Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρώτο D/s σκίρτημα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 12 Φεβρουαρίου 2006.

Tags:
  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Ισως ενδιαφέρον παρουσιάζει το πως καθενας και καθεμία απο Μ/μας εκανε για πρώτη φορά την ανακάλυψη οτι ο χώρος του BDSM Τ/του .Τ/της ταιριάζει.

    Και δέν μιλώ για την πρωτη εμπειρία (διοτι θεωρώ οτι δεν συμπίπτουν αναγκαστικά) μιλώ για το πρωτο σκίρτημα.
    Η δική μου ενασχόληση ξεκίνησε τυχαία ..βρισκοντας καποια sites σχετικά του χώρου μα εντελώς τυχαία! Ενιωσα να με ελκει αφάνταστα ολη "η φιλοσοφια" του χωρου και άρχισα να "μελετω" θεωρητικά και να ψάχνω ότι σχετικό .

    Πολύ αργότερα συνειδητοποιησα και επανέφερα στη μνημη μου φαντασιώσεις , εφηβικές ακομη , που τελικά ειχαν κατευθύνσεις τέτοιες και ας μην τις ειχα συνειδητοποιήσει. Ενας καινουριος κόσμος αναγκών και συναισθηματων ανοιξε ξαφνικά για μένα και αρχισα την αναζήτηση μου....

    Ε/εσεις...θα θελατε να το μοιραστουμε?


    (εννοείται οτι απευθύνομαι σε Ο/όλους)
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Αγαπητε rolfo ναι ειναι σχετικό αλλα δεν εχει να κάνει ακριβως με την εξέλιξη αλλα ΜΕ ΤΗΝ πρωτη επαφή μας , το πρωτο σκίρτημα. Αυτο δεν σημαινει οτι αργοτερα δεν αλλαξαμε...

    Εν πάση περιπτώση αν θελετε ας διαγραφει το thread δεν εχω πρόβλημα
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Ευχαριστούμε για την υπόδειξη rolfo αλλά εφ'όσον η MP'slave ξεκαθαρίζει πως δεν μιλάει για εξέλιξη αλλά για το πρώτο ξύπνημα το thread παραμένει ως έχει.
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Σβήστο carissa!

    ειλικρινά δεν με πειράζει , θα το ειχα ήδη κανει αν μπορουσα. Επιπλεον ο σκοπός μου φτιαχνοντας το thread ήταν να αποκαλύψουμε λιγο - λιγο την ψυχολογία εκεινη που μας οδήγησε στο χωρο και οχι να παραμεινουμε στον αφρό περιγραφών (τύπου πρωτη φορά κλπ) .
    Τυχαινει να γνωριζω και απο προσωπική εμπειρία αλλα και απο καταθεσεις φίλων του χώρου οτι ...υπήρχε κατι στην ψυχούλα Μ/μας ..κατι ενα ασχημο ή ενα όμορφο συμβαν... και το timing βοηθησε να βγει απο μεσα μας...ο Dom ή ο sub.
    Ομως προσπαθησα να το κανω πιο προσιτό ελπιζοντας στην εξελιξη του.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Είναι πολύ ωραίο θέμα αυτό που έθεσες MP slave και με αυτό τον τρόπο δεν έχει τεθεί ποτέ - το ξέρω διότι μόλις τώρα έριξα μία ματιά σε παλιότερα ανάλογα  

    Η πρώτη (παγερή) ανατριχίλα, ήταν όταν μου Έστειλε το λινκ με τα 9 επίπεδα υποταγής - δεν είχα μπορέσει να κοιμηθώ όλη νύχτα !

    Το πρώτο σκίρτημα ήταν όταν μου Είπε ότι "δεν μπορώ να απαιτώ από τη σκλάβα να είναι κυρία του εαυτού της και να αφιερώνεται ολόκληρη στην δική μου ευχαρίστηση, η σκλάβα πρέπει να μου ανήκει και να έχω εγώ την ευθύνη της".

    Η πρώτη συνειδητοποίηση ότι "όλα αυτά όντως υπάρχουν" ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε sub mode.

    H πρώτη αποδοχή της θέσης μου ήταν όταν πέρασα μία διαδικασία πειθαρχίας.
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    puppy σε ευχαριστουμε. Πραγματικά ειναι κατάθεση ψυχής. Να σε προσέχεις!
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    ε ναί συνήθως αυτά τα σκιρτίσματα έρχονται σε πολύ μικρη ηλικία ,στη δικία μου περίπτωση σε μια ηλικία λίγο μετά τα δέκα από τα νεύρα μου άρχιζα να κοπανιέμαι όσο συνέχιζα άρχισα να ηρεμώ ,στην ηλικία εκείνη είμουν άτομο που ψαχνόταν και διαπιστονώντας αυτό άρχιζα να αυτοχαστουκίζομαι και αυτό με ερέθιζε, στα επόμενα χρόνια επειδλη περνούσα πολλές ώρες μόνος στο σπίτι και η τηλεόραση ήταν κάτι που δε με συγκινούσε άρχιζα να δοκιμάζω διάφορα πράγματα αρκέτα μάρεσαν και αρκετά όμως δέμαρεσαν (π.χ. crossdressing ή τσιγάρο)
    όμως όταν συνειδητοποίησα τι ήταν αύτο που μ'άρεσε και πως το αντιμετώπιζε η κοινωνία αυτό με έπιασε πανικός και προσπάθησα να το πνίξω και να αναζητήσω το φυσιολογικό όχι πως και αυτο δε με ερέθιζε αλλά οι δυσκολίες για έμενα πλεον ειναι δύσκολες... μετά από χρόνια από μια θύληκη γνωριμία στο IRC με έφερε σε αύτό το lifestyle εφόσον γνώρισα κόσμο και δεν ένιωσα πλέον ότι είμαι μοναδικός κάτι το άρρωστο...

    απλά σε αυτές τις πρώτες αναζήτησεις πιστεύω ότι μπήκα στα πρώτα στάδια των σαδομαζοχιστικών παιγνίων...

    αυτά
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Είχα σχέση με τον stergios_sm  
    Στους τρεις μήνες περίπου της σχέσης μας με παρότρυνε να κάνω έγγραφη σε ένα online club κάποιου φίλου του. Ο λόγος ήταν, όπως μου είχε πει, για να βοηθήσω τον φίλο του στο web design που είναι και από τα αγαπημένα μου hobbies.

    Το έκανα μη γνωρίζοντας την θεματολογία του ιστοχώρου. Το club ήταν το fetish.gr (σήμερα δεν υπάρχει αλλά σε αντικατάσταση και σε συνέχεια αυτού είναι το δικό μου το «SaMe Place»),
    H περιήγηση μου στις σελίδες του ήταν μια έκπληξη για μένα που διαπίστωνα ότι για ολ΄ αυτά που βίωνα με τον σύντροφο μου υπήρχαν εξηγήσεις φωτογραφίες και πολλά μα πάρα πολλά άτομα με τα ίδια γούστα .

    Πήγα μαζί του Ολλανδία και εκεί ανακάλυψα ότι υπάρχουν και club της ιδιαίτερης αυτής έκφρασης (ομολογώ ότι τρόμαξα στην αρχή το έχω αναφέρει και αλλού)
    Μετά από ένα διάστημα συζητήσεων επί των συζητήσεων και αναλύσεις επί των αναλύσεων μου ο σύντροφος μου μου απεκάλυψε ότι το net club που είχα φτιάξει πλέον το design του ανήκε ηταν ο δημιουργός του δηλαδή και δεν μου το είχε πει για να μη με σοκάρει.
    Ήθελε να δει πως θα αντιδρούσα και πως θα αντιμετώπιζα το θέμα.
    Η αντιμετώπιση μου ήταν ..... Αυτό που βλέπετε και διαβάζετε έως σήμερα... 

    Είχα γίνει γνωστή στα μέλη του club μια που έγγραφα πλέον με πάθος και το ένιωθα πια δικό μου.
    Τον φυσικό μου χώρο.
    Κάποιος κακόβουλος διαχειριστής του fetishgr club έστειλε e -mail στα 800 τότε μέλη του club (ναι, τόσα είχε ήταν το μόνο τότε ενημερωτικό BDSM και fetish online club στην Ελλάδα)
    Το κακόβουλο mail του διαχειριστή έλεγε ότι ήμουν trans   ο «Βαγγέλης από το Περιστέρι» και γι αυτό τον λόγο δεν έκανα τότε εμφανίσεις ούτε στα chat room ούτε στις συναντήσεις που διοργανώνονταν τότε.  
    Έτσι αποφάσισα να παω σε κάποια συνάντηση ατόμων του χώρου.  
    Ο λόγος ήταν ότι λάμβανα mail απογοητευτικά και υβριστικά επειδή νόμιζε ο κόσμος-μέλη ότι τους είχα κοροϊδέψει... άντε να τους πίσω ότι δεν ήμουν ο «Βαγγέλης από το Περιστέρι»  

    Στην συνάντηση αυτή μεταξύ άλλων ήταν και καλοί φίλοι που βρίσκονται στο forum και θα θυμούνται και την συνάντηση και το γεγονός!!
    Eτσι από τότε .... βρίσκομαι πάντα around  
    Τι το ήθελαν ?  
     
  9. slave_withasoul

    slave_withasoul Regular Member

    RE: RE: Το πρώτο D/s σκίρτημα!

    Πολύ γαργαλιστικό Lady... αναρωτιέμαι τι 'χρειάστηκε' να δείξετε απ τον εαυτό Σας για να τους πείσετε.. χιχιχι (είμαι σίγουρος ότι δε χρειάστηκε να κάνετε τίποτα εκτός απ το να εμφανιστείτε)
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: RE: Το πρώτο D/s σκίρτημα!

    Θυμάτε και γελάει...  
     
  11. Νηρηίς

    Νηρηίς Guest

    το πρώτο σκίρτημα ήταν πέρυσι,σε μια συζήτηση που είχαμε για την τεχνική του contre-jour
    ..αυτη την αντίθεση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι που προσθέτει μια δραματική διάθεση και πιο έντονη ατμόσφαιρα στην σκηνή..
    μέσα απο συσχετισμούς και μεταφορές,μου λύθηκαν και κάποιες επιπλέον απορίες,ενω παραλληλα εκείνη τη βραδιά αναλογιζόμουν τι μου προέκυψε όταν έκανα εγγραφή στην ομάδα φωτογραφίας του Διαύλου,πρόπερσι..
     
  12. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    To πρωτο μου σκίρτημα ηταν στα 17 μου όταν διαβαζωντας καποιες προσωπικες αγγελιες διαβασα μια οπου καποιος κυριος αναζητουσε ένα υποτακτικης ψυχολογιας και χαμηλων τονων θηλυπρεπη αγορι. Εκεινη την στιγμη ενισα να αναβω και μονο που διαβαζα την αγγελια αυτή. Κρατησα την σελιδα και την καβαντζωσα. Από το μυαλο μου δεν ελεγε να φυγει, 3 μερες μετα σχηματησα το νυμερο που εγραφε , όταν μου απαντησε ημουν ταραγμένος και αναψοκοκινισμενος. Όταν στην κουβεντα του αποκαλυψα ότι δεν εχω αναλογη εμπειρια με καθησυχασε λεγοντας μου ότι θα φροντησει να με διδαξει τα παντα. Εκλεισα ραντεβού και πηγα σπιτι του. Εκει παρα τον φοβο μου και την ταραχη μου εκεινος με υπομονη με εβαλε στο νοημα σιγα σιγα σχεδόν χωρις να το καταλαβω. Όπως αργοτερα μου ειπε το ειχα από την φυση μου να είμαι υποτακτικο ατομο και ηταν θεμα χρονου να το συνειητοποιησω. Ετσι εγινα η σκλαβα του για τα επομενα 3 χρονια.