ένα υ.
    Από τη στιγμή που αδιαφορει, αποτελεί ένα πολύ κακό παράδειγμα Αφεντρας που θα αφήσει κακές αναμνήσεις στο υ που θα προσπαθήσει να την προσεγγισει.
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Επειδή είμαι τυχερός κ έχω γνωρίσει Αφεντρες στο εξωτερικο, πρέπει δημόσια να πω και ας δυσαρεστήσω πολλες wanabe ντόπιες αφεντρες, οτι η συμπεριφορά μιας ντόπιας Αφεντρας απέχει έτη φωτός από τη συμπεριφορά μιας αντίστοιχης Αφεντρας στο εξωτερικο.
    Εδώ έχω συναντήσει πολύ μυτουλα, υφακι, μαγκιες, έλλειψη πραγματικού ενδιαφεροντος, έλλειψη εσωτερικής ανάγκης για bdsm και δυστυχώς παααάρα πολυ ψεμα.
    Προφανώς και υπάρχουν εξαιρεσεις. Όμως ο κανόνας βαραίνει στην κακή πλευρα.
     
  4. Donna Mia

    Donna Mia New Member

    Βγάζεις πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα.

    Κατά τα άλλα συμφωνώ με αυτά που προανέφερες.
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που σε αφορούν και τα αγνοω. Απάντησα στο ποστ σου που περιγράφει 1-2 πράγματα με τα οποία διαφωνω. Σε πολλα αλλά που δεν είπες, ενδεχόμενα να συμφωνω.
     
  6. subteo

    subteo Regular Member

    Εχεις ενα δικιο ilias1 για το ζητημα της εργασιας.Αλλα παλι απολυτο δεν ειναι αλλα οσο απουσιαζει η εικονα της καθημερινοτητας απο το 24/7 δυστυχως απλα θα αμπελοφιλοσοφουμε.
     
  7. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πρέπει οπωσδήποτε (πέρα από manual περί bdsm που τα απευχθανομαι) η καθημερινοτητα να χτιστεί γύρω από 24/7 νοοτροπια. Καλώς ή κακώς, ο σκλάβος θα πρέπει να θυσιάσει πολλά, αν επιθυμεί 24/7. Χωρίς θυσίες δεν κερδίζεις εξάλλου τίποτα στη ζωη. Δεν μπορείς να τα έχεις ολα. Κάτι θα δώσεις και κάτι θα παρεις.
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    24/7, επι της ουσιας, σημαινει οτι το Κ αναλαμβανει και μπορει να παρεμβει σε όλους τους τομεις της ζωης του υ. Αυτο, απεχει απο σεναρια και φετιχες που μπορει να εχει στο κεφαλι του ο καθενας...
     
  9. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Έτσι είναι ακριβως.
    Μια διευκρίνηση όμως : δε θα επέμβει από την πρώτη στιγμη. Χτίζεται για χρονια αυτή η σχεση. Οπότε δε χρειάζεται να τρομάζει κανεις. Μόνος του θα ζητήσει παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής του, αν τον γεμίζει πραγματικα το 24/7 και δεν το βλεπει ως παιχνιδακι.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εμένα επενέβη απ' την αρχή, με καλά αποτελέσματα. κατά τ' άλλα συμφωνώ.
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Μην ανησυχείς , οι "οσιντάκηδες" δεν απαντώνται στους βέρους ντιεστζήδες, αυτοί είναι γαλήνιοι, απελευθερωμένοι , απενοχοποιημένοι, ...

    Υ.γ1: @subteo .OCD ,δηλ.Obsessive–compulsive disorder, σημαίνει ιδεοψυχαναγκαστική ή μανιοπαρορμητική διαταραχή , ένα είδος νεύρωσης...

    υ.γ Like εδώ, ω @tithon , που σε ξενίζει κατά τα άλλα η έκφραση "τι να κουβαλάει κάποιος μέσα του" ...
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    κρίση, ντηαρ @underherfeet, είναι η ικανότητα να ξεχωρίζεις πότε «κουβαλάει» κάποιος μέσα του, αντί να φορτώνεις κουβαλήματα σε όλους όσοι έχουν μιά συμπεριφορά που σε σένα φαίνεται άξια εξορκισμού.

    υγ: τον ιδεοψυχαναγκασμό τον γνωρίζεις