Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλειο στήθος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 11 Ιουλίου 2009.

?

Ποίο στήθος σας καυλώνει περισσότερο ή θα θέλατε να είχατε?

1. Πολύ μικρό, ίσα ίσα να πίανει την μισή παλάμη

3,5%
  2. Μικρό και delicato, με ρώγα μικρής διαμέτρου

18,9%
  3. Μεσαίου μεγέθους ώστε να μπορεί να υποστηρίζει και ισπανική

18,1%
  4. Λίγο μεγαλύτερο από μεσσαίο, για άνετη ισπανική και ευχάριστο γέμισμα της παλάμης

35,4%
  5. Μεγαλόυτσικο, ώστε να στρίβει από την γώνια πρώτα το βυζί και μετά το σώμα

20,9%
  6. Extra Large, ώστε εκτός από την σεξουαλική απόλαυση να κάνει και για μαξιλάρι

14,6%
  7. Σιλικονάτο, για να γίνεται αντιληπτό πως έχει δημιουργηθεί για να καυλώνει τον κόσμο

6,3%
  8. Δεν έχω πρόβλημα. Βυζί να είναι και ας είναι όπως θέλει

10,6%
Multiple votes are allowed.
  1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

2. Kristin cross

Kristin cross New Member

3. Kristin cross

Kristin cross New Member

4. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

The ultimate (και όποια το έχει, το αγοράζω)

5. milgeo69

milgeo69 Regular Member

6. astarti

astarti Love beyond Reason

7. For XL pleasure!

Last edited: 29 Ιουνίου 2015
  8. astarti

astarti Love beyond Reason

Για σένα, επειδή σε συμπαθω,  ... Μπα..δεν το πουλω..

9. Mind'n'Flesh

Αφού το έχεις διπλό, δώσε το ένα  

10. Mind'n'Flesh

YOLO ρε!

11. XnX

XnX Love Through Discipline

Την συγκεκριμένη εικόνα όταν την πέτυχα στο tumblr μου ξύπνησε μια υπέροχη ανάμνηση: Απο μικρός λατρευα τα ογκώδη στήθη, με συντροφεύαν σε πολλές φαντασιώσεις αισθανόμουν οτι χανόμουν σε έναν ωκεανό σάρκας και ηδονής μέσα τους, ότι θα ένιωθα την απόλυτη ευχαρίστηση. Πριν τρια χρόνια το είχα κάνει με μια κοπέλα με τέτοιο σώμα για κάποιες φορές,αισθανόμουν ότι της χάριζα πάθος και σάρκα στο έπακρο, δυστυχώς ύστερα απο λίγες μέρες μου ζήτησε να είμαστε μαζί λεγοντας μου οτι ειναι ερωτευμένη, επειδή δεν ένιωθα αντίστοιχα της είπα οτι θα ηταν καλύτερο να σταματήσουμε να βλεπόμαστε καθώς θα ήταν καλύτερο και για τους δυό μας. Πραγματικά το σεξ ηταν συγκλονιστικό και ανεπανάληπτο. Ένιωθα σαν να ζούσα της πραγμάτωση του πιο ερωτικού μου ονείρου. Δεν ξέρω αν ποτέ βιώσω κάτι ανάλογο. Ήταν σίγουρα μία εμπειρία που θα την θυμάμαι μέχρι να πεθάνω καθώς τέτοια απόλαυση δεν ξέρω πόσες φορές έχω βιώσει στην ζωή μου....