Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το «θέλω» της σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος soutzoukakia, στις 3 Δεκεμβρίου 2007.

  1. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Διαβάζω για την αναμενόμενη ανυπαρξία «θέλω» των εκπαιδευμένων σκλάβων αλλά (τι πεισματάρα!) θέλω να το δω να διατυπώνεται συγκεντρωμένα (υπό τύπο ανεπίσημου γκάλοπ με έμφαση στην αιτιολόγηση).
    Έτσι για να μου φύγει και ο ενδοιασμός είτε ότι απλά αυτή η άποψη έχει δυνατότερη φωνή και ακούγεται περισσότερο από τις άλλες (οι υπέρμαχοι τυχόν αντίθετης σιωπούν ή μιλούν πιο χαμηλόφωνα σσσστ! ) είτε επειδή με εντυπωσιάζει ως άποψη και την συγκρατώ εντονότερα στη μνήμη μου.



    Το ερώτημα λοιπόν σε σχέση με το «θέλω» της σκλάβας ως αποτέλεσμα εκπαίδευσης έχει ως εξής:

    Σε μια σχέση M/s μια καλά εκπαιδευμένη σκλάβα…
    1. Θέλει ότι θέλει;
    Ότι ήθελε και πριν (που μπορεί να συμπίπτει ή και να είναι αντίθετο με το «θέλω» του Κυρίαρχου της) και το εκφράζει έως και το διεκδικεί; Η εκπαίδευση της πως επέδρασε σε αυτή τη περίπτωση;

    2. Έχει «θέλω» αλλά δεν το εκφράζει;
    Για ποιο λόγο; Δεν έχει το δικαίωμα; Φοβάται; Ή έχει εμπιστοσύνη στην καθοδήγηση του Κυρίαρχου και κάνει υπομονή; Ο Κυρίαρχος μπορεί να απαιτεί ή να συναινεί σε μια τέτοια στάση;

    3. Θέλει ότι δεν θέλει;
    Η υποταγή της είναι ψυχικός μαζοχισμός; Επιζητά αυτό που δεν της αρέσει; Κατ επέκταση: Χαίρεται όταν δεν περνάει καλά; (νιώθει με κάποιο παράδοξο ή όχι τρόπο ικανοποίηση απ αυτό; )

    4. Δεν έχει "θέλω";
    Δηλαδή εκπαιδεύτηκε να γίνει κατατονική; Δέχεται τα πάντα σε μια κατάσταση συναισθηματικής αδράνειας; Αυτό την ικανοποιεί; (ποιος επιμένει ότι μπορεί να έχει το αίσθημα της ικανοποίησης μια σκλάβα; ) Ικανοποιεί τον Κυρίαρχο της;

    5. Θέλει ότι θέλει ο Κυρίαρχος της;
    Με κάποιο μαγικό τρόπο (γιου νόου εκπαίδευση; ) έχει ανοίξει τόσο στην επικοινωνία με τον Κυρίαρχο της έτσι ώστε αυτόματα η επιθυμία του να γίνεται δική της (ακόμη και από πριν εκφραστεί από τον ίδιο τον Κυρίαρχο);



    Πιθανότατα δεκτοί είναι και συνδυασμοί των παραπάνω

    Και βέβαια αποδεκτή είναι (και στόχος του νήματος) η διαφορετική, η προσωπική ερμηνεία των κατηγοριών που έθεσα,
    καθώς και η τυχόν προσθήκη αν κάποια κατηγορία «θέλω» μου διέφυγε


    Η απάντηση θα ήθελα να εμπεριέχει κυρίως την έννοια του στόχου στο συγκεκριμένο τομέα, του επιθυμητού, του ιδανικού, του απόλυτου. Είτε είναι κατακτημένος αυτή τη στιγμή είτε όχι.

    Επίσης (τι περιέργεια που με πιάνει ώρες ώρες! ) θα ήθελα, από όποιους έχουν κατακτήσει το όποιο επιθυμητό «θέλω», να μας περιγράψουν (από προσωπική εμπειρία πια) από ποιες άλλες καταστάσεις του «θέλω» της σκλάβας πέρασαν κατά τη πορεία της εκπαίδευσης /σχέσης.

    (Εννοείται ότι το θέμα αφορά και τα αντίθετα φύλα)

     
     
  2. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Ενδιαφερον νημα και ερωτησεις.
    Θεωρω οτι εχει επιθυμιες μια σκλάβα αλλα η μεγαλύτερη απο αυτες ειναι η ικανοποιηηση των επιθυμιών του Μαστερ της. Οι υπολοιπες εκφράζονται με τον τρόπο που της εμαθε Ο Μαστερ της ενω και η μη ικανοποίηση τους επισκιαζεται απο την ικανοποιηση βασικών της επιθυμιών που ειναι α) η υποταγή στην βουληση του Μαστερ και β) η ικανοποιηση των επιθυμιων του Μαστερ γ) η προσδοκία του οφελους μεσα απο την εκπαιδευτική διαδικασία που στην προκειμενη περιπτωση περιλαμβανει την αρνηση της ικανοποιησης των επιθυμιων της σκλαβας.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν υπαρχουν "θελω" σκλαβας , Μιστρες , βανιλλα κτλ κτλ .... υπαρχουν "θελω" γυναικας ....
    και ενα πραγμα τα καθοριζει αυτα : η αξια που δινει στον εαυτο της στον καθρεφτη ...
     
  4. Zondag

    Zondag Regular Member

    τι εννοείς αλήθεια isnogood? Μπορείς να το αναλύσεις λίγο?
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αυτο που πραγματικα θελει η καθε γυναικα (straight) ειναι εναν αντρα ... αμα ηθελε απλα να ειναι σκλαβα .. θα πηγαινε να δουλεψει αμισθη σε οικοδομη ....
    αρα λοιπον "θελω αντρα" σημαινει "θελω ολα εκεινα που μπορει να μου δωσει ενας αντρας" ..
    Καθε γυναικα εχει διαφορετικη ταξινομηση στις προτεραιοτητες των αναγκων της .. ωστοσο το σημαντικοτερο ειναι η οριοθετηση της ελαχιστης αποδεκτης πληροτητας των αναγκων αυτων .... και εδω ερχεται ο παραγοντας "προσωπικη αξια μπρος στον καθρεφτη" και δεν μιλω φυσικα μονο για την εμφανιση ...
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν καταλαβαίνω από που βγαίνει το συμπέρασμα για την ανυπαρξία των θέλω μιας σκλάβας.
    Και βέβαια έχει θέλω, υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει?
    Η μοναδική διαφορά είναι πως τα θέλω της είναι κάτι που Ο Αφέντης ΑΝ και ΑΜΑ θέλει της τα καλύπτει αντίθετα με τις ανάγκες της που είναι υποχρεωσή Του να τις καλύπτει.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Όλοι οι άνθρωποι έχουν «θέλω». Απλά τα «θέλω» της σκλάβας, από μια δικιά της λόξα, πρέπει να συμπίπτουν με τα θέλω του Κυρίου της έτσι ώστε να αισθάνεται πλήρης και ευτυχισμένη. O DeSade τα λέει καλά.

    Νομίζω πως για να έχει νόημα η εκπαίδευση θέλει ότι ήθελε και πριν αλλά με κάποιες παραλλαγές. Αν υποθέσουμε ότι η εκπαίδευση την κάνει καλύτερη ως άνθρωπο, τότε τα «θέλω» της ιδανικά θα έχουν υποστεί κάποιες μετατροπές ως αποτέλεσμα της εκπαίδευσης. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι αντίθετα με τα «θέλω» του Κυρίαρχου γιατί τότε θα είναι δυστυχισμένοι και οι δυο τους. Ποιος Κυρίαρχος θα άφηνε ποτέ αυτό το πράγμα να συμβεί; Η εκπαίδευση μετριάζει ή εξαφανίζει τα «θέλω» που αντιτίθενται στα «θέλω» του Κυρίαρχου. Εν πάση περιπτώσει περνάνε σε δεύτερη μοίρα για την σκλάβα και απλά τα εγκαταλείπει, συνειδητοποιώντας ότι δεν είναι αυτά ο δρόμος για την ευτυχία. Ίσως ανακαλύπτει και φέρνει στην επιφάνεια και άλλα «θέλω» τα οποία δεν παραδεχόταν πριν.

    Παράδειγμα: μία νυμφομανής σκλάβα. Συνεχίζει να είναι νυμφομανής αλλά μόνο με τον Κύριό της και με τα άτομα που θα της υποδείξει αυτός. Συνδέει την νυμφομανία της με τον έλεγχο του Κυρίαρχου και ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. (Μετατροπή των θέλω)

    Παράδειγμα: μία pain slut. Επικεντρώνει την σεξουαλική απόλαυση στον πόνο που ελεγχόμενα δίνεται από τον Κυρίαρχο σε δόσεις που αποφασίζει αυτός. (Μετριάστηκε η σύνδεση της απόλαυσης με τον πόνο και αυξήθηκε η σύνδεση της απόλαυσης με τον έλεγχο)

    Μία καλά εκπαιδευμένη σκλάβα δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Μία σκλάβα στην αρχή της εκπαίδευσης ίσως φοβάται να ανοιχτεί γιατί φοβάται την απώλεια του Κυρίαρχου. Οπότε κάνει υπομονή και περιμένει τους απαιτούμενους χειρισμούς που θα την ξεμπλοκάρουν (και όχι τον υποδαυλισμό των αμφιβολιών της, soutzoukakia, αλλιώς πάπαλα θα μιλήσει, όσα Μεσαιωνικά βασανιστήρια και αν της κάνουν). Ο Κυρίαρχος δεν μπορεί να απαιτεί ή να συναινεί σε μία μουγκή σκλάβα εκτός αν του έχει σαλέψει. Χρειάζεται επεξήγηση αυτό; Πώς θα «δουλέψει» βρε ο Κυρίαρχος άμα η άλλη είναι μουγκή; Ποια «θέλω» θα μετατρέψει και ποια θα μετριάσει;

    Δεν γνωρίζω για τις άλλες και τους άλλους. Εγώ δεν είμαι χαζή. Θέλω να περνάω καλά και να χύνω ποτάμια από το πρωί ως το βράδυ. Και όχι να μαραζώνω στο δωμάτιό μου κλαίγοντας επειδή του άλλου του καύλωσε να μου δείξει πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Ξέρω πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Όσα θέλει Αυτός. Δείξε μου μια δυστυχισμένη σκλάβα και θα σου δείξω έναν δυστυχισμένο «Κυρίαρχο».

    Ξέρω πολλά ανέκδοτα. Θα σε παραπέμψω στο συγκεκριμένο νήμα όπου πηγαίνω αμέσως να βάλω καναδυό. Με ξανθιές σουμπίτσες ως επί το πλείστον, υπάκουες αλλά διόλου κατατονικές.

    Ο Κυρίαρχος τρέφεται από την ικανοποίηση της σκλάβας όσο και η σκλάβα από την ικανοποίηση του Κυρίαρχου.

    Ιδανικά ναι. Στην πράξη μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Ένας μουγκός Κυρίαρχος φερ’ ειπείν (δες στα ανέκδοτα, θα γελάσεις). Ένας Κυρίαρχος που δεν εξέφρασε ποτέ καμιά επιθυμία. Κάποιος που κρύβει τις επιθυμίες του μέσα στην ασάφεια. Που σου λέει βρες το μόνη σου και γελάει στα μούτρα σου. Που σου λέει θέλω να κάνεις αυτό που σου ζητώ. Και μετά σου λέει: «Θέλω να μη με θέλεις.» Καλό ε; Ο σαδισμός σε όλο του το μεγαλείο. Χάθηκαν οι βίτσες και τα κουταλάκια αναρωτιέμαι…

    Σου διέφυγαν τα ευκόλως εννοούμενα που παραλείπονται. Θέλω πότε πότε (λίγο περισσότερο από το σπανιότατα) να μου επιτρέπεται η επαφή με ένα άλλο ανθρώπινο σώμα. Το αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς εκπαιδεύομαι για γάτα, γιατί μόνο γάτες μου επιτρέπεται να ακουμπώ, αλλά αν γίνω τίγρη από την έλλειψη θα τρέχετε σαν cheetah όλοι οι συμφορουμίτες με τις μουτσούνες για να γλιτώσετε το τομάρι σας. Και είχα άριστη εκπαίδευση στο κατασπάραγμα των άλλων (καθώς και μια γενετική προδιάθεση θα έλεγα).

    Για μένα ο στόχος είναι να συμπίπτουν τα «θέλω» των δύο μελών της Κυριαρχικής σχέσης. Και να γίνονται πραγματικότητα και όχι όνειρα θερινής νυκτός και ρομαντικά τραγουδάκια.

    Προσωπικά:
    Γλίτωσα από το βάρος της βεβαιότητας. Δεν ξέρω πια τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει γιατί ανακαλύπτω συνεχώς πράγματα που μου αρέσουν και που πρότερα δεν συμπεριλαμβάνονταν στους περίφημους καταλόγους μου.

    Γλίτωσα από το βάρος της ντροπής για τις επιθυμίες μου. Η Πανδώρα άνοιξε το κουτάκι και βγήκαν όλες έξω. Ακόμη κι η ελπίδα την κοπάνισε. Στο καλό να πάει. Αν ξέρει το καλό της θα ξαναγυρίσει. Εγώ το έχω το καναβούρι.

    Γλίτωσα από το βάρος της ανασφάλειας. Μια χαρά παιδί είμαι. Το ξέρω καλά γιατί όλοι μια χαρά παιδιά είμαστε. Ο καθένας έχει κάτι πολύτιμο μέσα του που αξίζει τον κόπο.

    Γλίτωσα από το βάρος του δικού μου ασφυκτικού ελέγχου. Χαλάρωσα. Έμαθα να αποδέχομαι αυτά που δεν μπορώ να ελέγξω χωρίς να φρικάρω.

    Αυτό το τελευταίο είναι ο μόνος λόγος που δεν τρέχετε στη σαβάνα μακριά μου αυτή τη στιγμή…

    Και τέλος, έμαθα ότι δεν δαγκώνω.
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    εννοεις την "αυτοεκτίμησή" της?
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  10. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Το «θέλω» της σκλάβας

    καλύφθηκα
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Το «θέλω» της σκλάβας

    Κι εγώ καλύφθηκα. Η σύγκριση ανάμεσα στο τεράστιο δικό μου ποστ και την μία τη λέξη την δικιά σου μου λέει πολλά.

    Πωπω, μάλλον θέλω πολλά γαμώτο. Θα με πετάξουν με τις κλωτσιές στον δρόμο, με ένα ξερό καληνύχτα. Φτου, την πάτησα. 

    Από την άλλη, αν δεν διεκδικήσω, δεν θα είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Και άρα όπως λέω πάντα, όλο κι όλο που έχει να κάνει, είναι απλά να κυριαρχήσει. Τίποτε άλλο.
     
  12. σε γενικές γραμμές συμφωνώ με DeSade