Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μωρό μου είναι αθώο..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 11 Μαρτίου 2009.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Γιατί κάποιες γυναίκες ερωτεύονται βαρυποινίτες και κυρίως για σεξουαλικά εγκλήματα;
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Το μωρό μου είναι αθώο..

    I'm guilty... 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Αυτή η συμπεριφορά δε μοιάζει με το σύνδρομο της Στοκχόλμης;
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  5. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Το θέμα με το οποίο καταπιάνεσε Inco είναι πραγματικά πολύ λεπτό και εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μάλιστα ήρθε την κατάλληλη στιγμή καθώς πρόσφατα είχα μια κουβέντα με την κουμπάρα μου πάνω σε αυτό.
    Πολλοί ψυσολόγοι και ψυχίατροι προσπάθησαν να εξηγήσουν αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα το οποίο γεννάτε στην περίπτωση που ανέφερες. Οι ειδικοί το τοποθετούν στην προσωποποίηση των πιο σκοτεινών επιθυμιών μιας γυναίκας στο πρόσωπο ενός "σεξουαλικού" εγκληματία.
    Σε μία αξιοσημείωτη έρευνα μάλιστα που είχε γίνει κατά τη δίαρκεια φυλάκισης του διαβόητου Ιωάννη Παπαχρόνη σε δείγμα από τις χιλιάδες γυναίκες που του έστελναν ερωτικές επιστολές, πολλές από αυτές υποστήριξαν ότι το πάθος τους για αυτόν τον άνθρωπο πήγαζε από την θεώρησή τους ότι αυτός ενσάρκωνε το απόλυτο αρσενικό, τον άνθρωπο στον οποίο θα μπορούσαν να παραδωθούν σώμα & ψυχή,εν ολίγοις έβλεπαν στα μάτια του τον άνδρα που θα ήθελαν να τις βιάσει (όπως δήλωσαν μερικές μπροστά στους εμβρόντητους ψυχολόγους)
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Το μωρό μου είναι αθώο..

    Δίνεις την καταλληλότερη λαβή για να συνεχίσει το νήμα μου.Σε ευχαριστώ και αναμένω με ενδιαφέρον .. 
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Γιατί δεν είναι ανώμαλες!
    Είναι όμως πάάάάάάάάάάάάάρα πολύ ανώμαλες, μαζοχίστριες του κερατά, αγάμητες μέχρι αηδίας, με αυτοκαταστροφικές τάσεις που αγγίζουν τα όρια της αυτοκτονίας, ψυχασθενείς όσο και τα ινδάλματα τους.

    Σου φτάνουν αυτές οι εξηγήσεις ή θες και άλλες?
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Το μωρό μου είναι αθώο..

    Ο φίλτατος Ιωνάς έδωσε πολλές λέξεις-κλειδιά.Θα ήθελα να αρχίσουμε να αποκωδικοποιήσουμε -όσο μπορούμε- αυτήν τη συμπεριφορά και την επιθυμία..
    Αν και θα περιπλέξω το νήμα.Οι γυναίκες αυτές δεν έχουν τάσεις υποταγής ή είναι συνειδητά ή ασυνείδητα υποτακτικές; Ας μη μείνουμε στον όρο "υπό" όμως..
     
  9. llazouli

    llazouli Contributor

    Άλλες τόσες του έγραφαν ελπίζοντας ότι θα τον φέρουν στον ίσιο δρόμο και προσεύχονταν για τη σωτηρία της ψυχής του, οι περισσότερες ένιωσαν αποτροπιασμό και κάποιο μικρό ποσοστό στερημένων σεξουαλικά γυναικών εκσατασιάσθηκε φαντασιώνοντας το ''σεξουαλικό κτήνος'' που πηδάει ασύστολα. Όμως το ότι παραδέχτηκαν αυτή τη φαντασίωση, δε σημαίνει ότι θα τη δέχονταν το ίδιο ευχάριστα να συμβεί. Πιστεύω ότι είναι τραγικό λάθος να γενικεύουμε, συμπεραίνοντας αυθαίρετα ότι είναι στη φύση των γυναικών που έχουν υποτακτικές τάσεις, να επιθυμούν την παράλογη βία του κάθε μανιακού παράφρονα.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    το εχω βιωσει και εγω στο πετσι μου απο τα 20 μου χρονια ... καθε γυναικα που μου αρεσε , ηταν κολημενη με το χειροτερο καθαρμα της πολης ... αλλα και εγω δεν πηγαινα πισω ... μια ζωη οι ντερπετερισες μου αρεσαν ... παντα , με καλα και καθωσπρεπει κοριτσια τα εφτιαχνα αλλα ο νους μου ετρεχε αλλου ....
     
  11. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Το συμπέρασμα στο οποίο αναφέρεσαι δεν νομίζω να είναι κάτι που μπορεί να εξαχθεί από τ αλεγόμενα μου. Όσο για την γενίκευση για την οποία μιλάς τουλάχιστον από μέρους μου δεν υπήρξε καθώς αναφέρθηκε μόνο στον αριθμό των γυναικών που απετέλεσαν το δείγμα της έρευνας.


    Υ.Γ Για τα γράμματα των γυναικών που επιθυμούσας να τον επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο δεν έχει ακουστεί ή γραφεί κάτι επομένως διατηρώ τις επιφυλλάξεις μου.
     
  12. llazouli

    llazouli Contributor

    Aν υπάρχει έρευνα, τότε καλό θα ήταν να παρουσιαστεί για να δούμε τα ποσοστά, κατά πόσο είναι αξιοσημείωτα και έχει νόημα να μιλάμε για γυναίκες με τάσεις να ερωτεύονται βιαστές και λοιπά βαρύγδουπα.

    Δεν ακούστηκαν γιατί δόθηκε η έμφαση εκεί που επιθυμούσαν να το κατευθύνουν οι σπουδαίοι ψυχολόγοι και ψυχίατροι.