Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το περιβοητο υλικο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nureinen, στις 3 Μαϊου 2008.

  1. nureinen

    nureinen New Member

    Αυτο ειναι το περιβοητο υλικο που με αρρωστησε-με την κακη εννοια του ορου
    Δυστυχως εχοντας την εντυπωση οτι το youtube "σηκωνει μονο 5 λεπτα, το εκοψα στα 5"23.
    Με λυπη μου διαπιστωσα οτι το οριο ειναι 10 λεπτα. 
    Επιφυλλασομαι να επανορθωσω:tear:
    Επισης δε μπορεσα να το ανβασω εδω ισως λογω δικαιωματων, δεεν γνωριζω τον χειρισμο ακομα καλα
    Παντως το link για να το δειτε ειναι αυτο:
    και μετα περιμενω την κριτικη σας αφου προηγουμενως διαβασετε το post που αφορα στο βασικο θεμα

    "Πρωτη εμπειρια και εξαιρετικα τραυματικη"
    το link
    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

     καλη σας ...τ ρομαρα
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Το περιβοητο υλικο

    Αουτς!
    Γι'αυτο εφευρεθηκε η κατανοηση προς τους απειρους και η κοινη λογικη....και το safeword.Για να μη χρειαζεσαι χειρουργειο μετα απο καθε επισκεψη της κυριας σου.
    Καημενο,γι'αυτο σκιαχτηκες..


    (Ωραια μαστιγια)
     
  3. nureinen

    nureinen New Member

    Re: Απάντηση: Το περιβοητο υλικο

    Δε σκιαχτηκα..ταπαιξα να λες καλυτερα
    Ομως οταν βλεπω αυτη τη...αρα (30αρα, 40αρα, που παει το μυαλο σου βρε.. ), οταν λοιπον τη βλεπω μουρχεται να πεταχτω στην Οσακα ή ξερω εγω που ειναι και να της πω για...τη SONY καλο ε;;!!! 
    Καλλιγραμμη και ομορφη. :crazy:Κουκλα.  Τυχερος ο κοντος που βρηκε αυτο το μανουλι, ατυχος που τον αφησε ενεχυρο στο πατωμα.
    Τι να το κανεις το safeword !!!
    Εδω ο αλλος πεθαινει και αυτη κοπαναει ακομα.
    Και αυτο δεν ειναι τιποτα...αυριο να δεις τι εστι yapoo market
    Εναν τον κοπαναναε ανα 2 τη φορα σε συνολο 40 περιπου κοριτσιων. Και ολα τα μαστιγια ανεξαιρετως ειναι μονο σαν αυτα που ειδες. κια ολα τα χτυπηματα εξ' επαφης
    Χαιρομαι που βλεπεις και μονος σου οτι δεν υπερβαλλω.
    Και σε ευχαριστω που δειχνεις κατανοηση πανω στη σαστιμαρα μου

    να εισαι καλα

    Παναγιωτης
     
  4. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Το περιβοητο υλικο

    Βρηκα την Κυριουλα καλη σε αυτο που εκανε ,
    αυτο που με χαλασε ηταν το ασπρομαυρο βρακι της κ σουτιεν ,
    οσο για εκεινον ...
    δεν θεωρω πως αν ηθελε δεν θα σταματουσε .
    Ειτε λοιπον πληρωνοταν γι αυτο που εκανε ,
    ειτε αν ηταν real το απολαμβανε , αυτο ηθελε αυτο ειχε αναγκη .
     
    Last edited: 3 Μαϊου 2008
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Το περιβοητο υλικο

    μα ακριβως .... αυτο τα χαλασε ολα .... ασπρο βρακι σε μαυρο ολοσωμο ? ... απαπαπα ... πιθανοτατα απεκτησε την εμπειρια της πανω στο χωριο στα αλωνια ...
    το μονο που μου βγαζει ειναι να την αρπαξω απο το αυτι να παμε να της ψωνισω κανα δυο εσωρουχα και ενα Μανταμ Φιγγαρο ή το Βογκ να μαθει πως ντυνονται μετα την πτωση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας ...
    Που ειναι η καλη μου Καρρυ Μπραντσοω να σχολιασει ??? ....   
     
  6. cider

    cider Kitchen master

    Μπα, κατά πάσα πιθανότητα το άσπρο βρακισουτιέν είναι για να δείξει στον Ιάπωνα λογοκριτή ότι "κοίτα, ούτως ή άλλως καλύψαμε ιαπωνοπρεπώς τα γεννητικά όργανα, δεν χρειάζεται να ρίξουμε μπακλαβά από πάνω".
     
  7. Guest05

    Guest05 Guest

    Έχεις λίγο μπερδέψει τα πράγματα. Αυτό που παρακολουθήσαμε είναι μια -ο θεός να την κάνει- επαγγελματική παραγωγή, όχι από bdsmers μα από επαγγελματίες κασκαντέρ.

    Το ότι η κοπελίτσα φοράει μπότες και άλλα λιλιά δεν την κάνει αφέντρα. Όπως και ο άλλος ο κακομοίρης που τις τρώει δεν είναι σκλάβος. Η σκηνή αυτή έχει ως αμοιβή για την μεν κοπελίτσα 3 έως 5 χιλιάδες δολάρια για τον δε δαρμένο τα διπλά.

    Κάτι τέτοια έβλεπε κι ο κοκός σε ένα άλλο νήμα και μας χαιρέτησε με το πουλί στο χέρι.
     
  8. cider

    cider Kitchen master

    Φίλτατε Χάινριχ, αποτελείτε βασικό λόγο συμμετοχής σε τούτο το φόρουμ. (Εδώ το 'χα το "σου έχω πει ότι σε συμπαθώ πολύ κ.λπ." με όλες τις συνέπειες...)  
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Το περιβοητο υλικο

    Ήταν σοκαριστικό!! Ένα τόσο ωραίο μαστίγιο να το διπλώνει!!! Στο τέλος το τσάκισε.

    Αν η σκηνή κάποιου που γονατίζει λυμένος και τις τρώει για οποιο δηποτε λογο με τη θέλησή του σοκάρει, υποθέτω πως δε βλέπετε τα αληθινά βασανηστήρια καθημερινά στις ειδήσεις γιατί θα είστε συνεχώς άρρωστοι και φρικαρισμένοι μέχρι τρέλας.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ευχαριστούμε πολύ nureinen για το βιντεάκι. Έχω δει κι άλλες "ταινίες" αυτού του είδους, αλλά για να πω την μαύρη αλήθεια, όσες παρόμοιες είδα αντί να με γκαυλώσουν με έκαναν να στεναχωριέμαι. Παρόμοια άποψη έχω για τους ακρωτηριασμούς, για το κρέμασμα με γάντζους και τέτοια μουρλά.

    Είμαι ένα λογικό άτομο, πολύ συνειδητοποιημένο όσον αφορά τις διάφορες οδούς προς την απόλαυση. Το ξύλο μέχρι αναισθησίας δεν είναι δρόμος προς την απόλαυση, είναι μαλακία στον εγκέφαλο. Ένα καλό spanking όμως είναι απολαυστικό. Η λατρεία ενός σώματος, είτε αντρικού είτε γυναικείου, με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι. Η γλυκιά εγκατάλειψη στα χέρια κάποιου που εμπιστεύομαι, είναι. Το τέλος της ψυχικής αντίστασης σε αυτόν που σε καθοδηγεί είναι. Το να ακολουθείς από επιλογή σου κάποιον που ξέρει να καθοδηγεί, είναι. Το ανήκειν (ο ένας ανήκει στον άλλον παιδιά, μη τρελαίνεστε) είναι. Και άλλα πολλά είναι, έχω λίστες ολόκληρες με απολαυστικά πράγματα, αλλά ο καθένας έχει τα δικά του, έτσι δεν είναι;

    Η κακοποίηση ενός σώματος δεν έχει καμία σχέση με το BDSM. Μάλλον έχει να κάνει με αυτό που ο Μεγάλος έλεγε άγχος απόλαυσης και σχετίζεται με αυτά που ο G E λέει για εμπόριο. Γι αυτό ο ΧΦΚ λέει ότι δεν παίρνει στα σοβαρά το BDSM και καλά κάνει. Κι εγώ γελάω πολύ πλέον με τέτοιες κοτσάνες. Ξέρω όμως πολλούς (κυρίως άντρες υπό) που τα βλέπουν αυτά και ηδονίζονται. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να τους απεγκλωβίσω από αυτή την κόλαση. Ποιος έχτισε αυτά τα τείχη μέσα τους, πώς άφησαν να γίνει κάτι τέτοιο στον εαυτό τους; Θλίβομαι, πραγματικά.
     
  11. Τo βίντεο είναι σκηνοθετημένο με ερασιτεχνικά μέσα (είναι γυρισμένο σε βίντεο ΚΑΙ δεν μοιάζει με κινηματογραφική ταινία) και βαρύτατα μονταρισμένο. Οι γωνίες της κάμερας (με ευρυγώνιο φακό και από πολύ κοντά η κάμερα) αλλάζουνε και είναι, έτσι τοποθετημένες ώστε να εντυπωσιάζουνε το μάτι του θεατή (χαμηλές γωνίες). Ο φωτισμός παρόλο που είναι φτωχός είναι από προβολέις με soft boxes (μπορείς μέχρι και να διακρίνεις την σκιά κάποιου τεχνικού στον τοίχο περίπου στο 3' και 50".

    (μιλάω από σχετική τεχνική και καλλιτεχνική γνώση και εμπειρία)

    Οι φώτος που έβαλε ο GE από την άλλη είναι πέρα για πέρα πραγματικές

    Για το αν ευχαριστιούνται με αυτό και οι 2, για το αν είναι επαγγελματίες κασκαντέρ για το αν το αίμα (καθώς και η μελανίες, εκδορές) είναι προιόν εφφέ (τεχνητού στην περίπτωση και όχι ψηφιακού) επιφυλάσομαι. Το μαστίγωμα μοιάζει να είναι πέρα για πέρα αληθινό, αλλά αυτό δεν με εντυπωσιάζει οι Ανατολίτες είναι κορυφαίοι κασκαντέρ και για ένα κομμάτι ψωμί ή και για τρελά λεφτά κάνουνε πράματα που ένας δυτικός δεν θα έκανε ποτέ. Μπορεί να είναι και προίον physical fx όπως τα λένε στο εξωτερικό. (Αλήθεια ποιος ο λόγος να φορά μπλούζα).

    Πάντως οι κραυγές και ο τρόπος που μιλάει τόσο το "θύμα" όσο και η "θύτης" είναι αυτό που λέμε bad performance. Είναι ευρέως διαδεδομένα τα βίντεο σκληρότητας και ωμοτήτων στην Ιαπωνία (σχετικό βίντεο του Mangaka Ηideshi Hinno είχε δει και ο Charlie Sheen - ο γνωστός ηθοποιός - στα 1991, το οποίο έδειχνε ξεκοιλιάσματα γυναικών και στην ουσιά ήταν ψευδοσνάφφ όπως ανακάλυψε και το fbi και μάλιστα προβαλλότανε σε ιαπωνικά κανάλια σαν τηλ. σειρά του 1985-6).

    Κατεμέ είναι cult κακογυρισμένη μούφα και θυμίζει τα Ιταλικά ΣΟΚντοκυματαίρ της δεκατίας 60 και 70.
    Είναι μια γραφική προσομοιώση S/m συνεδρίας.

    dora_salonica wrote:
    "Ευχαριστούμε πολύ nureinen για το βιντεάκι. Έχω δει κι άλλες "ταινίες" αυτού του είδους, αλλά για να πω την μαύρη αλήθεια, όσες παρόμοιες είδα αντί να με γκαυλώσουν με έκαναν να στεναχωριέμαι. Παρόμοια άποψη έχω για τους ακρωτηριασμούς, για το κρέμασμα με γάντζους και τέτοια μουρλά"


    Όλα αυτά που περιγράφεις είτε σχετίζονται με τους Body Μοdificators (βλέπε Fakir Musaphar) και με τους extreme performers του εξωτερικού και ΟΧΙ (απαραίτητα) με μια SM συνεδρία

    dora_salonica wrote:
    "Η κακοποίηση ενός σώματος δεν έχει καμία σχέση με το BDSM"


    H "κακοποίηση" (δηλ. οι πρακτικές πάνω σε ένα σώμα μέχρι του σημείου βέβαια που τα τραύματα επουλώνονται μπορεί ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ σχέση με το BDSM - ανάλογα και σε τι ποσοστό το ζεύγος την βρίσκει με το SM κομμάτι). Ακόμα και το spanking που αναφέρεις, κάποιος θα μπορούσε να το πει μορφή κακοποιήσης.
     
    Last edited: 3 Μαϊου 2008
  12. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: Το περιβοητο υλικο

    Για να μη πιτσιλιστει η δεσποινις μαλλον  (ή ο φακος)