Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 10 Ιουλίου 2005.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αγαπητέ Dominion καταρχάς να στέλνω τους χαιρετισμούς μου στον Micheal W που γνωριζόμαστε μια που με έχει τιμήσει με την παρουσία του στα διάφορα πάρτυ με άτομα του «χώρου»– που είχα στο παρελθόν διοργανώσει σπίτι μου.
    (Πιστεύω να μιλάμε για το ίδιο άτομο)

    Πολύ θα ήθελα να το διοργανώσω στο νέο μου σπίτι …(μια υπέροχη μονοκατοικία με κήπο κλπ...αλλά...

    Επειδή έχω πάθει και έχω μάθει να σε πληροφορήσω εσένα όπως και άλλους που δεν ξέρουν (πολύ ξέρουν αλλά σιωπούν) ότι βρέθηκα στις φυλακές Κορυδαλλού πριν ένα χρόνο περίπου για ένα μήνα εγώ και άλλοι 5 φίλοι μου (και αυτοί του χώρου) για αδικήματα όπως παρότρυνση σε ακολασίες (εδώ γελάμε) και ένας λόγος ήταν ότι κάποιος/α από τους εκλεκτούς επισκέπτες μου (φίλους) είπε στην ασφάλεια ότι είχα σκηνές BDSM στο σπίτι μου...(και τι έγινε αν είχα…που δεν ισχύει)...εκτός από κάποια στοιχεία τους στυλ «κάτσε κάτω – γονάτισε...κλπ.»

    Όταν μου συνέβησαν αυτά που μου συνέβησαν βρέθηκα(με) μόνη, αβοήθητη και όχι μόνο αυτό...ένοιωσα την απόρριψη και την αποστροφή από πολλά άτομα που βρίσκονται και σε αυτό το όμορφο site...τα άτομα αυτά τα διαβάζω που γραφουν και βλέπω ότι το παίζουν ειδήμονες επί παντός επιστητού στο BDSM.
    Όχι ότι θέλω να περιαυτολογήσω αλλά, μέσα από τα «αξέχαστα» όπως μου λένε πάρτυ μου γνωριστήκαν άτομα μεταξύ τους σε ευχάριστο περιβάλλον , διασκέδασαν, με παρακάλαγαν και με παρότρυναν να κάνω και άλλα.
    ΄Ετρωγαν και έπιναν διασκέδαζαν και καλά έκαναν.....
    Ρίσκο λοιπόν οποιαδήποτε ενέργεια διότι τα άτομα δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι αλλά ούτε καν να τα καλείς σε διάφορα event.
    Και ο καφές πολύ τους είναι (meeting)
    Ζητώ συγνώμη για τον τρόπο που εκφράζομαι αλλά δικαιολογημένα μια που η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή (την έζησα) Έχω μόνη μου/μας να αντιμετωπίσω/ουμε την δικαιοσύνη και κάποιοι από εδώ να το παίζουν άσχετοι, άγνωστοι και να σε αποστρέφονται κιόλας και μέχρι «χθες»
    με έγλυφαν και μου χαμογέλαγαν... κα μαλιστα με/μας ξέρουν πολυ καλά.
    Δεν ήθελα τίποτε από αυτά τα άτομα παρά μόνο να πουν την αλήθεια τους δηλαδή για το τι γίνονταν στα «Αξέχαστα πάρτυ μου» Αυτά που πραγματικά έβλεπαν και έκαναν. (ότι κάνουν σε άλλα πάρτυ απλά)

    Εγώ ντρέπομαι για όλους αυτούς που λένε ότι θέλουν να ανήκουν σε κοινότητα..
    Για να ανήκεις σε κοινότητα θα πρέπει να τα έχεις πρώτα καλά με τον εαυτό σου. Να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι όπως και τους λόγους. Θα πρέπει να ξέρεις και να στηρίξεις αν χρειαστεί κάποιον ομοϊδεάτη σου όταν έχει ανάγκη.

    Αυτό το κάτι που δεν συμβαίνει εδώ και το λέω με πλήρη επίγνωση για το τι λέω
    Αυτό μου έχει διδάξει και η διατριβή μου στις BDSM κοινότητες του Άμστερνταμ όπου συχνά επισκέπτομαι και βλέπω βιώνοντας την διαφορά της ποιότητας των ατόμων που απαρτίζουν τον χώρο.
    Οι κοινότητες εκεί έχουν ενημερωθεί για το θέμα που προέκυψε και έχουν εκπλαγεί με την συμπεριφορά των «φίλων» τους εδώ… Αλλά που να’ ξέρουν τι θα πει ο χαρακτηρισμός «λαμόγια» !

    Να διευκρινίσω και να ξεκαθαρίσω ότι ελάχιστοι κάνουν την διαφορά και τους ευχαριστώ

    Να προσέχετε λοιπόν σε ότι κάνετε public και να ξέρετε ότι είστε μόνοι και ανυπεράσπιστοι σε ότι σας συμβεί….
    Α, και όχι μόνο αυτό... Θα βιώσετε και αποστροφή του ...και καλά είσαι εγκληματίας τι δουλειά έχεις ανάμεσα μας, ενώ όλοι θα ξέρουν αλλά θα σιωπούν  

    (Ρώτα και τον Micheal)
    Χαιρετισμούς σε εσένα και την αγάπη μου στον Micheal W.

    Με εκτίμηση
    Mistress ΕΥΑ
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    SM_Art_Lady λυπάμαι που συνέβησαν αυτά τα οπισθοδρομικά γεγονότα. Καλό όμως είναι στα σπίτι να μας να βάζουμε άτομα που εμπιστευόμαστε όχι την κάθε τυχαία γνωριμία από το Ίντερνετ που δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρει..
     
  3. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    Θα ήθελα να Σας εκφράσω και εγώ την λύπη μου για αυτό που Σας συνέβη τόσο για την παραμονή Σας στην φυλακή όσο και για το ηθικό μέρος του επεισοδίου. Το συναίσθημα της αχαριστίας είναι από τα χειρότερα συναισθήματα που μπορείς να εισπράξεις από ένα άτομο το οποίο με τον Α ή Β τρόπο έχεις βοηθήσει.
     
  4. fata_morgana

    fata_morgana Regular Member

    η SM_Art_Lady εχει απολυτο δικειο.προστασια δεν υπαρχει σε τιποτα.σε ολα της τα παρτυ στα οποια ημουνα παρουσα το περιβαλλον ηταν πολυ εφχαριστο για ολουσ μασ και ολοι ξερουμε τι εγινε.το ζητημα ειναι ποιοσ τολμησε να την υποστηριξει.αυτα..γλυκεια μοθ συγχαρητηρια.τη δικη μου υποστηριξη θα την εχεισ σε οτι κι αν σκεφτεισ να οργανωσεις!