Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το κακό που προκαλούν οι " γιαλαντζί Κυρίαρχοι άνδρες "

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Master-Yoda, στις 5 Φεβρουαρίου 2019.

  1. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Ο κακος λύκος με την κοκκινοσκουφίτσα είναι φετίχ ακορεστο.
     
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δάσκαλε yoda ( αγαπημένη μουτσούνα ο πρασινούλης ), λίγα και σκόρπια ( και πάντα βγαλμένα απ' το σακουλάκι με τις σκοταδομαλθακίες ).

    Οι προθέσεις όσο δεν παίρνουν σάρκα και οστά, δεν μπορούν ν' αξιολογηθούν ( θετικά ή αρνητικά ).
    Μάλλον δεν υπάρχει σταθερή και αξιόπιστη μονάδα μέτρησης της όποιας γιαλαντζοσύνης ( καθώς και της όποιας αυθεντικότητας ).
    Όπως πολύ όμορφα είχε πει κάποιος άλλος - και αν δεν απατώμαι κι εδώ μέσα -, όλοι ποιος λιγότερο και ποιος περισσότερο, γίναμε κάποτε οι κακοί ή "κακοί" στις διηγήσεις κάποιου άλλου.

    * Τα περί προσδοκιών/θέλω/αναζητήσεων καθώς και της όποιας ικανοποίησης τους τ' αφήνω στην άκρη, πράγματα χιλιομηρυκασμένα και από μένα.
    Τα περί προσωπικής ευθύνης και επιλογών τα θεωρώ πια αυτονόητα. Τα είμαι άπειρος και αφήνω το κρανίο ( μαζί με το περιεχόμενο του ) στον καλόγερα στον προθάλαμο ( αλλά ίσως και να συνεχίζω προς το σαλόνι με το παλτό στο χέρι ), θεωρώ ότι δεν χωρεί περαιτέρω αναλύσεως ( αν και όταν συμβαίνει ).
    ** Αν είναι να σου κάτσει στραβή, θα σου κάτσει ακόμη και με γιαλαντζί ή αληθινό βανίλια. Και όπως σωστά λένε αρκετοί άλλοι, τ' όπλο ( μαχαίρι/περίστροφο/πιρούνι/πιάτο με αχνιστά γιαπράκια ) από μόνο του δεν είναι ικανό να σκοτώσει κουτουλού κουτουλού κουτουλού....Ή καλύτερα, το περάστε σκουπίστε τελειώσατε ( aka η βιασύνη ), κάποιες φορές έχει και τις παρενεργειούλες του.
    *** Φετιχιστής = by default επικίνδυνος, ίσως λίγο ισοπεδωτική σαν σκέψη. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.  
     
  3. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Εμένα πάντως μαρεσουν οι χειριστικοι Κ. Και οι νάρκισσοι δεν θεωρώ ότι αυτό τους κάνει γιαλαντζι. Γιαλαντζι για μένα είναι ο Κ που δεν κυριαρχεί, δεν ελέγχει και δεν ορίζει καταστάσεις και τις αφήνει στην τύχη τους, όπως και το υ Του.

    Στην περίπτωση μου πάντως η χειριστικοτητα είναι προσον αλλιώς τους τρώω τα χεράκια, και δεν νιώθω ότι μπορώ να κυριαρχηθω, δεν νιώθω καν έλξη ( ως υ για να μπω σε Ντι/Ες)

    Γενικότερα. Κ είναι αυτό που αρέσκεται να έχει τον έλεγχο και να ορίζει την ερωτική του σχέση, εν γνώση του, χωρίς τύψεις και με σιγουριά των " θέλω " Του, όπως και του SSC από εκεί και πέρα ... Πώς θα αποκτήσει αυτό που θέλει ... Έχει πολλές οδους .ανάλογα το υ λοιπόν θα βρει το Κ του και ανάλογα το Κ θα βρει το υ Του.

    Τα γιαλαντζι κτλ είναι βιαστικές κουβέντες και πολύ " βολικές"
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    εσυ τωρα αγαπητε τους βανιλα γιατι τους επιασες ?! με βανιλα δεν θα σου κατσει ποτε στραβη  
     
  5. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Και πάλι δεν θα διαφωνήσω.
    Πόσο μάλλον όταν είναι από επιλογή!
    Δεκτές οι οποίες επιλογές
    Στο κάτω κάτω είναι και δημοκρατικό δικαίωμα

    Εγώ αν μου επιτρέπεις δεν επιλέγω χειριστικους ανθρώπους
    Μου αρέσουν οι άνθρωποι με δυναμική παρουσία. Θα επιλέξω έναν άνθρωπο με όμορφο και δυνατό μυαλό και λογο.
    Εκεί θα δείξω τον σεβασμό μου.
    Οι νάρκισσοι (που όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι τα άτομα που πάντα κάτι κάνουν καλύτερα από τους αλλους) με εκνευρίζουν.
    Τους χειριστικους δεν τους εμπιστεύομαι.
    Όσο για ρους γιαλαντζί;
    Δεν ασχολούμαι.
    Με τα μόνα γιαλαντζί που θα ασχοληθώ είναι τα σαρμαδακια που θα τυλιξω  
    Σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη κουβέντα.
    Σε καληνυχτώ
     
  6. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Κλαίνε ακόμα και οι γάτες τις γειτονιάς μου    
     
  7. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

     
     
  8. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Πέρα πάντως από το αν κάποιο άτομο είναι χειριστικό ή όχι, το ᾽᾽γιαλαντζί᾽᾽, σημαίνει κάτι το μή αληθινό, κάτι το ψεύτικο.
    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:

    Κ άτομο (δεν έχει φύλο εδώ) που συζεί / είναι παντρεμένο με έτερο vanilla άτομο, το οποίο και αγνοεί τα πάντα όλα περί της κυριαρχίας που κρύβει ο σύντροφός του.
    Και το Κ αυτό συστήνεται ως σούπερ-γαμάουα κυρίαρχο στοιχείο στα υποψήφια υ, παραλείποντας φυσικά να πει πως τρώει παντόφλα στο σπίτι (ασχέτως φύλου και η παντόφλα).
    (Μην βιαστούν κάποιοι να πουν ότι αυτό το παράδειγμα είναι κάτι το σπάνιο .. και μην προτρέξουν άλλοι να πιάσουν το σελφοκόνταρο νομίζοντας πως γράφω υπονοούμενα για κάποιον).

    Δεδομένου λοιπόν ότι το BDSM στηρίζεται στους πυλώνες: ειλικρίνεια + εμπιστοσύνη, το προαναφερόμενο Κ στοιχείο δεν είναι ειλικρινές. Και δεν είναι αληθινό, αλλά γιαλαντζί. Ξεκάθαρα.
     
  9. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Κυριαρχεί όντως το υ;
    Είναι αληθινός με τα θελωΤου; Τα στηρίζει; Έχει την τόλμη να ζει κατά πως θέλει;

    Αν πρέπει να λέει ψέματα στον εαυτό του και να καταπιέζεται, τότε ναι είναι γιαλαντζι. Νομίζω το προηγούμενο ποστ μου είναι σαφές..δεν είμαι φαν της περιπτώσιολογιας.

    Αν ο άλλος η άλλη, είναι παντρεμένος-η και γουστάρει που ειναι και θέλει και υ, και τα θέλω του είναι αυτά και δεν το κρύβει απο κανεναν και όντως κυριαρχεί στο υ αυτό και δεν το αφηνει στήν τύχη του προκειμένου να πάει να καταπιεστεί και να φάει παντόφλα... Τότε μια χαρά Κ είναι, απλά είναι και παντρεμένο.
     
  10. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Το να είναι κάποιος ξεκάθαρος και ειλικρινής (παντρεμένος ή όχι), είναι το θεμιτό (και βασική προϋπόθεση στο BDSM πλαίσιο).
    Εγώ αναφέρομαι πως το Κ είναι γιαλαντζί, στις περιπτώσεις που κρύβεται εντέχνως (μερικώς ή ολικώς) η αλήθεια.
     
  11. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Ναι απλά... Αχ και θα βγω εκτός θέματος και θα ταράχτουν μερικοί με τις απόψεις μου...δεν ξέρω κατά πόσο είμαι σίγουρη ότι έχει ντε και καλά το Κ κάποια υποχρέωση να δώσει στο υ ραπορτο για άλλες σχέσεις κτλ .

    Για καλό δικό Του και λιγότερη ταλαιπωρία Του, ναι είναι καλύτερο να ξέρει το πιθανό υ αν το Κ αυτό είναι πολυγαμικο, πολυσυντροφικο, αν έχει κάποια βανίλα σχέση η γάμο αλλα...αν τα παραπάνω δεν επηρεάσουν η δεν αφήσει να επηρεάσουν το Ντι/Ες Του τότε δεν είναι και υποχρεωμένο να λέει πολλά πολλά .

    Ξαναλέω για να μην τρελαθουμε, δεν είναι απλό ούτε το θεωρώ πολύ εφικτό ούτε θα μου άρεσε ...αλλά... Και πάλι δεν το θεωρώ στοιχείο που αναιρεί την κυριαρχία κάποιου . Για εμένα άλλα την αναιρούν.

    Δεν έχω στο νου μου δλδ ότι το Κ είναι υποχρεωμένο από κάπου να λέει αλήθεια η μάλλον, πιο σωστα, να λέει τα πάντα ... Λέει αυτά που χρειαζεται κάθε φορά. Το κρίνει το ίδιο. Αυτό ξέρω εγώ.
     
  12. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Συμφωνώ ότι δεν είναι υποχρεωμένο κανένα Κ να δίνει αναφορά για τα πάντα όλα, εννοείται.
    Αλλά τα πλέον βασικά στοιχεία, π.χ. είμαι σε γάμο / διάσταση / αρραβωνιασμένος / έχω 3 παιδιά / έχω άλλες 2-3 υ, κλπ, πιστεύω πως πρέπει να τα λέει ξεκάθαρα.
    Από κει και πέρα, εάν αναφέρει λεπτομέρειες ή όχι, είναι δικό του θέμα (το Κ άτομο είνα που έχει την ευθύνη για ότι πράττει και ότι παραλείπει να πράττει).

    Ωστόσο για μένα, είναι τουλάχιστον αντιφατικό το να ᾽᾽κρύβει᾽᾽ ένα Κ άτομο από τα άτομα της προσωπικής του ζωής, τα υπόλοιπα προσωπικά του στοιχεία.