Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το γέλιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 28 Ιουνίου 2006.

 1. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Όπως ξέρουμε το γέλιο έρχεται πολλές φορές αυθόρμητα, επειδή κάτι έχουμε σκεφτεί από το παρελθόν, πρόσφατο ή μη.

  Ας πάμε τώρα στους sub ή slaves. Αν τους έρθει να γελάσουν (επειδή έχουν θυμηθεί κάτι που συνέβει π.χ. στη δουλειά τους) αλλά δεν έχουν την άδεια του Κυρίαρχου, το πνίγουν; Πως το πνίγουν όταν αυτό επανέρχεται όλο και πιο δυνατό; Αν τελικά ξεσπάσει, χωρίς να το θέλουν; Πως γυμνάζονται για να αυτοπεριοριστούν σε τέτοιο βαθμό;

  Και κάτι άλλο ο υποταχτικός πρέπει να είναι σοβαρός συνέχεια, ποια είναι η γνώμη σας;

  Απευθύνομαι σε Κυρίαρχους (γυναίκες και άντρες) και υποταχτικούς (γυναίκες και άντρες).
   
 2. sklava_epi8ymiwn

  sklava_epi8ymiwn Regular Member

   
  και όταν έρχεται αυθόρμητα είναι απο τα πιο όμορφα πράγματα που μπορούν να μου συμβούν....

  Η άποψή μου στο ερώτημα σου είναι πως μια τέτοια αυθόρμητη αντίδραση μέσα στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού είναι απο τις φυσιολογικές αντιδράσεις του μυαλού στην πίεση που δεχόμαστε Ό/ολοι καθημερινά ( δουλειά,κοινωνικές συναναστροφές, προβλήματα κλπ κλπ).
  Πιστέυω επίσης πως τέτοιες αντιδράσεις είναι δύσκολο να μπουν στην σφαίρα του "χρειάζονται άδεια". Τώρα αν ο Κύριος ή η Κυρία είναι φανερά σε μια διάθεση που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ακούσει και τα γέλια μας ίσως τότε να ήταν μια καλή ιδέα να προσπαθεί κανείς να τα πνίξει. 
   
 3. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Δεν γνωρίζω φυσιολογικό άνθρωπο Κυρίαρχο που να μην Του αρέσει το γέλιο του υποτακτικού Του όταν υποδηλώνει χαρά, διασκέδαση κλπ.

  Οι υποτακτικοί και χαρούμενοι πρέπει να είναι και να το εκφράζουν. Αυτές οι θλιβερές εικόνες μαυρισμένης σοβαροφάνειας γύρω από τις BDSM σχέσεις δεν προσφέρουν και πολλά. Θυμάμαι Έναν Μάστερ που έλεγε. Να περνάς καλά και να γελάς, above all BDSM is suppose to be fun.

  Παρ' όλα αυτά, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Δεν βρίσκω εύκολο, Ο Κυρίαρχος να σου πεί να πάρεις θέση ώστε να μαστιγωθείς για πειθαρχία και εσύ να αρχίσεις να γελάς. Νομίζω πως και να είχες την διάθεση θα σου έφευγε με την εντολή. Αν δεν σου φύγει με την εντολή θα σου φύγει με τις πρώτες 3-4, 5-6, 9-10 ριξιές. Για όλα υπάρχει γιατριά  

  Ας μην μπερδεύουμε το γέλιο με έλειψη σεβασμού ή υποτακτικότητας.
   
 4. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Δεν έχω διαταγή να μην γελάω αυθόρμητα, αλλά κάποιες φορές ενώ γελάω μου Δίνει διαταγή να πάψω αμέσως.
  Δεν ξέρω πως γίνεται, δεν ήταν κάτι που δούλεψα, η διαταγή αρκεί για να μου φύγει κάθε διάθεση για γέλιο.
   
 5. Princess_of_Pain

  Princess_of_Pain Regular Member

  Εγώ ποτέ δεν βάζω τέτοιον περιορισμό στους υποτακτικούς μου, θέλω φυσικά σοβαρότητα στο session αλλά είμαι πάνω απ'όλα άνθρωπος και μάλιστα άνθρωπος που γελάει πολύ  
   
 6. blindfold

  blindfold Contributor

  εγώ μπορώ να αναγνωρίσω δύο ειδών καταστάσεις γέλιου

  η 1η είναι οταν Ο/Η Κυριαρχος Κάνει πλάκα και γενικά Γελάει με το σκλάβο του οπότε πρακτικά και θεωριτικά και αυτος/ή πρέπει να γελάει και αν αυτό του βγεί και αυθόρμητα του/ης υποτακτικου τότε έχουμε και ένα σημάδι εξοικίωσης στη θέση του/ης σκλάβου.

  η 2η είναι όταν συμβαίνει κάτι που προκαλεί γέλιο και στα δύο μέρη το κατα πόσο μπορεί να Ελεγξεί το γέλιο αυτο Ο/Η Κυρίαρχος είναι και ένα σημάδι επιβολής πάνω στο παθητικό μέλος... όταν το γέλιο πηγάζει ανεξέλγκτα τότε έχουμε σε μια σχέση που τείνει προς την ισότητα άρα και στην απώλεια του παιχνιδιού ....

  έτσι τη βλέπω εγώ τη φάση με το "γέλιο" και τα "αστεία"

  μου φαίνετε είναι κάπως ξυχρή ματία αλλά τι να κάνοθμε αφού αυτό μου βγήκε να γράψω....
   
 7. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Σημ. υπογραμμίσεις δικές μου

  Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ blindfold.
   
 8. gaby

  gaby Guest

  Νομίζω ότι η αίσθηση του χιούμορ γενικά είναι προτέρημα για μία femsub.

  Το να είναι σε θέση να δει την αστεία πλευρά πολλών καταστάσεων - του εαυτού της περιλαμβανομένου, θα την ελαφρύνει και θα της κάνει ευχάριστα πολλά πράγματα που αλλιώς θα ήταν μάλλον "βαριά".

  Άλλο θέμα το πώς και πότε επικοινωνεί το χιούμορ της με τον Κύριό της.

  Αν είναι κάτι που όπως λεει ο john slave96

  τότε αυτό είναι κάτι που ίσως αξίζει να το μοιραστεί με τον Κύριό της, την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο.

  Οι αποστάσεις μεταξύ Κυρίαρχου και femsub, η δεδομένη ανισότητα σε μία σχέση Κ/υ δεν αποκλείουν πάντα και σε κάθε στιγμή την όσμωση μεταξύ των Δ/δύο. Δηλαδή να Γ/γελάσουν με κάτι που Τ/τους φάνηκε αστείο, άσχετα ποιός το ξεκίνησε. Υπάρχουν και συνεδρίες όπου μπορεί να συμβεί κάτι αστείο και να διακοπούν λόγω γέλιου και από τις Δ/δύο πλευρές.

  Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για γέλια ή δεν έχουν την άδειά Του, ή πιθανότερα την σιωπηρή αποδοχή Του τότε ναι, το πνίγουν. Αν τυχόν επανέλθει πιό δυνατό - κάτι φυσιολογικό από άποψη νευροφυσιολογίας, τότε ίσως θα υποστούν τις πιστεύω όχι υπέρογκες συνέπειες του παραπατήματος. Από ένα αυστηρό βλέμμα προειδοποίησης ως μία κάποια πειθαρχία.

  Το πώς γίνεται να ελέγχει το γέλιο της η femsub... όχι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται γιατί πιθανά είναι και επιθυμεί να είναι διατεθειμένη να "λαμβάνει" τις διαθέσεις του Κυρίου της και να προσαρμόζει την δική της συμπεριφορά ανάλογα. Αυτό είναι ένα σημαντικό και χαρακτηριστικό στοιχείο της προσωπικότητας της femsub - external locus of control. Με βάση αυτήν την δεκτικότητα και την διάθεση δεκτικότητας και όσο λίγο - λίγο μαθαίνει τις προτιμήσεις του Κυρίου της, πιστεύω ότι μπορεί άνετα να αυτοελέγχεται η femsub.

  Λίγο πιό απαιτητικό από το να συγκρατήσει το γέλιο της είναι όταν η ίδια είναι "στα μαύρα πανιά" και ο Κύριός της, εκείνη τη στιγμή της Λέει "κάνε Με να γελάσω, τώρα". Αυτό θέλει κάποιο γύμνασμα, περισσότερο από την αντίστροφη κατάσταση.

  Δεν παίρνω όρκο ότι είναι θέμα άποψης γενικότερα το αν ο "υποτακτικός πρέπει να είναι σοβαρός συνέχεια". Μάλλον ως θέμα ατομικών προτιμήσεων των Κυρίαρχων το βλέπω, που "κτίζουν" τις επιθυμητές αντιδράσεις πάνω στην προσωπικότητα του υποτακτικού στοιχείου.

  Η γνώμη μου, χωρίς να έχει θέση κανόνα, είναι ότι είναι "καλό" για μία femsub να έχει μία συγκροτημένη και σχετικά πειθαρχημένη συμπεριφορά, γενικότερα, να είναι δεκτική στις διαθέσεις του Κυρίου της και να προσαρμόζεται ανάλογα.

  Αλλά αυτό δεν αποκλείει καθόλου, νομίζω εγώ πάλι, μία πιό ανάλαφρη, πιό χαλαρή, πιό εύθυμη διάθεση κατά περίπτωση.

  Κλείνοντας το ποστ και με διάθεση χιούμορ, θα ήθελα να προσθέσω ότι αν τυχόν κάποιος Κυρίαρχος κάνει μία femsub να θέλει να ξεραίνεται στα γέλια συχνά - πυκνά, ακόμα και με τον ίδιο, ίσως, νομίζω, αυτός ο συγκεκριμένος Κυρίαρχος να μην είναι ο πέρα ως πέρα κατάλληλος για να τη διαφεντέψει.

  Συμφωνώ επίσης με τη σφαιρική προσέγγιση του blindfold και με την πρακτική οπτική της carissa[L_T].
   
 9. Kits

  Kits Contributor

  Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραμα απο το γελιο... απλα ολες οι ωρες δεν ειναι ιδιες. Παντως θα μου αρεσε να βλεπω την σκλαβα μου να μου χαμογελαει!
   
 10. DocHeart

  DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος


  Aπολύτως σωστές και εύστοχες οι τοποθετήσεις σου, Carissa.

  Xαιρετισμούς,
  DocHeart
   
 11. Maley

  Maley Contributor

  Πιστευω οτι μια σκλαβα πρεπει να γελα διακριτικα μπροστα στον Αφέντη της..τα κακαρίσματα δεν συναδουν με τη θέση της. Φυσικα δεν προκειται για σοβαροφάνεια αλλα για σεβασμο πτος τον Αφεντη..σε οποιαδήποτε παρεκτροπή απαιτειται τιμωρία..
   
 12. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Μου φάνηκε ενδιαφέρον...  

  http://people.howstuffworks.com/laughter2.htm

  To γέλιο είναι υγεία...
  http://people.howstuffworks.com/laughter7.htm