Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ταξίδι της D.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 9 Απριλίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: To taxidi tis D.

    Πραγματικοτητα η φαντασιωση......? 
    Τι απιστος Θωμας που ειμαι μονο μια δοκιμη θα με επειθε....... 
    Αν νρεπεσε η κοκκινιζεις..... να μου κανεις το καλεσμα δημοσια για να με πεισεις, δεχομε και pm....
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Συνέχισε να χαρίζεις ιδέες ...
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: To taxidi tis D.

    Θα ήθελα να πω προς υπεράσπισή μου ότι δεν είμαι καλή σαν συγγραφέας. Μπορώ μόνο να καταγράψω την πραγματικότητα. Πολλές φορές η αλήθεια ξεπερνάει τις πιο μεγάλες μας προσδοκίες. Τα γεγονότα αυτά είναι 100% αληθινά και έπρεπε να τα καταγράψω πρώτα για μένα, για να τα χωνέψω και να τα κατανοήσω καλύτερα.
    Και κάτι ακόμη. Η άποψή μου είναι πως αυτές οι εμπειρίες είναι μέσα στα πλαίσια του "νορμάλ" ως επί το πλείστον, δεν ήταν τίποτε ακραίο. Απλά έντονες, αλλά καμία σχέση με αυτό που πραγματικά θέλω και κάποτε ίσως γίνει πραγματικό. Τότε μάλλον δεν θα με πιστέψει κανείς...

    Όσο για το κάλεσμα...δεν είναι πρέπον για τη θέση μου ως sub να προσκαλώ εγώ...
    ντόρα
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    ..σωστη..
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    To taxidi tis D. (Part 2)

    Έτσι λοιπόν γνώρισα τον Master P. Η Τίνα με πήγε στο σπίτι της, ένα καλοβαλμένο διαμέρισμα στο ... Ο Κύριος ήρθε σε λίγο. Νέος, στην ηλικία μου δηλαδή, σαραντάρης. Όμορφος, με αθλητικό σώμα, σγουρά μαύρα μαλλιά. Δερμάτινο σακάκι. Παιχνιδιάρικα μάτια. Xαμόγελο. Μιλήσαμε λίγο, είπαμε τα τετριμμένα. Μιλούσα με την σιγουριά που μου έδινε το κρασάκι που είχα ρουφήξει. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να σηκωθώ. Η Τίνα του είχε ήδη βγάλει τα παπούτσια και του έτριβε τα πόδια. Τελετουργίες.

    «Δείξε μας τον κώλο σου slut,» με διέταξε.

    Σήκωσα τη φουστίτσα μου και του τον έδειξα. Έχω πολύ ορεκτικό κωλαράκι, στρογγυλό και σφριγηλό. Φορούσα ένα μαύρο στρινγκάκι. Με έβαλε στα τέσσερα στο χαλί και μου έκλεισε τα μάτια με ένα blindfold. Μου φόρεσε κολάρο και λουρί και με οδήγησε στα τυφλά ως την κρεβατοκάμαρα. Εκεί η Τίνα με έδεσε στο κρεβάτι, πάντα στα τέσσερα, με ανοιχτά τα πόδια. Μου έβαλαν μανταλάκια στο μουνί και στις ρώγες και μετά έδιωξε την Τίνα. Μείναμε μόνοι στο δωμάτιο. Άρχισε να με μαστιγώνει αλλά απαλά, δεν πονούσα. Ήταν προσεκτικός, δεν ήθελε να με τρομάξει. Έβγαλε τα ρούχα του και τότε ένα τεράστιο όργανο υψώθηκε μπροστά μου. Μαυριδερό και τεράστιο. Το έβλεπα με την άκρη του ματιού μου μέσα από το blindfold. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου μεγαλύτερο. Ήταν φρικτό, τρομακτικό. Του είπα: «Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να βάλετε αυτό το πράγμα μέσα μου Κύριε.» Ήμουν πολύ στενή και το ήξερα. Ιδίως από πίσω.

    Γέλασε. Μου το έχωσε στο στόμα. Ήμουν δεμένη χειροπόδαρα και εντελώς αβοήθητη. Με έπνιγε, μου ερχόταν να ξεράσω έτσι όπως το έσπρωχνε μέχρι το λαιμό. Κατάλαβα τότε πόσο λίγα ήξερα γι αυτό τον κόσμο της υποταγής. Κοριτσάκι μου γλυκό, ούτε πίπα δεν ξέρεις να κάνεις! Σε λίγο τα παράτησε, έφερε μέσα την Τίνα και μου έδειξαν πώς το κάνει μία πραγματική σκλάβα. Η κοπέλα πνιγόταν και αναγούλιαζε, παρόλα αυτά κρατούσε το κεφάλι της σκυμμένο εκεί μπροστά του και άνοιγε το στόμα όσο πιο καλά μπορούσε. Μου είχανε βγάλει το blindfold για να τους παρακολουθώ και να μαθαίνω καλύτερα Κάποια στιγμή ο Κύριος έβαλε το πόδι του στη μούρη μου και με διέταξε να γλύψω τα δάχτυλά του. Το έκανα. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μου άρεσε. Το θεωρούσα περιττό. Αρκούσε – πίστευα – να με μαστίγωναν λίγο. Αλλά δεν αρκούσε. Άφησα το πόδι και δοκίμασα να γλύψω το τερατώδες πέος του.

    «Τι νομίζεις ότι κάνεις;» με ρώτησε.

    Μου χτύπησε τον κώλο με το μαστίγιο τέσσερις – πέντε φορές για να καταλάβω το λάθος μου. Έπρεπε μάλλον να ξεχάσω τις πρωτοβουλίες.

    «Συγγνώμη, Κύριε, συγγνώμη».

    Μου πέρασε ένα σκοινί στο λαιμό για να με κρατάει σαν αλογάκι και ήρθε πίσω μου. Έχωσε μέσα το μισό. Τόσο χωρούσε. Με πονούσε όμως γιατί έβρισκε τράχηλο και το σκοινί με έπνιγε αν και είχα καταφέρει να περάσω το χέρι μου ανάμεσα στο σκοινί και στο λαιμό μου για να μη με πνίξει. Η Τίνα μου έβγαζε φωτογραφίες. «Πάρε τα μάτια της,» την προέτρεπε ο P. Έχω έντονα μπλε μάτια και του άρεσαν. Όταν βαρέθηκαν να με τυραννάνε και να μου βγάζουν φωτογραφίες με λύσανε (όπως το ζήτησα) και με ξαναπήγαν στο σαλόνι. Αισθάνθηκα τόσο άπειρη και ανεπαρκής που έβαλα τα κλάματα. Με παρηγόρησαν και οι δύο. Ήταν πολύ τρυφεροί μαζί μου. Σύντομα αισθάνθηκα καλύτερα και έφυγα. Δεν θεώρησα την βραδιά επιτυχημένη. Και δεν ήταν.

    .......

    Το επόμενο πρωί συνάντησα πάλι τον Α. Πήγα με ταξί ως την εταιρία του. Με πήγε λοιπόν σε μία αποθήκη που είχε μέσα μόνο μία καρέκλα. Σκόνη και βρωμιές στο πάτωμα. Εκεί με έβαλε, στο πάτωμα, στα τέσσερα. Είχε αρχίσει να γίνεται η συνηθισμένη μου στάση. Με διέταξε να βγάλω τις γόβες, μου κατέβασε το καλσόν και το στρινγκάκι και ξεκίνησε το μαρτύριο. Ήταν πολύ χειρότερα από την πρώτη φορά.

    «Ξέρεις να μετράς,» με ρώτησε. Αυτή πρέπει να είναι η πιο διεγερτική φράση που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Ελπίζω κάποτε να μου την ξαναπεί.

    «Μάλιστα Κύριε.»

    Μέτρησα δέκα βουρδουλιές με τη ζώνη του. Δυνατές, ω δυνατές που ήταν! Έβαλε τα χέρια του μέσα μου, πίσω μου, μπροστά, μετά τα έχωσε στο στόμα μου. Τα έβαζε τόσο βαθιά. που κόντεψα να κάνω εμετό.

    «Έχεις κάνει κλύσμα,» με ρώτησε.

    «Όχι Κύριε.»

    «Γιατί παιδί μου, πώς θα σε γαμήσω τώρα; Μήπως νομίζεις πως θέλω να λερώσω τον πούτσο μου με τα σκατά σου;»

    Δεν ήξερα ότι έπρεπε. Άπειρη, άπειρη, ηλίθια! Φυσικά με τσάκισε. Μπάτσες, ταπείνωση, χαστούκια στο στήθος. Το αποτύπωμα της χερούκλας του ξεκάθαρο στο δεξί μου στήθος. Με έριξε στο πάτωμα και με έβαλε να αυνανιστώ ενώ με πατούσε στο πρόσωπο με το τεράστιο αθλητικό του παπούτσι. Το υπολόγισα 45 νούμερο. Χριστέ μου. Είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι. Ερωτεύθηκα τη δύναμή του, τη σιγουριά του, τις χερούκλες του, το πέος του που με έπνιγε.

    Κάποια στιγμή, επειδή δεν μπορούσα να τελειώσω και του έσπαγα τα νεύρα, με σήκωσε γονατιστή.

    «Άνοιξε το στόμα σου καλά. Ορθάνοιχτο είπα. Τη γλώσσα έξω. Τώρα παρακάλα με για το σπέρμα μου».

    Κάποιος Master Robert από το Λουξεμβούργο (συνομιλούσαμε στο Internet) μου είχε πει κάποτε ότι το σπέρμα του Αφέντη είναι ιερό. Δεν πρέπει να χάνεται ούτε σταγόνα. ΄Ετσι κι εγώ παρακάλεσα όσο μπορούσα καλύτερα.

    «Σας παρακαλώ Κύριε, δώστε μου λίγο σπέρμα. Πεινάω και διψάω. Το ξέρω ότι είμαι άχρηστη. Αλλά θέλω τόσο πολύ να πιω το σπέρμα σας.» Και ούτω καθεξής. Όταν σταματούσα μου έριχνε μπάτσες με την ανάστροφη του χεριού του.

    Έχυσε πολύ σύντομα. Πάλι συγκλονιστικός. Όταν τελείωσαν όλα ανέβηκα στην τουαλέτα. Σκουπίστηκα και είχα αίματα στο μουνί. Με είχαν σκίσει οι χερούκλες.
     
    Last edited: 14 Απριλίου 2007
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Re: To taxidi tis D. (Part 2)

    Πρεπει να ειναι πολυταραχη η ζωη της D  Περιμενω λοιπον το επομενο ταξιδι της που θα μας δωσεις την χαρα να αφηγηθεις 
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    To taxidi tis D. - Third Part

    Σε δυο βδομάδες ξανακατέβηκα Αθήνα. Πρώτα συνάντησα τον Κύριο Χ. Του άρεσα πολύ νομίζω. Μου ζήτησε να κρατήσω το δωμάτιο του ξενοδοχείου ακόμη μία μέρα και θα το πλήρωνε αυτός. Δέχτηκα. Την άλλη μέρα με πήγε στην Καισαριανή για γαριδούλες και ουζάκι. Οδηγούσε ένα τεράστιο μαύρο Range Rover. Ήταν τόσο άνετο και χλιδάτο. Και ο Χ πραγματικός gentleman. Ευγενικός, εξυπηρετικός και εντελώς διεστραμμένος. Είχε ακολουθήσει Νομικές σπουδές στην Αγγλία και είχε κάνει το μεταπτυχιακό του στην Αμερική. Εκεί στην ηλικία των είκοσι ετών – τώρα ήταν πενήντα – είχε μυηθεί στο domination από έναν καθηγητή του που τον έβαζε να πηδάει την γυναίκα του. Ένα βράδυ χώθηκε και ο καθηγητής στο παιχνίδι. Ήταν κι αυτός υποτακτικός. Μου είπε κι άλλα πολλά. Πώς μια φορά έβαλε μια γυναίκα σε καρέκλα οδοντιάτρου (η γυναίκα ήταν γιατρός και είχε πρόσβαση) και της «περιποιήθηκε» το δόντι με τον τροχό. Ότι του άρεσε να κακομαθαίνει τις γυναίκες αγοράζοντάς τους έναν ζιγκολό ή στέλνοντάς τις σε ένα spa για μία ολόκληρη μέρα. Μου είπε και για έναν φίλο του ηλικιωμένο που του χρωστούσε μία χάρη και κάποτε θα του χάριζε μία γυναίκα για λίγες ώρες. Αυτές είναι ιδέες.

    Όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο έβγαλε τις κάλτσες και τα παπούτσια του και ξεκούμπωσε το πουκάμισό του. Είχε γκρίζες τρίχες στο στήθος. Μου ζήτησε να τον μυρίσω σε όλο του το σώμα. Φορούσε μία πολύ ωραία και ακριβή κολόνια και μοσχοβολούσε.

    «Τελείωσες;» με ρώτησε.

    «Όχι Κύριε,» είπα εγώ γιατί ήξερα τι ήθελε από μένα. Έκανα βουτιά στο πάτωμα και έβαλα το κεφάλι μου στα πόδια του. Μάθαινα γρήγορα.

    Μετά μου ζήτησε να τον φιλήσω στη ρώγα. Το έκανα.

    «Όχι έτσι,» με μάλωσε. «Θα την φιλήσεις σαν να είσαι ένα πεινασμένο μωρό, σαν να εξαρτάται όλη σου η ζωή από αυτό. Πρέπει να θέλεις να τον καταπιείς ολόκληρο τον Αφέντη σου, να λατρεύεις κάθε κομματάκι του κορμιού του.»

    Ναι, έτσι το καταλάβαινα καλύτερα. Το έκανα σωστά και έμεινε ευχαριστημένος. Μετά πέρασε τη ζώνη του στο λαιμό μου, την έσφιξε και κρατώντας με από κει μου ζήτησε να αυνανιστώ. Μπλόκαρα όμως και δεν μπόρεσα να τελειώσω. Ούτε κι αυτός τελείωσε. Μετά πήγε στην τουαλέτα να κατουρήσει. Πήγα από πίσω του κι εγώ να δω πώς κατουράει. Τι διεστραμμένο πλάσμα.

    «Είναι η τελευταία φορά που το κάνω αυτό μόνος μου. Όταν είμαστε μαζί θα μου το κρατάς εσύ για να πάω στην τουαλέτα.»

    Ναι, τα καταλάβαινα όλα τώρα. Αυτό ήθελα κι εγώ. Η απόλυτη σχέση. Θεϊκή. Αλλά με ποιόν απ’ όλους; Θεέ μου τι μπέρδεμα. Αχόρταγο, ηλίθιο πλάσμα! Διάλεξε έναν επιτέλους. Ή άσε να σε διαλέξει αυτός.

    Μου άφησε τη ζώνη για δώρο. Ήθελε να βάλω τον φίλο μου να με δείρει με αυτήν. Τελικά με έδειραν ο Master P και η Τίνα που ήρθαν να με βρουν το ίδιο βράδυ. Ώστε τελικά δεν με είχε γραμμένη! Too late!

    ...

    Το μήνυμα στο κινητό μου ήταν από την Τίνα: «Θα περιμένεις ντυμένη μόνο με τα εσώρουχά σου στο δωμάτιο με ξεκλείδωτη την πόρτα και χαμηλωμένα τα φώτα. Ο Κύριος θα έρθει στις 8.30.»

    Ήρθε όμως πρώτα η Τίνα. Με έβαλε μπρούμυτα στο κρεβάτι και με έδεσε στα τέσσερα. Μου έκλεισε τα μάτια. Σε λίγο αισθάνθηκα το χέρι του Κυρίου στο κεφαλάκι μου. Μια απέραντη ευτυχία με πλημμύρισε. Ακολούθησαν τα μανταλάκια, το μαστίγωμα, η συνηθισμένη διαδικασία. Μου έβαλε και δυο-τρία μανταλάκια στα χείλια. Ήταν ιδιαίτερα επώδυνο και δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά. Ήμουν όμως αυθάδης και αναιδής εκείνο το βράδυ και ήθελα να κάνω μαγκιές. Του είπα ότι δεν πονάω με το μαστίγιο έτσι απαλά που με κάνει. Με έλυσε λοιπόν και έφερα τη ζώνη του Χ. Φυσικά του είπα για τον Χ. για να τον τσατίσω. Με έριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι και μου έριξε καυτό κερί στον κώλο. Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό. Πρώτη φορά με έκαιγαν με κερί. Καινούργιες ιδέες άρχισαν να γεννιούνται στο μυαλό μου. Μαρκάρισμα με φωτιά. Μμμμμ…Μετά όμως έγραψε στον κώλο μου με το μολύβι των χειλιών μου κάτι που το είδα μόνο το άλλο πρωί όταν ξύπνησα: «Dora, Master P», το P χωμένο στη σχισμή του κώλου μου. Αν και δεν έβλεπα τι έγραφε θύμωσα εκείνη τη στιγμή γιατί ήξερα ότι έτσι μαρκάριζε όλες τις σκλάβες του και μετά τις έπαιρνε φωτογραφία. Του το είχα πει, δεν είχε νόημα για μένα να είμαι μέλος της συλλογής του. Και τι μου κουβαλούσε συνέχεια την Τίνα; Μήπως φοβόταν να μείνει μόνος μαζί μου; Τι σόι Master ήταν αυτός, εξαρτημένος από τη δούλα; Ήξερε να δένει, να μαστιγώνει, να πονάει; Ή τα έκανε όλα αυτή; Μήπως βαριόταν;

    Πήγα να σηκωθώ. Είπα και κανα-δυό κουβέντες σ’ αυτήν. Τότε ο Master P κάθισε επάνω στην πλάτη μου με όλο του το βάρος και με ακινητοποίησε. Η Τίνα άρχισε να με χτυπάει με τη ζώνη. Με χτυπούσε θυμωμένα, με μανία, χωρίς οίκτο. Χτυπούσε όπου έβρισκε, χωρίς να νοιάζεται, με την αγκράφα. Τελικά οι γυναίκες είναι πιο σκληρές. Με τσάκισε πραγματικά. Όταν με άφησαν να σηκωθώ φώναζα: «Θα σε αντικαταστήσω καριόλα, πουτάνα.. Θα σου δείξω εγώ.» Φυσικά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει αυτό και το ήξερα.

    Μετά ο P με έσυρε στην τουαλέτα και θέλησε να μου βάλει το κεφάλι πάνω από τη λεκάνη για να με κατουρήσει. Αντέδρασα έντονα. Αυτό ήταν το πρώτο όριο που ανακάλυψα ότι είχα. Δεν με πίεσε. Τους είπα ότι δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ. Έφυγαν λίγο θυμωμένοι μαζί μου. Το πρωί ο κώλος μου ήταν μαύρος, η πλάτη μου ήταν χαρακωμένη από βουρδουλιές και η αγκράφα της ζώνης του Χ ήταν ξεκάθαρα αποτυπωμένη στον πισινό μου.

    Αμέσως έστειλα μήνυμα στον P και του ζήτησα συγγνώμη. Του ζήτησα ακόμη να με ξαναδεί πριν φύγω αλλά φυσικά με έγραψε κανονικά. Αρνήθηκε ακόμη και την προσφορά μου να κάνω στο κορμί μου ένα σημάδι με κάψιμο. Λίγο αργότερα η Τίνα μου έστειλε μήνυμα στο κινητό ότι ο Κύριος ρωτάει αν είμαι καλά. Απάντησα κατευθείαν στον Κύριο: «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Βγήκα όπως πάντα αλώβητη.» Και ένα μήνυμα στην Τίνα: «Σ’ ευχαριστώ για το πιο υπέροχο μαστίγωμα της ζωής μου.» Η μεταμόρφωσή μου βρισκόταν σε καλό δρόμο. Ήμουν μαγκάκι – αν και το προηγούμενο βράδυ μου είχε φύγει λίγο η μαγκιά – ήμουν τρυφερή, συναισθηματική, κυνική, δυνατή, άβουλη, αχόρταγη. Όλα αυτά μαζί συνυπήρχαν μέσα μου. Σκέτη τρέλα.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    To taxidi tis D. - Last Part

    Και τότε με πήρε τηλέφωνο ο Α. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα. Θα άντεχα άραγε; Ήθελε να βρεθούμε σε δύο ώρες. Μόλις που προλάβαινα. Έκανα κλύσμα, πλύθηκα, λούστηκα και ντύθηκα πουτάνα. Δικτυωτές κάλτσες, γόβες ψηλές, μίνι φούστα, ξέκωλο. Έπαθε πλάκα όταν με είδε, το κατάλαβα. Αμέσως άναψε πούρο. Είπε κάτι, ότι είμαι στις ομορφιές μου, το ψέλλισε δηλαδή, τι ντροπαλός άντρας! Με πήγε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πάλι (από το ένα στο άλλο πήγαινα, ούτε call-girl να ήμουν) και εκεί άλλαξε τη φάτσα του. Ο ντροπαλός άντρας που με κρατούσε από το χεράκι έγινε πάλι ο κακός λύκος. Φοβόμουν τόσο πολύ. Του είχα πει ότι θα παραιτηθώ από το δικαίωμα του safe word και ότι θα τον εμπιστευόμουν τυφλά. Μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου, όλα εκτός από τις κάλτσες. Ξεντύθηκε κι αυτός. Με φίλησε στο στόμα. Έμεινα άναυδη. Μου έδινε τόση σημασία λοιπόν; Κι εγώ που νόμιζα ότι τα είχε πάρει άγαρμπα μαζί μου! Δικαιολόγησα όπως όπως τα σημάδια στο κορμί μου λέγοντας ότι είχα συναντήσει μία dominant λεσβία το προηγούμενο βράδυ (αφού αυτός δεν μου είχε τηλεφωνήσει). Δεν τόλμησα να του πω όλη την αλήθεια.

    Με έβαλε μπρούμυτα στο κρεβάτι με τον κώλο ψηλά και με έδειρε πολλή ώρα με τη ζώνη του. Πρέπει να με έδερνε περίπου 15 λεπτά. Πάνω στις πληγές πονούσε ακόμα περισσότερο. Δεν με λυπήθηκε καθόλου. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα. Αλλά δεν έκλαψα.

    «Έτσι σε χτυπούσε η λεσβία ή πιο δυνατά;» με ρώτησε στην αρχή.

    «Πιο δυνατά Κύριε,» του απάντησα εγώ, γιατί εκείνη τη στιγμή το θεώρησα ανήθικο να σπάσω, έχω τεράστιο τσαμπουκά η αθεόφοβη.

    Έ, το έκανε κι αυτός πιο δυνατά, τι να ‘κανε; Με βίασε από πίσω, σαν ζώο με βίασε, σε όλες τις στάσεις και πάντα από πίσω και μετά μου το έδωσε να το γλείψω.

    «Σου αρέσει αυτό πουτανίτσα;»

    «Μάλιστα Κύριε,» είπα μπουκωμένη.

    «Καλά, σου αρέσει να γλείφεις τον ίδιο σου τον κώλο;»

    «Μάλιστα Κύριε.»

    Μοσχοβόλαγε ροδάκινα. Αυτό μου ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή, ζουμερά ροδάκινα. Μετά με έβαλε να γλείψω τα πόδια του, καλά-καλά στα δαχτυλάκια. Έχωσε όλο του το πόδι σχεδόν μέσα στο στόμα μου. Μετά με έβαλε να τον γλείψω κάτω χαμηλά στην κοιλιά και μου ζήτησε να βάλω τη γλώσσα μου μέσα στον κώλο του. Μου ήταν πολύ ευχάριστο και το έκανα πρόθυμα. Τον χαιρόμουν αυτό τον μεγαλόσωμο, ερωτικό άντρα που την έβρισκε ξεκάθαρα μαζί μου. One-to-one. Με έπιασε από το λαιμό και με ρώτησε: «Νομίζεις πραγματικά ότι ήσουν η καλύτερή μου, άχρηστο πουτανί; Μια άχρηστη είσαι, ούτε πίπες δεν ξέρεις να κάνεις.»

    «Μάλιστα Κύριε.»

    «Εσύ ήσουν η καλύτερή μου; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να το πιστεύεις αυτό;»

    «Εσείς Κύριε,» του απάντησα ρισκάροντας, τα χέρια του τυλιγμένα γύρω στο λαιμό μου. «Γιατί μου δώσατε σημασία.»

    «Και γιατί το έκανα αυτό, ξέρεις;»

    «Γιατί είμαι άχρηστη αλλά έχω δυνατότητες Κύριε.»

    Το βούλωσε τότε γιατί έτσι ακριβώς ήταν. Με έβαλε να αυνανιστώ, έχυσα έντονα και δυνατά, φωνάζοντας, μέσα σε έναν καταιγισμό σπασμών. Του άρεσε πολύ. Έχυσε κι αυτός, στο πάτωμα όμως και με διέταξε να τα γλείψω. Καθόμουν γονατιστή στα πόδια του και κοίταζα τα χύσια του πάνω στη μοκέτα σαν υπνωτισμένη.

    Τέλος είπα: «Δεν μπορώ Κύριε.»

    Έτσι έμαθα το δεύτερό μου όριο. Τώρα ήξερα τι έπρεπε να υπερβώ. Για αρχή. Ήταν απλό. Ήμουν σε καλό δρόμο. Αντικείμενο; Όχι ακριβώς. Μία πολύ δυνατή γυναίκα ήμουν. Έλεγχος, μυαλό, καρδιά, πείσμα. Βούληση. Ποιος είπε πως οι υποτακτικές γυναίκες είναι άβουλες; Νομίζω πως τελικά ο Kierkegaard έκανε λάθος. Δεν είναι το πάθος που μας βοηθάει να υπερβούμε τον εαυτό μας. Είναι η άρνηση του ίδιου μας του εαυτού, της ελευθερίας μας, των ορίων μας. Το ταξίδι αυτό αλήθεια δεν έχει γυρισμό. Κι όσο για σας αγαπητέ μου Master P, μπορεί να μην γίνω ποτέ η δική σας Όμικρον, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα γίνω η Όμικρον κάποιου.

    Τυχερό μου αστέρι, πάμε. Ας συνεχίσουμε το ταξίδι μας.
     
  9. ShyMistress

    ShyMistress Regular Member

    Re: To taxidi tis D. - Last Part

    Πραγματικα ευχομαι στην Ντορα να συνεχισει το ταξιδι της, γιατι αν μη τι αλλο ηταν τοσο απολαυστικα τα κειμενα της που στεναχωρηθηκα που τελειωσαν..  
     
  10. Maley

    Maley Contributor

    Re: To taxidi tis D. - Last Part

    εισαι τοσο καλη...
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: To taxidi tis D. - Last Part

    Εισαι πραγματικα υπεροχη......
     
  12. Mastergr

    Mastergr New Member

    uparxei arage sunexeia...akoma ?