Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το δώρο των υποτακτικών ανδρών στους Κυριαρχικούς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 4 Φεβρουαρίου 2019.

  1. goodevil

    goodevil arcade Premium Member

    Για τις εκστρατείες του βασιλιά της Αιγύπτου, Σέσωστρι. Από τον Ηρόδοτο, Ιστορία, Βιβλίον Β΄

    "'Οποιον λοιπόν λαόν από αυτούς έβρισκε γενναίον και να αγωνίζεται με πείσμα για την ελευθερίαν του, εις αυτού την χώραν έστηνε στήλας με επιγραφάς που ανέφεραν το όνομά του (του Σέσωστρι) και το όνομα της χώρας του (Αίγυπτος) και ότι τους υπέταξε με την δύναμίν του. Τουναντίον όποιου λαού κατελάμβανε την χώραν χωρίς μάχην και με ευκολίαν, και εις αυτού την χώραν έστηνε στήλας και έγραφε τα ίδια με εκείνα που έγραφεν εις τας στήλας που έστηνε εις τας χώρας των ανδρείων. Επί πλέον όμως εσκάλιζε επάνω εις τας στήλας και αιδοία γυναικός, θέλων με αυτό να δείξει ότι οι λαοί ούτοι δεν ήσαν ανδρείοι"


    Η κατισχυση ειναι απο λιγο δυσκολο εως πολυ ευκολο να επιβληθει ειτε με τη συγκυριακη δυναμη ισχυς των οποιον οπλων ειτε με τη διασπορα του φοβου τον ψυχαναγκασμο εφοσον εκ των προτερων εχεις ή εχει καλλιεργηθει το εδαφος.
    Η υποτακτικοτητα ναι υπαρχει αλλα δεν ειναι συνειδητη κ οταν με το χρονο τα οπλα ξεθωριασουν ο φοβος ξεριζωθει μετατρεπεται σε μισος οργη κ η κυριαρχικοτητα γιατι αυτο ειναι καταρρεει σα χαρτινος πυργος
    κ το μονο που μενει ειναι αποκαιδια κ παρακμη αν υποθεσουμε οτι υπηρχε κ ποτε ακμη.
    Η κατισχυση μεσα απο συνειδητη διαδρομη βασισμενη σε κανονες ακολουθουμενη απο εκπαιδευση κ πανω απο ολα με αγαπη για αυτη τη πορεια κ συνειδητοποιημενος οτι αυτη ειναι η στρατα για σενα κ μονος δε προκεται
    ποτε να τη διαβεις οδηγει στη Κυριαρχια κανοντας το υ μελος δυνατο κ γιγαντωνοντας το Κ.
    Οσο για το θεμα γιατι ειμαι εκτος δε νομιζω οτι καποιος πραγματικος υ ειναι στο χαραχτηρα του να δινει κατευθυνσεις κ συμβουλες πως θα του φερθει καποια εστω κ απειρη.
    Εγω βλεπω τους υπο αντρες συνεχως παραπονουμενοι οχι ολοι φυσικα αλλα αρκετοι δε ξερω αν ειναι φετιχιστες ή δε κανουν κατι καλα αλλα φωναζουν κ γκρινιαζουν πολυ.
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Απο την γλωσσα του σωματος. Πως στεκεται, πως περπαταει, πως αντιδρα σε ενα απλο αγγιγμα. Τα λογια ειναι συχνα μεγαλα και συνηθως δεν λενε τιποτα.
    Πειρα, εμπειρια, ενστικτο τ αφηνω εκτος, θα μπλεξουμε σε βαθιες κουβεντες.
     
    Last edited: 6 Φεβρουαρίου 2019