Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2008.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Μετα απο τα πυρα που δεχθηκα απο μερικα μελη για την περιβοητη "διεισδυση...",ασχετως αν ειχαν δικιο η αδικο, Εγω θα τους δωσω δικιο απλα ο τροπος που το εβγαλαν δεν μου αρεσε γιατι απλα τα ειχαμε βρει πριβε στα καμαρινια, αλλωστε οτι εκανα το εκανα χωρις κακοβουλη διαθεση γιατι παντα λειτουργω αυθορμητα και διχως να κοιτω λεπτομερειες, σε αυτο εχουν συντελεσει..... και οι φιλοι Ολλανδοι... που με εχουν κακομαθει...., με το να μπορω να κανω οτι εκφραζει Εμενα στα διαφορα παρτυ τους κ.λ.π, με διαφορα ατομα που χρησιμοποιω, φτανει βεβαια να συναινουν και τα ατομα που χρησιμοποιω με αυτα που τους κανω...,ετσι ειναι αυτοι οι ανωμαλοι Ολλανδοι.... .

    Μετα απο ολα αυτα εκανα ορισμενες σκεψεις οι οποιες με εκαναν να ανοιξω αυτο το νημα που ισως ειναι λιγο καυτο... σκεφτηκα λοιπον γιατι πολλες φορες πολλοι μπιντιεσεμτσιδες αποφευγουν σαν το διαολο το λιβανι την καθε διεισδυση.... (ασχετως αν η απαγορευση των διεισδυσεων και γυμνου της εκθεσης "erotika" ειχε να κανει με θεματα υγιεινης και ασφαλειας, αλλωστε δεν μιλαω για την εκθεση).

    Kαι ερχομαι τωρα στην ουσια του θεματος που θελω να αναπτυξω στο νημα μου αυτο, εβαλε λοιπον ενα νημα ο Χανριχ_φον_Κλαιστ ρωτοντας αν κανουν σεξ με την Αφεντρα τους οι σκλαβοι,δεν πηρε σχεδον καμια θετικη απαντηση απο καποιον σκλαβο πλην 1-2, ερωτησα καποτε εναν σκλαβο κατ' ιδιαν αν κανει σεξ με την Κυρια του, και μου ειχε πει οτι αν του το ζητησει η Κυρια του να της κανει σεξ και φτιαγμενος να ειναι θα του "πεσει" αρα δεν μπορουσε να το κανει εστω και κατοπιν εντολης Της.

    Αν ρωτησεις Κυριαρχες αν βαζουν τον σκλαβο τους να τους κανει σεξ οι περισσοτερες θα σου πουν οχι, και ερχομαι τωρα στους Κυριαρχους Αντρες, εχω ακουσει απο πολλους Μαστερ οτι δεν κανουν σεξ με την σκλαβα τους για να τις τιμωρησουν λεει.... αυτο να το καταλαβω να γινετε μια φορα στο τοσο ετσι για να λυσαει απο καυλα η σκλαβα και να αντεχει περισσοτερο πονο κ.λ.π, αλλα να σου λεει η σκλαβα οτι εχει να της κανει σεξ ο Κυριος της 6 μηνες .... δεν μπορω να το καταλαβω...., εχεις το αντικειμενο του ποθου σου μπροστα σου απολυτα "αφημενο" σε εσενα, δεμενο, μαστιγωμενο, ταπεινομενο, και να μην ολοκληρωνεις με ενα δυνατο και εντονο σεξ....? Μα ετσι τιμωρεις τον εαυτο σου.. οχι την σκλαβα....μηπως δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν της κανεις σεξ.....? Λεω Εγω τωρα..... 

    Για τις σκλαβες δεν θα πω τιποτα, γιατι τελικα ειναι οι μονες που λυσανε για σεξ και ολοκληρωση αλλα και δεν ειναι στο δικο τους χερι να το κανουν αν δεν το θελει ο Κυριος τους.

    Και κλεινω κανοντας την εξης ερωτηση, το σεξ και η ολοκληρωση δεν ειναι κατι σημαντικο για Ε/εσας Ε/μας τους bdsmτζιδες, Σ/σας Μ/μας φτανουν μονο τα δεσιματα, μαστιγωματα, κ.λ.π., χωρις να περιλαμβανει και σεξ το ολο πακετο.....?
     
    Last edited: 22 Μαϊου 2008
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Περικλή μου, σαν απάντηση στο βασικό ερώτημα του ζητήματος που θέτεις θα σου έλεγα απερίφραστα, « όχι». Το σεξ δεν έχει πρωταρχικό ρόλο στις σχέσεις κυριαρχίας υποταγής. Θα συμπλήρωνα όμως ότι η διείσδυση από μόνη της δεν είναι σεξ.

    Για τούτο στην δημοσκόπηση που έκανα, και στην οποία αναφέρεσαι, δεν ρώτησα αν κάνεις σεξ, αλλά αν γαμείς την κυρά σου. Και μάλιστα στα τέσσερα.

    Οι επτά στους δέκα απάντησαν πως την γαμούν. Αλλά οι τρεις στους δέκα παρότι την γαμούν, δεν την γαμούν στα τέσσερα. Ακόμη οι τρεις στους δέκα δεν την γαμούν διόλου.

    Δεν έχω βγάλει ακόμη συμπεράσματα για το τι ακριβώς συμβαίνει, μα έχω αποδεχτεί τον θεατρικό ρόλο του bdsm ο οποίος δημιουργεί σχέσεις οι οποίες δεν έχουν άμεση επαφή αλλά λειτουργεί βάση σεναρίου.
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    το σεξ είναι αναγκαίο ως μέσο εκτόνωσης της καύλας που έχει προκληθεί από τα δεσίματα, τα μαστιγώματα κλπ. ανάλογο ρόλο μπορεί να έχει ο αυνανισμός και δεν ξέρω τι άλλο. αν και προτιμώ το σεξ όπως και να έχει(ξέρω,ξέρω, δεν μου πέφτει λόγος ). αυτό όσον αφορά στο session. στην σχέση το θεωρώ πολύ σημαντικό κομμάτι (σε οποιαδήποτε είδους σχέση φυσικά, είτε βανιλλοειδή είτε d/s, m/s κλπ)

    αν και ακούγεται συχνά η αποχή απο κάποιες Κ (του σεξ με το υ τους,οχι γενική αποχή)*, δεν έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο από τους Κ.

    (*θυμάμαι ενα υπέροχο ποστ της SM Art Lady που έλεγε γιατί οι Κ κάνουν σεξ με τον υ τους και γιατί δεν θεωρείται αλλαγή στην δυναμική της σχέσης)

    η τεράστια αποχή των 6 μηνών ήταν σε πλαίσια τιμωρίας, ή μήπως πχ δεν μπορούσαν να βρίσκονται λόγω απόστασης κλπ?
     
  4. zou

    zou

    Απάντηση: Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

    Σε ολες μου τις σχεσεις θεωρουσα το σεξ, σαν ολοκληρωση της σχεσης, ασχετα αν μερικεςε φορες ηταν απλα για μια βραδυα... Στις bdsm σχεσεις μου, εκτος απο το σεξ, μπορουσα να εκτονωσω την σεξουαλικη μου επιθυμια με αλλους τροπους, και μερικους απο αυτους χωρις διεισδυση καν.. απλα με μια εντολη, την καταλληλη στιγμη.. Θεωρω το σεξ στα πλαισια της D/s σχεσης μου, σαν μια ολοκληρωση της σχεσης μου και σαν μια ακομα φορα να γινω ενα με τον ανθρωπο που εχω διπλα μου..
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

    Φιλτατε Μανο, η ερωτηση που κανω στο νημα μου αν το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο σε σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ειναι για να παρω μια γνωμη απο τα μελη για το αν στο ολο "πακετο"(Κυριαρχια, Σαδισμο, μαζοχισμο, κ.λ.π) τελικος τους σκοπος ειναι και η ολοκληρωση (sex, εκτονωση των φυσικων τους αναγκων, εκτος των εγκεφαλικων), γιατι ειπαμε οτι στο bdsm ολα ξεκινουν απο το μυαλο αλλα αν δεν εκτονωνεις και τις σωματικες σου αναγκες (που μια απο αυτες ειναι και το σεξ) ασχετως αν σου αρεσει να κανεις σεξ αφου πρωτα την εχεις δεσει και μαστιγωση, η το αντιστροφο αν εισαι "υ", τοτε κατ' εμε παντα υπαρχει προβλημα, ειτε οργανικο ειτε ψυχολογικο, και για να στο κανω πιο λιανα αν εσυ πας να ουρησεις ασχετως πως θελεις να ουρησεις ορθιος (το πιο φυσικο...,η σηκωνοντας το ποδι το αφυσικο..... ) αλλα στην τελικη δεν ουρεις το πολυ πιθανον κατι να φταιει με τον προστατη σου.......,και αν αυτο γινετε μια στις τοσο εχει καλος, αν ομως γινετε καθε φορα που πας να ουρησεις ασχετως στασης που επιλεγεις για να το κανεις αυτο, τοτε υπαρχει προβλημα...

    Πιστευω να εγινα κατανοητος.

    Υ. Γ. Αλωστε τα κοριτσια που εγραψαν μετα απο εσενα δεν διαψευδουν οτι το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο κυριως στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης, αλλα και στα απλα session, δικια μου αποψη ειναι οτι με την ολοκληρωση βγαζεις ολη την καυλα του σκηνικου που εχει προηγηθει.
     
    Last edited: 22 Μαϊου 2008
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Απόλυτα Περικλή μου. Εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι της άποψης «αν δεν γαμείς είσαι σκατά bdsmατζής»
    Κάνει και ωραία ομοιοκαταληξία.
     
  7. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Γιατί να μην γαμιόμαστε? Χριστιανοί οι μουσουλμάνοι είαμστε? Ή τίποτα πεταμένοι πλατωνιστές? Ύλη και πνέυμα είναι ένα. Οι ανοησία του ανθρώπου τα διαχωρίζει.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πολύ καλό το νήμα. Με έβαλε σε πολλές σκέψεις.

    Η πρώτη μου αυθόρμητη απάντηση θα ήταν η εξής: όχι, το σεξ δεν έχει πρωταρχικό ρόλο, ίσως να μην έχει και καθόλου ρόλο σε μία σχέση όπου τα δύο μέλη πάσχουν από proximity anxiety (άγχος προσέγγισης, οικειότητας, πλησίασματος κλπ). Πώς να διατηρήσει την σχέση ασυμμετρίας ένας Κ, όταν το υ χύσει καναδυό φορές στην αγκαλιά του και μετά αρχίσει να ροχαλίζει χοβολιασμένο στα στιβαρά του μπράτσα; 

    Και όσο και αν το θέλει το δόλιο το καταγκαυλωμένο υ, μετά από πολύμηνη αποχή ενδεχομένως, ιδίως αν δεν της επιτρέπεται να ξεγκαυλώνει με πιτσιρίκια, σκλάβους και άσχετους, ένα ψιλο-άγχος θα το έχει κι αυτή μετά το "δέος" που της δημιούργησε το κατα-αγχωμένο Κ, που ως σκατζόχοιρος δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει μέσα στα βάτα και τις αγκαλιές πανύψηλων και καλλίγραμων μοντέλων, αλλά όσο για να ξαραχνιάσει το μουνί του αγαπημένου του υ, πάπαλα. Θα χαθεί το δέος βρε παιδιά. 

    Από την άλλη, το ερώτημα δεν απαντάται τόσο εύκολα, με θυμό, χωρίς ψυχραιμία, χωρίς σκέψη. Και επομένως θα πρέπει να δώσω μια άλλη απάντηση. Ποιο είναι το ζητούμενο σε σχέσεις Κυριαρχίας - υποταγής; Το ξεγκαύλωμα; Μερικές σταγόνες σπέρματος; Ένας οργασμός; Γιατί μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τέτοιες ασύμμετρες σχέσεις αντί να κάνουν μια νορμάλ κουτσοσχέση με κάποιον, να πηγαίνουν τις βόλτες τους, να βγάζουν τα μάτια τους κατά το δοκούν, να κάνουν και κανένα ψιλοσέσσιον συναινετικό και να τελειώνει η ιστορία; Γιατί; Τί θέλουν;

    Η άποψή μου είναι ότι θέλουν κάτι περισσότερο από το σεξ, κάτι περισσότερο από τον σωματικό οργασμό, ο οποίος επιτυγχάνεται ανετότατα με οποιονδήποτε ζαβό βρεις μπροστά σου, αν σου αρέσει έστω και αμυδρά, ή ακόμη κι αν δεν σου αρέσει πολύ αλλά σαβουρογαμείς. Θέλουν ίσως κάτι πέραν της καθημερινότητας, πέραν της απλής συναλλακτικής σχέσης, πέραν του άντε μεγάλε, γαμίσαμε και σήμερα, πέραν του "Τον Μητσάρα μου εγώ τον αγαπώ". Και τί θα πει αγαπώ άραγε για τον Μητσάρα και τη Φιφή του; Ο Μητσάρας την γαμεί καθημερινά την Φιφή, αλλά πώς αγαπιούνται αυτά τα δυό άραγε; Με τον τρόπο που αγαπιέμαι εγώ με τον σκατζοχοιρούλη μου; Ή με τον τρόπο που αγαπάει ο Κ μου το κοπρόσκυλό του;

    Νομίζω πως η έκσταση του BDSM έχει να κάνει με το χάσιμο του ενός μέσα στον άλλον, ένα χάσιμο που επιτυγχάνεται κυρίως με την δράση του Κ πάνω στο υ, και με αισθητές μεταβολές στον τρόπο που το υ βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια του Κ και τανάπαλιν. Τί να τα κάνω τα γαμίσια, τί να τα κάνω τα βουρδουλίσματα, όταν είμαι χαμένη από το πρωί ως το βράδυ, μέσα σε μία ονειρική σχεδόν έκσταση; Όταν έχω αναστείλει όλες τις φυσιολογικές λειτουργίες μου ως ατόμου, όταν η βούληση αποτελεί κάτι σχεδόν ξεχασμένο; Ξέρετε τί θα πει να μην θέλεις τίποτε και να είσαι ένα αφημένο και χαλαρωμένο πράγμα στα χέρια του άλλου; Ξέρετε τί θα πει να σκέφτεσαι τον Κ σου ΣΥΝΕΧΩΣ, όπου κι αν είσαι, ότι κι αν κάνεις; Να ξεχνάς να φας, να μην κοιμάσαι, να μην σε νοιάζει τίποτε άλλο πέρα από αυτόν τον άνθρωπο; Να παίρνεις ένα μήνυμα στο κινητό και να τρέμουν τα χέρια σου;

    Φυσικά, επειδή είμαι εντελώς ανόητη, θέλω να κάνω και σεξ μαζί του. Και επειδή είμαι και αχόρταγη, θέλω να το κάνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Ψυχρά και αναλυτικά όμως, θα πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν πέρασα καλύτερα στη ζωή μου από ότι αυτόν τον τελευταίο χρόνο, όπου έκανα ελάχιστες φορές έρωτα (μερικές μαζί Του) αλλά η επιθυμία μου έφτασε σε δυσθεώρητα για τα δικά μου πρότερα δεδομένα ύψη και η απόλαυση είναι πλέον συνεχής. Μόνο που δεν είναι όπως ένας απλός σωματικός οργασμός, είναι κάτι που εγώ ονομάζω υπαρξιακό οργασμό, γιατί είμαι χαζή και ρομαντική, αλλά πώς αλλιώς να το πω; Και ο σωματικός οργασμός όταν έρχεται είναι πολύ πιο έντονος από οποιουσδήποτε οργασμούς είχα στο παρελθόν, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

    Νομίζω πως τρώω ενδορφίνες με τις χούφτες πλέον. Δεν θέλω να το φτηνύνω το θέμα, δεν είναι καθαρά χημικό, αν και παίζει το ρόλο του και αυτό.

    Ίσως να ισχύουν όλα τα ανωτέρω, το proximity anxiety (μη μου πείτε ότι δεν καταλάβατε ότι όλοι είμαστε εντελώς βαρεμένοι εδώ μέσα), η δημιουργία του δέους, η ασυμμετρία που επιφέρει την χαλάρωση του ελέγχου και επομένως την έκσταση, το χάσιμο του ενός μέσα στον άλλον, η απομάκρυνση από την καθημερινότητα, οι ενδορφίνες, οι υπαρξιακοί οργασμοί. Και επομένως, όχι, το σεξ δεν έχει πρωταρχικό ρόλο στις σχέσεις Κυριαρχίας - υποταγής. Εκτός αν έτσι το θέλει ο Κυρίαρχος και αποφασίσει να προσγειώσει το αλλοπαρμένο υ, τραβώντας το από τα μαλλιά και σβουρίζοντάς το μέσα στα χύσια και των δύο. Από Αυτόν εξαρτάται. Αυτός ξέρει τί θέλει, πού το πάει και πώς.
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

    Το σεξ είναι μορφή κυριαρχίας και έχει πρωταρχικό ρόλο παντού, ακόμα και στις τηγανητές πατάτες. Ο άνθρωπος είναι όσο σεξ μπορεί να σκεφτεί ή να κάνει.
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Και κάτι ακόμη (που είχε πει ο καλός μου φίλος Zondag). Τα πάντα είναι σεξ.
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

    Αν δε γαμούμε κιόλας οι bdsmηδες αντε ν' αποδείζουμε στην κοινή γνώμη πως δεν είμαστε τέρατα.

    Α ρε vanilla αειπηδούσα και αειγαμευόμενη!!!

    Υ.Γ Αν ειναι ετσι σσσσσσσσσσ, τσιμουδιά, να μην κυκλοφορήσει παραέξω το θεμα.
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Σκεφθείτε ένα session με κάποιους που δε νιώθουν ερωτική έλξη μεταξύ τους.
    Εκεί θα υπάρξει sex;