Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ημερολόγιο ενός κατά δύναμιν Μάστερ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος born_2_be_master, στις 9 Οκτωβρίου 2010.

1. mona

mona mea_maxima_culpa

Απάντηση: Re: Το ημερολόγιο ενός κατά δύναμιν Μάστερ

κακίες, Θανάση!  

2. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Το ημερολόγιο ενός κατά δύναμιν Μάστερ

ναι οι μουλαρες !!!

σα δε ντρεπομαστε !!!!

3. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Απάντηση: Το ημερολόγιο ενός κατά δύναμιν Μάστερ

"γαμαω την κωλοτρυπιδα της με την γλωσσα μου" και "φτυνω μεσα της βαθεια για να την λυπανω, και να την ξεσκισω με τα δακτυλα μου" πιανει?? η θα χαλασει την υφη του χαρακτηρα του σεναριογραφηματος?

11888 χυδαιο? Δεν νομιζω!

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

underherfeet λουφαγμενος στη γωνιτσα του ψιθυριζει

Σσσστ! Σταματειστε να ενοχλειτε την καυλα του καλλιτεχνη με τα σχολια σας
    μονο στυλιστικες παρεμβασεις δεχομαστε.
    ...και μπραβο

5. mona

mona mea_maxima_culpa

6. chemical23

chemical23 Regular Member

born 2 be a master.... Αστες να λενε. Πες εσυ οτι γουσταρεις λεμε! ( πολυ σωστος ο blindfold!)

7. born_2_be_master

born_2_be_master Regular Member

τα "μπράβο" τα περιμένεις μάλλον εσύ, που πιστεύεις ότι τα ποστ σου έχουν κάτι έξυπνο να "πουν"...

καλημέρα σε όλους!

8. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

......Αψόγου θα λεγα:nod y) 

9. born_2_be_master

...πάω στα πόδια της...την δένω πιο σφιχτά και σε μεγαλύτερο άνοιγμα...τα δάκτυλα των ποδιών της έχουν κοκκινήσει...ανεβαίνω στο μουνί της... τρίβω το στόμα μου στην κλειτορίδα και στα χείλια της...δεν την γλείφω καθόλου...ίσα ίσα να νιώθει την αναπνοή μου στο σημείο της...το μυαλό μου όμως θέλει να ξεκινήσω από τους αστραγάλους..αρχίζω και γλύφω-φιλάω-δαγκώνω κάθε εκατοστό των ποδιών της διαδοχικά..πότε το ένα ...πότε το άλλο...παίρνω στη σειρά τις γάμπες...τα μπούτια...και με ζήλο στα εξωτερικά χείλια της...της τραβάω χαστούκια στα χείλια..της αρέσει...νιώθω το κορμί της να έχει ανεβάσει θερμοκρασία και τους παλμούς της να χτυπούν σαν τύμπανα των Μασάι κατά την διάρκεια ανθρωποθυσίας στους θεούς τους...περνάω την γλώσσα μου αργά και βασανιστικά μέσα και έξω από τα χείλια....κατεβάζει υγρά...θέλω τους χυμούς της...της ρουφάω τα χείλια με δύναμη...την δαγκώνω...το ξέρω ότι πονάει...το ξέρει ότι πονάει αλλά μου σπρώχνει το κεφάλι μου με την λεκάνη της...

10. mona

mona mea_maxima_culpa

Κάτι πάει να γίνει...
    αλλά όχι και μπορν-του-μπι
    τι λες;  

11. born_2_be_master

...συνεχίζω...η κλειτορίδα της έχει πρηστεί...επικεντρώνομαι σε αυτό το σημείο με την γλώσσα μου και παράλληλα, βάζω δάκτυλα στη μουνάρα της...είναι υγρή..και καίει...όπως είναι υγρά τα δάκτυλά μου από το μουνί της και βάζω ένα αρχικά στον κώλο...σιγά σιγά ανοίγει ο σφιχτήρας της και "παρακαλεί" για επόμενο και επόμενο δάκτυλο... η γλώσσα μου παλεύει με την κλειτορίδα της και τα δάκτυλά μου με την πίσω πόρτα της...ο χρόνος χάνεται..έχω κλείσει τα μάτια μου και βρίσκομαι αλλού...νιώθω την κάβλα της παρτενέρ μου μέσα στο μυαλό μου...ακούγεται ένα βογγητό και κάποια υγρά με δύναμη με επαναφέρουν στην πραγματικότητα...ήρθε το τέλος...θα έλεγα..ένα "πρώτο" τέλος...καθότι ακόμη δεν πιστεύω ότι έχει τελιώσει η σύντροφός μου..θέλω να τελιώσει και σε άλλο επίπεδο όπου δεν εκρίνει υγρά...αλλά σκέψεις...

12. mona

mona mea_maxima_culpa

...to be continued?